apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Τι θες να πεις τυπε? Πες μας και εμας...Ο ένας κάτι πάει να πει αλλά δεν ξέρει τί ακριβώς ισχύει, απλά κάτι άκουσε.
Ο άλλος που ξέρει κάνει το κορόιδο! ;)
Τι θες να πεις τυπε? Πες μας και εμας...Ο ένας κάτι πάει να πει αλλά δεν ξέρει τί ακριβώς ισχύει, απλά κάτι άκουσε.
Ο άλλος που ξέρει κάνει το κορόιδο! ;)
Τι θες να πεις τυπε? Πες μας και εμας...
Ξερω οτι ενας φιλος που εχει παιδι πληρωνει 300 η 400 για το 2χρονο παιδι του.Εσύ είσαι αυτός που δεν ξέρει τί ακριβώς ισχύει.
Η άλλη η κουφάλα ξέρει, αλλά δεν το λέει!
Γαμισιατικα λεει το τομαρι ο τραβατρομπας την συνεχεια και το μελλον της πατριδας. Αισχος.
Eτσι ακριβως....!Αλλα ειπαμε γιατι να πληρωνουμε τα γαμησιατικα του αλλου....(Κατα τον τραβατρομπα παντα)Είναι απλό λοιπόν!
Ασφαλώς και δεν έχει φορολογική επιβάρυνση αυτός που έχει παιδιά, ούτε και ελάφρυνση όμως.
Αυτό όμως ισχύει με την προϋπόθεση να έχει κάποιο επαρκές εισόδημα αυτός που αναφέραμε! Διότι αν είναι άνεργος και ζει π.χ. από τη βοήθεια των συνταξιούχων γονέων του θα του υπολογισθεί αυξημένο τεκμήριο διαβίωσης αν έχει παιδιά παρά αν δεν έχει, οπότε τότε ναι θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα.
Που σιγά να μην τα πληρώσει δηλαδή αφού δεν έχει ούτε για να ζήσει....
Οι δικοι σου επρεπε να ειχαν αυτοκτονησει η να σε ριξουν στο ποταμι οπως στην Αρχαια σπαρτη βρωμοπουστα εφιαλτηαμα η συνέχεια και το μέλλον της πατρίδας είναι σαν και σένα πρέπει οι γονείς σου να πάνε φυλακή...
όπως ηξερε στο διπλανο νήμα ο φακίρης καποιον που συνεληφθη για οφειλή 1.000 ευρω?Ξερω οτι ενας φιλος που εχει παιδι πληρωνει 300 η 400 για το 2χρονο παιδι του.
αμα η συνέχεια και το μέλλον της πατρίδας είναι σαν και σένα πρέπει οι γονείς σου να πάνε φυλακή...
Είναι απλό λοιπόν!
Ασφαλώς και δεν έχει φορολογική επιβάρυνση αυτός που έχει παιδιά, ούτε και ελάφρυνση όμως.
Αυτό όμως ισχύει με την προϋπόθεση να έχει κάποιο επαρκές εισόδημα αυτός που αναφέραμε! Διότι αν είναι άνεργος και ζει π.χ. από τη βοήθεια των συνταξιούχων γονέων του θα του υπολογισθεί αυξημένο τεκμήριο διαβίωσης αν έχει παιδιά παρά αν δεν έχει, οπότε τότε ναι θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα.
Που σιγά να μην τα πληρώσει δηλαδή αφού δεν έχει ούτε για να ζήσει....
Να αφησεις τους γονεις μου ησυχους, ρε βρωμιαρη. Αυτωνων ο γιος τουλαχιστον δεν τους βλεπει σε δημοσια φορουμ να καμαρωνουν για ανωμαλες σεξουαλικες πραξεις με φωτογραφιες απο πληρωμενα ναυαγια της ζωης.
αααα μάλιστα... πουστράκος είσαι λοιπόν... βλέπεις ανώμαλη σεξουαλική πράξη το σέξ με γυναίκα...
πες το ντε...
Χαμενα τα χεις ρε γερο.
Σεξ με γυναικα ειναι να βαζεις εσυ το πεος μεσα της. Οχι να βαζει αυτη αντικειμενα στον πισινο σου
ντοκ θες να αποδείξεις σώνει καλά ότι γέρασες....
δεν υπάρχει τεκμήριο παιδιών...
το τεκμήριο διαβίωσης είναι 3000 ευρώ για τον άγαμο και 5000 ευρώ για τον έγγαμο... πέραν τούτου ουδέν...
Πορνόγερος και συ?Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα τεκμήρια μου κι επίσης τα παιδιά μου κάνουν χωριστή δήλωση άρα δεν έχω προστατευόμενα μέλη ούτε και προσωπικό ενδιαφέρον λοιπόν.
Τώρα πως αυτό που λέω κάποτε ίσχυε είμαι σίγουρος, αν απεσύρθη πολύ ορθώς απεσύρθη.