Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποιος ειναι ο τεμπελης με την κοτσιδα ρε που παει για πρωθυπουργος????
τι δεν κατάλαβες ρε βλακόμουτρο απο όσα έγραψα;
μηπως θες να εχεις τη χαρα του να ρουφιανευεις τους απεργους?????
και ναι απεργιες και καταληψεις
ένας είναι ο τεμπέλης με την κοτσίδα που πάει για προωθυπουργός
αυτό το ηλίθιο υποκείμενο που λέγεται Αλέξης Τσίπρας ….
τεμπέλης γιατί δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή του (όχι δηλαδή ότι έχουν κολλήσει πολλοί από τους άλλους) και αγράμματος διότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι στο πανεπιστήμιο αντέγραφε για να περάσει τα μαθήματα και το λύκειο το τελείωσε χαριστικά ως πρόεδρος του δεκαπενταμελούς (άλλη μαλακία αυτή) δίνοντας μάλιστα συνέντευξη στην οποία δήλωνε ότι θέλει να είναι χαλαρός και να πηγαίνει όποτε γουστάρει σχολείο (στην Παναγιωταρέα)…
το μεις παει στους απορους χαμηλομισθους χαμηλοσυνταξιουχος και εν γενει φτωχους με την ενοια οτι ζουμε κατω απο τα ορια της βασικης διαβιωσηςποιοι εισαστε οι "εσεις"; Προσδιορισέ το
το μεις παει στους απορους χαμηλομισθους χαμηλοσυνταξιουχος και εν γενει φτωχους με την ενοια οτι ζουμε κατω απο τα ορια της βασικης διαβιωσης
χαπάκη μου σε όλη μου την επαγγελματική ζωή δεν έκανα ούτε μια ώρα απεργία και για τον λόγο αυτό το βιβλιάριο ενσήμων μου δεν έχει ούτε ένα κενό από το 1984 και μετά ….
ότι προβλήματα είχα τα συζητούσα με τους υπεύθυνους της επιχείρησης και πάντα τα έλυνα στα πλαίσια των συζητήσεων και της αμοιβαίας κατανόησης…
ποιές απεργίες και ποιούς απεργούς ρε μαλάκα ?? αυτές που προκυρήσσονται στα χαρτιά από τους εργατοπατέρες (που δεν χάνουν τίποτε) και τις ακολουθούν κάτι λίγα θύματα σαν και σένα ?? εσείς είσαστε γνωστά βλήματα στην πιάτσα σας ξέρουν έτσι και αλλιώς όλοι….
και ποιές καταλήψεις ρε νούμερο ?? τις μοναδικές καταλήψεις που κάνετε είναι σε τίποτε σχολεία βάζοντας τους πιτσιρικάδες μπροστά για να αποφύγετε τον κίνδυνο να σας μπουζουριάζει ο εισαγγελέας…. αντε και να προγκήξετε και καμμιά γριά που πάει να ψωνίσει, αράζοντας έξω από τα μαγαζιά και κάνοντας σαματά καμμιά δεκαριά καμμένοι…
ένας είναι ο τεμπέλης με την κοτσίδα που πάει για προωθυπουργός
αυτό το ηλίθιο υποκείμενο που λέγεται Αλέξης Τσίπρας ….
τεμπέλης γιατί δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή του (όχι δηλαδή ότι έχουν κολλήσει πολλοί από τους άλλους) και αγράμματος διότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι στο πανεπιστήμιο αντέγραφε για να περάσει τα μαθήματα και το λύκειο το τελείωσε χαριστικά ως πρόεδρος του δεκαπενταμελούς (άλλη μαλακία αυτή) δίνοντας μάλιστα συνέντευξη στην οποία δήλωνε ότι θέλει να είναι χαλαρός και να πηγαίνει όποτε γουστάρει σχολείο (στην Παναγιωταρέα)…
εχουμε ηδη προγραμματισει και καταληψεις
και το μεροκαμματο πεινας το επιστρεφουμε στον εργοδοτη αυτος ομως τι θα κανει χωρις εμας
πως θα δουλεψει την επιχειρηση
Λυσαξτε τσαουσες.
Απο το Μαρτη κυβερνηση της αριστερας! Ξυδακι...
Αυτη θα ειναι η πραγματικη μεταπολιτευση.
1ον δεν ξερω για σενα εγω ξερω οτι πλεον οι εργοδοτες και δινουν πολλυ χαμηλους μισθους που δεν μπορει πλεον καποιος να βιοποριστει, αλλα απειλουν κι ολας,
επισης εχουμε οργανωσει με το πρωην σωματειο μου 3 καταληψεις σε επιχειρησεις για την 27 νοεμβριου που η καθε επιχειρηση απασχολει πανω απο 100 εργαζομενους και τους δινει μισθους πεινας η μια εξ αυτων ειχε κανει και αιτηση για ασφαλιστικα μετρα και μαντεψε πηρε τα αρχιδια ολονων των αγωνιστων
....αριστεράς είπατε; Θα συμμετέχει και η συντρόφισα Γιάννα;
εγω λεω για τον συντροφο τσιπρα πως περασε το λυκειο χαριστικα επειδη ηταν προεδροςς 15 μελους και στην τελικη τι το κακο λεει στο βιντεο???? αν στη τριτοβαθμια εκπαιδευση εχουμε το δικαιωμα να λειψουμε σε καποιοα ωρα που το κακο
επισης εσυ δεν σκουζεις και λες να επενδυσουμε τις γνωσεις και στα ταλεντα μας στον εαυτο μας ρε
επισης αλλα τα χρονια του ωναση και αλλα τα σημερινα χρονια και εμενα η γιαγια μου αποφοιτος δημοτικου ηταν απλα τα παλια χρονια δεν διναν βαρυτητα σε γνωσεις πλεον ομως για να βρεις μια δουλεια πρεπει να εχεις αναπτυξει προσοντα και αυτο γινεται με την αποφοιτηση απο καποιο πανεπιστημιο
οχι σαν το τζημερο που εγινε διευθυντης με απολυτηριο λυκειου
και ναι ολοι οι φοιτητες κανουν σκονακια ασε που μερικοι δεν το παραδεχονται
γιατι κακο ειναι δηλαδη οτι συζηταει με μερκελ γιαννα η παει στο κομο η στο σεβ για να εκθεσει τις αποψεις και τα προβληματα της χωρας και του μνημονιου
η τους εταξε οτι θα τους την χαρησει αν γινει κυβερνηση????
Μάλιστα.
Και ποιος απο αυτους σε έθεσε εκπρόσωπό τους, ωστε να έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιεις το "εμεις" αντί για το "εγώ";