jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Εσυ το ΣΚΑΣΜΟ!!Δε δικαιούσαι να ομιλείς με ..4%!!!!
Μεχρι και ο Λεβέντης σας ξεσκισε στη θεσσαλονίκη..Πρασινα σκουλήκια...
μιλησε ο μουτσος
Εσυ το ΣΚΑΣΜΟ!!Δε δικαιούσαι να ομιλείς με ..4%!!!!
Μεχρι και ο Λεβέντης σας ξεσκισε στη θεσσαλονίκη..Πρασινα σκουλήκια...
δεν εννοούσα αυτό αλλά δείτε τώρα την πραγματικότητα..."Εμείς" φιλε,ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ??Οποιος δηλαδή τη λέει στο ΜΑΛΑΚΑ του σαιτ αυτομάτως ειναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ??
Δε με διαβαζεις μου φαινεται...
ΕΣΥ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!μιλησε ο μουτσος
Φιλε μην εισαι προκατειλημμένος..Ουτε εγω ειμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ,αλλα 24 ωρες κυβερνανε.Εδω οι αλλοι μας ξεσκισανε τοσα χρονια,ασε να δουμε τι γαμησι μας επιφυλάσσουν,αν επιφυλάσσουν..Εκτος αν τα συμφεροντα σου ειναι αντιθετα, οπότε πασο..δεν εννοούσα αυτό αλλά δείτε τώρα την πραγματικότητα...
δατς ολ!
ΕΣΥ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!
ποτέ δεν ήμουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πολύ περισσότερο... αλλά και αυτούς τους αλήτες τώρα δεν θα τους ανεχτώ!Φιλε μην εισαι προκατειλημμένος..Ουτε εγω ειμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ,αλλα 24 ωρες κυβερνανε.Εδω οι αλλοι μας ξεσκισανε τοσα χρονια,ασε να δουμε τι γαμησι μας επιφυλάσσουν,αν επιφυλάσσουν..Εκτος αν τα συμφεροντα σου ειναι αντιθετα, οπότε πασο..
Πρασινο τρολ αντε στη ληθη σου...εσκουξε ο καραβοποντικας
κατσε γιατι τωρα δε μου τα λες καλα..Δηλαδή πώς δεν θα τους ανεχθείς?Εχουμε Δημοκρατία,ψηφίστηκαν απο το Λαό,οπότε σκαμε και κολυμπαμε..Τι θα κανεις δηλαδή ,θα παρεις τ'αρματα και θα βγεις στο ανταρτικο??ποτέ δεν ήμουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πολύ περισσότερο... αλλά και αυτούς τους αλήτες τώρα δεν θα τους ανεχτώ!
κατσε γιατι τωρα δε μου τα λες καλα..Δηλαδή πώς δεν θα τους ανεχθείς?Εχουμε Δημοκρατία,ψηφίστηκαν απο το Λαό,οπότε σκαμε και κολυμπαμε..Τι θα κανεις δηλαδή ,θα παρεις τ'αρματα και θα βγεις στο ανταρτικο??
Σου μιλησε κανεις εσενα?Τι πεταγεσαι σε κουβεντα που κανω με άλλον σαν την π@ύτσα?απο το 36% μια μικρη μειοψηφια
φυσικά και μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας μιλάω... θα μιλάω ελεύθερα και θα τους πολεμάω με την κριτική και το ξεβράκωμα σε αυτά που λένε και κάνουν! Αυτά που μου πες να τα πεις σε αυτούς που τον ψήφισαν φίλε μου που έλεγαν πως έχουμε χούντα και ένα κάρο παπαριές!κατσε γιατι τωρα δε μου τα λες καλα..Δηλαδή πώς δεν θα τους ανεχθείς?Εχουμε Δημοκρατία,ψηφίστηκαν απο το Λαό,οπότε σκαμε και κολυμπαμε..Τι θα κανεις δηλαδή ,θα παρεις τ'αρματα και θα βγεις στο ανταρτικο??
Τωρα τα λες σωστα..Αλλωστε αυτό ειναι το νοημα και της Δημοκρατίας,να μιλάμε ελευθερα και να στηλιτεύουμε τα οποια λαθη ..φυσικά και μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας μιλάω... θα μιλάω ελεύθερα και θα τους πολεμάω με την κριτική και το ξεβράκωμα σε αυτά που λένε και κάνουν! Αυτά που μου πες να τα πεις σε αυτούς που τον ψήφισαν φίλε μου που έλεγαν πως έχουμε χούντα και ένα κάρο παπαριές!
Τωρα τα λες σωστα..Αλλωστε αυτό ειναι το νοημα και της Δημοκρατίας,να μιλάμε ελευθερα και να στηλιτεύουμε τα οποια λαθη ..
Τωρα τα λες σωστα..Αλλωστε αυτό ειναι το νοημα και της Δημοκρατίας,να μιλάμε ελευθερα και να στηλιτεύουμε τα οποια λαθη ..
Σου μιλησε κανεις εσενα?Τι πεταγεσαι σε κουβεντα που κανω με άλλον σαν την π@ύτσα?
Αναγκη να σε παίζουν εχεις, ετσι αόρατος που καταντησες, μου φαινεται..
ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΕ και μη μου ξαναπευθυνεις το λογο..ΑΜΟΙΒΑΔΑ!
Για βάλε φωτό με σημαιοφόρο ΓΑΠ, που έχεις βάλει Χ με φωτοσοπ !
![]()
![]()
![]()