Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπυρίτσες, υπνος, χαρτζηλικι, καφεδάκια, γκομενακια, αντε και καμια διαδηλωση.η γιαγια να ειναι καλα
εσυ βρε παλιομακα που το παιζεις και γαμηκουλας.....οταν γαμας το βαζεις στην φορολογικη δηλωση????Μπυρίτσες, υπνος, χαρτζηλικι, καφεδάκια, γκομενακια, αντε και καμια διαδηλωση.
Ζωάρα.
Δούλευε εσυ Γιαννη...
Νευρακια??εσυ βρε παλιομακα που το παιζεις και γαμηκουλας.....οταν γαμας το βαζεις στην φορολογικη δηλωση????
αντε γαμησου εμετουλα
Μπυρίτσες, υπνος, χαρτζηλικι, καφεδάκια, γκομενακια, αντε και καμια διαδηλωση.
Ζωάρα.
Δούλευε εσυ Γιαννη...
Ετσι, να βλεπω επαναστατικο παλμο...Θα πρεπε να γαμιεται στις υποκλισεις και τα μαλιστα ολη μερα για 400ε και αυτα οχι στην ωρα τους για να ειστε χαρουμενοι;
Αμ δεν θα σας κανουμε τη χαρη!
γαμα τοτε κανει καλο....και που εισαι?αλλο το γαμησι και αλλο το γλυψιμοΑ ναι, αυτό πού το πας???![]()
![]()
![]()
Ε πού θα παει μωρε...καποια θα βρω κι εγωγαμα τοτε κανει καλο....και που εισαι?αλλο το γαμησι και αλλο το γλυψιμο
Ολοκληρωθηκε η βραδια. Κατεφθασε το βαρυ πυροβολικο. Πολύ βαρυ βεβαια.Σκάσε βρε γαλάζιο ξερατό που πουλάς και πνεύμα. Άντε να τσιμπουκώσεις τον Τρελαντώνη μπας και γλιτώσουμε από σένα για λίγο.
δυσκολο αλλα θαυματα γινονταιΕ πού θα παει μωρε...καποια θα βρω κι εγω![]()
Τους βαρεθηκα τύπε, είναι μικροψωληδεςΑφού έχεις βρει μωρή ξεφωνημένη κοκότα της Συγγρού τον Φάηλο και τον Χρύσανθο που σου'χουν κάνει τον πάτο σαν την πλατεία Συντάγματος.![]()
Δωσε μου την ευχη σου.δυσκολο αλλα θαυματα γινονται
Δωσε μου την ευχη σου.
Ετσι, να βλεπω επαναστατικο παλμο...
Με τη δικη σου θετικη ενεργεια κατι θα βρω τύπε.![]()
![]()
![]()
με την ευχη μου παιδι μου....φαινετε ποσο αγαμητο εισαι
Σε πεντε χρονια????Ετσι!
Να σου πω εκανα προταση και στον τραμου χθες.
Θα μου δωσεις εκλογικη χορηγια στις επομενες δημοτικες που θελω να βαλω για συμβουλος;
Θελω να κολλησω αυτοκολλητα με τπ προσωπο μου και να ταχυδρομησω ιλουστρασιον εντυπα σε ολο το δημο![]()
Σε πεντε χρονια????
μπα δεν μπορω να βοηθησω...κανει μπαμ απο μακρυα η αγαμια σουΜε τη δικη σου θετικη ενεργεια κατι θα βρω τύπε.