Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
1.Ντεν είμαι νοσοκομειακός γκιατρός καρντιά μου! :)

2.Ούτε παθολόγος είμαι!

1. Ησουν παλιότερα...

2.Κάτι τέτοιο είχες αφήσει να εννοηθεί .Πάντως δεν είσαι χειρουργός !  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
alex μεχρι να απαντησει ο Γιατρος μας, ποια ειναι η αποψη σου για την υποψηφιοτητα Παυλοπουλου

Τσκ, τσκ, πονηρος ο βλαχος, αποφευγω να τοποθετηθω, αλλα ρωτω!
Ο Παυλόπουλος ηταν καθηγητης μου.
Μαλιστα το 1992 εκανε μαθημα μαζι με τον Νίκο Αλιβιζάτο, τον οποιο προτεινε σημερα το Ποταμι σαν Προεδρο.
Μου προκαλεί μια συγκινηση κατ αρχην το οτι ενας ανθρωπος που γνωριζω καλα απο τοτε και ειχα αριστη γνωμη γι αυτον, ανερχεται στην Προεδρια.
Γενικως υπηρξε μια εποχη θυμαμαι που ειχα το πρωι μαθημα με τον Καμινη και το μεσημερι με τον Παυλοπουλο.
Ως πολιτικός ομως, θεωρώ οτι αδικησε την εικονα του κολοσσού πανεπιστημιακού που ειχα σχηματισει...

Επισκέπτης
Σαν πολιτικος δε θεωρω οτι εκανε καλη καριερα στη Ν.Δ. αλλα δεν ειναι αυτο το ερωτημα μου....
Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεσε εκλογες λογω ασυμφωνιας για Προεδρο. Τωρα προτεινει απο τη Ν.Δ..
Κουφο δεν 'ακουγεται'?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εισαι ανοητος και χάφτεις ότι σου λενε...
Λεφτα σε φακελο λεει ο απιθανος...
Βεβαια αν ειχες στοιχειωδη αντιληψη δεν θα ησουν αριστερος...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε φακελάκι στο γραφείο! Ούτε καν "στον λογαριασμό" του, να γίνει πιο αληθοφανές.

Ούτε νοσοκομειακός γιατρός να ήταν! :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αναρωτιεμαι, αυτα τα προωθουν καποιοι απο κομματικα γραφεια προπαγανδας?
Και ενταξει, αυτοι ειναι αρκετα μετριοι και δεν μπορουν ουτε κατι αληθοφανές να προωθησουν.
Οι αλλοι οι απιθανοι που τα αναπαραγουν ακομη και εδω μεσα και φουσκωνουν απο υπερηφανεια για τον Αλεξη, πώς εχουν γινει ετσι?

Πας καλά κι εσύ; Όσο μέτριοι και να είναι οι πρώτοι που τα εκστομίζουν, οι δεύτεροι που τα καταπίνουν αμάσητα είναι πολύ χειρότεροι!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εσύ σαν παθολόγος έπαιρνες φακελάκια 50 - 80 ευρω !  :2funny: :2funny: :2funny:

525 ευρώ φακελάκι παίρνει ο Διευθυντής αγγειοχειρουργός για

μόσχευμα στην κοιλιακή αορτη... :grin:

Ντεν είμαι νοσοκομειακός γκιατρός καρντιά μου! :)

Ούτε παθολόγος είμαι!

Επισκέπτης
Λες να του αναγνωρισε την παθητικη σταση του για τα Δεκεμβριανα του 2008 ο Τσιπρας? :grin:
Αβυσσος η πολιτικη!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τραβα ανεβασε καμμια τσοντοκριτικη, πιεσε τη Διαχειριση να βαλει προσθετες παραμετρους κι ασε την πολιτικη καλυτερα γιατι BOEING....
Ασε μας ρε συνταξιουχε!!! Οτι θελω θα γραφω!!!
Πηγαινε να γαμησεις τον Ελσαρο!!!

Παραθεση απο δικο σου ποστ στις: 01/02/15, 15:03

Ενας μεσημεριανος περιπατος ξανα απο το Μεταξουργειο.
Στην Κολωνου μπαινοβγαιναν ΟΡΚ....
Τελικα πηγα για να βρω την Ιασωνος (ειχα μπερδευτει την αλλη φορα).
Μπαινω στο Ιασωνος 30 (οροφο & υπογειο).
Στο μεν οροφο ηταν μια τυπισσα ψιλομελαχρινου δερματος αδυνατουλα με φουσκωμενο βυζο. Αυτη με υποδεχτηκε πως δε με κουτουπωσε κιολας, ελα αγορι μου θα γινεις πελατης μας!
Στην υπογα μια χοντρελω εκανε πληρες προγραμμα, ενω μια αλλη αδυνατουλα απλο.
Ολες στα 10Ε φυσικα.
Παω στο Ιασωνος 33 και πετυχα τη sexy Barbie οντως οπως οι φωτογραφιες ειναι.
Αυτος ηταν κι ο λογος της εφοδου μου,
Οι χωροι θεοσκοτεινοι, τα γατοσπιτα θυμιζουν Τρουμπα, σκαλες να τριζουν και να γερνουν, δηλαδη το Φυλης 61 μπροστα τους ειναι παλατι!

Μεχρι και στα μπουρδελα τρως ΠΟΡΤΑ!!! :2funny:

Παραθεση απο στις: 22/01/15, 19:07

Αν κι αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς, εντούτοις όταν η συμπεριφορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είμαι καυστικός....
Πέρασα πριν λίγο από το γατόσπιτο Έλλης 3 Πρώτη φορά ήταν. Την πόρτα άνοιξε μια Ρωσσίδα μάλλον γύρω στα 55.

- Καλησπέρα η Τζοάννα είναι. Την ξέρετε?
- Όχι πρώτη φορά έρχομαι.
- Τότε δε μπορείτε να περάσετε...
- Μα γιατί? Έλληνας είμαι...
- Αν δε σας ξέρει η κοπέλα δεν περνάτε μέσα!
- Και πώς θα με μάθει αν δε με δει?

Κι έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα.

Βλεπω εχεις πολλες γνωσεις απο μπουρδελα!!! :2funny: Ποτε θα γραψεις καμια κριτικη για Φυλης 131? :2funny: Φυλης 214? :2funny:

Παραθεση στις: 27/12/14, 10:10

Θα επιθυμούσα (αντί να επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια και τα ίδια posts) να γίνεται περισσότερο αντικειμενική ενημέρωση. Έγραψα για πάραδειγμα χθες τα αποτελέσματα της πρωινής εφόδου στην προηγούμενη σελίδα. Θα εφιστούσα την προσοχή σας όχι τόσο για την εμφάνιση της κοπέλας που είναι κι υποκειμενική, αλλά να λέτε και τι είδους πρόγραμμα κάνει. Για παράδειγμα τα δύο συγγενή θέματα (ελεύθερο στοματικό & πίσω πόρτα) είχαν αραχνιάσει έως και χθες.
Αν μπορέσω σήμερα, θα κάνω έφοδο σε όλη τη Φωκαίας για να μαζέψω πληροφορίες.
Εκτός αυτού υπάρχουν κάποιοι οίκοι ανοχής χμ βλέπω το Φ131 & το Φ214 που δεν έχει πέσει κριτική εδώ και χρόνια. Υποθέτω να έχουν κλείσει, αλλά όταν κατέβω θα ρίξω μια ματιά.

Ποτε θα ξαναγραψεις στην ημερησια ενημερωση?! Να ξαναγελασουμε!!! :2funny:

Επισκέπτης
Ασε μας ρε συνταξιουχε!!! Οτι θελω θα γραφω!!!
Πηγαινε να γαμησεις τον Ελσαρο!!!
Τροχονομο θα σε βαλω στη ντουντα μου?
Το πως βγαζω φραγκα να μη σε νοιαζει, μαγκας ειμαι και τζογαρω. Τραβα εσυ στα βρωμοσπιτα της Φυλης 61 ειτε στο Μεταξουργειο.
Εγω αν πηγα εκει το εκανα επιτηδες για να ψαρεψω για χοτελ ;)
Και δε σε τιμανε πικροχολα σχολια για την οποιαδηποτε εκδιδομενη
Ειδες εγω πουθενα να ειρωνευομαι ιεροδουλη?  :uglystupid:
Αλλο να πεις καποια χοντρη, φολα, ξεπετα, ασχημομουρα κι αλλο να τη θαβεις, μαθε να μιλας ;)

Βλεπω εχεις πολλες γνωσεις απο μπουρδελα!!! :2funny:
Δε μου χρειαζονται τετοιες γνωσεις, εχω αλλες ειδικοτερες ;) και βγαζω μαυρο χρημα.
Ειναι η πρωτη φορα που μιλω ετσι σε μελος του forum, κατι ζωντοβολα σαν κι εσενα κατεστρεψαν τη Δεξια, που ακομα υποστηριζουν τελειωμενους σαν τον Καρατζαφερη ΕΛΕΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ!

Ποτε θα ξαναγραψεις στην ημερησια ενημερωση?! Να ξαναγελασουμε!!! :2funny:
Αφηνουμε εσενα τον ειδικο του κωλου για να γραφεις, ξερεις κατι χεστηκα που θα ενημερωνω και τον καθεναν, ειμαι και παρτακιας ενιοτε.

Μεχρι και στα μπουρδελα τρως ΠΟΡΤΑ!!! :2funny:
Οταν ομως ξαναπερασα μετα απο καποιες μερες και κρατουσα ενα δερματινο πορτοφολι στην πορτα η τσα2 δεν εβγαλε κιχ ;)
Βεβαια δεν το βατεψα το πορνιδιο, του κανω καψονια, ειμαι κωλοκαλαματιανος εγω ;)
Αρκετα ομως με το οφφ τοπικ, φτανει το παπαρισμα. Γινεσαι ρεζιλι των αριστερων και γελανε μαζι μας. Ατομα σαν κι εσενα δεν επρεπε να ειχαν δικαιωμα ψηφου, σκοτωνεις κοσμο με την ψηφο (ξεστραβωσου τι εγραψε καποτε ο Λινκολν).
Kαι για να τελειωνουμε:
Το ποιος εισαι εσυ, φαινεται από τα ατομα που εχεις στη λιστα φιλιας σου, που δεν εχεις ουτε εναν ;)

Προχωρουμε παρακαλω!
Γιατρε μου, δε βλεπω να απαντας περι Πακη! :grin:
Θα περιμενω μερες?
Προκοπης για να κανετε προκοπη ή πακιστανος Πακης?
Σαμπως τα ειδατε σκουρα κι ετοιμαζεστε για συγκυβερνηση με τη Ν.Δ.?
Χαρες που θα κανει ο alex71 κι ο tramountana  :2funny:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τροχονομο θα σε βαλω στη ντουντα μου?
Το πως βγαζω φραγκα να μη σε νοιαζει, μαγκας ειμαι και τζογαρω. Τραβα εσυ στα βρωμοσπιτα της Φυλης 61 ειτε στο Μεταξουργειο.
Εγω αν πηγα εκει το εκανα επιτηδες για να ψαρεψω για χοτελ ;)
Και δε σε τιμανε πικροχολα σχολια για την οποιαδηποτε εκδιδομενη
Ειδες εγω πουθενα να ειρωνευομαι ιεροδουλη?  :uglystupid:
Αλλο να πεις καποια χοντρη, φολα, ξεπετα, ασχημομουρα κι αλλο να τη θαβεις, μαθε να μιλας ;)
Δε μου χρειαζονται τετοιες γνωσεις, εχω αλλες ειδικοτερες ;) και βγαζω μαυρο χρημα.
Ειναι η πρωτη φορα που μιλω ετσι σε μελος του forum, κατι ζωντοβολα σαν κι εσενα κατεστρεψαν τη Δεξια, που ακομα υποστηριζουν τελειωμενους σαν τον Καρατζαφερη ΕΛΕΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ!
Αφηνουμε εσενα τον ειδικο του κωλου για να γραφεις, ξερεις κατι χεστηκα που θα ενημερωνω και τον καθεναν, ειμαι και παρτακιας ενιοτε.
Οταν ομως ξαναπερασα μετα απο καποιες μερες και κρατουσα ενα δερματινο πορτοφολι στην πορτα η τσα2 δεν εβγαλε κιχ ;)
Βεβαια δεν το βατεψα το πορνιδιο, του κανω καψονια, ειμαι κωλοκαλαματιανος εγω ;)
Αρκετα ομως με το οφφ τοπικ, φτανει το παπαρισμα. Γινεσαι ρεζιλι των αριστερων και γελανε μαζι μας. Ατομα σαν κι εσενα δεν επρεπε να ειχαν δικαιωμα ψηφου, σκοτωνεις κοσμο με την ψηφο (ξεστραβωσου τι εγραψε καποτε ο Λινκολν).
Kαι για να τελειωνουμε:
Το ποιος εισαι εσυ, φαινεται από τα ατομα που εχεις στη λιστα φιλιας σου, που δεν εχεις ουτε εναν ;)
Να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους γιατι δεν μου αρεσει οταν παραποιουν τα γραφωμενα μου.Εγω δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω και μιλαω με επιχειρηματα.
Εγω δεν σχολιασα το πως βγαζεις λεφτα και ουτε με νοιαζει!!! Εσυ ο ιδιος σε δικο σου ποστ ειχες πει οτι εφτασες στα γεραματα!

Παραθεση απο δικο σου ποστ στις: 11/02/15, 09:09

''Εδώ υπάρχουν μέλη που βαριούνται είτε αποφεύγουν να γράψουν κριτικές, αν είναι να μπουν τόσες παράμετροι που επιθυμείς, κόβω να γράφεις μόνος σου...
Ούτε έκθεση ιδεών παραδίδουμε για τον Καργάκο, ούτε και φορολογική δήλωση θα συμπληρώσουμε έχοντας πολυάριθμα comboboxes. Απ' την άλλη μεριά, αφού οι κριτικές είναι πάντα υποκειμενικές (βασίζονται πάντα στα δικά μας κριτήρια), πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεν παίρνουν μια ιδέα, αλλά πάνε και βλέπουν από μόνοι τους.
Στην τελική, όταν εγώ γράφω π.χ. η ΑΒΓΔΕΖ είναι κορασίδα μετρίου αναστήματος, δεν εννοώ ότι είναι κάτω των 30 με μπόι άντε ως 1.60?
Ε τότε να βάλουμε και τι χρώμα μαλλιών έχει, αν είναι μακρυά, τι εθνικότητα, αν έχει τατουάζ, αν είναι γυρολόγος, αν την πετύχαμε αλλού με άλλο όνομα LOL τι θα μένει να γράφουμε στην κριτική?
Όσο αναφορά, το τι κάνουν σε ανάλογα τσοντοφόρουμς του εξωτερικού, χμ δεν ξέρω, αλλά και δε με νοιάζει να εντρυφήσω τώρα στα γεράματα σε τέτοιες μαλακίες, αλλά από την παλαιότερη ενασχόλησή μου σε ξένα φορουμς υπολογιστών έβγαλα το συμπέρασμα ότι λειτουργούν όντως αλλιώτικα από ότι εδώ στο Ελλαδιστάν.
Βέβαια τον τελευταίο λόγο τον έχει η Διαχείριση του ιστολογίου κι όχι εγώ.''

Υπηρεφανευσεσαι που βγαζεις ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ?!!! Κατι τετοιοι σαν εσενα καταστρεψαν την Ελλαδα της μεταπολιτευσης!!!

Τι να ενημερωσεις ρε!!! Αφου εισαι παντελως ασχετος!!! Πηγαινε τραβα να δεις αν ανοιξε το μπουρδελο Φυλης 214? Επισης θελω να σε ενημερωση οτι το μπουρδελο Φυλης 131 εχει κλεισει! Μην παεις αδικα! Ρε , γελουσε ο κοσμος με την ασχετοσυνη σου!!!

Εδειχνες το πορτοφολι στην καμερα?  Μπας και σου ανοιξει την πορτα η τσατσα? Για Πακιστανο σε περασε?

Ενω υποστηριζεις το δικαιωμα να πηγαινεις με την (τον) sexy barbie , δεν μου αφηνεις εμενα το δικαιωμα να υποστηριζω και να αρθρογραφω υπερ του Λαικου Ορθοδοξου Συναγερμου!!! Πολυ Δημοκρατικο!!!  Να μην εχω δικαιωμα ψηφου?! Φασιστας εισαι?!!!  Ο Λαικος Ορθοδοξος Συναγερμος ειναι ενα Δημοκρατικο κομμα που ανηκει στο Συνταγματικο Τοξο!!!

Πας καλα? Κρινεις αν εχει καποιος φιλους απο την λιστα φιλων του bourdela.com?! ΕΛΕΟΣ!!! Τι αλλο θα ακουσουμε!!! Εγω δεν περιμενω να κανω ιντερνετικους φιλους!!!

Οσο συνεχιζεις να γραφεις για μενα  , εγω θα απανταω!!!

Επισκέπτης
H διαφορά είναι ότι το forum είναι ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ τσοντοφόρουμ  ;) και λέει να σεβόμαστε το επάγγελμα των κοριτσιών, άσχετα με τα γούστα μας είτε τα βίτσια μας. Φυσικά ελάχιστοι το κάνουμε.
Η πολιτική, είναι άλλο πράγμα. Βέβαια δε θα βρίσω τον τάδε πολιτικό, όπως και γενικά δε βρίζω κόσμο γιατί το θεωρώ άνανδρο, αλλά θάψιμο κάνω στους πολιτικάντηδες. Τώρα τα υπόλοιπα περί φιλίας, οίκων, τζόγου κλπ άστο δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο και νομίζω ότι ήδη παραξεφύγαμε. Υπάρχουν κάποια όρια. Τα συμπεράσματα τα βγάζουν οι αναγνώστες ;)
Αν έχεις να πεις τίποτα περί του θέματος έχει καλώς, ειδάλλως αν συνεχίσεις το οφφ τόπικ, δε θα συνεχίσω εδώ μέσα.

Γιατρέ μου, τι θα γίνει?
Θα συγκυβερνήσετε με τη ΝΔ???
Περιμένω ΚΑΥΤΕΣ απαντήσεις!
Στην τελική γιατί δεν προτείνατε τον ανιψιό του Εθνάρχη?
Ο Εθνάρχης δε νομιμοποίησε την Αριστερά?
Θα έπρεπε να το ανταποδίδατε!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πρ. Παυλόπουλος (εκλογές 2012): «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πουκάμισο αδειανό»

Διαβάζοντας το απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται ως «ένα πουκάμισο αδειανό», ο Τσίπρας παρομοιάζεται με ηλιοτρόπιο, το οποίο έχει την ψευδαίσθηση ότι ο ήλιος περιφέρεται γύρω του και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την Ελλάδα στη δραχμή και εκτός Ευρώπης, αναρωτιέσαι αν συνεντευξιαζόμενος είναι η πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ...
Κι όμως, ναι, πρόκειται για συνέντευξη του κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην εφημερίδα «Παρασκευή & 13» και στην δημοσιογράφο κα Αλεξάνδρα Λαμπρούλη (Παρασκευή 25/5/2012).

- See more at:

2.     Π.χ. ποιές θέσεις του κ. Α. Τσίπρα θεωρείτε ανεφάρμοστες και επικίνδυνες για τον Τόπο;

Διευκρινίζω και πάλι ότι οι «θέσεις» του κ. Α. Τσίπρα και των πρωτοφανώς ετερόκλητων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ μεταβάλλονται με τέτοια ταχύτητα, ώστε να παραπέμπουν στο στίχο του Γ. Σεφέρη: «Ένα πουκάμισο αδειανό».  Αυτή η ρευστότητα των θέσεών τους εντείνεται και από το ότι ο κ. Α. Τσίπρας άλλα λέει εντός Ελλάδας και άλλα εκτός, θυμίζοντας τον παλιό γραγελαφικό διχασμό μεταξύ ΚΚΕ εσωτερικού και εξωτερικού!  Ώρες - ώρες η πολιτική συμπεριφορά του κ. Α. Τσίπρα μοιάζει με ηλιοτρόπιο, το οποίο έχει τη ψευδαίσθηση ότι ο ήλιος περιφέρεται γύρω του!  Αλλ’ ας μείνω στις βασικές αντιφάσεις του κ. Α. Τσίπρα.  Καθένας γνωρίζει π.χ. ότι μονομερής κατάργηση των Μνημονίων –στα οποία, θυμίζω, μας οδήγησαν, δυστυχώς, η καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και η ανεύθυνη και μυωπική αντιμετώπιση της ελληνικής οικονομίας από την Τρόικα- καθώς και η μονομερής υπαναχώρηση από τις δανειακές υποχρεώσεις μας, οδηγεί μαθηματικώς την Ελλάδα στη δραχμή και, επέκεινα, εκτός ευρωζώνης ή, ακόμη, και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ

πιπικο ποσες  :pipa1: :pipa1: :pipa1: πηρατε στον ασπρομαλλια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom