Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
πάντως εγώ δεν κοροιδεύω παπούδες και γιαγιάδες λέγοντας τους … “άστο αυτό δεν είναι καλό … πάρε αυτό το ακριβό… εκείνο δεν κάνει τίποτε άσε που μπορεί να σε πειράξει” για να βγάλω παραπάνω μωρή χοντρογουρούνα σαν και του λόγου σου…

Τι επαγγέλεται δηλαδή ο υβριστής;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι επαγγέλεται δηλαδή ο υβριστής;
δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση προσωπικών δεδομένων στο σάιτ….

ανεξάρτητα αν κάποιοι έχουν βγάλει ακόμη και το βιογραφικό μου και την φωτογραφία μου φάτσα κάρτα εγώ δεν θα το κάνω…

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

ανεξάρτητα αν κάποιοι έχουν βγάλει ακόμη και το βιογραφικό μου και την φωτογραφία μου φάτσα κάρτα εγώ δεν θα το κάνω…
είσαι στόχο ποιημέος νταννυ. ? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε ειχες δωσει τα στοιχεια σου στον παπαζολη μηπως? :grin:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Ε τότε ας βγει ο ίδιος να απαντήσει.

Θα πρέπει επίσης να μας ενημερώσει τίνος κλώνος ειμαι.

Ακόμα και αν ειναι υπάλληλος της διοίκησης του σαιτ, αν εξευτελιστεί θα αναγκαστει να αλλάξει νικ

Περιμένουμε λοιπον την απάντησή του

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ε τότε ας βγει ο ίδιος να απαντήσει.

Θα πρέπει επίσης να μας ενημερώσει τίνος κλώνος ειμαι.

Ακόμα και αν ειναι υπάλληλος της διοίκησης του σαιτ, αν εξευτελιστεί θα αναγκαστει να αλλάξει νικ

Περιμένουμε λοιπον την απάντησή του
πολυ κλωνοποιση.... :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τον μισθο σου τον έχουν βγαλει ή οχι ακομα? αυτος και αν ειναι απορρητος.  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τον μισθο σου τον έχουν βγαλει ή οχι ακομα? αυτος και αν ειναι απορρητος.  :grin:

ξέρεις κάτι... χέστηκα... τους έχω γραμμένους στα παπάρια μου...

ούτε μαζί τους τα βγάζω ούτε μαζί τους σκοπεύω να τα φάω... τον μισθό μου τον βγάζω μόνος μου και το πως,που και με ποιούς θα τον φάω το αποφασίζω εγώ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ξέρεις κάτι... χέστηκα... τους έχω γραμμένους στα παπάρια μου...

ούτε μαζί τους τα βγάζω ούτε μαζί τους σκοπεύω να τα φάω... τον μισθό μου τον βγάζω μόνος μου και το πως,που και με ποιούς θα τον φάω το αποφασίζω εγώ...

Με κανα καλο γκομενακι μηπως?  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η παρούσα Βουλή δεν είναι απίθανο να εκλέξει τελικώς Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτή την εκτίμηση έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Αγορά. «Εξαρτάται από το οικονομικό και πολιτικό σύστημα, ελληνικό και ξένο αν θέλει ή δεν θέλει τον Αντώνη Σαμαρά» και δεύτερον ότι «ειδικά οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν εκλογές τώρα, γιατί χάνουν μισθολογικά και συνταξιοδοτικά κέρδη και οφέλη ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο για αυτούς ότι θα επανεκλεγούν», λέει χαρακτηριστικά.

Την εκτίμηση αυτή σχολίασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς, μιλώντας το πρωί στο Mega. «Η ανθρωπογεωγραφία, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι από τους ανθρώπους που ξέρω ήδη, φαίνεται ότι δεν μπορεί να βγει. Αλλά, επειδή έχω ζήσει άλλες εποχές, γιατί είμαι αρκετά μεγάλος, κρατάω μικρό καλάθι πάντα. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Κι επειδή συνήθως λέμε: "της νύχτας τα καμώματα", δεν ξέρουμε τι θα βγει», είπε ο κ. Τσουκαλάς.

Στην ίδια του συνέντευξη, ο κ. Γλέζος ξεκαθάρισε, επίσης, ότι για να λάβει κάποιος πρώην βουλευτής ή υπουργός του ΠΑΣΟΚ το εισιτήριο της συμμετοχής στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ «δεν αρκεί μια απλή δήλωση μεταμέλειας».

αρχίσανε τα κλαψομουνιάσματα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom