alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Λεω ότι δεν θα τις κερδισει ο Συριζα.δηλαδη μας λες οτι η νδ θα κερδισει τις εκλογες????
Λεω ότι δεν θα τις κερδισει ο Συριζα.δηλαδη μας λες οτι η νδ θα κερδισει τις εκλογες????
Ναι, αυτό το θυμαμαι.Λαθος σορρυ για το χρεος μιλουσαν
δηλαδη μας λες οτι η νδ θα κερδισει τις εκλογες????
Tεσπα οσο αφορα τις δημοσκοπησεις ουτε τις πιστευω ουτε ειναι λογος για αντιλογο με καποιον.Ναι, αυτό το θυμαμαι.
Ο Πορνοπαπος προχθες εθεσε ουσιαστικα τον στοχο. Το 35-36% για αυτοδυναμια, εφόσον μεινει το 10% εκτος βουλης. Μαλλον μακρινος στοχος. Ακομη και φιλοι μου συριζαιοι δεν βλεπουν πανω από 32-33% στην καλυτερη περιπτωση. Εγω παλι βλεπω μια επαναληψη του φαινομενου "ευρωεκλογες 1999-βουλευτικες 2000". Ψαξτε το και θα δειτε τι εννοω.εξαρτάται από το τι εννοείς ότι θα κερδίσει…
αν εννοείς ότι θα είναι πρώτο κόμμα το βλέπω με πιθανότητα 20%
αν εννοείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση το βλέπω με πιθανότητα 95%
και στις δύο περιπτώσεις η ΝΔ πολιτικό κέρδος έχει…
Δεν ξερω, θα το ερευνησω. Τα στοιχεια στο αρθρο είναι ελλιπεστατα και φοβάμαι ότι προκειται για σαχλαμαρα ως συνηθως.
Διαφωνω. Είναι πεδίο για συζητηση. Αρκει να τις διαβαζεις σωστα.Tεσπα οσο αφορα τις δημοσκοπησεις ουτε τις πιστευω ουτε ειναι λογος για αντιλογο με καποιον.
Αν ισχυει που μαλλον ισχυει,καταλαβαινεις πλεον τι κομμα ψηφιζεις;Θα σταματησεις να υποστηριζεις τους προδοτες;Δεν ξερω, θα το ερευνησω. Τα στοιχεια στο αρθρο είναι ελλιπεστατα και φοβάμαι ότι προκειται για σαχλαμαρα ως συνηθως.
Α λαϊκίστικες ανοησιες δηλαδή. Το υποπτευομουν. Εξαλλου ο συγκεκριμένος είναι ασοβαρος.για σαχλαμάρα ολκής πρόκειται η πρόταση Μαριά…
Ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί δημόσια ακρόαση υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών, προκειμένου να γίνει γνωστό το θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων στους ευρωβουλευτές, στα ΜΜΕ και στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη.
Σου απαντησε ο τραμουντάνας. Εσυ δεν μου απαντησες όμως. Θεωρεις τον Τσιπρα σοβαροτερο και πιο αξιοπιστο από Σαμαρα-Βενιζελο?Αν ισχυει που μαλλον ισχυει,καταλαβαινεις πλεον τι κομμα ψηφιζεις;Θα σταματησεις να υποστηριζεις τους προδοτες;
Και δεν προκειται να ξαναψηφισω εννοειται.Α, και επιπλέον, το Ποταμι που στηρίζεις εσυ, επισης ΟΧΙ ψηφισε.
Α, και επιπλέον, το Ποταμι που στηρίζεις εσυ, επισης ΟΧΙ ψηφισε.Αν ισχυει που μαλλον ισχυει,καταλαβαινεις πλεον τι κομμα ψηφιζεις;Θα σταματησεις να υποστηριζεις τους προδοτες;
Ο Πορνοπαπος προχθες εθεσε ουσιαστικα τον στοχο. Το 35-36% για αυτοδυναμια, εφόσον μεινει το 10% εκτος βουλης. Μαλλον μακρινος στοχος. Ακομη και φιλοι μου συριζαιοι δεν βλεπουν πανω από 32-33% στην καλυτερη περιπτωση. Εγω παλι βλεπω μια επαναληψη του φαινομενου "ευρωεκλογες 1999-βουλευτικες 2000". Ψαξτε το και θα δειτε τι εννοω.
Σου απαντησε ο τραμουντάνας. Εσυ δεν μου απαντησες όμως. Θεωρεις τον Τσιπρα σοβαροτερο και πιο αξιοπιστο από Σαμαρα-Βενιζελο?
Και τον Αλεφαντο θεωρω σοβαροτερο και πιο αξιοπιστο απο αυτους τους δυο,εννοειται αυτο.Δεν εχεις χορτασει ψεμα αποΣου απαντησε ο τραμουντάνας. Εσυ δεν μου απαντησες όμως. Θεωρεις τον Τσιπρα σοβαροτερο και πιο αξιοπιστο από Σαμαρα-Βενιζελο?
τελικα το κεφαλαιο απο ποια κομματα εκπροσωπειτε και γιατι δεν θελουν εκλογες μια και θα πανε απατοι το μαρτιο
Θεωρώ αξιόπιστη την πηγή μου»
12:50 - Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014«Θεωρώ αξιόπιστη την πηγή μου»
Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Αιμίλιος Λιάτσος για τα περί χρηματισμού βουλευτών
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης , ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης έχουν κληθεί στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να επιτύχουν την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Ήδη για αύριο έχουν κληθεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Την ερχόμενη Δευτέρα θα εξεταστεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Στο μεταξύ, μιάμιση ώρα παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος .
Ο δημοσιογράφος μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του για το δημοσίευμα της εφημερίδας που αφορούσε το επίμαχο θέμα και ανέφερε ότι «επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για τους 180» δήλωσε:
«Καλώς διατάχθηκε η δικαστική έρευνα. Θα αναζητηθεί η αλήθεια κι ελπίζω να υπάρχουν αποτελέσματα. Είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα και δεν μπορώ να αποκαλύψω τι κατέθεσα. Επικαλέστηκα το δημοσιογραφικό απόρρητο αλλά θεωρώ την πηγή μου απολύτως αξιόπιστη.»
Ο δημοσιογράφος συνοδευόταν από το νομικό εκπρόσωπο της εφημερίδας Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος είπε:
«Όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ προέρχονται από αφηγήσεις αξιόπιστων ανθρώπων. Ο κ. Λιάτσος όμως δεν παραβίασε τα ιερά και όσια της δημοσιογραφίας. Δεν αποκάλυψε την πηγή του».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων χωρίς να κατονομάσει το πρόσωπο που όπως ισχυρίζεται έδωσε τις πληροφορίες διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται για πολιτικό.
πηγη
το κεφάλαιο αυτή την στιγμή εκπροσωπείται από ένα μόνο κόμμα… το ΣΥΡΙΖΑ
και στον πούτσο μου το τι θεωρεί αξιόπιστο ο Λιάτσος (και ο Σκουρλέτης) εφόσον δεν είμαι σε θέση να κρίνω προσωπικά την αξιοπιστία του αφού δεν μου λένε τι είναι αυτό…
ας αποκαλύψει την πηγή του ο Λιάτσος έτσι ώστε να κρίνουμε το κατά πόσον είναι αξιόπιστη ή όχι…