Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μετά την επίθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας
Το ευχαριστώ του Μαδούρο στον ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξή του

Ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της κυβέρνησης της Βενεζουέλας για το μήνυμα στήριξης του Αλέξη Τσίπρα

Την στήριξή του με κάθε ευκαιρία ανανεώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας και στον Νικολάς Μαδούρο, την ώρα που συμπληρώνονται τρεις μήνες από την έναρξη των διαδηλώσεων στη χώρα που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 89 ανθρώπους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του πριν από λίγες μέρες στήριξε για ακόμη μια φορά τον Μαδούρο ύστερα από την επίθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας στο Καράκας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναρτηθεί σε επίσημο λογαριασμό της κυβέρνησης της Βενεζουέλας με τίτλο: «Η Ελλάδα καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκαν οι θεσμοί στη Βενεζουέλα».

Τώρα, ο Μαδούρο με δική του ανακοίνωση ευχαριστεί τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξή του καθώς όπως ανέφερε στην ανακοίνωση της ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από τα ελάχιστα πλέον κόμματα που εξακολουθούν να υποστηρίζουν την κυβέρνηση του Μαδούρο.

αλληυποστηριξη χουντικων κυβερνησεων

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

λολ

κανανε μνημειο για τους 'νεκρους της ερτ' και δε δωσανε λογο στους αγωνιστες Μακρη, Ζωη που ρισκαραν τη ζωη τους

για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι πως παιχτηκαν ζωες κορωνα γραμματα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.360
Πόντοι
6.256
Ακούτε ρε τώρα τον Αλέξη?
Στο Μονακό ζούμε, το μόνο που λείπει είναι να έρθει και η F1.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Με τίποτα δε θα γίνει αυτό
Οι γυναίκες της βενεζουέλας ειναι πανέμορφες με πολλούς τίτλους ομορφιάς
στη βενεζουλα το να παρει καποια τιτλο ομορφας εχει αναχθει σε εθνικο σπορ για τις κοπελες

μια ολοκληρη βιομηχανια εχει στηθει γυρω απο αυτο

απο μικρες εκπαιδευονται ωστε να φτασουν να παρουν μερος σε τετοιους διαγωνισμους

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Με τίποτα δε θα γίνει αυτό
Οι γυναίκες της βενεζουέλας ειναι πανέμορφες με πολλούς τίτλους ομορφιάς

επειδη εχω παει Βενεζουελα ΔΕΝ ισχυει. 7 στις 10 δε βλεπονται. 2 στις 10 βλεπονται, 1 στις 10 ειναι κουκλα. Απλα αυτη η  1 στις 10 εχει μια ολοκληρη βιομηχανια γυρω της να τη φτιαξει για καλλιστεια.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
επειδη εχω παει Βενεζουελα ΔΕΝ ισχυει. 7 στις 10 δε βλεπονται. 2 στις 10 βλεπονται, 1 στις 10 ειναι κουκλα. Απλα αυτη η  1 στις 10 εχει μια ολοκληρη βιομηχανια γυρω της να τη φτιαξει για καλλιστεια.
αστον ρε ειναι μια απο τις γνωστες παπαριες που λεει καθημερινα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.360
Πόντοι
6.256
Εμείς βλέπουμε τα καλά ,

φυσικά και δεν είναι όλες κούκλες
Όπως και όλες οι ελληνίδες δεν είναι χοντρές.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Εμείς βλέπουμε τα καλά ,

φυσικά και δεν είναι όλες κούκλες
Όπως και όλες οι ελληνίδες δεν είναι χοντρές.

χαζομαρα ειναι αυτο ... ειναι σα να σου πω εγω 100 μυρια Βραζιλιανες ειναι ολες Lima, Ambrossio και Goulart οταν η πραγματικοτητα στον δρομο ειναι κοντοχοντρες μουλατες με σιδερακια στα 25

η Βενεζοελανες δεν ειναι ομορφες,ασχημες ειναι, το οτι εχουν στησει φαμπρικα για καλλιστεια δε τις κανει ομορφες γυναικες συνολικα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ειπε ο τσιπρας σημερα

«Η Ελλάδα όσο και αν θα μπορούσατε να το οραματίζεσθε δεν μπορεί να γίνει Χιλή του Πινοσέτ [size=20pt]ούτε Βρετανία της Θάτσερ[/size]»

«Ομως αφού δεν πήραμε τίποτα γιατί καταγράφουν ιστορικό χαμηλό οι αποδόσεις των ομολόγων;[size=20pt] Γιατί αναβαθμίζουν την Ελλάδα οι οίκοι; Τι θα πείτε όταν και άλλοι οίκοι μας αναβαθμίσουν;[/size]»

καλα αυτο για τη θατσερ το αφηνω ασχολιαστο, τι να σχολιασεις απο εναν αγραμματο-αμορφωτο καταληψια;

αλλα το αλλο ειναι ΕΠΟΣ, ο ανθρωπος που μιλαγε για κορακια και γυπες, ο ανθρωπος που ειπε οτι οι αγορες θα χορευουν πεντοζαλι, τωρα επικαλειται τους οικους αξιολογησης!

μιλαμε για το ονειδος της ελλαδας

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.360
Πόντοι
6.256
Πολιτικο επιπεδο.
Ο ενας ρωταγε τον αλλον αν και ποσο εχει δουλεψει.
Λες και οι πολιτικοι προερχονται κατευθειαν απ τη σκαλωσια και το φτυαρι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αυτοι σας ταιριαζουν

2 κοπροι που μαλωνουν

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εκνευρισμενος ο Τσιπρας σημερα.Θα ειδε τις δημοσκοπησεις.Ειπε οτι θα δωσει 650 εκ ευρω επιδοτηση ενοικιου.εως 1000 ευρω στον καθενα.Θα πληρωσω φετος τη μεγαλυτερη εφορια που εχω πληρωσει ποτε σε φορο εισοδηματος απο μισθωτες υπηρεσιες και απο ενοικια για να δωσει ο Αλεξης στον νοικαρη μου που εχει δυο αυτοκινητα,ενα αυτος και ενα η γυναικα του και το μπαλκονι του εχει 3 ποδηλατα που εγω δεν ειχα ουτε ενα μικρος γιατι δεν ειχαν να μου αγορασουν οι δικοι μου.Και καλυψε και τον Πολακη και τον Τοσκα λεγοντας οτι ευτυχως που απαγορευτηκε η προκλητικη! εκδηλωση στα Εξαρχεια γιατι αποφευχθηκαν ετσι τα επεισοδια.Μεγαλη επιτυχια.Αμα ειναι ετσι να μαζευτουμε 30 στα Πατησια να αρχισουμε να σπαμε και να μη παρεμβει η αστυνομια για να μην οξυνθουν τα επεισοδια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.649
Πόντοι
22.785
ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΙΠΡΑ... Η μανή καίγεται τρεις ήμερες απο τις σοβαρότατες παραλείψεις της ηγεσίας της πυροσβεστικης και δεν εχει παραιτηθεί κανένας απο την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και υπηρεσιακή ηγεσία της πυροσβεστικης!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και τι να κανει το ζαβο;

να παει να φυσηξει να σβησει;

Stories

Νέο!