Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Επειδη εγω ανελυσα, λιγο, το θεωρητικο, πες μας εσυ το πρακτικο.
ρε τυπε η χωρα ετσι οπως πατε ,γιατι εγω εξω ειμαι δεν τα ζω στο πετσι μου,αλλα τα βλεπω κ τα ακουω καθε τρεις κ λιγο ελλαδα ειμαι,ειδησεις κ καναλια ελληνικα βλεπω 3 ωρες την μερα,
δεν υπαρχει καμμια διεξοδος
με μινι τζομπς,ανεργια 50% σε νεους κ 100% σε οποιον απολυθει στα 50,δεν βγαινει η φαση
οικογενειες δεν γινονται η χωρα σβηνει
μονο οι πακιδες κι οι αραπηδες θα μεινουν
κατι πρπεπει να γινει
δεν ειναι τοσο δυσκολο
πεφτουμε στην οργανωση κ στη  παραγβγη με μικρους μισθους αναγκαστικα,αλλα δουλεια για ολους,να κινηθει η κατασταη εντος κ να οργανωθει μια κοινωνια ,οχι αυτο το χαλι το σημερινο
με γερους κ συνταξεις κ δημοσιους να τα ξυνουν  δεν λειτουργει κανενα συστημα στον κοσμο
πας κ σπας αυγα
τι εχεις να χασεις?
αφου τελειωμενη ειναι η χωρα
αν δεν υπηρχε ο τουρισμος κ τα 4,5 μπραντ προιοντα η χωρα ειναι ακριβως κοσοβο..
αρα ?δεν υπαρχει κ ρισκο,ηλεκτροσοκ σε ενα πτωμα θα κανεις
αν συνελθει καλως,αλλιως κ πριν πεθαμενο ηταν...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε τυπε η χωρα ετσι οπως πατε ,γιατι εγω εξω ειμαι δεν τα ζω στο πετσι μου,αλλα τα βλεπω κ τα ακουω καθε τρεις κ λιγο ελλαδα ειμαι,ειδησεις κ καναλια ελληνικα βλεπω 3 ωρες την μερα,
με μινι τζομπς,ανεργια 50% σε νεους κ 100% σε οποιον απολυθει στα 50,δεν βγαινει η φαση
κατι πρπεπει να γινει
δεν ειναι τοσο δυσκολο
πεφτουμε στην οργανωση κ στη  παραγβγη με μικρους μισθους αναγκαστικα,αλλα δουλεια για ολους,να κινηθει η κατασταη εντος κ να οργανωθει μια κοινωνια ,οχι αυτο το χαλι το σημερινο
με γερους κ συνταξεις κ δημοσιους να τα ξυνουν  δεν λειτουργει κανενα συστημα στον κοσμο
πας κ σπας αυγα
τι εχεις να χασεις?
αν δεν υπηρχε ο τουρισμος κ τα 4,5 μπραντ προιοντα η χωρα ειναι ακριβως κοσοβο..

μια χαρα παει η χωρα

αφου βγηκαμε στις αγορες

παραλιγο να φορεσουμε και γραβατα

πρωτη φορα αριστερα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.060
Πόντοι
5.506
κατι πρπεπει να γινει
δεν ειναι τοσο δυσκολο
πεφτουμε στην οργανωση κ στη  παραγβγη με μικρους μισθους αναγκαστικα,αλλα δουλεια για ολους,να κινηθει η κατασταη εντος κ να οργανωθει μια κοινωνια ,οχι αυτο το χαλι το σημερινο
πας κ σπας αυγα
τι εχεις να χασεις?

Πάμε μια μια τις μαλακίες του αγαθιάρη.

1. Ααααααα, το πουλάκι μας, δε ζει στη χώρα αλλά έχει άποψη αφού "τα βλεπω κ τα ακουω καθε τρεις κ λιγο ελλαδα ειμαι,ειδησεις κ καναλια ελληνικα βλεπω 3 ωρες την μερα".
Φιλαράκο, αν δεν τα ζεις καθημερινά από μέσα τα στραβά και ανάποδα και τα ζόρια, άποψη δεν έχεις. Ούτε για την κατάσταση, ούτε για την τεμπελιά του Ελληναρά, ούτε για τα κοπρόσκυλα που υπάρχουν ακόμα στο δημόσιο και τις λαμογιές που γίνονται. Σέβομαι και εκτιμώ τον καθένα που είχε το θάρρος και τις ικανότητες να φύγει από τη χώρα και να ενσωματωθεί σε ένα άγνωστο περιβάλλον και κοινωνία αλλά από μακρυά πάντα δείχνουν αλλιώς τα πράγματα.

2. Αν είχες εικόνα για το πόσο άχρηστος και τεμπέλης είναι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ο μέσος νεοελληνάρας δε θα ονειρευόσουν οτι ξαφνικά ένα πρωί θα πέσει στην παραγωγή και την οργάνωση όταν το απέδειξε με την ψήφο του το 2015 οτι πιστεύει σε μάγους και παραμύθια ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Και με μικρούς μισθούς κιόλας. Έγινε.

3. Το "τι έχεις να χάσεις" πες το σε κανέναν κάτοικο της Βενεζουέλας και της Κούβας όπου όλοι είναι ΘΕΟΦΤΩΧΟΙ αλλά έχουν σπίτι (ΕΡΕΙΠΙΟ) δουλειά (ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ που κανένας Ελληνάρας δεν καταδέχεται να κάνει) και φαγητό με κουπόνια (1 κοτόπουλο το μήνα και 3 κιλά αλεύρι). Επίσης πες το σε αυτούς τους ηλίθιους που έλεγαν "πόσο χειρότεροι μπορεί να είναι αυτοί" πριν τις εκλογές του 2015, αν κατάλαβαν βέβαια πόσο χειρότεροι είναι τελικά.

4. Τελειωμένη τη λες εσύ. Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν οτι αυτή η χώρα μπορεί να επανέλθει αν επιτέλους γίνει ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ κράτος. Και όσο υπάρχουν μνημόνια και επιτήρηση υπάρχει μια μικρή ελπίδα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

1. Ααααααα, το πουλάκι μας, δε ζει στη χώρα αλλά έχει άποψη αφού "τα βλεπω κ τα ακουω καθε τρεις κ λιγο ελλαδα ειμαι,ειδησεις κ καναλια ελληνικα βλεπω 3 ωρες την μερα".
Φιλαράκο, αν δεν τα ζεις καθημερινά από μέσα τα στραβά και ανάποδα και τα ζόρια, άποψη δεν έχεις. Ούτε για την κατάσταση, ούτε για την τεμπελιά του Ελληναρά, ούτε για τα κοπρόσκυλα που υπάρχουν ακόμα στο δημόσιο και τις λαμογιές που γίνονται. Σέβομαι και εκτιμώ τον καθένα που είχε το θάρρος και τις ικανότητες να φύγει από τη χώρα και να ενσωματωθεί σε ένα άγνωστο περιβάλλον και κοινωνία αλλά από μακρυά πάντα δείχνουν αλλιώς τα πράγματα.

2. Αν είχες εικόνα για το πόσο άχρηστος και τεμπέλης είναι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ο μέσος νεοελληνάρας δε θα ονειρευόσουν οτι ξαφνικά ένα πρωί θα πέσει στην παραγωγή και την οργάνωση όταν το απέδειξε με την ψήφο του το 2015 οτι πιστεύει σε μάγους και παραμύθια ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Και με μικρούς μισθούς κιόλας. Έγινε.

3. Το "τι έχεις να χάσεις" πες το σε κανέναν κάτοικο της Βενεζουέλας και της Κούβας όπου όλοι είναι ΘΕΟΦΤΩΧΟΙ αλλά έχουν σπίτι (ΕΡΕΙΠΙΟ) δουλειά (ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ που κανένας Ελληνάρας δεν καταδέχεται να κάνει) και φαγητό με κουπόνια (1 κοτόπουλο το μήνα και 3 κιλά αλεύρι). Επίσης πες το σε αυτούς τους ηλίθιους που έλεγαν "πόσο χειρότεροι μπορεί να είναι αυτοί" πριν τις εκλογές του 2015, αν κατάλαβαν βέβαια πόσο χειρότεροι είναι τελικά.

4. Τελειωμένη τη λες εσύ. Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν οτι αυτή η χώρα μπορεί να επανέλθει αν επιτέλους γίνει ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ κράτος. Και όσο υπάρχουν μνημόνια και επιτήρηση υπάρχει μια μικρή ελπίδα.
Πρεπει όταν ήσουν μικρός να έτρωγες πολύ ξύλο δεν εξηγείται τόςη Μαλακια μαζεμένη σε έναν τύπο!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.060
Πόντοι
5.506
Έκλασε κανείς ή άνοιξε το στόμα του ο apoc;

LITHOS 77

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Κλασσική κουτοπόνηρη προσπάθεια μήπως και μασήσει σανό ο κοσμάκης.
Πρόβαλλαν το θέμα της εξόδου στις αγορές με τέτοιο τρόπο σαν να τελείωσαν τα μνημόνια!
Ώσπου βγήκε ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε και δήλωσε "ας μη βιάζονται γιατί κοντά είναι ο Σεπτέμβρης και η γ'αξιολόγηση"!
(Το "γάμμα" στην αξιολόγηση  δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό για το τι ακριβώς μας περιμένει σε ένα μήνα!!!)

Husqsvarnas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
320
Πόντοι
281
ο τσοχατζοπουλος που κανει τα μπανακια του δε σε ενοχλει ε;

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2017/07/25/akis3.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Με το που βγήκαμε στις αγορές ο Άκης έγινε λυκόπουλο! :headbaning1:
Ακόμη θυμάμαι εκείνες τις φωτογραφίες στο κρεββάτι του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού δήθεν ετοιμοθάνατος!
Άκης Ανέστη!!! :priest:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Με το που βγήκαμε στις αγορές ο Άκης έγινε λυκόπουλο! :headbaning1:
Ακόμη θυμάμαι εκείνες τις φωτογραφίες στο κρεββάτι του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού δήθεν ετοιμοθάνατος!
Άκης Ανέστη!!! :priest:
αληθως ανεστη
δοξαστε τον μαλ..ες νεοραγιαδες!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Κλασσική κουτοπόνηρη προσπάθεια μήπως και μασήσει σανό ο κοσμάκης.
Πρόβαλλαν το θέμα της εξόδου στις αγορές με τέτοιο τρόπο σαν να τελείωσαν τα μνημόνια!
Ώσπου βγήκε ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε και δήλωσε "ας μη βιάζονται γιατί κοντά είναι ο Σεπτέμβρης και η γ'αξιολόγηση"!
(Το "γάμμα" στην αξιολόγηση  δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό για το τι ακριβώς μας περιμένει σε ένα μήνα!!!)
τι σας περιμενει τον επομενο διαστημα ,χωρις οριζοντα χωρις προοπτικη,μια αεναη "προσαρμογη" με ουτοπικους στοχους....υπομονη,μια ζωη ειναι θα περασει....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656

το 2 ειναι σωστο,αλλα οταν αλλαξει πορεια το συνολο θα στρωσουν αναγκαστικα κι οι πολιτες..το 99%....
το 4 αντιφασκεις εδω ..τα μνημονια κι η επιτηρηση αποτελουν εγγυηση για το μελλλον,αλλα κοματικα υποστηριζεις την εγκαταλειψη των μνημονιων μεσω εξοδου στις αγορες κι αλλα τετοια...
τα μνημονια κι η επιτηρηση θα ειχαν αποτελεσμα αν δημιουργουσαν ενα νεο πλαισιο δομης κ λειτουρηιας της ελλην ποκονομιας
φυσικα δεν κανουν αυτο αλλα υποστηριζουν ενα παρασιτικο μοντελο οικονομιας μονο με υπηρεσιες κ μια δεξαμενη ανεργων για περιστασιακες δουκειες
εξ ου κι η χωρα ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ σε βαθος 5ετιας οπως υποστηριζω,κ δεν προκειται ετσι ποτε να γινει κανονικη χωρα..σαν κανονικη χωρα εγω δεν εννοω τις ΗΠΑ οπου οι μισοι ζουνε με τα επιδοματα,αλλα πχ την Δανια ,οπου η ανεργια ειναι στο 5% ,κι αυτο στους αλλοδαπους που ζουν εκει οχι στους δανους...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
το 2 ειναι σωστο,αλλα οταν αλλαξει πορεια το συνολο θα στρωσουν αναγκαστικα κι οι πολιτες..το 99%....
το 4 αντιφασκεις εδω ..τα μνημονια κι η επιτηρηση αποτελουν εγγυηση για το μελλλον,αλλα κοματικα υποστηριζεις την εγκαταλειψη των μνημονιων μεσω εξοδου στις αγορες κι αλλα τετοια...
τα μνημονια κι η επιτηρηση θα ειχαν αποτελεσμα αν δημιουργουσαν ενα νεο πλαισιο δομης κ λειτουρηιας της ελλην ποκονομιας
φυσικα δεν κανουν αυτο αλλα υποστηριζουν ενα παρασιτικο μοντελο οικονομιας μονο με υπηρεσιες κ μια δεξαμενη ανεργων για περιστασιακες δουκειες
εξ ου κι η χωρα ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ σε βαθος 5ετιας οπως υποστηριζω,κ δεν προκειται ετσι ποτε να γινει κανονικη χωρα..σαν κανονικη χωρα εγω δεν εννοω τις ΗΠΑ οπου οι μισοι ζουνε με τα επιδοματα,αλλα πχ την Δανια ,οπου η ανεργια ειναι στο 5% ,κι αυτο στους αλλοδαπους που ζουν εκει οχι στους δανους...
επικη...ασχετιλα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
επικη...ασχετιλα

η ασχετιλα που εγκειται αλογομουρη τυπε??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
δε περιμενα διαφορετικη απαντηση

ο ασχετος συνηθως μετα το ριχνει στην ειρωνια
ο εξυπνος ρωταει να μαθει
τι να μαθω ,οριστε ρωταω
εξηγησε μας τα κρυφα καλα του μνημονιου στην ελλαδα,εκτος το οτι εχει αρχισει η κεντρ ευρωπη να μαζευει πουτανες ελληνιδες των 21-26 ετων πλεον....
αναμενω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom