Τροχονομο θα σε βαλω στη ντουντα μου?
Το πως βγαζω φραγκα να μη σε νοιαζει, μαγκας ειμαι και τζογαρω. Τραβα εσυ στα βρωμοσπιτα της Φυλης 61 ειτε στο
Μεταξουργειο.
Εγω αν πηγα εκει το εκανα επιτηδες για να ψαρεψω για χοτελ ;)
Και δε σε τιμανε πικροχολα σχολια για την οποιαδηποτε εκδιδομενη
Ειδες εγω πουθενα να ειρωνευομαι ιεροδουλη?
Αλλο να πεις καποια χοντρη, φολα, ξεπετα, ασχημομουρα κι αλλο να τη θαβεις, μαθε να μιλας ;)
Δε μου χρειαζονται τετοιες γνωσεις, εχω αλλες ειδικοτερες ;) και βγαζω μαυρο χρημα.
Ειναι η πρωτη φορα που μιλω ετσι σε μελος του forum, κατι ζωντοβολα σαν κι εσενα κατεστρεψαν τη Δεξια, που ακομα υποστηριζουν τελειωμενους σαν τον Καρατζαφερη ΕΛΕΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ!
Αφηνουμε εσενα τον ειδικο του κωλου για να γραφεις, ξερεις κατι χεστηκα που θα ενημερωνω και τον καθεναν, ειμαι και παρτακιας ενιοτε.
Οταν ομως ξαναπερασα μετα απο καποιες μερες και κρατουσα ενα δερματινο πορτοφολι στην πορτα η τσα2 δεν εβγαλε κιχ ;)
Βεβαια δεν το βατεψα το πορνιδιο, του κανω καψονια, ειμαι κωλοκαλαματιανος εγω ;)
Αρκετα ομως με το οφφ τοπικ, φτανει το παπαρισμα. Γινεσαι ρεζιλι των αριστερων και γελανε μαζι μας. Ατομα σαν κι εσενα δεν επρεπε να ειχαν δικαιωμα ψηφου, σκοτωνεις κοσμο με την ψηφο (ξεστραβωσου τι εγραψε καποτε ο Λινκολν).
Kαι για να τελειωνουμε:
Το ποιος εισαι εσυ, φαινεται από τα ατομα που εχεις στη λιστα φιλιας σου, που δεν εχεις ουτε εναν ;)
Να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους γιατι δεν μου αρεσει οταν παραποιουν τα γραφωμενα μου.Εγω δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω και μιλαω με επιχειρηματα.
Εγω δεν σχολιασα το πως βγαζεις λεφτα και ουτε με νοιαζει!!! Εσυ ο ιδιος σε δικο σου ποστ ειχες πει οτι εφτασες στα γεραματα!
Παραθεση απο δικο σου ποστ στις: 11/02/15, 09:09
''Εδώ υπάρχουν μέλη που βαριούνται είτε αποφεύγουν να γράψουν κριτικές, αν είναι να μπουν τόσες παράμετροι που επιθυμείς, κόβω να γράφεις μόνος σου...
Ούτε έκθεση ιδεών παραδίδουμε για τον Καργάκο, ούτε και φορολογική δήλωση θα συμπληρώσουμε έχοντας πολυάριθμα comboboxes. Απ' την άλλη μεριά, αφού οι κριτικές είναι πάντα υποκειμενικές (βασίζονται πάντα στα δικά μας κριτήρια), πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεν παίρνουν μια ιδέα, αλλά πάνε και βλέπουν από μόνοι τους.
Στην τελική, όταν εγώ γράφω π.χ. η ΑΒΓΔΕΖ είναι κορασίδα μετρίου αναστήματος, δεν εννοώ ότι είναι κάτω των 30 με μπόι άντε ως 1.60?
Ε τότε να βάλουμε και τι χρώμα μαλλιών έχει, αν είναι μακρυά, τι εθνικότητα, αν έχει τατουάζ, αν είναι γυρολόγος, αν την πετύχαμε αλλού με άλλο όνομα LOL τι θα μένει να γράφουμε στην κριτική?
Όσο αναφορά, το τι κάνουν σε ανάλογα τσοντοφόρουμς του εξωτερικού, χμ δεν ξέρω, αλλά και
δε με νοιάζει να εντρυφήσω τώρα στα γεράματα σε τέτοιες μαλακίες, αλλά από την παλαιότερη ενασχόλησή μου σε ξένα φορουμς υπολογιστών έβγαλα το συμπέρασμα ότι λειτουργούν όντως αλλιώτικα από ότι εδώ στο Ελλαδιστάν.
Βέβαια τον τελευταίο λόγο τον έχει η Διαχείριση του ιστολογίου κι όχι εγώ.''
Υπηρεφανευσεσαι που βγαζεις ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ?!!! Κατι τετοιοι σαν εσενα καταστρεψαν την Ελλαδα της μεταπολιτευσης!!!
Τι να ενημερωσεις ρε!!! Αφου εισαι παντελως ασχετος!!! Πηγαινε τραβα να δεις αν ανοιξε το μπουρδελο Φυλης 214? Επισης θελω να σε ενημερωση οτι το μπουρδελο Φυλης 131 εχει κλεισει! Μην παεις αδικα! Ρε , γελουσε ο κοσμος με την ασχετοσυνη σου!!!
Εδειχνες το πορτοφολι στην καμερα? Μπας και σου ανοιξει την πορτα η τσατσα? Για Πακιστανο σε περασε?
Ενω υποστηριζεις το δικαιωμα να πηγαινεις με την (τον) sexy barbie , δεν μου αφηνεις εμενα το δικαιωμα να υποστηριζω και να αρθρογραφω υπερ του Λαικου Ορθοδοξου Συναγερμου!!! Πολυ Δημοκρατικο!!! Να μην εχω δικαιωμα ψηφου?! Φασιστας εισαι?!!! Ο Λαικος Ορθοδοξος Συναγερμος ειναι ενα Δημοκρατικο κομμα που ανηκει στο Συνταγματικο Τοξο!!!
Πας καλα? Κρινεις αν εχει καποιος φιλους απο την λιστα φιλων του bourdela.com?! ΕΛΕΟΣ!!! Τι αλλο θα ακουσουμε!!! Εγω δεν περιμενω να κανω ιντερνετικους φιλους!!!
Οσο συνεχιζεις να γραφεις για μενα , εγω θα απανταω!!!