Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Φαντάζομαι οτι θα μαγειρεύει καλά ο λογιστής σου τα βιβλία και θα πληρώνεις τακτικά τις περαιώσεις μη και σε ελέγξουν.
Πάντως για να μην νομίζεις οτι εισαι ο μόνος που πληρώνει στο Ελλάντα,επι 15 χρόνια ημουν μικρομεσαίος επιχειρηματίας και εφαγα ολο το σκατό του Κρατισμού στην μάπα.Αλλα δεν εχω την τσίμπλα που σας κόλλησαν τα παπαγαλάκια στην μάπα,οτι για ολα φταίνε οι Δ.Υ.
Ο νεοποτισμός ,και τα κοματόσκυλα φταίνε και πίστεψε με τα πιό φαγανά δεν ειναι μέσα στο Δημόσιο,αλλα απο εξω κολημένα πάνω του και το ξεζουμίζουν σαν παράσιτα.

ας επαιρνες καλυτερο.ναι πληρωνω καλα νταβαντζιλικι στις περαιωσεις για να μη με  :fuck1: οι δ.υ.
μικρομεσαιος? τυπε για καφετερια σε κοβω  να ειχες τα καλα χρονια και πολυ χαιλικι.τρεχουν και δανειακια τωρα?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πέρα απο χαχανητά και αμπελοφιλοσοφίες δεν ειδα να μας λές τί ειναι κερδοσκοπεία τί αισχροκέρδεια και σε ποιούς αναφέρονται.
Αλλος ενας ξερόλας δηλαδή που ολα τα ξέρει και δεν ξέρει τίποτα.
Πήξαμε στους επιστήμονες στην Ελλάδα.

Ασχετος παντος δεν εχω βγει μεχρι στιγμης!!  :grin: :grin:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
τελικα τυπε σπουδασες οικονομικα η εισαι απλως μικρομεσαιος χωρις να ξερεις γρι απο οικονομικα?
Το να εχεις σπουδάσει οικονομικά,αποκλείει το να εισαι μικρομεσαίος;

Σε ποιά σχολεία πήγατε ρε ξευτέρια και πόσο χρονών ειστε.Αρχίζω και αμφιβάλω για το αν λειτουργούν ακόμα σχολεία.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτος δεν ειπε οτι εχει σπουδασει οικονομικα εσυ το ειπες.
Χωρίς να εχει σπουδάσει οικονομικά αμφισβητεί αυτά που λέει η οικονομική επιστήμη.

Εντάξη κατάλαβα ...ειναι η ωρα του τελείως χαμένου χρόνου μου.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Σε ποιά σχολεία πήγατε ρε ξευτέρια και πόσο χρονών ειστε.Αρχίζω και αμφιβάλω για το αν λειτουργούν ακόμα σχολεία.

31 ειμαι πλεον
οχι μια χαρα ειναι να εισαι μικρομεσαιος και να ξερεις οικονομια αλλα το να μπερδευεις τις δημοσιες δαπανες(ποιος το ειπε?)
με τα παρασιτα του δημοσιου εχει μεγαλη διαφορα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Χωρίς να εχει σπουδάσει οικονομικά αμφισβητεί αυτά που λέει η οικονομική επιστήμη.

Εντάξη κατάλαβα ...ειναι η ωρα του τελείως χαμένου χρόνου μου.

Αχαχαχαχαχα εγω το παραδεχομαι οτι το δημοτικο με δυσκολια το εβγαλα. :grin: :grin:

Εσυ που σπουδασες οικονομικα?????? :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οπως έλεγε ο Χίτλερ οι πιο άσχετοι με τα οικονομικά είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου των οικονομικών.Αν ήταν τόσο ξεφτέρια πώς και δεν πρόβλεψαν την κρίση ή δεν έλεγαν ποιο ήταν το πραγματικό έλλειμμα πριν το 2008?Απλά σε αυτά τα πόστα βάζουν κούφιους,συμβατικούς και μη επικίνδυνους ή γραφικούς φλούφληδες για να μην τους χαλάνε τη δουλειά.
Αυτός ο Βαρουφάκης μας έχει πήξει στη μαλακία.Τα πράγματα σε αυτούς τους τομείς λειτουργούν πιο πολύ στο στυλ κλωτσιά μπουνιά και φτύσιμο με φοβερούς εκβιασμούς.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
η οικονομια ειναι κοινωνικη επιστημη......βγαλε συμπερασμα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

πες απλα οτι ισχυουν και τα δυο ρε τυπε.δεν θελει και πολυ μυαλο και μας λες μετα ειρωνικα εσυ ξεφτερια... :2funny: :2funny:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ας επαιρνες καλυτερο.ναι πληρωνω καλα νταβαντζιλικι στις περαιωσεις για να μη με  :fuck1: οι δ.υ.
μικρομεσαιος? τυπε για καφετερια σε κοβω  να ειχες τα καλα χρονια και πολυ χαιλικι.τρεχουν και δανειακια τωρα?
Το πιθανότερο ειναι να εισαι εμποράκος.
Εγώ ειπα να κάνω παραγωγή στην Ελλάδα και να κάνω και εξαγωγές.
Απο τα μέσα του 90 με τα CE και τις πιστοποιήσεις.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Καπιταλιστης και εσυ λοιπον! Αχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
πες απλα οτι ισχυουν και τα δυο ρε τυπε.δεν θελει και πολυ μυαλο και μας λες μετα ειρωνικα εσυ ξεφτερια... :2funny: :2funny:

Αφού δεν θέλει μυαλό γιατί ειχες απορία;
Μάλλον αυτονόητη η απάντηση.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16

πες με εμπορακο.....το θεμα ειναι τι μενει στην τσεπη εσυ περιμενε το εσπα επιχειρηματια.αφου εσκαγες 2χιλιαρα για πιστοποιησεις πασο :jerking:.παραγωγη στην ελλαδα τα μεσα του 90 ηταν ανεκδοτο.απο κει και περα εχεις αλλες ερωτησεις αφησει αναπαντητες

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καπιταλιστης και εσυ λοιπον! Αχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάλλον εχεις μπερδέψει την πραγματική οικονομία με τον τζόγο.
Αντε ξεδιάλυνε τα και μετά αρχισε τα τσιτάτα.

Εσύ ομως δεν μας ειπες ποιό σχολείο εβγαλες,των τυφλών ή των μονόφθαλμων;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αφού δεν θέλει μυαλό γιατί ειχες απορία;
Μάλλον αυτονόητη η απάντηση.
που αν ξερω εγω τι ισχυει στην περιπτωση σου ρε?ποιος ειμαι ο πιτ παπαδακος? :2funny: :2funny:μα ρε σου ειπα μπορουσες να πεις και τα δυο.τελικα εισαι μορφη μου φαινεται... :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μάλλον εχεις μπερδέψει την πραγματική οικονομία με τον τζόγο.
Αντε ξεδιάλυνε τα και μετά αρχισε τα τσιτάτα.

Εσύ ομως δεν μας ειπες ποιό σχολείο εβγαλες,των τυφλών ή των μονόφθαλμων;

Εγω το δημοτικο εβγαλα τιποτα παραπανω!! Εμ να μην τα μπερδευω ο κακομοιρης  :grin: :grin: :grin:

Εσυ που σπουδασες οικονομικα???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
πες με εμπορακο.....το θεμα ειναι τι μενει στην τσεπη εσυ περιμενε το εσπα επιχειρηματια.αφου εσκαγες 2χιλιαρα για πιστοποιησεις πασο :jerking:.παραγωγη στην ελλαδα τα μεσα του 90 ηταν ανεκδοτο.απο κει και περα εχεις αλλες ερωτησεις αφησει αναπαντητες

Μόλις ομολόγησες οτι εισαι ενα λαμόγια που κατηγορεί τους ΔΥ ενώ ειναι τρισχειρότερος.
Κοιτάξτε ποιοί ανθρωποι κρίνουν;Αυτοί που δεν εχουν προσφέρει τίποτα αλλο απο χρέος στην χώρα.Αυτοί που φέρνουν τα σκουπιδάκια τους απο την Κίνα και τα πουλάνε στο εκατονταπλάσιο στους ΔΥ και πλουτίζουν εις βάρος της κοινωνίας.

Αντε πουλάκια μου να αποκαλύπτεστε ενας-ενας.
Η χειρότερη φάρα της Ελλάδας οι Ελληνες εμποράκοι,χωρίς καμμία αξία,φραγκοφονιάδες του κερατά,προτιμήσαν να φέρνουν απο Κίνα σκουπιδια,παρά να ψωνίσουν απο Ελληνικές επιχειρήσεις και τώρα το παίζουν πατριώτες.
Ρε ουστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom