Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
η δικιά μου η μάσα δεν πρόκειται να χαθεί ακόμη και να γίνει όλος ο κόσμος κομμουνιστικός…. ακόμη και ο Τσε Παπάρας να σηκωθεί από τον τάφο του …

τον κωλαράκο σου να σκέφτεσαι που θα αναγκαστείς να δουλέψεις και δεν θα στηρίζεσαι στην τσεπούλα του μπαμπά ο οποίος θα χάσει την επιχειρησούλα με την οποία αρμέγει τους 10 εργαζόμενους του…

Με τα... 600000 συνολικη περιουσια ρε κακομοιρη νομιζεις οτι εξασφαλιστηκες;   :2funny: Που το παιζεις και μπρουκλης
Ανθρωποι με εκατομμυρια ρευστο και με μια δυο γερες αναποδιες βρεθηκαν στον ασο.
Εχεις χεστει τωρα με τους ελεγχους του ΣΔΟΕ γιατι και τις ψειρες που εβγαλες με οφσορ τις εβγαλες εξω.
Εγω ειμαι νεος, δυνατος και με προσοντα. Και απο το μηδεν να ξεκινουσα παλι ψηλα θα φτασω. Κοιτα τον εαυτο σου που εισαι σαν βαρελι με ποδια και οπουνα ναι θα σου φραξουν οι αρτηριες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με τα... 600000 συνολικη περιουσια ρε κακομοιρη νομιζεις οτι εξασφαλιστηκες;  :2funny: Που το παιζεις και μπρουκλης

Ανθρωποι με εκατομμυρια ρευστο και με μια δυο γερες αναποδιες βρεθηκαν στον ασο.

Εχεις χεστει τωρα με τους ελεγχους του ΣΔΟΕ γιατι και τις ψειρες που εβγαλες με οφσορ τις εβγαλες εξω.

Εγω ειμαι νεος, δυνατος και με προσοντα. Και απο το μηδεν να ξεκινουσα παλι ψηλα θα φτασω. Κοιτα τον εαυτο σου που εισαι σαν βαρελι με ποδια και οπουνα ναι θα σου φραξουν οι αρτηριες...

άνθρωποι με εκατομύρια σε ρευστό βρεθήκαν στον άσσο γιατί τα παίξανε και τα χάσανε παίκτη μου και πήγανε να τα κάνουν πολυ περισσότερα…

μια χαρά είμαι εξασφαλισμένος για το υπόλοιπο της ζωής μου… αυγαταίνουνε δεν μειώνονται και περνάω και πάρα πολύ καλά και δεν λυπάμαι να ξοδεύω για πράγματα που γουστάρω

και ο ΣΔΟΕ θα μου κλάσει τα αρχίδια…

είσαι νέος, δυνατός το συζητάμε (γιατί την δύναμη την δείχνεις στην δουλειά και όχι στα λόγια) και όσο για τα προσόντα… μας έπεισες… ξέρεις να αρμέγεις τον μπαμπά πολύ καλά τεράστιο προσόν της σημερινής νεολέρας…

για την ώρα παραμενεις στο μηδέν γιατί δεν έχεις κάνει τίποτε απολύτως στην ζωή σου … και το επίπεδο το οποίο είσαι το έχουν στήσει άλλοι και σύ λες ότι βρίσκεσαι σε αυτό… μηδενικό είσαι… και από ότι φαίνεται θα παραμείνεις για πάντα ….

οι αρτηρίες μου αναμένονται να φράξουν (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών) γύρω στα 75 μου (φυσιολογικά)…. οι δικές σου (ειδικά αυτές που αιματώνουν τον εγκέφαλο) είναι φραγμένες από του φυσικού τους…

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
για την ώρα παραμενεις στο μηδέν γιατί δεν έχεις κάνει τίποτε απολύτως στην ζωή σου … και το επίπεδο το οποίο είσαι το έχουν στήσει άλλοι και σύ λες ότι βρίσκεσαι σε αυτό… μηδενικό είσαι… και από ότι φαίνεται θα παραμείνεις για πάντα ….

Περαστικα σου. Εγω εχω κανει πραγματα που δεν θα κανεις σε δυο ζωες. Αγωνιστηκα, βοηθησα και παλεψα για εναν καλυτερο κοσμο. Και ακομα και αν πεθανω αυριο -πραγμα πολυ πιθανο γιατι ειμαι του ζειν επικινδυνως- θα υπαρχουν ανθρωποι που βοηθησα και θα χυσουν αληθινα δακρυα. Για σενα που εισαι 60 χρονων με τοση κακια και βρωμια μεσα σου μονο σκατα στον ταφο σου θα λενε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Περαστικα σου. Εγω εχω κανει πραγματα που δεν θα κανεις σε δυο ζωες. Αγωνιστηκα, βοηθησα και παλεψα για εναν καλυτερο κοσμο. Και ακομα και αν πεθανω αυριο -πραγμα πολυ πιθανο γιατι ειμαι του ζειν επικινδυνως- θα υπαρχουν ανθρωποι που βοηθησα και θα χυσουν αληθινα δακρυα. Για σενα που εισαι 60 χρονων με τοση κακια και βρωμια μεσα σου μονο σκατα στον ταφο σου θα λενε.

που πάλεψες παίκτη μου ?? στην αρένα των γενικών συνελεύσεων ή στις πλατιές ανοιχτές συνελεύσεις των καταλήψεων…??

ναι βέβαια είναι επικίνδυνο πράμα να βαράς πληκτρολόγιο και να κάνεις κήρυγμα …. αυτό που μπορεί να σου συμβεί είναι να πας από την μηχανή που λες ότι καβαλάς…

αμα είμαι στον τάφο δεν χρειάζομαι μοιρολόγια και δάκρυα…. τα αφήνω για σένα….

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Σκατά στον τάφο του τού ευχόταν και ο τεράστιος Lakis33, που τον ρουφιάνεψε ο Έμπολα1956 και πλέον έχει χαθεί το 90% του χαβαλέ στο σάιτ...

Πόσο να σπάσεις πλάκα με τον Έμπολα1956 και την στέρφα πιεξούλα;

Φιλε ο τραμουντανας δεν ειναι για πλακα. Ειναι ενας δυστυχισμενος ανθρωπος για λυπηση. Το παιζει καμποσος ενω στην πραγματικοτητα μισει τον εαυτο για την σεξουαλικη του ανωμαλια.
Μισει και ολο τον υπολοιπο κοσμο. Εμενα αρχισε να με βριζει πραγματικα χωρις λογο. Μιλουσα παντα ευγενικα, ανταλλαγη αποψεων κτλ και στο ξεκαρφωτο μια μερα αρχισε να με βριζει ταυτοχρονα σε τρια θρεντ!

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Περαστικα σου. Εγω εχω κανει πραγματα που δεν θα κανεις σε δυο ζωες. Αγωνιστηκα, βοηθησα και παλεψα για εναν καλυτερο κοσμο.

Λεμε και καμμια μαλακεία να περάσει η ώρα, έτσι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συνεπαρμένος από το δράμα που περνάτε,και επειδή ξέρω πως θα σας παρηγορήσει και θα σας αναπτερώσει, επιτρέψτε μου να σας γνωστοποιήσω το πρόγραμμα των 7 πρώτων ημερών του ΣΥΡΙΖΑ όταν με το καλό γίνει κυβέρνηση, που μόλις έφτασε στα χέρια μου:
1η ΗΜΕΡΑ:
Το τσίρκο της λαοπρόβλητης κυβέρνησης, φορώντας τα οικογενειακά αμπέχoνα (που φυλάγονταν ως ιερά κειμήλια κάτω από το εικόνισμα του Λένιν) ορκίζεται πίστη στο… Κόμμα.
2η ΗΜΕΡΑ:
Εφόρμηση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο Ντράγκι, έντρομος βάζει την υπογραφή του για την παράκαμψη των τραπεζών και την… απ’ ευθείας χορήγηση απεριόριστης ρευστότητας προς την νέα ελληνική κυβέρνηση.
3η ΗΜΕΡΑ:
Οι Γερμανοί βουλευτές, με κατεβασμένα τα κεφάλια, συγκατανεύουν στην διαγραφή του χρέους και στην καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων. Ως επί πλέον ένδειξη υποταγής, παραδίδουν στον κραταιό Γλέζο τα κλειδιά της Bundesbank!
4η ΗΜΕΡΑ.
Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες σε κατάσταση πλήρους πανικού σπεύδουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Γερμανών.
5η ΗΜΕΡΑ:
Αφιερώνεται στην εξάλειψη των εσωτερικών ανισορροπιών. Τα μυρμήγκια που αποθησαύριζαν μια ολόκληρη ζωή (σε βάρος των τζιτζικιών των διακοποδανείων και των SUV) ανακηρύσσονται ως εσωτερικοί εχθροί και ανακοινώνεται η σεισάχθεια για τα χρέη των τζιτζικιών, τα οποία θα απεικονίζονται από τούδε στο νέο μας εθνικό σύμβολο.
6η ΗΜΕΡΑ:
Παρέλαση και εορτασμός. Οι Δημόσιοι Κηφήνες αναγνωρίζονται, επιτέλους, ως οι Ιερές Αγελάδες του συστήματος.
7η ΗΜΕΡΑ:
Ορίζεται ως μέρα επίσημης αργίας και ανάπαυσης για να θυμίζει σε όλους (και όχι για να… γίνονται συγκρίσεις ) ότι αυτοί δεν χρειάσθηκαν ούτε 7 ημέρες για να… ξαναφτιάξουν τον κόσμο.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
να ήταν μόνον μία καλά θα ήταν….. το θέμα είναι ότι λέει συνεχώς μαλακίες…

Ολοι οι ακαμάτηδες και οι άχρηστοι έτσι ακριβώς σαν αυτόν το καραγκιόζη είναι.

Αγωνιστες της μπαρουφας, υπερασπιστες της τεμπελιας και της τσαμπα εξυπναδας σε επίπεδο ατάκας

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
7η ΗΜΕΡΑ:
Ορίζεται ως μέρα επίσημης αργίας και ανάπαυσης για να θυμίζει σε όλους (και όχι για να… γίνονται συγκρίσεις ) ότι αυτοί δεν χρειάσθηκαν ούτε 7 ημέρες για να… ξαναφτιάξουν τον κόσμο.

ολα τα νουμερα το ιδιο λενε :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ολοι με τον πιξι τα βαλατε? ντροπη ρε παιδια.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Σε ποναω πολυ φαντασμα; Περαστικα σου και σενα  :2funny:

URL]]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
άνθρωποι με εκατομύρια σε ρευστό βρεθήκαν στον άσσο γιατί τα παίξανε και τα χάσανε παίκτη μου και πήγανε να τα κάνουν πολυ περισσότερα…

μια χαρά είμαι εξασφαλισμένος για το υπόλοιπο της ζωής μου… αυγαταίνουνε δεν μειώνονται και περνάω και πάρα πολύ καλά και δεν λυπάμαι να ξοδεύω για πράγματα που γουστάρω

και ο ΣΔΟΕ θα μου κλάσει τα αρχίδια…

είσαι νέος, δυνατός το συζητάμε (γιατί την δύναμη την δείχνεις στην δουλειά και όχι στα λόγια) και όσο για τα προσόντα… μας έπεισες… ξέρεις να αρμέγεις τον μπαμπά πολύ καλά τεράστιο προσόν της σημερινής νεολέρας…

οι αρτηρίες μου αναμένονται να φράξουν (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών) γύρω στα 75 μου (φυσιολογικά)…. οι δικές σου (ειδικά αυτές που αιματώνουν τον εγκέφαλο) είναι φραγμένες από του φυσικού τους…
...Γιατι εισαι βρωμοστομος?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
να ήταν μόνον μία καλά θα ήταν….. το θέμα είναι ότι λέει συνεχώς μαλακίες…

Με σενα συμπλεγματικε δεν ξανασχολουμαι. Και μονο που σου μιλησα τιμη σου ειναι. Η προσοχη που σου εδειξα ειναι πολυ παραπανω απο το ηθικο αναστημα και την αξια σου. Ας ασχοληθουν μαζι σου τα συντροφια, ο νατσος και ο ποντικας που μπορουν να βαζουν τα χερια τους στα σκατα. Εγω σιχαινομαι.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Πάλι κλαψουρίζεις που σε δουλεύουμε ψιλό γαζί μωρή ξεκωλιάρα καμπαρετζού;

Τι εγινε ρε γιγαντες νταηδες στο Λονδινο γελαγαν ολοι μαζι με τον τραγικο Μηλιο και
το αλλο το γκα-γκα που στειλατε.
Η αληθεια παντως ειναι οτι τους τρομαξατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΡΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom