diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
δημοσιος κοπριτης εισαι;οτι σκατα και να ψηφισετε καντε το ,,μον ΝΔ μην το ριξετε γιατι καηκαμε
δημοσιος κοπριτης εισαι;οτι σκατα και να ψηφισετε καντε το ,,μον ΝΔ μην το ριξετε γιατι καηκαμε
Και τι σχεση εχει ο συνασπισμος του Κωνσταντοπουλου του 1996 με το εκτρωμα του Συριζα το 2015?για συνασπισμο μιλησα
Ενταξει τύπε αφου το λες εσυ θα το λαβουμε υποψη μας.οτι σκατα και να ψηφισετε καντε το ,,μον ΝΔ μην το ριξετε γιατι καηκαμε
Και τι σχεση εχει ο συνασπισμος του Κωνσταντοπουλου του 1996 με το εκτρωμα του Συριζα το 2015?
Τύπε ασχολησου με την Εμιλυ και την Λινα εσυ και ασε τις σοβαρες συζητησεις για τα μεγαλα παιδακια.εσυ τωρα εισαι ο μεγαλειοτατος αρχηγος της δεξιας μπριγαδας?
χχααχαχαχ ελα ρε μην αρπαζεσε,,,ναι δημοσιος ειμαι,,,αλλα πεσ αληθεια τωρα,,ο συριζα φταιει για την ολη κατασταση ε?ελα πεσ,,αληθεια αυτο πιστευεισ?δημοσιος κοπριτης εισαι;
Τύπε ασχολησου με την Εμιλυ και την Λινα εσυ και ασε τις σοβαρες συζητησεις για τα μεγαλα παιδακια.
Και τι σχεση εχει ο συνασπισμος του Κωνσταντοπουλου του 1996 με το εκτρωμα του Συριζα το 2015?
δημοσιος κοπριτης εισαι;
Ενταξει τύπε αφου το λες εσυ θα το λαβουμε υποψη μας.
εσυ τωρα εισαι ο μεγαλειοτατος αρχηγος της δεξιας μπριγαδας?
και εσυ τε λες σε εμενα που την γνωμη μου για τον καραμανλη την ξερειςμιλησε και ο δεξιος που επι μπουχεσα διοριστηκε η μιση ελλαδα
και εσυ τε λες σε εμενα που την γνωμη μου για τον καραμανλη την ξερεις
δε βαρεθηκες να πουλας εξυπναδα
πας καρφι για κουπα και μυαλο δε βαζεις
δηλαδη θεωρεις το παλιο πασοκ κατι αντιθετο απο τον καραμανλη τον χοντρο(για το επιπεδο της οικονομιας μιλαω και οχι μονο...)στο τελος θα μας πεις οτι εισαι και φανατικος πασοκτζης
δηλαδη θεωρεις το παλιο πασοκ
κατι αντιθετο απο τον καραμανλη τον χοντρο(για το επιπεδο της οικονομιας μιλαω και οχι μονο...)
απο αυτο και μονο αντιλαμβανεται καποιος ποσο σχετικος εισαι με το αντικειμενο
δεν υπαρχει παλιο και νεο πασοκ
και φυσικα το πασοκ ειναι κατι αντιθετο απο την επαρατο γενικα
δεν καταλαβαινω για τι αντικειμενο λες
Σωστό. Υπάρχει πασοκ και συριζα.
συνεχιζεις να εκτιθεσαιδεν υπαρχει παλιο και νεο πασοκ
και φυσικα το πασοκ ειναι κατι αντιθετο απο την επαρατο γενικα
δεν καταλαβαινω για τι αντικειμενο λες
οχιθελεις αναλυση;