alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τίποτα.Αραγε τι της λεει για την γυναικα του;
Τίποτα.Αραγε τι της λεει για την γυναικα του;
Ευχομαι γρηγορα να ερθει η δευτερη.1 φορα μονο :'(
Υπαρχει καποιος που υποστηριζει ότι δεν πρεπει οι δυνατοι να σηκωσουν το μεγαλυτερο βαρος?Αλεξ αυτη τη περιοδο ομως δεν θα πρεπει να φορολογηθουν περισσοτερο αυτοι που ειναι πιο ισχυροι απο τους υπολοιπους? ειναι παραλογο να μου λες εμενα που δεν εχω να συμβάλλω και εσυ που την ιδια ωρα εισαι πιο ισχυρος απο μενα να μην συμβάλλεις. Οσο πιο ισχυρος ειναι κάποιος τοσο περισσοτερο επρεπε να συμβάλλει για τον απλο λογο οτι ειναι δυνατοτερος απο τους υπολοιπους. Αλλα θα μου πεις ποιος ισχυρος θα δεχθει τέτοια συμφωνια θα πει στους πολιτικους οτι την επομενη μέρα έχουν φυγει γιατι φυσικα εχει περισσοτερη δυναμη απο αυτους ακομα και αν δεν φαινεται στις τηλεορασεις και τα μέσα
Θα επανελθω στο τελος επιτηδευματος γιατι αυτο με καιει προς το παρον.Ειναι δικαιο κατα την γνωμη σου?Πρόσεξε κι εγω με μια σχετικα μικρη επιχειρηση και ο μεγαλοεπιχειρηματιΑς πληρωνουμε 650 ευρω σωστα?Ο ταξιτζής βεβαια δεν θα πει τιποτα για το γεγονος ότι επι χρονια πληρωνε κατ' αποκοπην φορο 600 ευρω το χρονο ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΒΓΑΖΕ.
Τίποτα.
Το τέλος επιτηδεύματος είναι απαραδεκτο και πρεπει να εξαφανισθεί, όπως και η εισφορα αλληλεγγύης.Θα επανελθω στο τελος επιτηδευματος γιατι αυτο με καιει προς το παρον.Ειναι δικαιο κατα την γνωμη σου?Πρόσεξε κι εγω με μια σχετικα μικρη επιχειρηση και ο μεγαλοεπιχειρηματιΑς πληρωνουμε 650 ευρω σωστα?
Δεν νομιζω ότι η Ροζυ ζηλευει την Αλιντισσα ή καποια άλλη.Υπαρχει ειδικη εξαιρεση δηλαδη για τη νομιμη, οι ζηλειες ειναι για την αλιντισσα μονο και τις περιστασιακες γνωριμιες...
Τον πειράζω χαρά μου, τι δεν καταλαβαίνεις ακριβως??Υπαρχει ειδικη εξαιρεση δηλαδη για τη νομιμη, οι ζηλειες ειναι για την αλιντισσα μονο και τις περιστασιακες γνωριμιες...
μπα κρυφοκουμουνη μπολντυ?Αλεξ αυτη τη περιοδο ομως δεν θα πρεπει να φορολογηθουν περισσοτερο αυτοι που ειναι πιο ισχυροι απο τους υπολοιπους? ειναι παραλογο να μου λες εμενα που δεν εχω να συμβάλλω και εσυ που την ιδια ωρα εισαι πιο ισχυρος απο μενα να μην συμβάλλεις. Οσο πιο ισχυρος ειναι κάποιος τοσο περισσοτερο επρεπε να συμβάλλει για τον απλο λογο οτι ειναι δυνατοτερος απο τους υπολοιπους. Αλλα θα μου πεις ποιος ισχυρος θα δεχθει τέτοια συμφωνια θα πει στους πολιτικους οτι την επομενη μέρα έχουν φυγει γιατι φυσικα εχει περισσοτερη δυναμη απο αυτους ακομα και αν δεν φαινεται στις τηλεορασεις και τα μέσα
Τον πειράζω χαρά μου, τι δεν καταλαβαίνεις ακριβως??
Απευθύνσου στην ΑλιΛυπηθειτε και εμας τους singles
Τι ηλικια εχεις?Γενικως δεν καταλαβαινω το mindset του απιστου. Ειμαι εκ πεποιθησεως αντιθετος.
Απευθύνσου στην Αλι
Αφήστε την Αλι ησυχη, αρκετα την πρηζει η μανα της να ξαναπαντρευτεί επειδή τα χρονια περνανε.Απευθύνσου στην Αλι
αστο βρε ,,θα τον χαλασεις και αυτον!Τι ηλικια εχεις?
Τι ζωδιο εισαι?Γενικως δεν καταλαβαινω το mindset του απιστου. Ειμαι εκ πεποιθησεως αντιθετος.