alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Δεν προβλεπεται.εχεουνε τετοιο χεσιμο οι δικοι σου που δεν μας αφηνουν να ψηφισουμε στις πρεσβειες
αλλα κι ετσι τα @@ μου θα παρουν..
Δεν προβλεπεται.εχεουνε τετοιο χεσιμο οι δικοι σου που δεν μας αφηνουν να ψηφισουμε στις πρεσβειες
εχεουνε τετοιο χεσιμο οι δικοι σου που δεν μας αφηνουν να ψηφισουμε στις πρεσβειες
Και ορθά εξαλλου. Οι αποδημοι δεν πρεπει να ψηφιζουν. Δεν είναι εδώ, δεν γνωριζουν τι συμβαινει, δεν δικαιούνται να εχουν αποψη.βρε παπάρα όταν ο Κωστάκης ο Κουρασμένος είπε για ψήφο αποδήμων αντιδράσανε ομαδικά ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ...
εποχες υψιστης ομορφιάς!......οχι τωρα να βλέπεις τον αδωνι και τα αδωνάκια να πουλανε βιβλια................Hταν η εποχη που οσοι δρομοι ειχαν ονόματα βασιλεων, γινόντουσαν "Εθνικης Αντίστασης", "Ηρωων Πολυτεχνείου" και "Δημοκρατιας".
Εποχές μετριοκρατιας, ανοησιας, λαϊκισμου, εξαχρείωσης.εποχες υψιστης ομορφιάς!......οχι τωρα να βλέπεις τον αδωνι και τα αδωνάκια να πουλανε βιβλια................
αμφίβολης ποιότητας.......
εποχες υψιστης ομορφιάς!......οχι τωρα να βλέπεις τον αδωνι και τα αδωνάκια να πουλανε βιβλια................
αρχαιοελληνικη γραμματεια πουλαει κατα 95% τυπεεποχες υψιστης ομορφιάς!......οχι τωρα να βλέπεις τον αδωνι και τα αδωνάκια να πουλανε βιβλια................
επειδη ξέρω καλά τι πουλάει αφήστε το.........πρεπει να ειναι κανεις πολυ ανεγκέφαλος να ασχολειθει με αυτα!
τραμ αστα δεν ξέρεις μην μιλάς......πίστευα οτι θα εχεις σε αυτο πιο σωστη αποψη!
κι εγω ξερω καλα τι πουλαειεπειδη ξέρω καλά τι πουλάει αφήστε το.........πρεπει να ειναι κανεις πολυ ανεγκέφαλος να ασχολειθει με αυτα!
τραμ αστα δεν ξέρεις μην μιλάς......πίστευα οτι θα εχεις σε αυτο πιο σωστη αποψη!
ο σωκρατης δεν εχει αφησει κανενα γραπτο κειμενο τυπε :-παω να την κάνω.....θάψετε τα κουμουνια....για πάρτυ σας.....εγω τα χανω με την μαλακια.......
τις ερμηνειες που κανει στα βιβλια για αυτα που γράφονται θελω να σχολιασετε!
μονο που δεν λέει οτι ο Σωκράτης ελεγε απο τοτε να διώχνετε τους Αλβανους!...................
πρωτη δημοτικου αναλυσεις!
πως να σχολιασει το σωκρατη αφου δεν εχει αφησει τιποτα πισω του τυπε;ειπα κατι τετοιο βρε γατόπυλο?.............
ετσι διαβάζεις και τα βιβλια του αδωνι?..........
οχιελα κατάλαβα ειναι αργα........δεν εχεις πάρει τα φαρμακάκια σου.....
να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο καλυτερα?................
Ρε φίλε, είκοσι χρόνια το ΠΑΣΟΚ με την μαλακία "ο λαός δεν ξέχνα τι σημαίνει δεξιά" δεν κυβέρνησε ?
Έλεος με την μαλακία ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν αριστερό κόμμα !
Επειδή είπε ο πάπαρας ότι πρώτη φορά θα κυβερνήσει η αριστερά τον πίστεψες ?
Στην κυβέρνηση του 81 είχαμε ένα κάρο μαρξιστές στο υπουργικό συμβούλιο!
Ήταν ένα προσωποπαγές κόμμα, μία ευρωσοσιαλιστική εξέλιξη τού παλιού κέντρου τών φιλελευθέρων. Από Βενιζελική ρίζα. Δέν είναι τυχαίο πού στά πρώτα μέλη ήταν καί Βασίλης Λεβέντης. Αυτή ήταν ή κεντρική οικογενειακή γενεαλογία. Φυσικά οί κεντρώοι ήταν ρεβανσιστές απέναντι στήν παραδοσιακή δεξιά. Υπήρξαν εθνικοί διχασμοί μεταξύ τους εξάλλου. Μάζεψε καί αριστερά ριζοσπαστικά στοιχεία γιά πειθώ ώς κοινωνικό κίνημα. Τά οποία σύντομα τό εγκατέλειψαν. Στήν ουσία πυρόσβεσε τήν αριστερά. Είχε ακόμα καί εθνικιστική λαϊκή ρητορική. Τό σύνθημα "Ή Ελλάδα ανήκει στούς έλληνες" διασώζεται μέχρι σήμερα από ΧΑ. Πάταγε σέ πολλές βάρκες. Τελικά έκανε λίγο από όλα. Καί σοσιαλισμό, καί εθνικισμό, καί κρατισμό, καί συστημισμό, καί ευρωπαϊσμό. Ένας προσωπικός χαμαιλεοντικός πολιτικός οργανισμός, ένα νέο τότε κατεστημένο προσώπων στήν εξουσία. Πολύ προσαρμοστικό σχήμα, γιά αυτό κυριάρχησε τόσα χρόνια.