Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Κουκια απο την γερμανια
Πατατες απο την γαλλια
Πορτοκαλια απο τον αρη
Κρεας απο την αφροδιτη

σαξες στορι και αναπτυξη(με επενδυσεις!) των τελευταιων 10 χρονων
Κατα τ' αλλα αναπτυξη ο σαμαρουκος και ο μπενιζελος
Διαλυσαμε τα παντα δεν παραγουμε πλεον σχεδον τιποτα
και τα εισαγουμε κιολας απο αυτους που επιμενουν να μας δανειζουν(οχι βεβαια για να ξαναπαραγουμε αφου αν γινει αυτο θα σταματησουμε να εισαγουμε απο τους ιδιους)
καταπληκτικα λεμε να συνεχισουμε ετσι
τραβα τωρα τσιπρα να κανεις και συ οτι οι προηγουμενοι για να μην "παει η χωρα στα βραχια"

ε ρε μαπιδια που θελετε γερμανοτσολιαδαρες μου
δεν πειραζει
τσιπρα υπεγραψε και συ οτι οι προηγουμενοι
σε 6 μηνες απο τωρα δεν θα σας χωρανε ελικοπτερα ολους μαζι παντως
με c130 θα γινει η φαση
εδω ειμαστε

ΥΓ. ευρω και ξερο ψωμι πανω απ' ολα(αφου το λεει και ο σταυρος)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κουκια απο την γερμανια

Πατατες απο την γαλλια

Πορτοκαλια απο τον αρη

Κρεας απο την αφροδιτη

τράβα λοιπόν στα χωράφια του παππού σου (γιατί είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια περιουσία θα έχεις στο χωριό) να παράγεις εσύ … γιατί δεν το κάνεις και αντ’αυτού το παίζεις γκαρσόνι και υποτακτικός των ευρωπαίων τουριστών κάθε καλοκαίρι ??

τράβα λοιπόν τι κάθεσαι ?? περιμένεις να πέσει η επιδότηση ?? αν ναι από ποιούς μήπως από αυτούς που σήμερα μας δανείζουνε και μεις τους βρίζουμε ??

γιατί από τον έλληνα φορολογούμενο επιδότηση κομμένη… ο έλληνας φορολογούμενος πληρώνει για παιδεία, υγεία, άμυνα, ασφάλεια… δεν θα πληρώνει για να κονομάνε οι παραγωγοί..

να πας λοιπόν να παράγεις και εσύ και αν τα προιόντα σου είναι καλύτερα και φτηνότερα θα προτιμηθούν… αν όχι να τα βάλεις εκεί που ξέρεις…

μου θυμίζεις ένα κωλοπουσταριό θηβαίο αρβανίτη στην λαική της γειτονιάς μου με καμμιά διακοσαριά στρέμματα στον κάμπο της Θήβας και άδεια παραγωγού λαικής (παπάρια παραγωγός μπαμπάκια έβαζε που έσπρωχνε το κάθε κιλό για δύο και εισέπρατε επιδοτήσεις) που γκρίνιαζε και έβριζε αυτούς στα γραφεία… και όταν του είπα “παίκτη σου δίνω κάθε μήνα 1200 ευρώ καθαρά στην τσέπη αλλά θα μου δώσεις τα χωράφια σου” είπε “μπα τι μας λές… θα μου δίνεις 1200 θα κρατήσω και τα χωράφια”… 

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τράβα λοιπόν στα χωράφια του παππού σου (γιατί είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια περιουσία θα έχεις στο χωριό) να παράγεις εσύ … γιατί δεν το κάνεις και αντ’αυτού το παίζεις γκαρσόνι και υποτακτικός των ευρωπαίων τουριστών κάθε καλοκαίρι ??

τράβα λοιπόν τι κάθεσαι ?? περιμένεις να πέσει η επιδότηση ?? αν ναι από ποιούς μήπως από αυτούς που σήμερα μας δανείζουνε και μεις τους βρίζουμε ??

γιατί από τον έλληνα φορολογούμενο επιδότηση κομμένη… ο έλληνας φορολογούμενος πληρώνει για παιδεία, υγεία, άμυνα, ασφάλεια… δεν θα πληρώνει για να κονομάνε οι παραγωγοί..

να πας λοιπόν να παράγεις και εσύ και αν τα προιόντα σου είναι καλύτερα και φτηνότερα θα προτιμηθούν… αν όχι να τα βάλεις εκεί που ξέρεις…

μου θυμίζεις ένα κωλοπουσταριό θηβαίο αρβανίτη στην λαική της γειτονιάς μου με καμμιά διακοσαριά στρέμματα στον κάμπο της Θήβας και άδεια παραγωγού λαικής (παπάρια παραγωγός μπαμπάκια έβαζε που έσπρωχνε το κάθε κιλό για δύο και εισέπρατε επιδοτήσεις) που γκρίνιαζε και έβριζε αυτούς στα γραφεία… και όταν του είπα “παίκτη σου δίνω κάθε μήνα 1200 ευρώ καθαρά στην τσέπη αλλά θα μου δώσεις τα χωράφια σου” είπε “μπα τι μας λές… θα μου δίνεις 1200 θα κρατήσω και τα χωράφια”… 

εμενα παλι μου θυμιζεις σφηνοπουτσα  :rolleyes:
σε ολα μεσα
παραγω ελιες τραβας κανα ζορι?(που τραβας καθοτι ειναι δεδομενο οτι θαθελες να το εισαγεις και αυτο απο την γερμανια)
ταυτοχρονα δουλευω αυτο που σπουδασα μηπως τραβας ζορι και με αυτο?
οτι μπορω κανω
και οταν δεν εχω δουλεια κανω και πολλα παραπανω δεν θα σου δωσω και λογαριασμο

οχι μεγαλε να πας να δουλεψεις εσυ για ενα 500ρικο το μηνα για 10ωρα καθε μερα
εσυ που θες μνημονιο μεχρι το 2020
δεν με νοιαζει αν εχεις δουλεια
να την παρατησεις και να πας να κανεις αυτο που θελεις εσυ να κανουν οι 20ρηδες σημερα
αντε γιατι ειπαμε γερμανοτσολιαδαρες και εσκασες πρωτος πρωτος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εμενα παλι μου θυμιζεις σφηνοπουτσα  :rolleyes:
σε ολα μεσα
παραγω ελιες τραβας κανα ζορι?(που τραβας καθοτι ειναι δεδομενο οτι θαθελες να το εισαγεις και αυτο απο την γερμανια)
ταυτοχρονα δουλευω αυτο που σπουδασα μηπως τραβας ζορι και με αυτο?
οτι μπορω κανω
και οταν δεν εχω δουλεια κανω και πολλα παραπανω δεν θα σου δωσω και λογαριασμο

οχι μεγαλε να πας να δουλεψεις εσυ για ενα 500ρικο το μηνα για 10ωρα καθε μερα
εσυ που θες μνημονιο μεχρι το 2020
δεν με νοιαζει αν εχεις δουλεια
να την παρατησεις και να πας να κανεις αυτο που θελεις εσυ να κανουν οι 20ρηδες σημερα
αντε γιατι ειπαμε γερμανοτσολιαδαρες και εσκασες πρωτος πρωτος

ναι ρε μαλάκα αν ο γερμανός μου προσφέρει καλύτερες ποιοτικά ελιές και σε καλύτερη τιμή θα προτιμήσω τον γερμανό από εσένα … τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό ?? θα σε κάνω εγώ μάγκα με τα δικά μου τα λεφτά ?? βγάλε καλύτερο και φτηνότερο πράγμα να σε προτιμήσω… αλλιώς ψόφα της πείνας…

και πάντα θα προτιμώ αυτό που είναι καλύτερο σε ποιότητα και έχει και καλύτερη τιμή… οι μαλάκες πεθάνανε….

θες να κονομήσεις οι όροι είναι αυτοί… παραγωγή καλής ποιότητας προιόντων σε ανταγωνιστική τιμή όπως τα θέλω εγώ που θα τα πληρώσω, όποτε τα θέλω εγώ που θα τα πληρώσω και όχι προιόντα που έτυχε και δεν πέτυχε όποτε θέλεις εσύ, όπως τα θέλεις εσύ, όσο θέλεις εσύ…

και το περσινό λάδι που σου περίσσεψε (γιατί βρήκες φτηνό νερό και φτηνά λιπάσματα και ξέσκισες τα δέντρα) δεν με ενδιαφέρει τι θα το κάνεις .. να το λουστείς… μην τολμήσεις να το ανακατέψεις με το φετεινό και να προσπαθήσεις να μου το πουλήσεις για φρέσκο θα σου περάσω τον τενεκέ κολλάρο…

το ίδιο και τις περσινές ελιές… κάντ’τες κατάπλασμα να τις βάζεις το βράδυ στον ύπνο σου… δεν με ενδιαφέρει… εγώ θέλω ελιά φρέσκια καλής ποιότητας και επειδή βρίσκω από ιταλία με 1.5 ευρώ θέλω να μου δώσεις καλύτερες ή τουλάχιστον τις ίδιες στην ίδια ή καλύτερη τιμή…  αν σε συμφέρει γιατί εμένα δεν με συμφέρει να τις πληρώσω ακριβότερα…

κατάλαβες ??

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Ουτε καν διαβασα την μαλακια σου(δεδομενη μαλακια) και ουτε και προκειται
χεστηκα για τις αποψαρες σου τις εχω διαβασει εδω και καιρο
αν δεν γουσταρεις να διαβασεις τι γραφω, μην τα διαβαζεις
υποχρεωμενος δεν ειναι κανεις και σιγουρα δεν ειμαι ουτε εγω να κατσω και να κανω διαλογο μαζι ου

μπηκες γερο ή θες διευκρινηση?
συρε και γαμησου τωρα και τραβα να κωλοτριφτεις αλλου
τα παμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ουτε καν διαβασα την μαλακια σου(δεδομενη μαλακια) και ουτε και προκειται
χεστηκα για τις αποψαρες σου τις εχω διαβασει εδω και καιρο
αν δεν γουσταρεις να διαβασεις τι γραφω, μην τα διαβαζεις
υποχρεωμενος δεν ειναι κανεις και σιγουρα δεν ειμαι ουτε εγω να κατσω και να κανω διαλογο μαζι ου

μπηκες γερο ή θες διευκρινηση?
συρε και γαμησου τωρα και τραβα να κωλοτριφτεις αλλου
τα παμε

αφού δεν θεωρείς ότι είσαι υποχρεωμένος να κάνεις διάλογο τι σκατά ποστάρεις τις απόψεις σου ?? για να τις αφήσεις για τις επερχόμενες γενεές ρε ζωάδι ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

''AΞΙΟΛΥΠΗΤΟ Ο ΡΑΧΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ''...

Ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος Podemos (Μπορούμε), Πάμπλο Ιγκλέσιας λέει πως είναι «αξιολύπητο» ...
ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι να μην υπερασπίζεται στις Βρυξέλλες τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ιγκλέσιας έχει ταχθεί υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης στην ανταλλαγή εκατέρωθεν κατηγοριών μεταξύ Αθήνας και Μαδρίτης.

«Αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ισπανική κυβέρνηση είναι να ανησυχεί για τους Ισπανούς πολίτες, κάτι που κάνει η ελληνική κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, υπερασπιζόμενος τον Ελληνα πρωθυπουργό στις διαπραγματεύσεις στην Ε.Ε. ενάντια σε αυτό που κρίνει ως προσπάθεια να «τορπιλιστούν» τα σχέδια του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή και ο γραμματέας Πολιτικής του Podemos είχε διατηρήσει την ίδια στάση σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, σημειώνοντας ότι ο Ραχόι δεν μπορεί να κάνει λόγο για «μη εκπληρούμενες υποσχέσεις», όταν ο ίδιος είχε υποσχεθεί τη δημιουργία 3,5 εκατ. θέσεων εργασίας πριν από τις εκλογές του 2011.
Βλαμμενος ειναι ο Ιγκλεσιας?
Τα 24 δις που εχει δανεισει στην Ελλαδα ειναι λογικο να υπερασπιζεται ο Ραχόι, οχι τον μπαταξη που τα δανειστηκε.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Περιμενω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον να δω αν ο κοντονης(ή οπως τον λενε) και η κυβερνηση θα εχουν τα αντερα να περασουν το αθλητικο νομοσχεδιο.
Δεδομενες οι απειλες απο uefa και fifa να μην πληγει το αυτοδιοικητο των ομοσπονδιων
Αν εχουν αντερα θα αποκλεισουν οι ιδιοι τις ελληνικες ομαδες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ απο τα κυπελα ευρωπης και τις εθνικες ομαδες.
Νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ειναι υγιως σκεπτομενη στο συγκεκριμενο θεμα και θα συμφωνησει.
Τα αθλητικα ειναι καθρεπτης της σαπιλας οντως και μια προσπαθεια να στρωσει η φαση ειναι σιγουρο οτι θα εκτιμηθει.
Μην κολωσουν ομως απο αλαφουζους μαρινακηδες και λοιπους.
Χτες εγινε παλι της πορνης σε αγωνα...χαντμπολ  :headbang:

Εχουν κολλησει ολοι με την γαμωδιαπαραγαματευση για το χρεος και εχουν μεινει πισω πολλα πραγματα
Σε λιγο θα πλακωνονται και στον στιβο οι τυποι οι οργανωμενοι
Γουσταρω πολυ να βλεπω αθλητικα και με πειραζει το γεγονος οτι δεν παρακολουθω συνειδητα αθλητικα της χωρας μου εδω και καμποσο διαστημα για τους γνωστους λογους.
Τουλαχιστον αυτο(να αραζεις 2 ωριτσες την κυριακη να δεις ενα ματσακι σε οποιοδηποτε αθλημα να ξεχνιεσαι ευχαριστα) πρεπει να γινει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Περιμενω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον να δω αν ο κοντονης(ή οπως τον λενε) και η κυβερνηση θα εχουν τα αντερα να περασουν το αθλητικο νομοσχεδιο.
Δεδομενες οι απειλες απο uefa και fifa να μην πληγει το αυτοδιοικητο των ομοσπονδιων
Αν εχουν αντερα θα αποκλεισουν οι ιδιοι τις ελληνικες ομαδες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ απο τα κυπελα ευρωπης και τις εθνικες ομαδες.
Νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ειναι υγιως σκεπτομενη στο συγκεκριμενο θεμα και θα συμφωνησει.
Τα αθλητικα ειναι καθρεπτης της σαπιλας οντως και μια προσπαθεια να στρωσει η φαση ειναι σιγουρο οτι θα εκτιμηθει.
Μην κολωσουν ομως απο αλαφουζους μαρινακηδες και λοιπους.
Χτες εγινε παλι της πορνης σε αγωνα...χαντμπολ  :headbang:

Εχουν κολλησει ολοι με την γαμωδιαπαραγαματευση για το χρεος και εχουν μεινει πισω πολλα πραγματα
Σε λιγο θα πλακωνονται και στον στιβο οι τυποι οι οργανωμενοι
Γουσταρω πολυ να βλεπω αθλητικα και με πειραζει το γεγονος οτι δεν παρακολουθω συνειδητα αθλητικα της χωρας μου εδω και καμποσο διαστημα για τους γνωστους λογους.
Τουλαχιστον αυτο(να αραζεις 2 ωριτσες την κυριακη να δεις ενα ματσακι σε οποιοδηποτε αθλημα να ξεχνιεσαι ευχαριστα) πρεπει να γινει.
"Υγιως σκεπτομενοι" θα ειναι αυτοι που θα εγκρινουν την καταργηση του αυτοδιοικητου?
Ωστε να ειμαστε κατι σαν την Νιγηρια, το Βιετναμ και το Μαλάουι?
Μιλας σοβαρα?
Παλι οδευουμε προς πανευρωπαικη και παγκοσμια χλεύη και το χαιρεσαι?

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Βλαμμενος ειναι ο Ιγκλεσιας?
Τα 24 δις που εχει δανεισει στην Ελλαδα ειναι λογικο να υπερασπιζεται ο Ραχόι, οχι τον μπαταξη που τα δανειστηκε.
Εχουμε κυρηξει σταση πληρωμων και δεν το ηξερα? απομειωθηκε το βιωτικο επιπεδο των ισπανων λογω των 24δισ? λογιστικα ειναι αυτα με τη μορφη εγγυησεων φανταζομαι..τα οποια βεβαια πανε πισω για την αποπληρωμη του χρεους

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
αφού δεν θεωρείς ότι είσαι υποχρεωμένος να κάνεις διάλογο τι σκατά ποστάρεις τις απόψεις σου ?? για να τις αφήσεις για τις επερχόμενες γενεές ρε ζωάδι ??

Ρε απαρχαιωμενο ερειπιο διαλογο κανω πλεον με ατομα τα οποια ακομα και αν διαφωνω, μπορει να καταληξω καπου(κανοντας και υποχωρησεις φυσικα οταν θεωρω οτι ο συνομιλητης μου μπορει να με κανει να δω το πραγμα και απο αλλη σκοπια).
Διαλογο με ατομο το οποιο ειναι δεδομενο οτι διαφωνει ουτως ή αλλως και δεν προκειται να καταληξουμε πουθενα(πουθενα καλα) δεν εχει κανενα νοημα να κανω πλεον.
Κανε και συ το ιδιο και ολα καλα.
Ξεκουβαλα τωρα δεν ασχολουμαι αλλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εχουμε κυρηξει σταση πληρωμων και δεν το ηξερα? απομειωθηκε το βιωτικο επιπεδο των ισπανων λογω των 24δισ? λογιστικα ειναι αυτα με τη μορφη εγγυησεων φανταζομαι..τα οποια βεβαια πανε πισω για την αποπληρωμη του χρεους
Τι παει να πει "ειναι λογιστικα"? Τα παντα λογιστικά ειναι. Αυτο σημαινει οτι μπορεις να τα χαρισεις αζημιως?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι παει να πει "ειναι λογιστικα"? Τα παντα λογιστικά ειναι. Αυτο σημαινει οτι μπορεις να τα χαρισεις αζημιως?

κάποιοι θεωρούν ότι οι λογιστικές εγγραφές είναι για το τίποτε και δεν επηρεάζουν την γενική οικονομική κατάσταση…

δεν καταλαβαίνουν ότι και το έμβασμα που κάνουν είναι μια λογιστική εγγραφή και τίποτε άλλο αλλά με αυτό εξοφλούν κάποια υποχρέωση τους…

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
παει να πει οτι η Ε.Κ.Τ. τα εβαλε και αν δεν τα πληρωσουμε τοτε θα τα φορτωθουν οι κακομοιροι οι Ισπανοι...δεν ειπα να τα χαρισουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν μου κάνεις μια λογιστική εγγραφή 2400 ευρώ να δούμε κατά πόσον θα σου λείψουν ??

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
"Υγιως σκεπτομενοι" θα ειναι αυτοι που θα εγκρινουν την καταργηση του αυτοδιοικητου?
Ωστε να ειμαστε κατι σαν την Νιγηρια, το Βιετναμ και το Μαλάουι?
Μιλας σοβαρα?
Παλι οδευουμε προς πανευρωπαικη και παγκοσμια χλεύη και το χαιρεσαι?

Να σου πω με δουλευεις?
Αυτοδιοικητο εχει η επο και η εοκ και τα βλεπω τα αποτελεσματα χρονια τωρα
Ο ενας κανει τσιμπουκια διαρκως στον "ισχυρο"(χτες ο βαρδης σημερα ο βαγγελας αυριο ο τιγραρος) δεν τιμωρει τιποτα και ποτε(σιγα μην δαγκωσει αυτον που τον ταιζει) και ο αλλος δεν ειναι ικανος να διοργανωσει ουτε ενα τελικο κυπελου με 1000 ατομα.
Παιζουν 9 ματς με συνολικο αριθμο θεατων 20 χιλιαρικα στην μπαλα, οι μισες και παραπανω ομαδες χρωστανε μεχρι και στους κηπουρους αλλα παρολα αυτα παιρνουν αδειουλα συμμετοχης για να παιζουν.
Πανε μετα στο κρατος με τον στρατο ηλιθιων απο πισω για "πιεση" και ζητανε χαρισμα χρεων. Το κανεις μια φορα, ας πουμε πασο. Δευτερη, δαγκωνεσαι. Ε την τριτη και μετα....στο διαολο!
Ποιος θα τους στειλει στον διαολο? Ο προεδρος της επο?
Στ αρχιδια μας να αποκλειστουν ολες οι ομαδες. Αν μετα απο δυο χρονια τα χουν παλι σκατα, διαλυση και πουλο. Αρκετα.
Μονο η πολιτεια μπορει να το κανει αυτο αλλα θελει αντερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να σου πω με δουλευεις?
Αυτοδιοικητο εχει η επο και η εοκ και τα βλεπω τα αποτελεσματα χρονια τωρα
Ο ενας κανει τσιμπουκια διαρκως στον "ισχυρο"(χτες ο βαρδης σημερα ο βαγγελας αυριο ο τιγραρος) δεν τιμωρει τιποτα και ποτε(σιγα μην δαγκωσει αυτον που τον ταιζει) και ο αλλος δεν ειναι ικανος να διοργανωσει ουτε ενα τελικο κυπελου με 1000 ατομα.
Παιζουν 9 ματς με συνολικο αριθμο θεατων 20 χιλιαρικα στην μπαλα, οι μισες και παραπανω ομαδες χρωστανε μεχρι και στους κηπουρους αλλα παρολα αυτα παιρνουν αδειουλα συμμετοχης για να παιζουν.
Πανε μετα στο κρατος με τον στρατο ηλιθιων απο πισω για "πιεση" και ζητανε χαρισμα χρεων. Το κανεις μια φορα, ας πουμε πασο. Δευτερη, δαγκωνεσαι. Ε την τριτη και μετα....στο διαολο!
Ποιος θα τους στειλει στον διαολο? Ο προεδρος της επο?
Στ αρχιδια μας να αποκλειστουν ολες οι ομαδες. Αν μετα απο δυο χρονια τα χουν παλι σκατα, διαλυση και πουλο. Αρκετα.
Μονο η πολιτεια μπορει να το κανει αυτο αλλα θελει αντερα.
Τι λες βρε ανθρωπε?
Κι επειδη δεν λειτουργησε καλα το αυτοδιοικητο, πρεπει να το καταργησουμε μονοι στην Ευρωπη?
Τι ειναι αυτα?
Δηλαδη το μονο που δεν μπορουμε, ειναι να ειμαστε σαν ολους τους αλλους? Μας χαλαει το ευρω, μας χαλαει το αυτοδιοικητο, μας χαλανε οι ευρωπαικοι κανονες...
Μηπως δεν ειμαστε μαγκες και ειμαστε απλως μαλακες κακομαθημενοι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
παει να πει οτι η Ε.Κ.Τ. τα εβαλε και αν δεν τα πληρωσουμε τοτε θα τα φορτωθουν οι κακομοιροι οι Ισπανοι...δεν ειπα να τα χαρισουν
Ε αρα γιατι ο Ραχόι να υποστηριξει εμας κι οχι τον κακομοιρο τον Ισπανο? Τι βλακειες λεει ο Ιγκλεσιας?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τι λες βρε ανθρωπε?
Κι επειδη δεν λειτουργησε καλα το αυτοδιοικητο, πρεπει να το καταργησουμε μονοι στην Ευρωπη?
Τι ειναι αυτα?
Δηλαδη το μονο που δεν μπορουμε, ειναι να ειμαστε σαν ολους τους αλλους? Μας χαλαει το ευρω, μας χαλαει το αυτοδιοικητο, μας χαλανε οι ευρωπαικοι κανονες...
Μηπως δεν ειμαστε μαγκες και ειμαστε απλως μαλακες κακομαθημενοι?

Στην αγγλια μεγαλε το μονο καλο που εκανε η θατσερ ειναι οτι μπηκε στην φαση με τσαμπουκα και τα εκανε ολα πουτανα.
Και αυτοδιοικητα και ολα μεχρι να στρωσει η φαση.
Στην ιταλια οταν μπηκε στην μεση το κρατος εστειλε κοσμακη στην ψειρου.
ΠΑΝΤΟΥ μπαινει στην μεση το κρατος οταν η μαλκια χτυπαει ταβανι.
Μονο εδω δεν εχει γινει κατι. Ασε τις διαφωνιες μονο και μονο για να διαφωνεις και πες μου εσυ μια λυση για τα αθλητικα και αυτο που βλεπεις ολα αυτα τα χρονια.
Υποσχομαι οτι θα την διαβασω με προσοχη και αν εχεις δικιο θα σε υποστηριξω κιολας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στην αγγλια μεγαλε το μονο καλο που εκανε η θατσερ ειναι οτι μπηκε στην φαση με τσαμπουκα και τα εκανε ολα πουτανα.
Και αυτοδιοικητα και ολα μεχρι να στρωσει η φαση.
Στην ιταλια οταν μπηκε στην μεση το κρατος εστειλε κοσμακη στην ψειρου.
ΠΑΝΤΟΥ μπαινει στην μεση το κρατος οταν η μαλκια χτυπαει ταβανι.
Μονο εδω δεν εχει γινει κατι. Ασε τις διαφωνιες μονο και μονο για να διαφωνεις και πες μου εσυ μια λυση για τα αθλητικα και αυτο που βλεπεις ολα αυτα τα χρονια.
Υποσχομαι οτι θα την διαβασω με προσοχη και αν εχεις δικιο θα σε υποστηριξω κιολας.
Στην Αγγλια δεν θυμαμαι να καταργηθηκε κανενα αυτοδιοικητο. Η Αγγλια αυτο-αποκλειστηκε τοτε. Εν παση περιπτωσει δεν χρειαζεται το ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι. Ας γινουν τα ηλεκτρονικα εισιτηρια, ας αυστηροποιηθουν οι ποινες, ας μπουν καμερες στα γηπεδα, ας υπαρχουν τιμωριες εδρας και αφαιρεσεις βαθμων και αν γινουν ολα με συνεπεια, θα ερθει το αποτελεσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom