Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Για να δούμε πόσο σύντομα θα έρθει η πρώτη μεγάλη σύγκρουση π.χ το θέμα με Αττική οδό ... Το έχω μεγάλη απορία..
Εχουμε πολλά...Σκουριές, ΕΡΤ, Κόσκο...
Οσο εισαι στην απ εξω ειναι καλα...
Τωρα να τους δω.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Εχουμε πολλά...Σκουριές, ΕΡΤ, Κόσκο...
Οσο εισαι στην απ εξω ειναι καλα...
Τωρα να τους δω.

...Ελληνικο, ΟΠΑΠ, λαθρεμπόριο πετρελαίου, ΑΟΖ (οι Κύπριοι παρεπιπτόντως τον ήπιαν με την πτώση τιμών)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
...Ελληνικο, ΟΠΑΠ, λαθρεμπόριο πετρελαίου, ΑΟΖ (οι Κύπριοι παρεπιπτόντως τον ήπιαν με την πτώση τιμών)
Καταργηση των ΜΑΤ, προστασια πρωτης και δευτερης κατοικιας απο πλειστηριασμους, διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας, καταργηση ΕΝΦΙΑ, 751 Ευρω βασικο μισθο...

Το γλεντι αρχιζει...
Ο λαικισμος θα πληρωθει μεχρι κεραιας...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το γλεντι αρχιζει...
νομιζω οτι και οι ιδιοι οι συριζαιοι ειτε ειναι πραγματικοι ανθρωποι εξω στην κοινωνια ειτε ειναι ενα nickname στο ιντερνετ
καταλαβαινουν απο μονοι τους οτι ολοι τους περιμενουν στη γωνια να τους γδαρουν σε καθε στραβη
εχουν πει πολλα 5 χρονια τωρα και εχει ακονισει πουτσα πολυς κοσμος

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
νομιζω οτι και οι ιδιοι οι συριζαιοι ειτε ειναι πραγματικοι ανθρωποι εξω στην κοινωνια ειτε ειναι ενα nickname στο ιντερνετ
καταλαβαινουν απο μονοι τους οτι ολοι τους περιμενουν στη γωνια να τους γδαρουν σε καθε στραβη

δεν θα είναι απο ρεβανσισμό πάντως, θα είναι από απελπισία 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εχει ράψει τσέπες πολυς κοσμος τύπε και εχει πεσει πολλη υποσχεση. Λεφτα θελουν ολοι, τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
Σου λενε μειναμε 5 χρονια στη νηστεια, θελουμε λεφτα, τελος.
Λογικες πενταχρονων, τις οποιες εξεθρεφε το ΠΑΣΟΚ επι δεκαετιες και τωρα πηγαν οι ιδιοι ανθρωποι Συριζα με τα ιδια μυαλα.
Και καλα οτι δικαιουνται λεφτα επειδη αναπνεουν.
Για δουλεια, παραγωγη, κοπο, ουτε συζητηση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Καταργηση των ΜΑΤ, προστασια πρωτης και δευτερης κατοικιας απο πλειστηριασμους, διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας, καταργηση ΕΝΦΙΑ, 751 Ευρω βασικο μισθο...

Το γλεντι αρχιζει...

Αυτό είναι βέβαιο. Οι ανακολουθίες πληρώνονται. Μόλις προχθές μάλιστα το κομμα της Ν.Δ. εισέπραξε τα Ζάππεια.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
οι δυό συμπεθέρες εχετε πολύ πλάκα!!!!!!
bolt-alex.....εχετε σκάσει απο το κακό σας!............. :2funny: :2funny: :2funny:
το ξυδάκι κάνει καλό στις περιπτώσεις αυτές.......... :grin:
σαν τον κλέφτη εφυγε ο δικός σας........ουτε να χανει δεν ξέρει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αυτό είναι βέβαιο. Οι ανακολουθίες πληρώνονται. Μόλις προχθές μάλιστα το κομμα της Ν.Δ. εισέπραξε τα Ζάππεια.
Τα Ζαππεια φανταζομαι αντιλαμβανεστε οτι προυπεθεταν οριζοντα οκταετιας.
Εξοχως αδικο να κρινεται μια κυβερνηση σε 2 χρονια, εχοντας αναλαβει να διαχειρισθει την μεγαλυτερη κριση του αιωνα και καταλογιζοντας της οτι δεν πνιγηκαμε στα λεφτα εντος διμηνου απο την αναληψη των καθηκοντων της.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Εχει ράψει τσέπες πολυς κοσμος τύπε και εχει πεσει πολλη υποσχεση. Λεφτα θελουν ολοι, τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
Λογικες πενταχρονων, τις οποιες εξεθρεφε το ΠΑΣΟΚ επι δεκαετιες και τωρα πηγαν οι ιδιοι ανθρωποι Συριζα με τα ιδια μυαλα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γαμω το φελεκι σου ρε προκομενε.....πες που να σου στειλω πετσετες για τον ιδρωτα..... :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

εμένα πάντως χθες η μανα μου που της ζήτησα ψαρόσουπα μου πε πως θα την κάνει με φαγκρί για να κινηθεί λίγο η αγορά με την 13η σύνταξη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
οι δυό συμπεθέρες εχετε πολύ πλάκα!!!!!!
bolt-alex.....εχετε σκάσει απο το κακό σας!............. :2funny: :2funny: :2funny:
το ξυδάκι κάνει καλό στις περιπτώσεις αυτές.......... :grin:
σαν τον κλέφτη εφυγε ο δικός σας........ουτε να χανει δεν ξέρει
Προσεχε γιατι το δικο σας συμπεθεριο ειναι ακομη πιο κωμικο..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Τα Ζαππεια φανταζομαι αντιλαμβανεστε οτι προυπεθεταν οριζοντα οκταετιας.
Εξοχως αδικο να κρινεται μια κυβερνηση σε 2 χρονια, εχοντας αναλαβει να διαχειρισθει την μεγαλυτερη κριση του αιωνα και καταλογιζοντας της οτι δεν πνιγηκαμε στα λεφτα εντος διμηνου απο την αναληψη των καθηκοντων της.

Εγω το είχα αντιληφθει.

Πλην όμως ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ και τέως Πρωθυπουργός, ανακολούθως με το ίδιο το πρόγραμμα του κόμματός του,  δήλωνε από πέρυσι περί "απογειώσεων" και περί σκισιμάτων μνημονίων.

Επίσης μια κυβέρνηση δεν κρίνεται μόνον από το τι έκανε, αλλά και απο το τι δεν έκανε. Και στον τομέα της απόδοσης ευθυνών για την ληστρική επιδρομή που είχε υποστει το κράτος όλα αυτά τα χρονια από πολίτες, πολιτικούς και "πέντε - δέκα νταβατζήδες", δεν τα πήγε και τόσο καλά. Έστειλε τον λογαρισμό μόνον στους πολίτες.  ;)  

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Μέχρι στιγμής σαν μεγαλύτερος κωλοτούμπας της ιστορίας έχει καταγραφεί ο Αντωνάκης (βέβαια ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κλινικά επικίνδυνος). Για να δούμε τώρα αν θα έχει καλύτερο διάδοχο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Να ενα απο τα πενταχρονα που λεγαμε...
ευτυχως το πενταχρονο δεν εχει γλυψει ποτε του ΚΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ για να ξυσει τα αρχιδια του ΚΑΠΟΥ ΑΡΑΧΤΟΣ...και για να μην εισαι γελασμενος βλακομουτρε...στην πρωτη στραβη των νεων σωτηρων, ΠΑΛΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ....Η' ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η' ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΚΩΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ....και βεβαια αναμενω εξονυχιστικους ελεγχους σε πολλα γαλαζοπρασινα καλοπαιδα...ΘΕΛΩ Η ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΨΕΜΑΤΑ....[size=50pt]ΑΠΑΙΤΩ![/size]

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Εγω το είχα αντιληφθει.

Πλην όμως ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ και τέως Πρωθυπουργός, ανακολούθως με το ίδιο το πρόγραμμα του κόμματός του,  δήλωνε από πέρυσι περί "απογειώσεων" και περί σκισιμάτων μνημονίων.

Επίσης μια κυβέρνηση δεν κρίνεται μόνον από το τι έκανε, αλλά και απο το τι δεν έκανε. Και στον τομέα της απόδοσης ευθυνών για την ληστρική επιδρομή που είχε υποστει το κράτος όλα αυτά τα χρονια από πολίτες, πολιτικούς και "πέντε - δέκα νταβατζήδες", δεν τα πήγε και τόσο καλά. Έστειλε τον λογαρισμό μόνον στους πολίτες.  ;)  
:thumbsup:

πολύ σωστά ...τα ίδια περι νταβατζήδων είχε υποσχθεί και ο προ προηγούμενος αλλά έμεινε στα πιτόγυρα...ο αμέσως επόμενος πήγε σαν καλό παιδί και τον κάρφωσε στους δασκάλους για να τον κάνουν ντα επειδή πέρναγε τα μαθήματα αντιγράφοντας ,και εκείνοι για παραδειγματισμό τιμώρησαν όλη την τάξη βάζοντας την να διαβάζει έως τις 8 το βράδυ ...

ο Αντωνάκης το έπαιξε ο καλός απουσιολόγος που είπε στους δασκάλους του μη σας νοιάζει εγω είμαι εδώ θα σας δίνω όποιον λείπει από το μάθημα αρκεί να μου βάζετε (μόνο εμένα) καλούς βαθμούς ...

τώρα έρχεται ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς να διεκδικήσει το δικαίωμα των μαθητών να προσέρχονται για μάθημα όταν εκείνοι θέλουν...
αναμένονται εξελίξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom