apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ενω εσυ εκ γεννετηςΟ Πιξις? Από οκτώ χρονων.
Ενω εσυ εκ γεννετηςΟ Πιξις? Από οκτώ χρονων.
Νευρα εγω? Μπαααααα...Ενω εσυ εκ γεννετης
Δεν παιρνει καταληξη η κλητικη...Εσύ μωρήοπισθογεμήςοπισθογεμή χαρχάλω είχες εκ γενετής συνήθειο να χώνεις στη σούφρα σου το πιο μακρύ ματσούκι που έβρισκες.
Εχεις να πεις κατι για αυτο?Δεν παιρνει καταληξη η κλητικη...
Βριζεις που βριζεις, μην βριζεις ανορθογραφα, είναι γραφικο...
Τι να πω δηλαδή? Μεσα.Εχεις να πεις κατι για αυτο?
Εχεις να πεις κατι για αυτο?
Δεν το επιασα δηλαδή, κάθε φορα που καποιος πρωην βουλευτης καταλαμβανεται να εχει εγκληματισει, θα ρωτάτε εμενα τι εχω να πω? Τιποτα δεν εχω να πω. ΜΕΣΑ.
τυπε εσυ ηθελες να γινεις η φιρμα του σαιτΔεν το επιασα δηλαδή, κάθε φορα που καποιος πρωην βουλευτης καταλαμβανεται να εχει εγκληματισει, θα ρωτάτε εμενα τι εχω να πω? Τιποτα δεν εχω να πω. ΜΕΣΑ.
τυπε εσυ ηθελες να γινεις η φιρμα του σαιτ
αυτο εχει και καποιες υποχρεωσεις
τυπε δεν αφηνει την εξουσια ο χαπακιαςTυπε τωρα γκρινιαζει . Μετα κατηγορει το ΣΥΡΙΖΑ οτι δε θελει να αναλαβει εξουσια
λες να σηκωθει και απο το αναπηρικο απο τα νευρα του?Φαντάζομαι το Μηλιό να μιλάει καμιά ώρα με το Σόιμπλε και μετά το λογύδριο του Μηλιού ο Σόιμπλε να βγάζει την πούτσα του και να του λέει σκύψε.Θα πάθει μεγάλη νίλα ο ΣΥΡΙΖΑ.Θα είναι το απόλυτο ρεζίλεμα της αριστεράς αν είναι αριστερά αυτή.
Αυτος ο μήλιος που πηγε και έγινε ρόμπα με τι ασχολειται στη ζωή του; θελω να πω ειναι κάποιου ειδους...ειδικος σε κατι ή απλα ενα εμετικό κομματόσκυλο σαν ολα τα άλλα;
Καλα κατσε να την παρει πρωτα.....Μεχρι τοτε εχουμε εκλογες για ΠτΔ
Ο Μηλιός και ο Λαζαρίδης ήταν οι ηγέτες τής Β Πανελλαδικής γύρω στο 85.Η Β Πανελλαδική ήταν απόσχιση τής νεολαίας τού "Κ"ΚΕ εσωτερικού.
Φαντάζομαι το Μηλιό να μιλάει καμιά ώρα με το Σόιμπλε και μετά το λογύδριο του Μηλιού ο Σόιμπλε να βγάζει την πούτσα του και να του λέει σκύψε.Θα πάθει μεγάλη νίλα ο ΣΥΡΙΖΑ.Θα είναι το απόλυτο ρεζίλεμα της αριστεράς αν είναι αριστερά αυτή.