gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα παιδια παιζει μαν....Και ωραιες κατασκευες με λέγκο.
τα παιδια παιζει μαν....Και ωραιες κατασκευες με λέγκο.
Εσυ ρε τυπε εχεις ψηφισει Συνασπισμο καποτε :S :S :S (κατα δηλωση σου) και μιλας για τους αλλους???Ξερεις κατι όμως ρε φίλε?
Εικοσι χρονια ακουω για δρασεις, ταύρους, φιλελευθερους και τζημερους, που δηθεν είναι οι αληθινοι δεξιοι οι οποιοι θα αναπτερωσουν τον ιδιωτικο τομεα και θα περιορισουν τη σοσιαλμανια του δημοσιου και της κρατικης σπαταλης και θα απογειωσουν την ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Και τους ψηφιζουν καποιοι δεξιοι, οσοι χρειαζεται για να είναι η ΝΔ χαμηλά και να κυβερνάνε οι...σοσιαλμανείς επι δεκαετιες.
Ε δεν το δεχομαι.
μπορει να μπει στο κομμα του μεγαλειωτατου και να γινει αντιβασιλισσα ;)
προσωρινα ;) οταν παρει παλι το κομμα η ντοροοικογενεια θα γυρισει παλιΥπαρχουν κι άλλοι από το μητσοτακέικο ρε τύπε.
Εδώ την Ντορα την παρατησε μεχρι και η αλιντισσα...
φου μωρη τρουπιατην έχει καπαρώσει την θέση η πιεξούλα... και σύ θα είσαι κυρία επί των τιμών...
να ψηφισεις ποταμι μαν να ξαναρθει ο σημιτης στην εξουσιαΞερεις κατι όμως ρε φίλε?
Εικοσι χρονια ακουω για δρασεις, ταύρους, φιλελευθερους και τζημερους, που δηθεν είναι οι αληθινοι δεξιοι οι οποιοι θα αναπτερωσουν τον ιδιωτικο τομεα και θα περιορισουν τη σοσιαλμανια του δημοσιου και της κρατικης σπαταλης και θα απογειωσουν την ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Και τους ψηφιζουν καποιοι δεξιοι, οσοι χρειαζεται για να είναι η ΝΔ χαμηλά και να κυβερνάνε οι...σοσιαλμανείς επι δεκαετιες.
Ε δεν το δεχομαι.
Γιατι δεν μπορω?Εσυ ρε τυπε εχεις ψηφισει Συνασπισμο καποτε :S :S :S (κατα δηλωση σου) και μιλας για τους αλλους???
O αναμαρτητος πρωτος το λιθον βαλετωΓιατι δεν μπορω?
Εγω όμως δεν ψηφισα ποτέ "πιο δεξια" επειδή η δεξια δεν με ικανοποιουσε.O αναμαρτητος πρωτος το λιθον βαλετω
Ειδαμε τι εγινε το 2009. Μολις ο Καραμανλης προτεινε παγωμα και καποια μετρα, ο ελληνικος λαος εβγαλε με 45% τον ΓΑΠ που εταξε αυξησούλες. Και το 1993, εδωσε 47% στο ραμολιμέντο, επειδή ο Μητσοτάκης πηρε σωστα μετρα
τι εννοεις? :o :o :o δε γεννηθηκε δεξιος? :oΕσυ ρε τυπε εχεις ψηφισει Συνασπισμο καποτε :S :S :S (κατα δηλωση σου) και μιλας για τους αλλους???
Γιατι του βαζεις δυσκολα του παιδιου;Το ωραιο με σας τους δεξιους ειναι οτι επικαλειστε την υπευθυνοτητα αφου κανετε τα αισχη. Με ποια αξιοπιστια ζηταγε ο Κωστακης μετρα μετα τον τραγελαφο 5 ετων με σωρεια σκανδαλων και κακοδιαχειρησης; Πως ο Μητσοτακης εκανε το μεταρρυθμιστη οταν ο Αλαφουζος του εδινε τσαντες;
ε και οι αλλοι θεωρουσαν τοτε οτι εκεινη η δεξια τους εξεφραζε και το θεωρουσαν σωστο να την ψηφισουν,γιατι αυτο που εκανες εσυ ειναι πιο μαγκια και αυτοι ειναι καταδικαστεοι;Στο κατω κατω της γραφης αυτοι ψαχτηκαν στον ιδιο ιδεολογικο χωρο που ανηκαν.Εγω όμως δεν ψηφισα ποτέ "πιο δεξια" επειδή η δεξια δεν με ικανοποιουσε.
Ψηφισα πιο αριστερα γιατι τοτε ετσι θεωρουσα σωστο.
Γι αυτό μετα εσεις οι νυν συριζαιοι και τοτε πασοκοι, τους αντικαθιστούσατε με τους παπανδρέηδες, που καμια σχεση δεν ειχαν ουτε με τραγέλαφους ουτε με βαλιτσες...Το ωραιο με σας τους δεξιους ειναι οτι επικαλειστε την υπευθυνοτητα αφου κανετε τα αισχη. Με ποια αξιοπιστια ζηταγε ο Κωστακης μετρα μετα τον τραγελαφο 5 ετων με σωρεια σκανδαλων και κακοδιαχειρησης; Πως ο Μητσοτακης εκανε το μεταρρυθμιστη οταν ο Αλαφουζος του εδινε τσαντες;
Εγω όμως όταν θεωρω ότι η λυση για τον τοπο είναι η Δεξια, ψηφιζω Δεξια, όχι υποκατάστατα. Τι δεν καταλαβαίνεις?ε και οι αλλοι θεωρουσαν τοτε οτι εκεινη η δεξια τους εξεφραζε και το θεωρουσαν σωστο να την ψηφισουν,γιατι αυτο που εκανες εσυ ειναι πιο μαγκια και αυτοι ειναι καταδικαστεοι;Στο κατω κατω της γραφης αυτοι ψαχτηκαν στον ιδιο ιδεολογικο χωρο που ανηκαν.
Εν τελει τους κατηγορεις οτι με την επιλογη τους εριξαν την σωστη δεξια(δηλαδη ΝΔ) και εφερναν στην εξουσια τους "Σοσιαλιστες",ενω εσυ πηγες και ψηφισες τους ιδιους τους "Σοσιαλιστες" τους οποιους σημερα λοιδωρεις
Γι αυτό μετα εσεις οι νυν συριζαιοι και τοτε πασοκοι, τους αντικαθιστούσατε με τους παπανδρέηδες, που καμια σχεση δεν ειχαν ουτε με τραγέλαφους ουτε με βαλιτσες...
Ε ναι, το ιδιο λεμε. Πώς να παρει μετρα κάποιος, όταν ξεσηκωνονταν και οι πετρες για την "κακοδιαχειριση" του 2004-2009 που ειχε ριξει την ανεργια στο 6%?
Οι 35.000 στέιτζ εριξαν την ανεργια στο 6%?Nαι εριξε την ανεργια στηνοντας βιομηχανιαπροσληψεωνρουσφετιου stage, αφου ειχε τελειωσει η συγχρηματοδοτηση της ΕΕ.
Μαγκα βαφτιζεις τους κεφτεδες φασολια...Δεν μπορεις να κατηγορεις τον αλλον για "προδοσια" οταν εσυ ο ιδιος το εχεις κανει και μαλιστα πηγες και σε εντελως αντιπαλο ιδεολογικα(και καποτε οχι μονο ιδεολογικα) χωρο με την δικαιολογια οτι αααα οταν ηταν να ψηφισω δεξια το εριχνα ΝΔ.Δεν στεκει ο συλλογισμος σου ειναι αστειος.Ειναι σαν να σε επιασε στα πρασα η γυναικα σου,η οποια ας πουμε ειναι μελαχρινη, με μια ξανθια, και να της λες,αγαπη μου γιατι φωναζεις,οταν ειναι να γαμησω μελαχρινη μονο εσενα γαμαω καμια αλλη...Εγω όμως όταν θεωρω ότι η λυση για τον τοπο είναι η Δεξια, ψηφιζω Δεξια, όχι υποκατάστατα. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Πως την θεωρεις λυση,αφου οτι εχει κανει το εχει κανει με τις οδηγιες της τροικας;Εγω όμως όταν θεωρω ότι η λυση για τον τοπο είναι η Δεξια, ψηφιζω Δεξια, όχι υποκατάστατα. Τι δεν καταλαβαίνεις?
εκανε αντισταση στο παρισι τυπεΜαγκα βαφτιζεις τους κεφτεδες φασολια...Δεν μπορεις να κατηγορεις τον αλλον για "προδοσια" οταν εσυ ο ιδιος το εχεις κανει και μαλιστα πηγες και σε εντελως αντιπαλο ιδεολογικα(και καποτε οχι μονο ιδεολογικα) χωρο με την δικαιολογια οτι αααα οταν ηταν να ψηφισω δεξια το εριχνα ΝΔ.Δεν στεκει ο συλλογισμος σου ειναι αστειος.Ειναι σαν να σε επιασε στα πρασα η γυναικα σου,η οποια ας πουμε ειναι μελαχρινη, με μια ξανθια, και να της λες,αγαπη μου γιατι φωναζεις,οταν ειναι να γαμησω μελαχρινη μονο εσενα γαμαω καμια αλλη...
Οπως και εσυ θεωρησες καποτε οτι ηταν λυση να ψηφισεις Αριστερα ετσι και ο αλλος ειχε δικαιωμα να αμφισβητει οτι η σωστη δεξια λυση για την χωρα ηταν η ΝΔ αλλα κατι αλλο.Γαμω την πουτανα μου απο το Παρισι ηρθε ο ΓεροΚαραμανλης δεν κατεβηκε απο το Ορος Σινα με τις πλακες...