alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πες μου τωρα ότι για τον μεσο ευρωπαιο και αμερικανο, δεν είναι κομμουνιστες οι συριζαιοι.οι κουμουνιστες ποιοι ειναο?
Πες μου τωρα ότι για τον μεσο ευρωπαιο και αμερικανο, δεν είναι κομμουνιστες οι συριζαιοι.οι κουμουνιστες ποιοι ειναο?
δεν υπαρχουν κουμουνιστες στην ελλαδα τυπε,,,κανα 2000 ατομα κι αν....οι συριζαιοι ειναι οι κομμουνιστες γιατι δεν ειναι? τουλαχιστον στα λογια γιατι θα μου πεις πραγματικο κομμουνιστη στην ελλαδα δυσκολο να βρεις
για τον αμερικανο η ελλαδα ειναι στην μυκονο,,τι ενδιαφερει αυτο?Πες μου τωρα ότι για τον μεσο ευρωπαιο και αμερικανο, δεν είναι κομμουνιστες οι συριζαιοι.
οι συριζαιοι ειναι οι κομμουνιστες γιατι δεν ειναι? τουλαχιστον στα λογια γιατι θα μου πεις πραγματικο κομμουνιστη στην ελλαδα δυσκολο να βρεις
ρε μαλ,, μην μου αναφερεις τι κανει το κομμα κι οι κοματικοι του συριζα,,,δεν μ ενδιαφερειοπως το 1 ευρω την μερα της δουρου για την δεη;
Πες μου τωρα ότι για τον μεσο ευρωπαιο και αμερικανο, δεν είναι κομμουνιστες οι συριζαιοι.
ναι ,,κι ο κουβελης ειναι ο ερυθρος χμερTυπε ειναι αριστεροι με δεξιες τσεπες
ο λαγαζανης εκτος της αραπολαγνεια ςτου ειναι ο πιο σωστος στις λυσεις ου προτεινειο κουβέλης μπορεί όχι αλλά ο Λαφ-α-Ζαν ναι....
θα σου στειλω με πμ ενα λογαριασμο αλφα μπανκ να μου βαλεις 50 ευρωο λαγαζανης εκτος της αραπολαγνεια ςτου ειναι ο πιο σωστος στις λυσεις ου προτεινει
ενα κι ενα κανει δυο,,
Ενδιαφερει όμως εμας, γιατι πας να μας τους φορτωσεις στο σβερκο με την ψηφο σου.ρε μαλ,, μην μου αναφερεις τι κανει το κομμα κι οι κοματικοι του συριζα,,,δεν μ ενδιαφερει
φραγκα φιλεθα σου στειλω με πμ ενα λογαριασμο αλφα μπανκ να μου βαλεις 50 ευρω
επινα νερο την ωρα που διαβασα το σχολιο και το εφτυσα στο πληκτρολογιο απο τα γελια
τωρα δε δουλειει το σπεισ μπαρ και 2-3 γραμματα
κανονισε σε παρακαλω για το σερβις
χειροτερα απο οτι εισαστε με τους τωρινους δοσιλογους δεν γινεταιΕνδιαφερει όμως εμας, γιατι πας να μας τους φορτωσεις στο σβερκο με την ψηφο σου.
Αλλά εσυ βεβαια μετα θα λες "ψηφισα συριζα αλλά δεν είμαι συριζα".
Και νομιζεις ότι αυτό θα σε γλυτωσει από το κραξιμο.
Και γιατι δεν γινεται χειροτερα παρακαλω?χειροτερα απο οτι εισαστε με τους τωρινους δοσιλογους δεν γινεται
οποτε μην φοβασαι
η οικονομια ειναι τελειωμενηΚαι γιατι δεν γινεται χειροτερα παρακαλω?
Στη Βενεζουελα αναφερεσαι?η οικονομια ειναι τελειωμενη
αγορα εργασιας κατεστραμενη
δωρεαν υγεια παιδεια πριν την καταργηση τους
τι αλλο να παθετε?
στην ελλαδα σημεραΣτη Βενεζουελα αναφερεσαι?
Ποια Ελλαδα, αυτή που ζουμε? Δεν σε αδικω, εσυ δεν ζεις εδώ και φανταζεσαι πραγματα που δεν υπαρχουν.στην ελλαδα σημερα
εχεις ενσταση σε κατι?