Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αμα προκειται για τον τσυριζα τιποτα δεν ειναι κακο

ουτε οταν ο τσιπρας παει στο δντ

ουτε οταν κανουν μυστικες συναντησεις στη γερμανια ο σταθακης με τον μηλιο

ουτε οταν τρωει παρεουλα ο τσιπρας  με το κεφαλαιο λατση βαρδινογιαννη

ολα ειναι φυσιολογικα

ολοι οι υπολοιποι ειναι προδοτες και δοσιλογοι

URL]]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σύνδρομο «καμικάζι» στον ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τον Βαρουφάκη και ο Πελεγρίνης: Συμφωνία ή θάνατος

Στη γραμμή Βαρουφάκη ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, αυτό ισοδυναμεί με θάνατο κινήθηκε σήμερα και ο πρύτανης-ηθοποιός και υποψήφιος Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδόσης Πελεγρίνης. Ο κ. Πελεγρίνης μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA δήλωσε ότι «παλεύεις μέχρι τέλους, ακόμα κι αν είναι να πεθάνεις. Παλεύεις για την αξιοπρέπειά σου». Και για να υπερτονίσει το επιχείρημά του χρησιμοποίησε στίχους από το ποίημα Θερμοπύλες του Κωνσταντίνου Καβάφη. Πρόσθεσε δε ότι πρέπει «να μπορεί ο ελληνικός λαός να σταθεί, γιατί ένας νεκρός λαός δεν μπορεί να πληρώσει».

ειναι γενικο το κακο

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

ΜΟΛΙΣ 1,5% ΑΠΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!
ΕΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 151 ΕΔΡΕΣ...
Πολύ κοντά στην αυτοδυναμία φαίνεται πως βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες σε δυο κυλιόμενες μετρήσεις για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εμφανίζει...
περαιτέρω δυναμική ανόδου, ανοίγοντας την ψαλίδα από τη Νέα Δημοκρατία στις 5-6 μονάδες διαφορά. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 34,5%. Θέλει δηλαδή άλλο 1,5% για να εξασφαλίσει σίγουρα την αυτοδυναμία όσα κόμματα και αν μπουν στη Βουλή, χωρίς να εξαρτάται από το άθροισμα των κομμάτων που δεν θα μπουν στη Βουλή. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες μεγαλύτερη δυναμική και πάρει την πλειοψηφία των αναποφάσιστων ψηφοφόρων τότε θα πάει στο 36% και θα έχει αυτοδυναμία. Όλα κρίνονται τα τελευταία 24ωρα πριν τις κάλπες...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Για το γιο του Γιώργου Παπαδάκη:
Και γιατί είναι κακό κάποιος να οργανωθεί στη νεολαία συριζα. Ακόμα και αν είναι γιος δημοσιογράφου
κακο δεν ειναι τυπε
απλα ειναι λιγο γελοια η φραση:
"μπαμπα πες στην Ιρίνα να μου βάλει το πρωινό σε ταπεράκι γιατί έχω αργήσει.
και ο μπαμπης ο σωφερ να παρει τη μερσεντες με τις ζυγες πινακιδες.
πρεπει να κατεβω αμεσα κουμουνδουρου για αφισοκολληση"

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
κακο δεν ειναι τυπε
απλα ειναι λιγο γελοια η φραση:
"μπαμπα πες στην Ιρίνα να μου βάλει το πρωινό σε ταπεράκι γιατί έχω αργήσει.
και ο μπαμπης ο σωφερ να παρει τη μερσεντες με τις ζυγες πινακιδες.
πρεπει να κατεβω αμεσα κουμουνδουρου για αφισοκολληση"
μα δεν είναι μόνο αυτό ρε τύπε!
μιλάμε για τους "καθαρούς" και "αδέκαστους" συριζέους που δεν έχουν σχέση με τον πλούτο και τα ΜΜΕ, που τους πολεμάνε οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και που γενικά αντιπροσωπεύουν το...καινούριο!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σύνδρομο «καμικάζι» στον ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τον Βαρουφάκη και ο Πελεγρίνης: Συμφωνία ή θάνατος

Στη γραμμή Βαρουφάκη ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, αυτό ισοδυναμεί με θάνατο κινήθηκε σήμερα και ο πρύτανης-ηθοποιός και υποψήφιος Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδόσης Πελεγρίνης. Ο κ. Πελεγρίνης μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA δήλωσε ότι «παλεύεις μέχρι τέλους, ακόμα κι αν είναι να πεθάνεις. Παλεύεις για την αξιοπρέπειά σου». Και για να υπερτονίσει το επιχείρημά του χρησιμοποίησε στίχους από το ποίημα Θερμοπύλες του Κωνσταντίνου Καβάφη. Πρόσθεσε δε ότι πρέπει «να μπορεί ο ελληνικός λαός να σταθεί, γιατί ένας νεκρός λαός δεν μπορεί να πληρώσει».

ειναι γενικο το κακο

πελεγρίνης για τον πούτσο ο άνθρωπος είναι γενικά εκτός πραγματικότηταςς

Επισκέπτης

το είχα δει αυτό παλιότερα ο τύπος υπερίπταται και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ταμάμ για συριζα δηλαδή *P

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ιωάννα Γαϊτάνη: «Λεφτά υπάρχουν!»

«Αστικός μύθος» ότι δεν υπάρχουν χρήματα, λέει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την ιστορική, πλέον, φράση του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κ. Γιώργου Παπανδρέου, «λεφτά υπάρχουν», υπερασπίζεται σθεναρά η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης, κυρία Ιωάννα Γαϊτάνη.

Με σημερινή της αρθογραφία, υπό τον ομώνυμο τίτλο, «λεφτά υπάρχουν!», η κυρία Γαϊτάνη εκφράζει την πολιτική βούληση του κόμματός της να πάρει πίσω τα λεφτά που, όπως λέει, υπάρχουν, για να χρηματοδοτήσει την κοινωνική πολιτική, που έχει εξαγγείλει, μέσω βαριάς φορολογίας της μεγάλης κινητής και ακίνητης περιουσίας, αλλά και «εθνικοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών που έχουν εκποιηθεί».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
η πλάκα είναι ότι τα λεφτά τα έχουν οι ψηφοφόροι του κόμματος της ... όσους  φανατικούς συριζαίους και αν ξέρω δεν ζορίζονται (!!!???)

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...και αν δεν την πάρουμε μακάρι να είναι και ο Καμμένος να κάνουμε μαζί κυβέρνηση

Επισκέπτης
Ιωάννα Γαϊτάνη: «Λεφτά υπάρχουν!»

«Αστικός μύθος» ότι δεν υπάρχουν χρήματα, λέει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την ιστορική, πλέον, φράση του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κ. Γιώργου Παπανδρέου, «λεφτά υπάρχουν», υπερασπίζεται σθεναρά η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης, κυρία Ιωάννα Γαϊτάνη.

Με σημερινή της αρθογραφία, υπό τον ομώνυμο τίτλο, «λεφτά υπάρχουν!», η κυρία Γαϊτάνη εκφράζει την πολιτική βούληση του κόμματός της να πάρει πίσω τα λεφτά που, όπως λέει, υπάρχουν, για να χρηματοδοτήσει την κοινωνική πολιτική, που έχει εξαγγείλει, μέσω βαριάς φορολογίας της μεγάλης κινητής και ακίνητης περιουσίας, αλλά και «εθνικοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών που έχουν εκποιηθεί».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι τι παραξενο ειδες σαφως και υπαρχουν λεφτα εδω ο τραμουντανας λεει οτι βγαζει 120.000€ το χρονο οι εφοπλιστες δεν πληρωνουν φορους λιστες λαγκαρντ σβηνουν χρεη που εχει επιβαλει το σδοε εγαλοεπιχειρματιες με προσχημα την κριση ενω εχουν χρηματα δεν πληρωνουν τους εργαζομενους και κυκλοφορουνε με bmw
και ναι πρεπει επιτελους οι εχοντες να φορολογουντε για να υπαρχει κοινωνικο κρατος στους ανεργους στους απορους στους χαμηλομισθους και χαμηλοσυνταξιουχους

Επισκέπτης

ΜΟΛΙΣ 1,5% ΑΠΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!
ΕΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 151 ΕΔΡΕΣ...
Πολύ κοντά στην αυτοδυναμία φαίνεται πως βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες σε δυο κυλιόμενες μετρήσεις για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εμφανίζει...
περαιτέρω δυναμική ανόδου, ανοίγοντας την ψαλίδα από τη Νέα Δημοκρατία στις 5-6 μονάδες διαφορά. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 34,5%. Θέλει δηλαδή άλλο 1,5% για να εξασφαλίσει σίγουρα την αυτοδυναμία όσα κόμματα και αν μπουν στη Βουλή, χωρίς να εξαρτάται από το άθροισμα των κομμάτων που δεν θα μπουν στη Βουλή. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες μεγαλύτερη δυναμική και πάρει την πλειοψηφία των αναποφάσιστων ψηφοφόρων τότε θα πάει στο 36% και θα έχει αυτοδυναμία. Όλα κρίνονται τα τελευταία 24ωρα πριν τις κάλπες...

αυριο στην ομιλια

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κουφαλες δεξιοι  :birdman: