εσυ κανε μου τη χαρη και βαλε λιγο σκαι να δεις τωρα
Τί να δώ τον πορδοσάλτε και τα πορδοσαλάκια...με προκαλού αηδία.
Ψέυτες ,υποκριτές και υπερφίαλοι φαφλατάδες που παίρνουν εργολαβίες απο οτι πιό βρώμικο υπάρχει.
εσυ κανε μου τη χαρη και βαλε λιγο σκαι να δεις τωρα
Πες τα ντε...θα βγει ο Τσίπρας κ άντε μετά να γλιτώσουμε.Βοηθηστε λιγο κι εσεις ρε αχρηστοι.
πραγματικα και χωρις πλακα, ποσο χρονων εισαι;;Τί να δώ τον πορδοσάλτε και τα πορδοσαλάκια...με προκαλού αηδία.
Ψέυτες ,υποκριτές και υπερφίαλοι φαφλατάδες που παίρνουν εργολαβίες απο οτι πιό βρώμικο υπάρχει.
Π.χ, αυτες τις μερες εγινε μια δηλωση του Σαμαρα που περασε στα ψιλά.
Οτι τελικα τα ειδικα μισθολογια ΔΕΝ θα περικοπουν.
Αυτό σημαινει οτι οι ενστολοι (που ψηφισαν μαζικα Χ.Α.) ειναι ικανοποιημενοι.
Σαμαράς έφυγε,Σαμαράς επέστρεψε(έγινε κ αρχηγός μάλιστα).Ευχαριστούμε. Μαζεψτε εσεις κι αλλους φωτοπουλους, σας ταιριαζουν.
Τι μισθωτων αγαπητε?Οχι συναδέλφων σου δικηγόρων ή μεγαλογιατρών με 15 χιλ εκκαθαριστικά, μισθωτών με κανέναν άλλο εισόδημα.
Αλλά ο καθένας κουκια τρώει κουκια μαρτυρά.
Εσυ αληθεια τι κουκια τρως, για να δουμε?
Α μαλιστα.Τόσο ιδιοτελείς οι ασκούντες λειτούργημα ένστολοι, μάλιστα...
Ενδιαφέρον, εξαγοράσετε λοιπόν τα ψηφαλάκια των ενστόλων (ή έτσι νομίζετε τεσπα), τι άλλο έχει σειρά?
Ασε ρε πόσο χρονών ειμαι.Ειμαι οσο χρειάζετε για να μυρίζομαι τα λαμόγια απο χιλιόμετρα.πραγματικα και χωρις πλακα, ποσο χρονων εισαι;;
Α μαλιστα.
Οταν μειωνονται οι μισθοι, ειναι φασισμος.
Οταν δεν μειωνονται, ειναι εξαγορα ψηφαλακιων.
Δεν σας πιανει κανενας πουθενα.
Ευχαριστούμε. Μαζεψτε εσεις κι αλλους φωτοπουλους, σας ταιριαζουν.
Οκ. Οι μονοι τους οποιους σεβομαι πραγματικα, επειδη εχουν κληθεί να πληρωσουν αδίκως τη νύφη.Ιδιωτικών Υπαλλήλων, όσοι ακόμη έχουν εισόδημα μετά την Επανίδρυση του Κωστάκη και το Λεφτά Υπάρχουν του Γιωργάκη.
Σαμαράς έφυγε,Σαμαράς επέστρεψε(έγινε κ αρχηγός μάλιστα).
Ντόρα έφυγε,Ντόρα επέστρεψε...Άδωνης,Βορίδης,Πλεύρης φύγανε κ ήρθανε...
Αλήθεια αυτό τώρα το θεωρείς επιχείρημα;;;;![]()
Αυτα εληξαν στις 6 Μαΐου.με την ντορα πισω και την ψηφιση του δευτερου μνημονιου επιμενετε ακομα για αυτα που λεγατε για το πρωτο;
Οκ. Οι μονοι τους οποιους σεβομαι πραγματικα, επειδη εχουν κληθεί να πληρωσουν αδίκως τη νύφη.
Πες τα ντε...θα βγει ο Τσίπρας κ άντε μετά να γλιτώσουμε.
Εμεις μαζευουμε τους δικους μας, εσεις τι κανετε?
Υψηλες θεωριες στα επιμελητήρια απο τον Μπενι?
Βοηθηστε λιγο κι εσεις ρε αχρηστοι.
Πάντως PX, το ντοκιμαντερ αυτο προκαλει μια θλιψη.Ρε βλακέντιε, την τελευταία συνέντευξη του Κύρκου είχε. Τι Πορτοσάλτε και μαλακίες τσαμπουνάς;
Τι μισθωτων αγαπητε?
Υπαλληλων υπουργειων με γρηγοροσημα?
Υπαλληλων πολεοδομιων με λαδωματα?
Εφοριακών?
Ιατρων του ΕΣΥ με φακελακια?
Καθηγητών λυκειων με μαύρα ιδιαιτερα?
Τι?
Εσυ αληθεια τι κουκια τρως, για να δουμε?
αρα δεν θυμασαι τις ενδοξες μερες του σιδερενιου!!Ασε ρε πόσο χρονών ειμαι.Ειμαι οσο χρειάζετε για να μυρίζομαι τα λαμόγια απο χιλιόμετρα.