Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Άμα έχεις αρχίδια μωρή γαλάζια βδέλλα, και δε σου τα έφαγαν τίποτε σκυλιά στην Καζαμπλάνκα, σχολίασε τα κατορθώματα του Τρελαντώνη αντί να σκούζεις όλη μέρα για τον Τσίπρα.

ενταξει ρε φιλε τα ξερουμε τα κατορθωματα του τρελαντωνη

οπως βλεπουμε και τα κατορθωματα του προεδρου του 15μελους

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
τωρα μιλαει ο τσουκαλας

ο φτωχος εκατομμυριουχος τσυριζαιος

Απο ποτε εγινες κομμουνι ρε Τζον;  :2funny:
Εχεις κατι με τους πλουσιους η τα κλεψε απο πουθενα και δεν το ξερουμε;
Θα ερθεις να σε γραψω κκε η ανταρσυα;  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αδίκως πασχίζεις φίλτατε…. ο περί ου ο λόγος σχιζοφρενής απολαμβάνει ιδιότυπης ασυλίας…. προφανώς αυτό είτε οφείλεται στην ζωοφιλία των υπευθύνων είτε στον φόβο τους μην κατηγορηθούν με τις διατάξεις του αντιρατσιστικού 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Απο ποτε εγινες κομμουνι ρε Τζον;  :2funny:
Θα ερθεις να σε γραψω κκε η ανταρσυα;  :2funny:

ότι τα έκλεψε τα έκλεψε… και για να είμαι ακριβέστερος είναι η αμοιβή του από την εργοδοσία της τράπεζας ΑΒΝ για τις υπηρεσίες ρουφιάνου και εργατοπατέρα που της προσέφερε επί σειράν ετών…. 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Απο ποτε εγινες κομμουνι ρε Τζον;  :2funny:
Θα ερθεις να σε γραψω κκε η ανταρσυα;  :2funny:

με οσους  πλουσιους τα βγαζουν νομιμα δεν εχω κανενα προβλημα

αλλα οταν καποιοι το παιζουν φιλολαικοι και οτι δηθεν νοιαζονται για το φτωχο λαο που δεν εχουν να φανε και εχουν εκατομμυρια και μετοχες και επενδυουν σε τραπεζες που κατηγορουν και οταν την ιδια στιγμη στην εφημεριδα που εκδιδουν εχουν διαφημισεις εσυ τι λες οτι λεγετε αυτο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

κεγκερογλου προς τσυριζα απο 6.28

να μην ψηφιζουν διαταξεις....

για το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα

για την συνεχεια του προγραμματος βοηθειας στο σπιτι

για την αποδοση επιδοματος ανεργιας στους εποχιακα εργαζομενους

για προγραμμα για στεγαση και επανενταξη αστεγων

για την καλυψη των ανασφαλιστων

για το κοινωνικο μερισμα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
και φυσικα απαιτω 8 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 8 ΩΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Εξήγησέ μου αν μπορεις το λόγο που επέλεξες το ρήμα "απαιτώ" αντι κάποιου άλλου

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Εξήγησε αν μπορεις τη σχέση που εχει η "αριστερα" με τη δουλειά γιατί μεχρι τώρα όσους "αριστερους" ξέρω ειναι τεμπέληδες ή δημόσιοι υπάλληλοι (αρα τεμπέληδες και πάλι).

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Πες τα ρε μαν, βαλε τα πραγματα στη θεση τους. Δεν φτανει που τους βγαλαμε την αλυσιδα απ τα ποδια τολμανε και να απαιτουν οι μιζεροι οι εργατες;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Επάγγελμα αριστερός

Τι σημαίνει να είσαι αριστερός σήμερα; Σημαίνει να λες τους τσιγγάνους Ρομά, για παράδειγμα, και να αποκαλείς φασίστες όσους θεωρούν πως δεν πρέπει να καταπατούν ιδιοκτησίες. Σημαίνει να θεωρείς πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες και πως τα σύνορα πρέπει να είναι ανοιχτή αγκαλιά και τίποτε λιγότερο. Σημαίνει ότι αλληθωρίζεις σε κάποιον ιδεατό κόσμο εκτός Ευρώπης, τον οποίον δεν τολμάς να περιγράψεις γιατί φρικιάς με αυτό που βλέπεις. Σημαίνει να προσπαθείς να πείσεις την πελατεία σου πως εσύ κατέχεις το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας. Δεν θέλει και πολλά. Μια δήλωση μετανοίας και το πιστοποιητικό φρονημάτων το παραλαμβάνεις σπίτι σου.

κατά τα πάλαι ποτέ κραταιά επαγγέλματα του αντιστασιακού, του συνδικαλιστή κλπ κλπ κλπ….

εχει κ σχολια απο κατω τυπε  :grin:
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ? Σημαίνει κατ' αρχήν να έχεις βγάλει από τη χώρα 150 δις Ευρώ, να τα έχεις παρκάρει για ασφάλεια στην Ελβετία (και αλλού), να εκβιάζεις τη Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην φορολόγισή τους (Λίστες Λαγκάρντ, κλπ , κλπ), να απειλείς ακόμα και την κα Λαγκάρντ που "τόλμισε" να αποκαλύψει (έμμεσα) μέρος της φοροκλοπής. Σημαίνει επίσης (ως Κυβέρνηση και πλειοψηφία στη Βουλή) να αρνείσαι να φορολογήσεις αυτά τα 150 δις Ευρώ από τις επίσημες λίστες εξαγωγής των που υπάρχουν στην Τράπεζα της Ελλάδος με βάθος 10ετίας. Δεξιός σημαίνει επίσης να ζητάς διακανονισμό και ψαλίδι για τα θαλασσοδάνεια που πήρες (και έβγαλες στην Ελβετία), και σημαίνει επιπλέον να διαθέτεις τα Βασικά Μέσα Ενημέρωσης για να συσκοτίζεις την Υψηλή Φοροκλοπή και να ενοχοποιείς τον περιπτερά που δεν έκοψε απόδειξη για τα 30 λεπτά της τσίχλας. Δεξιός σημαίνει επίσης να εκμεταλλεύεσαι το αγνό πατριωτικό αίσθημα 300 χιλιάδων οικογενειών προκειμένου να συντηρείς μια Μαφιοκρατική Κλίκα που και σήμερα εξακολουθεί να λυμαίνεται το Δημόσιο Πλούτο και φυσικά επιδιώκει ( και το επιτυγχάνει σταδιακά) να τον οικειοποιηθεί έναντι ευτελούς τιμήματος. Επιτυχημένος Δεξιός σημαίνει να μας έχεις πείσει οτι Αριστερός σημαίνει: Διαφθορά, Ανυποληψία, Επιπολαιότητα,Αφέλεια, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Κούβα κλπ. Επιτυχημένος Δεξιός σημαίνει να μας έχεις πείσει οτι η ξυλόσομπα και το μαγκάλι (με τα οποίο ο ίδιος φέτος θα ζεσταθώ) είναι Μοίρα και Δίκιο που ήλθε εξ Ουρανού λόγω των Μεταφυσικών Αμαρτιών μου. Αποτυχημένος Δεξιός ΩΣΤΟΣΟ σημαίνει να θυσιάζεις τον Αυτοσεβασμό σου και να υμνολογείς την Μαφιοκρατία. {Ελπίζω να υπάρξει η στοιχειώδης εντιμότητα της δημοσίευσής του...Με προκαταβολική (γι' αυτό) εκτίμηση}
ι σημαίνει να είσαι δεξιός σήμερα:
σημαινει να σκανδαλίζεσαι αρκετά με την καταπάτηση μερικών στρεμμάτων από τους τσιγγάνους ώστε να γράψεις 3 άρθρα, αλλά να μην λες κουβέντα για την καταπάτηση πολύ μεγαλύτερων εκτάσεων από την εκκλησια, από οικοδομικούς συνεταιρισμούς κλπ, αλλά και να μην λες κουβέντα για τις αλεπαλληλες χαριστικες ρυθμισεις της κυβέρνησης προς του καταπατητές.
Σημαίνει να θεωρείς αυτονοητο τον μισθό των 400-500 ευρώ, την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία και την ενοικίαση εργαζομένων, αλλά να κάνεις μόκο για την φορολογική ασυλία του μεγάλου κεφαλαίοου και των εφοπλιστών.
Σημαίνει να κατηγορεις κάθε διεκδίκηση και αγώνα των εργαζομένων περίπου ως τρομοκρατία, αλλά την ίδια στιγμή να μην έχεις γράψει ούτε λέξη για την ακραία αστυνομική βία και καταστολή, που είναι καταγεγραμένη σε εκατονταδες βίντεο και που έχει αφήσει ανάπηρους ακόμη και συναδελφους σου.
Σημαίνει να κάνεις αντίπολίτευση στην αντιπολιτευση αλλά να μην λες κουβέντα κριτικής προς την κυβέρνηση. κλπ κλπ κλπ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Εξήγησε αν μπορεις τη σχέση που εχει η "αριστερα" με τη δουλειά γιατί μεχρι τώρα όσους "αριστερους" ξέρω ειναι τεμπέληδες ή δημόσιοι υπάλληλοι (αρα τεμπέληδες και πάλι).

γιατι απλα δεν εχει μαθει αλλο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

θες να σε βαλω στο δημοσιο?εχω βυσμα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

κεγκερογλου προς τσυριζα απο 6.28

να μην ψηφιζουν διαταξεις....

για το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα

για την συνεχεια του προγραμματος βοηθειας στο σπιτι

για την αποδοση επιδοματος ανεργιας στους εποχιακα εργαζομενους

για προγραμμα για στεγαση και επανενταξη αστεγων

για την καλυψη των ανασφαλιστων

για το κοινωνικο μερισμα
Τον Κεγκέρογλου τον πάω με χίλια.
Θυμαμαι καποτε που πηγε να πλακωσει στις μάπες έναν συριζαιο συνδικαλιστη που πηγε να του το παιξει μαγκας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Θυμαμαι καποτε που πηγε να πλακωσει στις μάπες έναν συριζαιο συνδικαλιστη που πηγε να του το παιξει μαγκας.

εμενα αντιθετα μου αρεσει οποιος ξετιναζει πολιτικα το αποκομμα του τσυριζα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.046
Πόντοι
5.006
πραγματι..σοβαρος και αξιοπρεπης...καμμια σχεση με τα λοιπα λαμογια....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι εγινε .. τελείωσε η αγωνιστική γυμναστική πέριξ του κοινοβουλίου ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom