αν δεν έχει χρήματα να πάει με τα πόδια
απο τη ν.σμυρνη στη γλυφαδα επειδη καταργησανε την ειδηκοτητα των ΕΠΑ.Λ ωραιος φιλανθρωπος εισαι να πηγαινεις εσυ με τα ποδια ρε καραγκιοζη
γιατί ρε παίκτη ... το σχολειο μου από το σπίτι μου στην πατρίδα μου 2.5 χλμ ήτανε και το έκοβα ποδαρόδρομο καθημερινά... και είχα και δυό φορές την βδομάδα μάθημα πρωί και απόγευμα ... μια χαρά και γυμναστική έκανα
ναι είναι δωρεάν στα κατσικοχώρια γιατί είναι οικονομικά ασύμφορο να στήσει ολόκληρο σχολείο για 2-3 παιδιά... τι δεν καταλαβαίνεις... ?
εγω δεν καταλαβαινω η εσυ που λες οτι η μεταφορα καληπετε απο το κρατος (καληπτετε μονο σε περιπτωσεις οπου υπαρχουν κατσικοχωρια και η αποσταση ειναι μεγαλη) μηπως θες να πηγαινουμε και εκει με τα ποδια
μπορεί να τα μαζεύει καθημερινά ένας γονιός και να τα πηγαινοφέρνει... για καφέ και για τσίπουρα ξέρουν να κατεβαίνουν στα κεφαλοχώρια και για καμμιά πουτάνα... και να είναι και ευχαριστημένοι που έχουν και δωρεάν μετακίνηση
το τετράδιο έχει 0.29 ευρώ...
πενήντα στυλό έχουν 4.99
να εφοδιαστεί ολόκληρη η γειτονιά.
λάπτοπ δεν του χρειάζεται ας πάρει μεταχειρισμένο από το e-bay
ειπαμε αν σου περισσευουν να τα δινεις εσυ απο την τσεπη σου
τόσα χρόνια μια χαρά τις τσάντες τις επώνυμες και τα τετράδια εισαγωγής αγοράζανε... στο φινάλε ας χρησιμοποιήσουν και κανένα περσυνό τετράδιο να κάνουν και καλό στο περιβάλλον
σε ποιές χώρες? γιατί σε καμμιά από όσες έχω περπατήσει δεν προσφέρεται δωρεάν φαγητό σε δημόσια δωρεάν σχολεία
μπες στο ιντερνετ και δες για τις βορειες χωρες (δανια νορβηγια σουηδια γαλλια ηνωμενο βασιλειο ελβετια) και αρκετες αλλες
ακόμη ένας μορφωμένος από το ιντερνετ... για δώσε κανένα λινκ να μορφωθούμε και εμείς που δεν έχουμε δει τις άλλες χώρες...
όλα τα σχολεία έχουν άιθουσα γυμναστικής και μαλιστα χώρο αποδυτηρίων... αν τώρα οι μαθητές τα κανιβαλίσανε σε καμμιά κατάληψη καλά να πάθουνε...
επίσης έχουν και εργαστήριο πληροφορικής (αν τώρα τσουρνέψανε τους υπολογιστές σε καμμιά κατάληψη πάλι καλά να πάθουνε).. τώρα μάλιστα που αυξήθηκε και ο αριθμός των μαθητών ανα τμήμα απελευθερωθήκανε και οι αίθουσες εργαστηρίων που είχαν γίνει τάξεις...
προσωπικά είδη να τα έχουν στην τσάντα τους και να μην κουβαλάνε ακριβά πράγματα μαζί τους ούτε και κινητά (που έτσι και αλλιώς θεωρητικά απαγορεύονται)
βιβλιοθήκες έχουν όλα τα σχολεία ... παιδιά να διαβάσουν υπάρχουν??
σοβαρα ρε συ για πες μας που το εχουν και τα γυμναστηρια ειναι εξοπλισμενα με στρωματα οργανα γυμναστηκης για παιδια
α και μιας και υπαρχουν αιθουσες εργαστηριων υπαρχουν τα διαθεσιμα για τα χημικα εργαστηρια τα πειραματα φυσικης η η ψηφιακη τεχνολογια αρχιδια εεεε καλα για βιβλιοθηκες ουτε λογος και για δωρεαν ιντερνετ για τις βιβλιοθηκες
όλα τα σχολεία έχουν σύνδεση με ιντερνετ .. μα όλα... τώρα αν δεν τους επιτρέπουν να βλέπουν τσόντες και να κάνουν τσάτ με την παρέα εε τι να κάνουμε... ας το υποστούν...
και όλα έχουν αίθουσες εργαστηρίων και είχαν εξοπλιστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό... αν τον τσουρνέψανε σε καμμιά κατάληψη κακό του κεφαλιού τους..
το ίδιο και τα όργανα γυμναστικής... αυτούς που τα τσουρνεύανε να τους καταγγέλανε για να τα πάρει το σχολείο πίσω και όχι να τους έχουν για μάγκες...