ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;κΑΛΑ ΕΝΤΆΞΕΙ εσυ το τερμάτισες μεγαλε
Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;κΑΛΑ ΕΝΤΆΞΕΙ εσυ το τερμάτισες μεγαλε
"κεντρωοι, ακροδεξιοι, κεντροδεξιοι, φιλελευθεροι, νεοφιλελεύθεροι"Μου στελνεις σαν απάντηση μια που μπήκε πρόσφατα στον συριζα στην κοζανη. Οκ. Λογικά θα μου πεις και 2-3 πεταμένους πρωην συνδικαλιστές. Αλλά όπως και να το κάνουμε όλοι προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς. Αυτό που έγραψα για νουδου δεν απαντήθηκε
Μου στελνεις σαν απάντηση μια που μπήκε πρόσφατα στον συριζα στην κοζανη. Οκ. Λογικά θα μου πεις και 2-3 πεταμένους πρωην συνδικαλιστές. Αλλά όπως και να το κάνουμε όλοι προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς. Αυτό που έγραψα για νουδου δεν απαντήθηκε
Μιλαμε για τσιρκο πλεον. Οι κλοουν, οι αρκούδες και οι ελέφαντες λειπουν.μάλιστα... η Τζάκρη, ο Φωτόπουλος, ο Μπαλασόπουλος, ο Βουδούρης, ο Παραστατίδης.... συνεπώς το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερά...
Ολοι απο τον χωρο της αριστερας τυπε?Και η Ραχηλ δηλαδη?Ο Καμμενος αριστερος?Μαοιστης-Τροτσκιστης?Μου στελνεις σαν απάντηση μια που μπήκε πρόσφατα στον συριζα στην κοζανη. Οκ. Λογικά θα μου πεις και 2-3 πεταμένους πρωην συνδικαλιστές. Αλλά όπως και να το κάνουμε όλοι προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς. Αυτό που έγραψα για νουδου δεν απαντήθηκε
Μιλάτε για πολυγλωσσία του συριζα (και καλά κάνουν) την ώρα που ο καθένας σε εσάς, ακολουθώντας λενινιστικες μεθοδους έχει την ιδια άποψη σε όλα πολλές φορές σε αντίθεση με την πολιτική του ιδεολογία. Αυτό είπα."κεντρωοι, ακροδεξιοι, κεντροδεξιοι, φιλελευθεροι, νεοφιλελεύθεροι"
εγραψες.
Δεν καταλαβα, γιατι ολοι αυτοι δεν νομιμοποιούνται να ψηφιζουν ΝΔ αλλά νομιμοποιούνται να ψηφιζουν το ιδιο κομμα οι εκατο συνιστώσες του συριζα? Σοβαρολογείς?
Μιλαμε για τσιρκο πλεον. Οι κλοουν, οι αρκούδες και οι ελέφαντες λειπουν.
μάλιστα... η Τζάκρη, ο Φωτόπουλος, ο Μπαλασόπουλος, ο Βουδούρης, ο Παραστατίδης.... συνεπώς το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερά...
Μιλαμε για τσιρκο πλεον. Οι κλοουν, οι αρκούδες και οι ελέφαντες λειπουν.
δε θελω ασχημες κουβεντες για τη τζακρη
δηλωνω ερωτευμενος με τη βλαχικη οδοντοστοιχια της
Α ναι πορνοπαπε, μιλησε μας και για την σοβαροτητα της Τζακρη.
Ξερεις, εκεινη που ελεγε ότι ειστε ένα "λαϊκίστικο μόρφωμα".
Και τωρα την συμπεριλάβατε κι αυτην.
Πες μας ποσο πιο σοβαρη είναι από την Γκερεκου.
Συνεχισε να εκτίθεσαι τρελά.
στα ψηφοδέλτια του συριζα μπαίνουν πολίτες που αποδέχονται το πρόγραμμα του συριζα και συνυπογράφουν τις αρχές δεοντολογίας των υποψηφίων βουλευτών.
θα θέλατε να είμαστε γκρούπα σαν το ΚΚΕ.
δεν σας κάνουμε τη χάρη.
Το πασοκ όπως και να το κανεις σαν αριστερα ξεκινησε ουσιαστικά. Και δεν κάθομαι να αναλύσω ποιος είναι ή όχι λαμόγιο. Όλοι είναι λαμόγια. Αναλύω την ιδεολογία του καθενός και το πόσο συνάδει με τα λεγόμενά του.μάλιστα... η Τζάκρη, ο Φωτόπουλος, ο Μπαλασόπουλος, ο Βουδούρης, ο Παραστατίδης.... συνεπώς το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερά...
κάναμε και μερικές μεταγραφές απο τα δεξιά.
μονόπαντα αριστερά θα πηγαίνουμε?
έτσι είναι οι κυβερνήσεις....
κι όσοι δεν γουστάρουν κάποιον υποψήφιο, ψηφίζουν κάποιον άλλο.
πάντως η Ραχήλ είναι απείρως σοβαρότερη από τις μεταγραφές που κανε ο σαμαράκης...
Γιοβανόπουλοι, Νταβρήδες κλπ
Το πασοκ όπως και να το κανεις σαν αριστερα ξεκινησε ουσιαστικά. Και δεν κάθομαι να αναλύσω ποιος είναι ή όχι λαμόγιο. Όλοι είναι λαμόγια. Αναλύω την ιδεολογία του καθενός και το πόσο συνάδει με τα λεγόμενά του.
Για τη μακρη απάντησαΟλοι απο τον χωρο της αριστερας τυπε?Και η Ραχηλ δηλαδη?Ο Καμμενος αριστερος?Μαοιστης-Τροτσκιστης?