Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η ακτοπλοια μπαινει μεσα γιατι είναι επιχειρήσεις που εχουν δουλεια 1,5 μηνες και πρεπει να συντηρηθουν 12 μηνες.
Είναι καταχρεωμενη γιατι επενδυσαν σε πανάκριβα ενεργοβορα καραβια τυπου blue star, kenteris κλπ

Οι τοκοι καταθέσεων ελληνων στο εξωτερικο φορολογούνται.
Η ελευθερη μετακινηση ατομων και χρηματων είναι η βασικη αρχη της ενωμενης ευρωπης  :uglystupid:

έλα ρε που ασχολείσαι σοβαρά με τον χαπάκη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και σιγά μην δώσουμε και παραπάνω λεφτά για αυτά τα μαλακισμένα

bibliopoleioFascist%252BAttack%252BAgainst%252BBookstore3.jpg

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν δεν έχει χρήματα να πάει με τα πόδια

απο τη ν.σμυρνη στη γλυφαδα επειδη καταργησανε την ειδηκοτητα των ΕΠΑ.Λ ωραιος φιλανθρωπος εισαι να πηγαινεις εσυ με τα ποδια ρε καραγκιοζη

ναι είναι δωρεάν στα κατσικοχώρια γιατί είναι οικονομικά ασύμφορο να στήσει ολόκληρο σχολείο για 2-3 παιδιά... τι δεν καταλαβαίνεις... ?

εγω δεν καταλαβαινω η εσυ που λες οτι η μεταφορα καληπετε απο το κρατος (καληπτετε μονο σε περιπτωσεις οπου υπαρχουν κατσικοχωρια και η αποσταση ειναι μεγαλη) μηπως θες να πηγαινουμε και εκει με τα ποδια

το τετράδιο έχει 0.29 ευρώ... πενήντα στυλό έχουν 4.99 να εφοδιαστεί ολόκληρη η γειτονιά.
λάπτοπ δεν του χρειάζεται ας πάρει μεταχειρισμένο από το e-bay

ειπαμε αν σου περισσευουν να τα δινεις εσυ απο την τσεπη σου

σε ποιές χώρες? γιατί σε καμμιά από όσες έχω περπατήσει δεν προσφέρεται δωρεάν φαγητό σε δημόσια δωρεάν σχολεία

μπες στο ιντερνετ και δες για τις βορειες χωρες (δανια νορβηγια σουηδια γαλλια ηνωμενο βασιλειο ελβετια) και αρκετες αλλες

όλα τα σχολεία έχουν άιθουσα γυμναστικής και μαλιστα χώρο αποδυτηρίων... αν τώρα οι μαθητές τα κανιβαλίσανε σε καμμιά κατάληψη καλά να πάθουνε...
επίσης έχουν και εργαστήριο πληροφορικής (αν τώρα τσουρνέψανε τους υπολογιστές σε καμμιά κατάληψη πάλι καλά να πάθουνε).. τώρα μάλιστα που αυξήθηκε και ο αριθμός των μαθητών ανα τμήμα απελευθερωθήκανε και οι αίθουσες εργαστηρίων που είχαν γίνει τάξεις...
προσωπικά είδη να τα έχουν στην τσάντα τους και να μην κουβαλάνε ακριβά πράγματα μαζί τους ούτε και κινητά (που έτσι και αλλιώς θεωρητικά απαγορεύονται)
βιβλιοθήκες έχουν όλα τα σχολεία ... παιδιά να διαβάσουν υπάρχουν??

σοβαρα ρε συ για πες μας που το εχουν και τα γυμναστηρια ειναι εξοπλισμενα με στρωματα οργανα γυμναστηκης για παιδια
α και μιας και υπαρχουν αιθουσες εργαστηριων υπαρχουν τα διαθεσιμα για τα χημικα εργαστηρια τα πειραματα φυσικης η η ψηφιακη τεχνολογια αρχιδια εεεε καλα για βιβλιοθηκες ουτε λογος και για δωρεαν ιντερνετ για τις βιβλιοθηκες

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατί φέρνουν κανένα έσοδο στο δημόσιο ?? φύρα είναι και έξοδα μόνον...

ααα και που είσαι ... ακυρώστε τυχόν συμβάσεις και όταν θα έρθει η πούτσα από τα διεθνή δικαστήρια να τα πληρώσετε εσείς ... γιατί αυτά δεν αστειεύονται

τις μαλακίες του Αντρέα με τις ΣΕΠ και τα λεωφορεία τις πληρώσαμε πανάκριβα, όπως και τις μαλακίες του Μπένι με το Τατόι...

οχι δεν ειναι φυρα ειναι κατι που δικαιωματικα μου ανηκει σαν ελληνας πολιτης και θελω να παραμεινουν στη θεση τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αν δεν έχει χρήματα να πάει με τα πόδια

απο τη ν.σμυρνη στη γλυφαδα επειδη καταργησανε την ειδηκοτητα των ΕΠΑ.Λ ωραιος φιλανθρωπος εισαι να πηγαινεις εσυ με τα ποδια ρε καραγκιοζη

γιατί ρε παίκτη ... το σχολειο μου από το σπίτι μου στην πατρίδα μου 2.5 χλμ ήτανε και το έκοβα ποδαρόδρομο καθημερινά... και είχα και δυό φορές την βδομάδα μάθημα πρωί και απόγευμα ... μια χαρά και γυμναστική έκανα

ναι είναι δωρεάν στα κατσικοχώρια γιατί είναι οικονομικά ασύμφορο να στήσει ολόκληρο σχολείο για 2-3 παιδιά... τι δεν καταλαβαίνεις... ?

εγω δεν καταλαβαινω η εσυ που λες οτι η μεταφορα καληπετε απο το κρατος (καληπτετε μονο σε περιπτωσεις οπου υπαρχουν κατσικοχωρια και η αποσταση ειναι μεγαλη) μηπως θες να πηγαινουμε και εκει με τα ποδια

μπορεί να τα μαζεύει καθημερινά ένας γονιός και να τα πηγαινοφέρνει... για καφέ και για τσίπουρα ξέρουν να κατεβαίνουν στα κεφαλοχώρια και για καμμιά πουτάνα... και να είναι και ευχαριστημένοι που έχουν και δωρεάν μετακίνηση

το τετράδιο έχει 0.29 ευρώ... πενήντα στυλό έχουν 4.99 να εφοδιαστεί ολόκληρη η γειτονιά.
λάπτοπ δεν του χρειάζεται ας πάρει μεταχειρισμένο από το e-bay

ειπαμε αν σου περισσευουν να τα δινεις εσυ απο την τσεπη σου

τόσα χρόνια μια χαρά τις τσάντες τις επώνυμες και τα τετράδια εισαγωγής αγοράζανε... στο φινάλε ας χρησιμοποιήσουν και κανένα περσυνό τετράδιο να κάνουν και καλό στο περιβάλλον

σε ποιές χώρες? γιατί σε καμμιά από όσες έχω περπατήσει δεν προσφέρεται δωρεάν φαγητό σε δημόσια δωρεάν σχολεία

μπες στο ιντερνετ και δες για τις βορειες χωρες (δανια νορβηγια σουηδια γαλλια ηνωμενο βασιλειο ελβετια) και αρκετες αλλες

ακόμη ένας μορφωμένος από το ιντερνετ... για δώσε κανένα λινκ να μορφωθούμε και εμείς που δεν έχουμε δει τις άλλες χώρες...

όλα τα σχολεία έχουν άιθουσα γυμναστικής και μαλιστα χώρο αποδυτηρίων... αν τώρα οι μαθητές τα κανιβαλίσανε σε καμμιά κατάληψη καλά να πάθουνε...
επίσης έχουν και εργαστήριο πληροφορικής (αν τώρα τσουρνέψανε τους υπολογιστές σε καμμιά κατάληψη πάλι καλά να πάθουνε).. τώρα μάλιστα που αυξήθηκε και ο αριθμός των μαθητών ανα τμήμα απελευθερωθήκανε και οι αίθουσες εργαστηρίων που είχαν γίνει τάξεις...
προσωπικά είδη να τα έχουν στην τσάντα τους και να μην κουβαλάνε ακριβά πράγματα μαζί τους ούτε και κινητά (που έτσι και αλλιώς θεωρητικά απαγορεύονται)
βιβλιοθήκες έχουν όλα τα σχολεία ... παιδιά να διαβάσουν υπάρχουν??

σοβαρα ρε συ για πες μας που το εχουν και τα γυμναστηρια ειναι εξοπλισμενα με στρωματα οργανα γυμναστηκης για παιδια
α και μιας και υπαρχουν αιθουσες εργαστηριων υπαρχουν τα διαθεσιμα για τα χημικα εργαστηρια τα πειραματα φυσικης η η ψηφιακη τεχνολογια αρχιδια εεεε καλα για βιβλιοθηκες ουτε λογος και για δωρεαν ιντερνετ για τις βιβλιοθηκες

όλα τα σχολεία έχουν σύνδεση με ιντερνετ .. μα όλα... τώρα αν δεν τους επιτρέπουν να βλέπουν τσόντες και να κάνουν τσάτ με την παρέα εε τι να κάνουμε... ας το υποστούν...
και όλα έχουν αίθουσες εργαστηρίων και είχαν εξοπλιστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό... αν τον τσουρνέψανε σε καμμιά κατάληψη κακό του κεφαλιού τους..
το ίδιο και τα όργανα γυμναστικής... αυτούς που τα τσουρνεύανε να τους καταγγέλανε για να τα πάρει το σχολείο πίσω και όχι να τους έχουν για μάγκες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οχι δεν ειναι φυρα ειναι κατι που δικαιωματικα μου ανηκει σαν ελληνας πολιτης και θελω να παραμεινουν στη θεση τους

εεε τότε να υιοθετήσεις ένα και να πληρώνεις εσύ τα έξοδα συντήρησης του...

εγώ δεν έχω διάθεση καμμία να πληρώνω κάθε χρόνο βάψιμο σε κάτι ντεμέκ διατηρητέα που ο κάθε παπάρας τα ζωγραφίζει με ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατί ρε παίκτη ... το σχολειο μου από το σπίτι μου στην πατρίδα μου 2.5 χλμ ήτανε και το έκοβα ποδαρόδρομο καθημερινά... και είχα και δυό φορές την βδομάδα μάθημα πρωί και απόγευμα ... μια χαρά και γυμναστική έκανα

και ειναι λυση σημερα το 2014 να πηγαινεις 1,5 ωρα ποδαροδρομο για να πας σχολειο και 1,5 ωρα να γυρησεις επισης ν.σμυρνη γλυφαδα ειναι πανω απο 5 χιλιομετρα

μπορεί να τα μαζεύει καθημερινά ένας γονιός και να τα πηγαινοφέρνει... για καφέ και για τσίπουρα ξέρουν να κατεβαίνουν στα κεφαλοχώρια και για καμμιά πουτάνα... και να είναι και ευχαριστημένοι που έχουν και δωρεάν μετακίνηση

σιγα ρε μεγαλε τη μεγαλη παροχη και ξερεις καποιοι δεν εχουν τα χρηματα να εχουν δικο τους μεταφορικο μεσο η δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να κανουν καθημερηνα τοσα χιλιομετρα

τόσα χρόνια μια χαρά τις τσάντες τις επώνυμες και τα τετράδια εισαγωγής αγοράζανε... στο φινάλε ας χρησιμοποιήσουν και κανένα περσυνό τετράδιο να κάνουν και καλό στο περιβάλλον

δεν το εκαναν ολοι οι γονεις παλια να αγοραζουν ακριβες και επωνυμες μαρκες και δεν εχουν σημερα ολοι οι γονεις χρηματα λογο του μνημονιου να αγορασουν ακομα και τετραδια

ακόμη ένας μορφωμένος από το ιντερνετ... για δώσε κανένα λινκ να μορφωθούμε και εμείς που δεν έχουμε δει τις άλλες χώρες...

φανταστηκα οτι εισαι πολλυ μορφωμενος παρε και λινκ   ]

όλα τα σχολεία έχουν σύνδεση με ιντερνετ .. μα όλα... τώρα αν δεν τους επιτρέπουν να βλέπουν τσόντες και να κάνουν τσάτ με την παρέα εε τι να κάνουμε... ας το υποστούν...
και όλα έχουν αίθουσες εργαστηρίων και είχαν εξοπλιστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό... αν τον τσουρνέψανε σε καμμιά κατάληψη κακό του κεφαλιού τους..
το ίδιο και τα όργανα γυμναστικής... αυτούς που τα τσουρνεύανε να τους καταγγέλανε για να τα πάρει το σχολείο πίσω και όχι να τους έχουν για μάγκες...

δεν μιλαμε για  τσοντες και τσατ για πες μας ποιο σχολειο παρεχει ιντερνετ για πληροφορηση σε εκπαιδευτικα σαιτ. και ασε τις καταληψεις δεν μπορει να καληψει την τεχνολογικες ελειψεις σε υπολογιστες και τις τραγικες ελειψες σε εξοπλισμους
και οργανα γυμναστικης δεν εχουν τα σχολεια διοτι δεν υπαρχει κονδυλι

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εεε τότε να υιοθετήσεις ένα και να πληρώνεις εσύ τα έξοδα συντήρησης του...

εγώ δεν έχω διάθεση καμμία να πληρώνω κάθε χρόνο βάψιμο σε κάτι ντεμέκ διατηρητέα που ο κάθε παπάρας τα ζωγραφίζει με ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι...

ενω τωρα που οι φοροι πανε στους διεθνεις τοκογλυφους ειναι καλητερα ας ξεφορτωθουμε και την εθνικη μας κληρονομια για ενα κομματι ψωμι να ησυχσουμε ετσι κι αλλιως τα χρηματα αυτα στο λαο θα πανε στους διεθνεις τοκογλυφους θα πανε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενω τωρα που οι φοροι πανε στους διεθνεις τοκογλυφους ειναι καλητερα ας ξεφορτωθουμε και την εθνικη μας κληρονομια για ενα κομματι ψωμι να ησυχσουμε ετσι κι αλλιως τα χρηματα αυτα στο λαο θα πανε στους διεθνεις τοκογλυφους θα πανε
τυπε με την γκομενα πως παει?
την εσπρωξες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και ειναι λυση σημερα το 2014 να πηγαινεις 1,5 ωρα ποδαροδρομο για να πας σχολειο και 1,5 ωρα να γυρησεις επισης ν.σμυρνη γλυφαδα ειναι πανω απο 5 χιλιομετρα

γιατί θα σου πέσει ο πισινός ??? εδώ φωνάζουν για να φτιαχτούν δρόμοι για περιπάτους και τώρα το περπάτημα κάνει κακό ?? εξάλλου με το λεωφορείο μπορεί να κάνεις και παραπάνω...

σιγα ρε μεγαλε τη μεγαλη παροχη και ξερεις καποιοι δεν εχουν τα χρηματα να εχουν δικο τους μεταφορικο μεσο η δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να κανουν καθημερηνα τοσα χιλιομετρα

γιατί δεν είναι μεγαλη η παροχή ?? 280 εκατομύρια τον χρόνο στοιχίζει στο κράτος... και δεν είπα να κάνει κάθε μέρα λίγα χιλιόμετρα ο κάθε γονιός... εκ περιτροπής όσοι έχουν όχημα βάζουν μέσα τα παιδιά και τα κατεβάζουν...

δεν το εκαναν ολοι οι γονεις παλια να αγοραζουν ακριβες και επωνυμες μαρκες και δεν εχουν σημερα ολοι οι γονεις χρηματα λογο του μνημονιου να αγορασουν ακομα και τετραδια

είπαμε... να χρησιμοποιήσουν τις περσυνές και τις προπέρσυνες τσάντες και τα περσυνά τετράδια... έτσι ώστε να χρειαστούνε λίγα...

φανταστηκα οτι εισαι πολλυ μορφωμενος παρε και λινκ   ]

ναι το οποίο λέει ότι το φαγητό παρέχεται από το κράτος μόνο στην Σουηδία και την Φινλανδία... άλλο έχεις ?? ααα ναι και σε αυτές τις χώρες τρώνε μεν τζάμπα αλλά αγοράζουν τα βιβλία...

δεν μιλαμε για  τσοντες και τσατ για πες μας ποιο σχολειο παρεχει ιντερνετ για πληροφορηση σε εκπαιδευτικα σαιτ. και ασε τις καταληψεις δεν μπορει να καληψει την τεχνολογικες ελειψεις σε υπολογιστες και τις τραγικες ελειψες σε εξοπλισμους
και οργανα γυμναστικης δεν εχουν τα σχολεια διοτι δεν υπαρχει κονδυλι

όλα... όλα έχουν σύνδεση με ιντερνετ και το παιδί μπορεί να μπεί στο ιντερνετ... και όλα έχουν από καμμιά δεκαριά υπολογιστές... τώρα αν οι πιτσιρικάδες τους γαμάνε τα ράματα αυτό δεν ευθύνετια ο φορολογούμενος.. κάθε ένας που χαλάει κάτι να το πληρώνει... και όλα τα σχολεία είχανε εξοπλισμό γυμναστηρίων (και μάλιστα σύγχρονο αγοράστηκε το 2008) ... τα τσουρνέψανε στις καταλήψεις .. πρόβλημα τους.. δεν ξαναπληρώνω σε πέντε χρόνια για πράγματα που έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον δέκα χρόνια...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι ποσες εχεις ρε τυπε? :think:

αυτην την περιοδο 3 αλλα οχι σε αποκλειστικοτητα απο μερια τους (δηλαδη εχουν και αλλους ερωτικους συντροφους) και φυσικα δεν υπαρχει και αποκλειστικατητα απο μερια μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτην την περιοδο 3 αλλα οχι σε αποκλειστικοτητα απο μερια τους (δηλαδη εχουν και αλλους ερωτικους συντροφους) και φυσικα δεν υπαρχει και αποκλειστικατητα απο μερια μου
τυπε οι γκομενες κοστιζουν και εσυ εχεις 3?
πως τα βγαζεις περα :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γιατί φέρνουν κανένα έσοδο στο δημόσιο ?? φύρα είναι και έξοδα μόνον...

ααα και που είσαι ... ακυρώστε τυχόν συμβάσεις και όταν θα έρθει η πούτσα από τα διεθνή δικαστήρια να τα πληρώσετε εσείς ... γιατί αυτά δεν αστειεύονται

τις μαλακίες του Αντρέα με τις ΣΕΠ και τα λεωφορεία τις πληρώσαμε πανάκριβα, όπως και τις μαλακίες του Μπένι με το Τατόι...
Η εκκλησια τι εσοδα φερνει στο δημοσιο και πληρωνουμε καθε χρονο πανω απο 600 μυρια;Εκει δεν σε ενοχλει να πλερωνεις;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τι έγινε ρε χαπάκη ?? πότε σου φύτρωσε και τρίτο χέρι ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η εκκλησια τι εσοδα φερνει στο δημοσιο και πληρωνουμε καθε χρονο πανω απο 600 μυρια;Εκει δεν σε ενοχλει να πλερωνεις;

που το βρήκες παίκτη μου το νούμερο ?? από το μυαλουδάκι σου το κατέβασες ??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
η ακτοπλοια μπαινει μεσα γιατι είναι επιχειρήσεις που εχουν δουλεια 1,5 μηνες και πρεπει να συντηρηθουν 12 μηνες.
Είναι καταχρεωμενη γιατι επενδυσαν σε πανάκριβα ενεργοβορα καραβια τυπου blue star, kenteris κλπ

Οι τοκοι καταθέσεων ελληνων στο εξωτερικο φορολογούνται.
Η ελευθερη μετακινηση ατομων και χρηματων είναι η βασικη αρχη της ενωμενης ευρωπης  :uglystupid:
Που μπαινει μεσα φιλε η ακτοπλοια και οι εφοπλιστες;3 μηνες χαι σιζον ειναι και η πληροτητα ειδικα στα ταχυπλοα ειναι φουλ.
Βγαζουν ολον τον χειμωνα τους και κατι παραπανω..Τον χειμωνα εχουν τα συμβατικακια τους,μειωνουν και το πληρωμα στο ελαχιστο με την ανοχη του κρατους και στα αρχιδια τους αν δουλευουν ολοι 18-20 ωρες.Καλα για τα Μπλου Σταρ με εκανες και γελασα,δεν εχεις ιδεα τι βγαζουν αυτα τα πλοια,που πανε και πανω κατω συνεχομενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom