Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλεξ αυτη τη περιοδο ομως δεν θα πρεπει να φορολογηθουν περισσοτερο αυτοι που ειναι πιο ισχυροι απο τους υπολοιπους? ειναι παραλογο να μου λες εμενα που δεν εχω να συμβάλλω και εσυ που την ιδια ωρα εισαι πιο ισχυρος απο μενα να μην συμβάλλεις. Οσο πιο ισχυρος ειναι κάποιος τοσο περισσοτερο επρεπε να συμβάλλει για τον απλο λογο οτι ειναι δυνατοτερος απο τους υπολοιπους. Αλλα θα μου πεις ποιος ισχυρος θα δεχθει τέτοια συμφωνια θα πει στους πολιτικους οτι την επομενη μέρα έχουν φυγει γιατι φυσικα εχει περισσοτερη δυναμη απο αυτους ακομα και αν δεν φαινεται στις τηλεορασεις και τα μέσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αλεξ αυτη τη περιοδο ομως δεν θα πρεπει να φορολογηθουν περισσοτερο αυτοι που ειναι πιο ισχυροι απο τους υπολοιπους? ειναι παραλογο να μου λες εμενα που δεν εχω να συμβάλλω και εσυ που την ιδια ωρα εισαι πιο ισχυρος απο μενα να μην συμβάλλεις. Οσο πιο ισχυρος ειναι κάποιος τοσο περισσοτερο επρεπε να συμβάλλει για τον απλο λογο οτι ειναι δυνατοτερος απο τους υπολοιπους. Αλλα θα μου πεις ποιος ισχυρος θα δεχθει τέτοια συμφωνια θα πει στους πολιτικους οτι την επομενη μέρα έχουν φυγει γιατι φυσικα εχει περισσοτερη δυναμη απο αυτους ακομα και αν δεν φαινεται στις τηλεορασεις και τα μέσα
Υπαρχει καποιος που υποστηριζει ότι δεν πρεπει οι δυνατοι να σηκωσουν το μεγαλυτερο βαρος? :think:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ο ταξιτζής βεβαια δεν θα πει τιποτα για το γεγονος ότι επι χρονια πληρωνε κατ' αποκοπην φορο 600 ευρω το χρονο ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΒΓΑΖΕ.
Θα επανελθω στο τελος επιτηδευματος γιατι αυτο με καιει προς το παρον.Ειναι δικαιο κατα την γνωμη σου?Πρόσεξε κι εγω με μια σχετικα μικρη επιχειρηση και ο μεγαλοεπιχειρηματιΑς πληρωνουμε 650 ευρω σωστα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα επανελθω στο τελος επιτηδευματος γιατι αυτο με καιει προς το παρον.Ειναι δικαιο κατα την γνωμη σου?Πρόσεξε κι εγω με μια σχετικα μικρη επιχειρηση και ο μεγαλοεπιχειρηματιΑς πληρωνουμε 650 ευρω σωστα?
Το τέλος επιτηδεύματος είναι απαραδεκτο και πρεπει να εξαφανισθεί, όπως και η εισφορα αλληλεγγύης.
Απαραδεκτο και πολιτικά και νομικά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
tumblr_mt07q2pBMw1s4n54jo1_500.jpg

c8508b49f1.jpg

4.jpg

012.jpg

O Ian Skott που γαμαγε την Τζούλια τον έχει 23 εκ.

και στα φιλμ τον χωνει όλο στις γκόμενες .

Βέβαια , οι συμπρωταγωνίστριές του δεν είναι παρθενες !  :2funny: :2funny:

Τετοιο καβλί θα φάει η ΝΔ !  :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Αλίντισσα , όλο μέσα !  :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Υπαρχει ειδικη εξαιρεση δηλαδη για τη νομιμη, οι ζηλειες ειναι για την αλιντισσα μονο και τις περιστασιακες γνωριμιες...
Δεν νομιζω ότι η Ροζυ ζηλευει την Αλιντισσα ή καποια άλλη.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Υπαρχει ειδικη εξαιρεση δηλαδη για τη νομιμη, οι ζηλειες ειναι για την αλιντισσα μονο και τις περιστασιακες γνωριμιες...
Τον πειράζω χαρά μου, τι δεν καταλαβαίνεις ακριβως??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστα η ροζυ δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις υπολοιπες

ρε μλκες θα κανουμε συζητηση τι θα γινει τωρα η μια με τα γλωσσοφιλα και τις ζουζουνιες ο άλλος με τις τσοντες εδω μεσα

:2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λυπηθειτε και εμας τους singles

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μπα κρυφοκουμουνη μπολντυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom