tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τραμουντανα εγω ψηφιζω χριστηδη
δικαίωμα σου... δημοκρατία έχουμε... εξάλλου ο px είναι εκτός συναγωνισμού... αριστήνδειν...
τραμουντανα εγω ψηφιζω χριστηδη
κλητικη ενικουΠάλι σκούζεις μωρή οπισθογεμήςκοκότα;
κλητικη ενικου
δυικος αριθμος
γενικη της πτωσεως
Πάλι για την αφεντομουτσουνάρα σου μιλάς μωρή ξεμωραμένη γκιόσα;
Και τι θες τώρα μωρή βρωμερή λινάτσα; Να σου πούμε και μπράβο;
ασφαλως επειδη το ανελυσες σε βαθος το βιντεακι των 43 δευτ θα εντοπισες και το ψεμα
και ασφαλως θα μπορεις και να μας το πεις
Τα άλλα part τα είδες; Όχι. Οπότε γιατί σου απαντάω; Γιατί είμαι εθισμένος στο να απαντάω σε κομματόσκυλα.
κλητικη ενικου
δυικος αριθμος
γενικη της πτωσεως
Όταν η ανοησία ξεπερνάει το όρια της γραφικότητος και φτάνει σ' αυτά της βλακείας!
Σε χθεσινή βραδυνή τηλεοπτική εκπομπή γνωστού σταθμού συμμετείχε μεταξύ άλλων και κάποιος κύριος Φίλης, στέλεχος του Σύριζα και εκ των επί κεφαλής της κομματικής εφημερίδος "Αυγή". Ένα χοντρός λιγδιάρης τύπος είναι, αλλά ας μην μείνουμε σ' αυτό.
Το θέμα είναι πως ο τύπος στο ξεκάρφωτο πετάει μέσα στην συζήτηση μια "φοβερή καταγγελία"! Καταγγέλει λοιπόν με περισσή σοβαροφάνεια πως το πλοίο Ελληνικών συμφερόντων και νηολογίου Λιβερίας που χτυπήθηκε από την Λιβυκή αεροπορία (με δύο νεκρούς μάλιστα) ανήκει σε συγκεκριμένο εφοπλιστή φίλο του νυν πρωθυπουργού, ανέφερε και το όνομα Μελισσανίδης μάλιστα, και έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου το οποίο αγόρασε από τους αντάρτες σε πολύ χαμηλή τιμή και ακολούθως μεταπολούσε στην ελεύθερη αγορά στην κανονική τιμή, αποκομίζοντας υπερκέρδη. Συνέχισε μάλιστα την καταγγελία του αναφέροντας πως το υπουργείο εξωτερικών απέκρυπτε το όνομα του εφοπλιστή ακριβώς επειδή ήταν πρωθυπουργικός φίλος (παρ' ότι είχε σαφώς αναφερθεί η πλοιοκτήτρια εταιρεία, διότι ως γνωστόν τα πλοία είναι Α.Ε., αλλά του Φίλη δεν του έφτανε αυτό, έπρεπε να αναφέρεται και το όνομα του μεγαλομετόχου) και συνέχισε με την υπόσχεση πως ο όταν έλθει ο Σύριζα στην εξουσία θα καταδιώκει και θα συλλαμβάνει τέτοιου είδους φοροδιαφυγή, φέρνοντας ένα πρόχειρο ένα παράδειγμα πατάξεως της φοροδιαφυγής και εξευρεύσεως των κεφαλαίων που απαιτούνται για την κοινωνική πολιτική που υπόσχεται ο Τσύριζας.
Την επομένη βέβαια βγήκε η επίσημη Λιβυκή κυβέρνηση και ζήτησε συγγνώμην για το συμβάν (κάπου μάλιστα προσπάθησε να τα μπαλώσει υποστηρίζοντας πως δεν ήταν δικό της ο χτύπημα, αλλά πιθανότατα ανταρτών) και (το κυριώτερο!) ανέφερε πως το εν λόγο δεξαμενόπλοιο ήταν μακροχρονίως και επισήμως χρονοναυλωμένο από την ΙΔΙΑ την Λυβική κυβέρνηση. Για να δούμε τώρα λοιπόν αν ο κος Φίλης θα ζητήσει συγνώμη από τον κ. Μελισσανίδη ή ο τελευταίος θα τον ξεσκίσει σε αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση.
Το ποιο ωραίο της ιστορίας όμως ΔΕΝ ήταν αυτό, το ποιό ωραίο θα ήταν το πλοίο να έκανε όντως λαθρεμπόριο!
Το ποιό ωραίο λοιπόν είναι η πεποίθηση στελεχών του Σύριζα πως ερχόμενοι στην εξουσία θα μπορέσουν να συλλάβουν και να φορολογήσουν ενδεχόμενα παράνομα κέρδη ξένων εταιριών που ανήκουν σε Έλληνες και που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό!
Δηλαδή αν εγώ έχω ένα καράβι με σημαία Λιβερίας και κάνω λαθρεμπόριο κοκαΐνης στις ΗΠΑ από την Κολομβία το πρόβλημά μου δεν θα είναι η DEA, αλλά το ΣΔΟΕ του Σύριζα! Ή μήπως θε περίμενε κανείς να δηλώνω τα παράνομά μου κέρδη στο Ε1 μου στην Ελλάδα;
Να λοιπόν ένας τρόπος από τον οποίον περιμένουν να βρουν τα χρήματα που μας λείπουν ως δημόσια έσοδα οι οικονομικοί φωστήρες του Σύριζα!
Και μή χειρότερα!!
δηλαδή για να καταλάβω ... αν πληρώσει ο λαθρέμπορας ένα 35% ποσοστό των κερδών στο δημόσιο είναι όλα καλά ??
Ο οποισδήποτε λαθρέμπορος έχει μπει σε πολύ πιο "βαθιά νερά" και το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι το ΣΔΟΕ.
Οπότε όχι 35% των (παρανόμων εξ άλλου) κερδών του δεν θα έδινε, αλλά ούτε 35 μούντζες!
Την ειδα κι εγω την εκπομπή..Οντως ο τυπος πολύ προκλητικός,νοοτροπία φασίζουσα με ρεβανσιστική διάθεση,πεταξε μια ΑΣΧΕΤΗ με τη συζητηση ΜΑΛΑΚΙΑ για να κλέψει λίγο χρονο τηλεοπτικό..Χωρια που ειπε για το γηπεδο της ΑΕΚ οτι δε θα δωσει η περιφερεια ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ!!Όταν η ανοησία ξεπερνάει το όρια της γραφικότητος και φτάνει σ' αυτά της βλακείας!
Σε χθεσινή βραδυνή τηλεοπτική εκπομπή γνωστού σταθμού συμμετείχε μεταξύ άλλων και κάποιος κύριος Φίλης, στέλεχος του Σύριζα και εκ των επί κεφαλής της κομματικής εφημερίδος "Αυγή". Ένα χοντρός λιγδιάρης τύπος είναι, αλλά ας μην μείνουμε σ' αυτό.
Το θέμα είναι πως ο τύπος στο ξεκάρφωτο πετάει μέσα στην συζήτηση μια "φοβερή καταγγελία"! Καταγγέλει λοιπόν με περισσή σοβαροφάνεια πως το πλοίο Ελληνικών συμφερόντων και νηολογίου Λιβερίας που χτυπήθηκε από την Λιβυκή αεροπορία (με δύο νεκρούς μάλιστα) ανήκει σε συγκεκριμένο εφοπλιστή φίλο του νυν πρωθυπουργού, ανέφερε δε συγκεκριμένα και το όνομα Μελισσανίδης, και έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου το οποίο αγόρασε από τους αντάρτες σε πολύ χαμηλή τιμή και ακολούθως μεταπολούσε στην ελεύθερη αγορά στην κανονική τιμή, αποκομίζοντας υπερκέρδη. Συνέχισε μάλιστα την καταγγελία του αναφέροντας πως το υπουργείο εξωτερικών απέκρυπτε το όνομα του εφοπλιστή ακριβώς επειδή ήταν πρωθυπουργικός φίλος (παρ' ότι είχε σαφώς αναφερθεί η πλοιοκτήτρια εταιρεία, διότι ως γνωστόν τα πλοία είναι Α.Ε., αλλά του Φίλη δεν του έφτανε αυτό, έπρεπε να αναφέρεται και το όνομα του μεγαλομετόχου) και συνέχισε με την υπόσχεση πως ο όταν έλθει ο Σύριζα στην εξουσία θα καταδιώκει και θα συλλαμβάνει τέτοιου είδους φοροδιαφυγή, φέρνοντας ένα πρόχειρο ένα παράδειγμα πατάξεως της φοροδιαφυγής και εξευρεύσεως των κεφαλαίων που απαιτούνται για την κοινωνική πολιτική που υπόσχεται ο Τσύριζας.
Την επομένη βέβαια βγήκε η επίσημη Λιβυκή κυβέρνηση και ζήτησε συγγνώμην για το συμβάν (κάπου μάλιστα προσπάθησε να τα μπαλώσει υποστηρίζοντας πως δεν ήταν δικό της ο χτύπημα, αλλά πιθανότατα ανταρτών) και (το κυριώτερο!) ανέφερε πως το εν λόγο δεξαμενόπλοιο ήταν μακροχρονίως και επισήμως χρονοναυλωμένο από την ΙΔΙΑ την Λυβική κυβέρνηση. Για να δούμε τώρα λοιπόν αν ο κος Φίλης θα ζητήσει συγνώμη από τον κ. Μελισσανίδη ή ο τελευταίος θα τον ξεσκίσει σε αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση.
Το ποιο ωραίο της ιστορίας όμως ΔΕΝ ήταν αυτό, το ποιό ωραίο θα ήταν το πλοίο να έκανε όντως λαθρεμπόριο!
Το ποιό ωραίο λοιπόν είναι η πεποίθηση στελεχών του Σύριζα πως ερχόμενοι στην εξουσία θα μπορέσουν να συλλάβουν και να φορολογήσουν ενδεχόμενα παράνομα κέρδη ξένων εταιριών που ανήκουν σε Έλληνες και που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό!
Δηλαδή αν εγώ έχω ένα καράβι με σημαία Λιβερίας και κάνω λαθρεμπόριο κοκαΐνης στις ΗΠΑ από την Κολομβία το πρόβλημά μου δεν θα είναι η DEA, αλλά το ΣΔΟΕ του Σύριζα! Ή μήπως θε περίμενε κανείς να δηλώνω τα παράνομά μου κέρδη στο Ε1 μου στην Ελλάδα;
Να λοιπόν ένας τρόπος από τον οποίον περιμένουν να βρουν τα χρήματα που μας λείπουν ως δημόσια έσοδα οι οικονομικοί φωστήρες του Σύριζα!
Και μή χειρότερα!!
Όλοι μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ
Όλοι μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ,τελικά συμφωνούμε ανεξαρτήτος οπαδικού χρώματος.
Απο τον Τσίπρα και την παρέα του ναι,δυστυχώς στους μαλάκες προτιμάς τον λιγότερο. ;)δηλαδη για να καταλαβω τελικα προτιμας σαμαρα η κανω λαθος
γουσταρεις δντ μνημονιο και τροικα
δηλαδη για να καταλαβω τελικα προτιμας σαμαρα η κανω λαθος
γουσταρεις δντ μνημονιο και τροικα