Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κάποια στιγμή κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων πρέπει να καταλάβουν ότι κάνουν λειτουργήματα και όχι μπίζνες ( δεν αναφέρομε στον όρκο του Ιπποκράτη ), η νοοτροπία του να γίνω ιατρός για να εξασφαλίσω και τα δισέγγονα μου τη στιγμή που κάποιοι όλο τους το εισόδημα το δίνουν σε φάρμακα και ιατρικές επισκέψεις πρέπει να λάβει τέλος.
Για την κατάντια του συστήματος υγείας δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί αλλά και οι ίδιοι ιατρικοί κύκλοι ( δεν θυμάμαι ποτέ να είχε τοποθετηθεί κάποιος τεχνοκράτης διευθυντής  σε κάποιο νοσοκομείο/ιατρείο ) που μαγάριζαν στους χώρους.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δηλαδή για να καταλάβω το προηγούμενο "σύστημα" υγείας που είχαμε ήταν καλύτερο ???

γιατί ακριβώς τις ίδιες διαμαρτυρίες που άκουγα και τότε ακούω και τώρα ...
Είπα εγώ ότι είχαμε το αμάγαλμα του ιατρικού συστήματος υγείας και δε το ξέρω; Αλλά μη μου λέτε ότι ο Σπύρος Γεωργιάδης το βελτίωσε. ΑΡΧΙΔΙΕΣ έκανε. Ούτε ράτζα εξαφάνισε, ούτε τα φακελάκια που λέτε μερικοι μερικοί. Μη πέσετε από τα σύννεφα αλλά το φακελάκι ΑΚΟΜΑ υπάρχει

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Είπα εγώ ότι είχαμε το αμάγαλμα του ιατρικού συστήματος υγείας και δε το ξέρω; Αλλά μη μου λέτε ότι ο Σπύρος Γεωργιάδης το βελτίωσε. ΑΡΧΙΔΙΕΣ έκανε. Ούτε ράτζα εξαφάνισε, ούτε τα φακελάκια που λέτε μερικοι μερικοί. Μη πέσετε από τα σύννεφα αλλά το φακελάκι ΑΚΟΜΑ υπάρχει

έκανε ένα βήμα προς το πολύ καλύτερο!!
για να μειωθούν όλα αυτά!
τι έπρεπε να γίνει δηλ?
να συνεχίσουν να δουλεύουν στο δημόσιο και να έχουν και ιατρείο?
αφού εκεί αντιδρούσαν οι γιατροί.
εκεί διαφωνείς κι εσύ?
(ο λαδάκης εκεί διαφώνησε όπως είδες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

έκανε ένα βήμα προς το πολύ καλύτερο!!
για να μειωθούν όλα αυτά!
τι έπρεπε να γίνει δηλ?
να συνεχίσουν να δουλεύουν στο δημόσιο και να έχουν και ιατρείο?
αφού εκεί αντιδρούσαν οι γιατροί.
εκεί διαφωνείς κι εσύ?
(ο λαδάκης εκεί διαφώνησε όπως είδες)
Πες μου ποιο είναι το καλύτερο; Είναι καλύτερο δηλαδή ότι υπάρχουν ακόμα ράτζα; Είναι καλύτερο που δεν υπάρχουν σε μερικά νοσοκομεία τα βασικά; Ή ότι υπάρχει ακόμα το φακελάκι;

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Πες μου ποιο είναι το καλύτερο; Είναι καλύτερο δηλαδή ότι υπάρχουν ακόμα ράτζα; Είναι καλύτερο που δεν υπάρχουν σε μερικά νοσοκομεία τα βασικά; Ή ότι υπάρχει ακόμα το φακελάκι;
για το πεδυ δε λέγαμε?
υπάρχουν ράντζα στο πεδυ?
εκεί ήταν η μεγάλη αλλαγή που αντιδρούσαν όλοι οι γιατροί.
γιατί για να κάνεις μια ριζοσπαστική αλλαγή στην υγεία, πας βήμα βήμα.
Το πρώτο βήμα είναι η πρωτοβάθμια...μετά πιάνουμε και τα νοσοκομεία.
Τα βασικά που λείπουν απ τα νοσοκομεία είναι θέμα κακής οικονομίας του κράτους!
το ζητούμενο είναι να μειωθεί η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ διαφθοράς και εκμετάλευσης του κόσμου!
Το πρώτο βήμα λοιπόν κατά την γνώμη μοπυ έγινε προς θετική κατεύθυνση.
να δούμε και τους επόμενους αν θα τολμήσουν να κάνουν κάποια αλλαγή ή θα μείνει ο Άδωνις ως ο τελευταίος μεταρυθμιστής για πολλά χρόνια...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτό τ έργο είναι έργο

ΓΑΠ,Σαμαρά,Μπέννυ.

Μάλλον σας αρέσει πολύ σ μερικούς και θέλετε να δείτε ΚΑΙ τη συνέχεια. Είναι σα σαρβαιβορ. Με 750 ζεις μια 4μελή οικογένεια; Ναιαιαιαιαιαια!!!! Με 500;

ουτε με 2000 δεν ζεις 4μελη οικογενεια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
:2funny: :2funny: :2funny:

Αρα είσαι μικρότερος από 30 ετών !  :2funny:

Πρόσεξε όμως μη σπάσεις το πόδι σου από ατύχημα

διότι αν πας σε γιατρό των 1000 ευρώ το μήνα ,
σε βλέπω κουτσό !  :2funny: :2funny: :2funny:

Στη Βουλγαρία που πήγα πρόσφατα ,
που είναι πιο φτωχή από μας ,
οι Βούλγαροι όταν έχουν σημαντικό πρόβλημα υγείας
πηγαίνουν σε καλοπληρωμένους γιατρούς...
Παγκόσμια συμβαίνει αυτό, μόνο εσύ διαφωνείς !  :2funny: :2funny: :2funny:

πηγαινουν σε τσασνα ,δηλαδη ιδιωτικη κλινικη-νοσοκομειο
το ιδιο θα γινει και τωρα εδω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτό τ έργο είναι έργο

ΓΑΠ,Σαμαρά,Μπέννυ.

Μάλλον σας αρέσει πολύ σ μερικούς και θέλετε να δείτε ΚΑΙ τη συνέχεια. Είναι σα σαρβαιβορ. Με 750 ζεις μια 4μελή οικογένεια; Ναιαιαιαιαιαια!!!! Με 500;
Παλι διαπιστωσεις, παλι τα αυτονοητα. Τα λεφτα δεν φτανουν, να ψηφισουμε καποιον να μας δωσει παραπανω. Βαρεθηκα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αν τα 1000 ευρώ σου φαίνονται λίγα την σήμερον εποχή τότε τι να πω....να πάνε να γαμηθούνε και οι γιατροι που παιζουνε με την υγεια μας για να τσιμπανε εξτρα φραγκα να πανε να γαμηθουνε και οι ηλικιωμενοι που τρεχεις στα νοσοκομεια....ψοφο ολοι....κακομαθημενοι...ο αλλος με 750 ευρω προσπαθει να ζησει 4μελη οικογενεια....και εσυ μου λες οτι οι γιατροι δεν ειναι ευχαριστημενοι με το 1000....ειμαστε μια χρεοκοπημενη χωρα...θα το καταλαβεις ποτε αυτο ?

α καλα εσυ εχεις ξεφυγει  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και με τα 4-5 χιλιάρικα που σηκωνε από κάρτες και διακοποδάνεια πάλι δεν ζούσε όμως....

τι έχουν τα έρμα και ψοφάν?

στα @@@ μου για τα διακοποδανεια,οσοι τα πηρανε ας τα λουστουνε τωρα
αλλο εγραψα εγω

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
αλλο εγραψα εγω

ρε μεγάλε αφού δεν θες να καταλάβεις τι να σου κανω εγώ τώρα...όσα και να πάρει κάποιος δεν θα του φθανουν αν ξοδεύει παραπάνω από αυτά που βγάζει...

το πρόβλημα του μπουρδέλου που ζούμε δεν βρίσκεται ΜΟΝΟ στο ύψος των μισθών αλλά στο κόστος ζωής ...
αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουν τα ταγάρια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και μόνο που κατάφερε να λειτουργεί στα ίδια (και καλύτερα) επίπεδα με το 1/3 του κόστους που είχε είναι άθλος…. δεν μιλάμε για τις δομικές αλλαγές που έγιναν με πρώτη και βασικότερη την αποδέσμευση του συστήματος υγείας από τους ασφαλιστικούς φορείς … η Ελλάδα είχε το εξής παγκόσμιο παράδοξο… ο φορέας συνταξιοδότησης  σου είχε και την ευθύνη για την λειτουργία του συστήματος υγείας δηλαδή ζητούσες να σε κρατάει υγιή και εν ζωή κάποιος ο οποίος επωφελείται από τον όσο δυνατόν συντομώτερο θάνατο σου….

το ΙΚΑ που σου πλήρωνε σύνταξη είχε και δικό του σύστημα υγείας …. το ΤΕΒΕ είχε δικό του σύστημα υγείας… δηλαδή οργανισμοί που κερδίζουν από τον όσο το δυνατόν πρόωρο θάνατο (πληρώνουν λιγώτερα σε συντάξεις) είχαν δικό τους σύστημα το οποίο κρατούσε (?) εν ζωή τους ασφαλισμένους τους…

τα άλλα τα ακούω βερεσέ….

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και μόνο που κατάφερε να λειτουργεί στα ίδια (και καλύτερα) επίπεδα με το 1/3 του κόστους που είχε είναι άθλος…. δεν μιλάμε για τις δομικές αλλαγές που έγιναν με πρώτη και βασικότερη την αποδέσμευση του συστήματος υγείας από τους ασφαλιστικούς φορείς … η Ελλάδα είχε το εξής παγκόσμιο παράδοξο… ο φορέας συνταξιοδότησης  σου είχε και την ευθύνη για την λειτουργία του συστήματος υγείας δηλαδή ζητούσες να σε κρατάει υγιή και εν ζωή κάποιος ο οποίος επωφελείται από τον όσο δυνατόν συντομώτερο θάνατο σου….

το ΙΚΑ που σου πλήρωνε σύνταξη είχε και δικό του σύστημα υγείας …. το ΤΕΒΕ είχε δικό του σύστημα υγείας… δηλαδή οργανισμοί που κερδίζουν από τον όσο το δυνατόν πρόωρο θάνατο (πληρώνουν λιγώτερα σε συντάξεις) είχαν δικό τους σύστημα το οποίο κρατούσε (?) εν ζωή τους ασφαλισμένους τους…

τα άλλα τα ακούω βερεσέ….

τα επιχειρηματα που σκοτωνουν  :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Συστάθηκε «Αστυνομία Τροφίμων»
Βενεζουέλα: Ψώνια μόνο δύο φορές την εβδομάδα - Το χάος συνεχίζεται

Ο περιορισμός ισχύει μόνο στα σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία της κυβέρνησης - Κραυγή αγωνίας από τους πολίτες - «Υποθέτω ότι θα πρέπει να πεινάω μέχρι την Παρασκευή», λέει κάτοικος που πήγε να ψωνίσει και τον έδιωξαν

Συνεχίζεται το χάος στη Βενεζουέλα, όμως οι Αρχες λένε ότι βρήκαν έναν τρόπο να μειώσουν τις τεράστιες ουρές που σχηματίζονται εδώ και ημέρες έξω από σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία της χώρας. Ποιος είναι αυτός; Να απομακρύνουν τους περισσότερους από αυτούς που στέκονται στις ουρές!

Για να μειωθεί το πλήθος, η αστυνομία από σήμερα άρχισε να εφαρμόζει μία γραμμή που έρχεται απευθείας από τον Πρόεδρο της χώρας, Νίκολας Μαδούρο, και περιορίζει τους καταναλωτές, δίνοντας του το «δικαίωμα» να ψωνίζουν μόνο δύο φορές την εβδομάδα στα καταστήματα τροφίμων που ανήκουν στην κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Από την προηγούμενη εβδομάδα χιλιάδες παρατάσσονται έξω από καταστήματα, καθώς η οξεία έλλειψη ξένου συναλλάγματος είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιες ελλείψεις στα πάντα, από ζάχαρη μέχρι σαμπουάν. Η κρίση οδήγησε τον υπουργό Εσωτερικών Κάρμεν Μελέντεζ, υπό εντολή Μαδούρο, να αναπτύξει δυνάμεις της κρατικής ασφάλειας έξω από σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία για να εξασφαλίσει την τάξη.

«Θα δίνουμε ταυτότητα για να αγοράσουμε φαγητό;», διερωτήθηκε αγανακτισμένος ο Χοσέ Γκομέζ, 32χρονος ηλεκτρολόγος, λίγη ώρα μετά την απομάκρυνσή του από παντοπωλείο στο κέντρο του Καράκας, αφού είχε ήδη... ψωνίσει δύο φορές. «Υποθέτω ότι θα πρέπει να πεινάω μέχρι την Παρασκευή», σχολίασε μιλώντας στο διεθνές οικονομικό πρακτορείο.

Η «αστυνομία φαγητού» έδιωξε πολλούς αγοραστές έπειτα από την εφαρμογή του συγκεκριμένου συστήματος που περιορίζει την πρόσβαση σε καταστήματα με βάση το τελευταίο ψηφίο στην ταυτότητα κάθε αγοραστή.

Ο ρυθμιστής της «Ασφάλειας Τροφίμων» Κάρλος Οσόριο είπε ότι η κυβέρνηση μοίρασε προϊόντα, όπως γάλα, ρύζι και ζυμαρικά σε περισσότερους από 4.000 ανθρώπους στην κρατική αγορά τροφίμων στο κεντρικό Καράκας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

«Αν δεν υπήρχε φαγητό στη Βενεζουέλα, δεν θα υπήρχαν αυτές οι ουρές που βλέπουμε», είπε στην κρατική τηλεόραση, προσθέτοντας πως «δεν θα είχαν συγκεντρωθεί τόσοι πολλοί άνθρωποι σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Είναι η καλύτερη απόδειξη που μπορούμε να έχουμε».

Και όλα αυτά γίνονται, ενώ ο Μαδούρο αναγνωρίζει ότι πολλά βασικά προϊόντα βρίσκονται σε έλλειψη, τονίζοντας ότι οι ελλείψεις αυτές είναι το αποτέλεσμα ενός οικονομικού πολέμου που διεξάγεται από τους αντιπάλους του, οι οποίοι επιδιώκουν να ανατρέψουν την σοσιαλιστική του κυβέρνηση.

Πάντως, παρά τον περιορισμό, ατέλειωτες ουρές συνεχίζουν να δημιουργούνται και σήμερα έξω από ιδιωτικά παντοπωλεία, όπου η πρόσβαση των καταναλωτών δεν περιορίζεται, ενώ η κατάσταση αναμένεται να γίνει πολύ χειρότερη.

αντε 12 μερες μεινανε και στα δικα μας με το τσιρκο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ρε μεγάλε αφού δεν θες να καταλάβεις τι να σου κανω εγώ τώρα...όσα και να πάρει κάποιος δεν θα του φθανουν αν ξοδεύει παραπάνω από αυτά που βγάζει...

το πρόβλημα του μπουρδέλου που ζούμε δεν βρίσκεται ΜΟΝΟ στο ύψος των μισθών αλλά στο κόστος ζωής ...
αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουν τα ταγάρια...

ακουω  :coffee: :coffee:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
αλλο εγραψα εγω

Ας θυμομαστε ομως και κατι τυπους σαν τον Παπαδημο που εβγαιναν στις εφημεριδες και ελεγαν οτι πρεπει να διευρυνθει ο δανεισμος για να τονωθει η καταναλωση και να παει μπροστα η οικονομια. Τοτε μονο οι "γραφικοι" της αριστερας αντιδρουσαν. Οι ιδιοι που ελεγαν αυτα φιλοδοξουν τωρα να "μας σωσουν" με "υπευθυνοτητα".

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πιθανές θεωρεί ο Αλέξης Τσίπρας τις πιέσεις που θα ασκηθούν ώστε να αποκλίνει από τις δεσμεύσεις του σε περίπτωση που δεν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Μιλώντας κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των Ποντιακών Ομοσπονδιών Ενώσεων και Σωματείων ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως οι δεσμεύσεις που έχει περιγράψει «ισχύουν υπό την βασική προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος», αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν αυτό δεν συμβεί, θα αναγκαστεί να συζητήσει όρους με ενδεχόμενους κυβερνητικούς εταίρους ή και ότι θα διεκδικήσει σε μία νέα εκλογική αναμέτρηση την αυτοδυναμία.

Κατά τον τρόπο αυτό, στελέχη της Κουμουνδούρου επιμένουν, ότι ο κ. Τσίπρας θέλησε να καταδείξει την σημασία της επίτευξης του στόχου της αυτοδυναμίας (σημειώνεται ότι ανάλογη επισήμανση είχε κάνει προ τριμήνου ο βουλευτής Αττικής Αλ. Μητρόπουλος). Υπήρξαν ωστόσο και ερμηνείες σύμφωνα με τις οποίες η φράση αυτή του κ. Τσίπρα θα συνιστά ένα άλλοθι σε περίπτωση που σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας.

Παρά ταύτα, τόσο ο ίδιος ο κ. Τσίπρας όσο και στελέχη του κόμματος σημείωναν λίγη ώρα αργότερα ότι «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν είναι διαπραγματεύσιμο» και «προκύπτει από μια ριζική αλλαγή πολιτικών και κοινωνικών προτεραιοτήτων, στο πλαίσιο ισοσκελισμένων προϋπολογισμών»

συνεχίονται οι τούμπες και οι κωλοτούμπες….

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ας θυμομαστε ομως και κατι τυπους σαν τον Παπαδημο που εβγαιναν στις εφημεριδες και ελεγαν οτι πρεπει να διευρυνθει ο δανεισμος για να τονωθει η καταναλωση και να παει μπροστα η οικονομια. Τοτε μονο οι "γραφικοι" της αριστερας αντιδρουσαν. Οι ιδιοι που ελεγαν αυτα φιλοδοξουν τωρα να "μας σωσουν" με "υπευθυνοτητα".
Ειναι και ατομικη ευθυνη ομως.Και με το χρηματιστηριο θυμαμαι βγαιναν οι μεγαλοπαραγοντες με τα πουρα και το λαιφσταιλ και προετρεπαν το κοσμο να αγορασει οτι βρει μπροστα του,παμε για 7000 μοναδες.Δε σε υποχρεωνε κανεις να το κανεις ομως.Οσο για τα διακοποδανεια με τα τριχιλιαρα που μοιραζαν αφειδως ορισμενες τραπεζες με ενα τηλεφωνο σπιτι σου.Ξερω περιπτωση που ειχε παρει 10000 ευρω με τετοια διαδικασια και δεν ειχε πληρωσει τιποτα επιτηδες,απατεωνας δηλαδη.Και τον παιρναν τηλεφωνο να του τα ζητησουν και τους εβριζε κιολας.Κι οταν τον ρωτησα δρ φοβασαι;Εγω δε μπορω να χρωσταω.Μου απανταγε,δεν εχω τιποτα στο ονομα μου,τι θα μου κανουν;Και γελαγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom