Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αντε παλι...μα ρε παπαζολη σου ειπα οτι λιτοτητα δεν ειναι μονο περικοπες σε μισθους και συνταξεις...
και σε οτι φορα το τελευταιο με τους δ.υ. οταν λες οτι ειναι το 2/3 η ακομα χειροτερα οτι πρεπει να ειναι τοσο τοτε δεν εχεις δικαιωμα να ξαναπεις σε αλλους για μαλακιες. :2funny: :2funny: οι δ.υ. πρεπει να μειωθουν σταδιακα.5 στην συνταξη ενας διορισμος με αναδιαρθρωση δημοσιου τομεα με ιδιωτικοποιησεις και συγχωνευσεις δημοσιων οργμανισμων και καταπολεμηση γραφειοκρατιας.στο τελευταιο εμπιστευομαι απολυτα τους γαλλους που ηρθαν εδω περισσοτερο απο τους δημαγωγους λαικιστες που ταζουν πραγματα αδυνατα εδω.
Ιδιωτής επενδυτής εν τω μεταξύ δεν φαίνεται στον οριζόντα....γαμάτη ανάπτυξη θα έχεις.

Και ποιος να ρθει δηλαδή με το ΔΝΤ να μας έχει υποβαθμισμένους....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ιδιωτής επενδυτής εν τω μεταξύ δεν φαίνεται στον οριζόντα....γαμάτη ανάπτυξη θα έχεις.

Και ποιος να ρθει δηλαδή με το ΔΝΤ να μας έχει υποβαθμισμένους την αριστερα να κλεινει λιμανια, δρομους και ξενοδοχεια ....
:grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
απορω με το μυαλο ορισμενων...

Ειναι σαν να παρω ενα δανειο απο τραπεζα ετσι και το Δντ
Οριζει η τραπεζα πως θα της δωσω πισω τα λεφτα της?οχι
τοτε γιατι το κανει το Δντ?
αρκει να δειτε οτι σε οποια χωρα πηγε το Δντ απο Αφρρικη ως Αργεντινη οι χωρες αυτες γιναν πανφτωχτες και τους κλεψανε τον πλουτο της καθε χωρας
Αμα ειστε ηλιθιοι η δεν μπορειτε να δειτε περα απ τα καναλια μιληστε για ΔΝΤ και ποσα καλα ειναι τα μνημονιο
Τα μνημονιο ειναι καταδικασμενα να αποτυχουν οχι γιατι δεν τα τηρουμε αλλα διοτι φτιαχτηκαν για να υποδουλωσουν το λαο
Η με τους προδοτες λοιπον η με αντιμνημονιακους
Μεσαιος δρομος δεν υπαρχει

Παντως θα ηθελα να βγει Σαμαρας αν και δυσκολο
Και οι ιδιοι που το ψηφιζεται αμα βγει με τα μετρα που προκεται να παρει που ουτε τον κοπο να τα διαβασετε ενω ειναι ετοιμα δεν κανετε θα μουτζονεται τον εαυτο σας
Ζηστε εσεις πουλημενοι με 100Ευρω γιατι φοβαστε να βγειτε απ την κατοχη του μνημονιου και το παιζεται και πατριωτες
Βολεμενοι ειστε μονο η Αριστερα αντιστεκεται οι δεξιοι οπως παντα δουλοι των ξενων

Μα σοβαρολογεις τωρα???  :grin: :grin: Αλλος ενας σπουδαγμενος οικονομολογος!!

ΥΓ. Και εγω θα ηθελα να βγει ο Αλεξης γιατι ειμαι "κερδοσκοπος". Ρωτησε τον γατο!!  :grin: :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αστέ δεξιούλη δικηγόρε οι οίκοι αξιολόγισης χαλάνε την δουλειά που μας έχουν ως υποβαθμισμένη χώρα που αύριο-μεθαύριο χρεοκοπεί. :s&m_1:

Δώσε αν είναι κανά λινκ που να υποστηρίζει η Κόσκο π.χ. ότι δεν έρχομαι Ελλάδα επειδή η αριστερά μου σπάει τ'αρχίδια με τις κινητοποιήσεις της. :s&m_2:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αστέ δεξιούλη δικηγόρε οι οίκοι αξιολόγισης χαλάνε την δουλειά που μας έχουν ως υποβαθμισμένη χώρα που αύριο-μεθαύριο χρεοκοπεί. :s&m_1:

Δώσε αν είναι κανά λινκ που να υποστηρίζει η Κόσκο π.χ. ότι δεν έρχομαι Ελλάδα επειδή η αριστερά μου σπάει τ'αρχίδια με τις κινητοποιήσεις της. :s&m_2:

Αυτα δεν λεγονται αν και η ΠΙΜΚΟ τα ειπε ξεκαθαρα το 2011, αλλα θα δεις οι επενδυσεις θα πηγαινουν τουρκια. Σας τα εχω πει αλλα δεν τα καταλαβαινεται. Το κεφαλαιο ΔΕΝ εχει πατριδα!  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Και ποιος να ρθει δηλαδή με το ΔΝΤ να μας έχει υποβαθμισμένους....
παπαζολη ετσι οπως το πας θα ερθεις στα λογια μου και θα ψηφισεις σαμαρα για να μην βγει ο συριζα. :grin: :grin:
θα ερθει οποιος δει οτι υπαρχουν οι προυποθεσεις.φορολογικο συστημα καλο(εδω μπορει να παιχτει διαπραγματευση με τροικα και οχι με τους τσαμπουκαδες του συριζα).υποβαθμισμενος δεν θα εισαι οταν θα εχεις πλεονασμα και σταθερη πορεια.τοτε ιδιωτες επενδυτες θα ερθουν με πακετα εσπα και κυριως προωθηση εξαγωγων.μην λεμε τωρα τα βασικα κριτηρια της αναπτυξης.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αυτα δεν λεγονται αν και η ΠΙΜΚΟ τα ειπε ξεκαθαρα το 2011, αλλα θα δεις οι επενδυσεις θα πηγαινουν τουρκια. Σας τα εχω πει αλλα δεν τα καταλαβαινεται. Το κεφαλαιο ΔΕΝ εχει πατριδα!  :grin:
παπαζολη οριστε μια απαντηση στο ερωτημα σου ακομα... :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
παπαζολη ετσι οπως το πας θα ερθεις στα λογια μου και θα ψηφισεις σαμαρα για να μην βγει ο συριζα. :grin: :grin:
θα ερθει οποιος δει οτι υπαρχουν οι προυποθεσεις.φορολογικο συστημα καλο(εδω μπορει να παιχτει διαπραγματευση με τροικα και οχι με τους τσαμπουκαδες του συριζα).υποβαθμισμενος δεν θα εισαι οταν θα εχεις πλεονασμα και σταθερη πορεια.τοτε ιδιωτες επενδυτες θα ερθουν με πακετα εσπα και κυριως προωθηση εξαγωγων.μην λεμε τωρα τα βασικα κριτηρια της αναπτυξης.
Τι διαπραγματευση να υπαρχει εφοσον εχουν υπογραψει;
Γιατι να τους χαρισει η τροικα ενω δεν εχουν κατι να της δωσουν;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εχουν να της δωσουν την απειλη του ΣΥΡΙΖΑ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
διαπραγματευση ειναι φρουτο φανταστικο στην ουσια οντως.αυτο που θα δωσει η τροικα ειναι περισσοτερος χρονος και πακετα αναπτυξης στην αγορα.αυτο που μπορει να λλαξει ειναι το φορολογικο συστημα γιατι με φπα τοσο ανεβασμενο και χαρατσαι δεν γινετια προκοπη.εκει ομως η τροικα θα απαιτησει ισοδυναμα μετρα δηλαδη ιδιωτικοποιησεις και διαρθρωτικες αλλαγες.αυτα που φωναζει δηλαδη η τροικα απο την αρχη...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μα σοβαρολογεις τωρα???  :grin: :grin: Αλλος ενας σπουδαγμενος οικονομολογος!!

ΥΓ. Και εγω θα ηθελα να βγει ο Αλεξης γιατι ειμαι "κερδοσκοπος". Ρωτησε τον γατο!!  :grin: :grin:
τυπε επειδη ειναι γνησιος αριστερος εγω τον αφησα να απορει με εμας τους προδοτες δεξιους...α και κερδοσκοπους... :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο μονος που μπορει να διαπραγματευτει ειναι ο Συριζα. Διοτι δεν τον δεσμευει τιποτα.
Εγω πιστευω οτι πλεον η Ευρωπαικη οικονομια εχει προετοιμαστει για την εξοδο της Ελλαδας απο το ευρω και αυτο το ρισκο πλεον δεν υπαρχει στον βαθμο που υπηρχε.

διαπραγματευση ειναι φρουτο φανταστικο στην ουσια οντως.αυτο που θα δωσει η τροικα ειναι περισσοτερος χρονος και πακετα αναπτυξης στην αγορα.αυτο που μπορει να λλαξει ειναι το φορολογικο συστημα γιατι με φπα τοσο ανεβασμενο και χαρατσαι δεν γινετια προκοπη.εκει ομως η τροικα θα απαιτησει ισοδυναμα μετρα δηλαδη ιδιωτικοποιησεις και διαρθρωτικες αλλαγες.αυτα που φωναζει δηλαδη η τροικα απο την αρχη...
Οπως ειπα και πανω μονο ο Συριζα μπορει να διαπραγματευτει. Οι αλλοι απλα μπορουν να ζητησουν χαρες. Οπως ενα μικρο παιδακι ζηταει να του αγορασουν γλυφιτζουρι

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλό κ αυτό...θα πάει ο Σαμαράς με τον Μπενύ που έχουν υπογράψει κ θα τους απειλήσουν με τον Σύριζα που δεν έχει υπογράψει. :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο μονος που μπορει να διαπραγματευτει ειναι ο Συριζα. Διοτι δεν τον δεσμευει τιποτα.
Εγω πιστευω οτι πλεον η Ευρωπαικη οικονομια εχει προετοιμαστει για την εξοδο της Ελλαδας απο το ευρω και αυτο το ρισκο πλεον δεν υπαρχει στον βαθμο που υπηρχε.

Οπως ειπα και πανω μονο ο Συριζα μπορει να διαπραγματευτει. Οι αλλοι απλα μπορουν να ζητησουν χαρες. Οπως ενα μικρο παιδακι ζηταει να του αγορασουν γλυφιτζουρι
ελεος...με τι θα διαπραγματευθει?με το πιστολι στο τραπεζι και αυτος οπως ο γιωργακης?και μετα θα φοβηθουν την μεταδοση σε ισπανια και ιταλια οι τροικανοι και θα πουν οκ αλεξη οι εμφαρμοστικοι νομοι δεν ισχυουν παρε τα λεφτα απλως ψηφισε 2-3 νομοσχεδια για να μην γινουμε ρεζιλι... :2funny: :2funny: :2funny:  lycent απαντησε εσυ για μενα δεν μπορω να γραφω πλεον τα ιδια... :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ελεος...με τι θα διαπραγματευθει?με το πιστολι στο τραπεζι και αυτος οπως ο γιωργακης?και μετα θα φοβηθουν την μεταδοση σε ισπανια και ιταλια οι τροικανοι και θα πουν οκ αλεξη οι εμφαρμοστικοι νομοι δεν ισχυουν παρε τα λεφτα απλως ψηφισε 2-3 νομοσχεδια για να μην γινουμε ρεζιλι... :2funny: :2funny: :2funny:  lycent απαντησε εσυ για μενα δεν μπορω να γραφω πλεον τα ιδια... :2funny: :2funny: :2funny:
Ταϋλανδόπληκτε πλάκα μας κάνεις έτσι;;;;

Μπορούν να διαπραγματευτούν αυτοί που έχουν δεσμευτεί με την υπογραφή τους ''ναι σε όλα'' κ όχι αυτός που δεν έχει υπογράψει;;; :jerking:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Οχι ακομα. Η Ευρωπαικη "οικονομια" εχει μεγαλα προβληματα και ειναι μερικες χωρες (σικ) που δεν βοηθουν στην επιλυση, αλλα μεχρι να βγουμε θα εχουν "θωρακιστει" οπως το λενε.

ΥΓ. Διαβασατε πουθενα που ηρθε η Αμερικανη υφηπουργος  και απεσταλμενος του Ομπαμαγια συνομιλιες με τον υπουργο οικονομικων την περασμενη εβδομαδα?? :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλό κ αυτό...θα πάει ο Σαμαράς με τον Μπενύ που έχουν υπογράψει κ θα τους απειλήσουν με τον Σύριζα που δεν έχει υπογράψει. :grin:
Εννοει πως αμα τα πραγματα δεν γινουν καλλιτερα ο Συριζα θα γινει κυβερνηση.

ελεος...με τι θα διαπραγματευθει?με το πιστολι στο τραπεζι και αυτος οπως ο γιωργακης?και μετα θα φοβηθουν την μεταδοση σε ισπανια και ιταλια οι τροικανοι και θα πουν οκ αλεξη οι εμφαρμοστικοι νομοι δεν ισχυουν παρε τα λεφτα απλως ψηφισε 2-3 νομοσχεδια για να μην γινουμε ρεζιλι... :2funny: :2funny: :2funny:  lycent απαντησε εσυ για μενα δεν μπορω να γραφω πλεον τα ιδια... :2funny: :2funny: :2funny:
Τους καινουργιους ορους δεν μπορουμε να τους ξερουμε απο τωρα. Δεν ειναι μονο το θεμα του ευρου αλλα αμα γινει ενα ολοκληρο ντομινο θα σταματησουμε να πληρωνουμε και τους δανειστες μας. Και αυτο οντως ειναι μια απειλη.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ταϋλανδόπληκτε πλάκα μας κάνεις έτσι;;;;

Μπορούν να διαπραγματευτούν αυτοί που έχουν δεσμευτεί με την υπογραφή τους ''ναι σε όλα'' κ όχι αυτός που δεν έχει υπογράψει;;; :jerking:
σπυριαρη μου φοιτητακο οχι δεν κανω πλακα.και ναι αυτοι κανουν κουμαντο αυτοι μπορουν να διαπραγματευτουν οποτε θελουν και αυτος που εχει υπογραψει απλως δεχεται τους ορους και παιρνει τα δανεικα μεχρι να διορθωσει τα οικονομικα του.αλλα μου φαινεται οτι γραφεις παλι ιστορια με τα ποστ σου... :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οχι ακομα. Η Ευρωπαικη "οικονομια" εχει μεγαλα προβληματα και ειναι μερικες χωρες (σικ) που δεν βοηθουν στην επιλυση, αλλα μεχρι να βγουμε θα εχουν "θωρακιστει" οπως το λενε.

ΥΓ. Διαβασατε πουθενα που ηρθε η Αμερικανη υφηπουργος  και απεσταλμενος του Ομπαμαγια συνομιλιες με τον υπουργο οικονομικων την περασμενη εβδομαδα?? :grin:
Βασικά τα πάντα έχουν πάρει τον δρόμο τους...η Ελλάδα είναι η αρχή της πτώσης της Ε.Ε. κ του -e(του e σίγουρα)....

Η Γερμανία θα είναι ίσως η μόνη που θα επιβιώσει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σπυριαρη μου φοιτητακο οχι δεν κανω πλακα.και ναι αυτοι κανουν κουμαντο αυτοι μπορουν να διαπραγματευτουν οποτε θελουν και αυτος που εχει υπογραψει απλως δεχεται τους ορους και παιρνει τα δανεικα μεχρι να διορθωσει τα οικονομικα του.αλλα μου φαινεται οτι γραφεις παλι ιστορια με τα ποστ σου... :2funny: :2funny:
Ααα μπράβο...προτεκτοράτο κανονικό δηλαδή....περιμένοντας ελεημοσύνη. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom