jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
εχει 70% τις θεσεις μας
οι αλλοι ειναι ξεφτυλες ολοι
ποιες ειναι οι θεσεις σας ;
να διασκεδασουμε λιγο
εχει 70% τις θεσεις μας
οι αλλοι ειναι ξεφτυλες ολοι
λεπεν μαρι..ας ειναι κ μουσχαροκεφαλη...antarCIA εισαι τυπε;
μεσα ο σαμαρας κρεμαλα ο βενιζελοςποιες ειναι οι θεσεις σας ;
να διασκεδασουμε λιγο
στην ελλαδα δηλαδη;λεπεν μαρι..ας ειναι κ μουσχαροκεφαλη...
εχω απαντησει κυριεποιες είναι οι θέσεις σας ρε τύπε?
για δραχμή ή για ευρώ?
για μέσα στην ΕΕ ή έξω?
για κούρεμα χρέους ή για νέα μνημόνια?
για επιμήκυνση χρέους ή τύπωμα 100δις ευρώ?
για συνεργασία ΜΟΝΟ με αντιμνημονιακά κόμματα ή για συγκυβέρνηση με ΓΑΠ (τον άνθρωπο που έφερε τα μνημόνια και το βρίζετε 5 χρόνια)? ή με το ΠΑΣΟΚ? ή με το μνημονιακό Ποτάμι???
Γιατί απ όλα?
κουρντισε το κεφαλι σου αλλη μια φορα κ ξαναρωτα κατι που θες να πεις,,,στην ελλαδα δηλαδη;
εχω απαντησει κυριε
τι θα ψηφισεις ρε τρομπα;κουρντισε το κεφαλι σου αλλη μια φορα κ ξαναρωτα κατι που θες να πεις,,,
τζημερος,, στηριζω τραμουνταννυantarCIA εισαι τυπε;
ολη η αντι-ΕΕ ευρωπαικη ΔΕΞΙΑ ;)τι θα ψηφισεις ρε τρομπα;
τι ειναι κατα 70% στις θεσεις του συριζα εκτος απο ανταρσια;
ολη η αντι-ΕΕ ευρωπαικη ΔΕΞΙΑ ;)
στην ελλαδα αυτο το γαμηδι που ειναι κομματι της αντιΕΕ ευρωπαικης δεξιας και εχει 70% ιδιες θεσεις με το συριζα δεν εχει ονομα;ολη η αντι-ΕΕ ευρωπαικη ΔΕΞΙΑ ;)
οχι υπαρχει αυτο το καραγκιοζιλικι με τους τραμπουκους της ΧΑ κι ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗς ΚΑΡΑΤΖ..βαλε χ δηλαδηστην ελλαδα αυτο το γαμηδι που ειναι κομματι της αντιΕΕ ευρωπαικης δεξιας και εχει 70% ιδιες θεσεις με το συριζα δεν εχει ονομα;
ελα τυπε
εισαι μεσα τυπε// ;) ;) ;)«Στην Ευρώπη υπάρχει ένα χάσμα που πρέπει να γεφυρωθεί, με τους λαούς να παίρνουν στα χέρια τους τις τύχες τους ενάντια στον ολοκληρωτισμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των συνεργών της, των διεθνών χρηματαγορών», δήλωσε η Λεπέν στη Le Monde, επισημαίνοντας ότι «η θέση μας είναι απόλυτα συνεκτική. Αυτό δεν με κάνει αγωνίστρια της άκρας Αριστεράς. Δεν συμφωνούμε σε όλο το πρόγραμμα μαζί τους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη μετανάστευση. Ωστόσο, θα χαρούμε με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ». Πρόσθεσε ότι η νίκη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ενισχύσει το στρατόπεδο του ευρωσκεπτικισμού, μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στη Ζώνη του Ευρώ, και κατέληξε αναφέροντας ότι σε χώρες όπως η Ισπανία και η Ελλάδα, όπου «δεν υπάρχει ισοδύναμο του Εθνικού Μετώπου, τη θέση μας παίρνει η άκρα Αριστερά». Η εκτίμηση από την πλευρά της Le Monde ήταν ότι η κ. Λεπέν εξέφρασε υποστήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας, μεταξύ άλλων, να διατυπώσει την αποστασιοποίησή της από τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Δεν ψηφιζει λεει, είναι εξωτερικο.ελα τυπε
μην εισαι ντροπαλος
πες μας τι ψηφιζεις
ε πες μου ετσι ρε τυπεΔεν ψηφιζει λεει, είναι εξωτερικο.
συριζα θα ψηφιζαΔεν ψηφιζει λεει, είναι εξωτερικο.
γιατι θα εισουν απλας?ε πες μου ετσι ρε τυπε
κι εγω απο το εξωτερικο ετσι απλας θα ημουνα
ο συριζα ειναι κομμα της αντιΕΕ ευρωπαικης δεξιας και εχει κατα 70% τις θεσεις του συριζα;συριζα θα ψηφιζα