pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλα να περασεις!καλο σαββατοβραδιο σε ολους αντε γεια εχουμε και δουλειες
να παμε και για κανα ποτακι αποψε απο αυριο η πολιτικη αναλυση
Αυριο παλι οι τσακωμοι!
Καλα να περασεις!καλο σαββατοβραδιο σε ολους αντε γεια εχουμε και δουλειες
να παμε και για κανα ποτακι αποψε απο αυριο η πολιτικη αναλυση
Μολις παρακολουθήσαμε την ερμηνεια του φαινομενου "ανανεωση της θητείας Σαμαρα μετα τις εκλογες του 2016".Ποτε δεν εχω πει οτι καλοπερναω τωρα. Αλλα προτιμω την τωρινη κατασταση παρα να μπω σε περιπετειες. ;)
Ποτε δεν εχω πει οτι καλοπερναω τωρα. Αλλα προτιμω την τωρινη κατασταση παρα να μπω σε περιπετειες. ;)
Δημοκρατια εχουμε. Αποψη μου και αποψη σου ;)οκ
αλλα αυτο που λες δεν ειναι κατι παραπανω απο μια αποψη
γιατι εγω πχ εχω ακριβως την αντιθετη, δλδ οτι ολα αυτα ειναι παπαριες
και πιστεψε με στο ιδιο καζανι βραζουμε ;)
θα μου τα αφαιρέσει το κράτος απο την φορολογία;;; ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥΗ πλακα είναι ότι καθηγητές και μαθητές διαμαρτυρονταν ότι δεν ειχαν εγκαιρα τα βιβλια.
Γιατι δεν πηγαν να τα αγορασουν αν βιαζονταν και δεν γουσταραν τις φωτοτυπιες?
Ετσι κι αλλιως, τετραπλασια λεφτα δινουν μαθητες και γονεις για περιληψαρια και βοηθήματα.
Για να μην μιλησω για τα φροντιστηρια.
Αλλά εδώ μας πηρε ο πονος.
ρε λαγε λες εμένα φανατικό;;; Τοσο σε εχει βαρέσει η μαλακια στον εγκέφαλο;;; Ας διαβάσουμε τι έχεις γράψει για την ΝΔ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 20ωρες για να μας σώσει κ αλλα τέτοια όμορφα κ ειμαι εγω φανατισμένος;;; Ποσο μα ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;Δεν καταλαβαινω γιατι εκνευρίζεσαι.
Ο apoc είναι απλως ένας φανατικος συριζαιος, που ό,τι κι αν του πουνε οι δικοι του, θα το φαει (σαν καλος φανατικος). Και ως καλος φανατικος, του φαινονται ολοι οι αλλοι φανατικοι, ακομη κι αν του αποδεικνυουν στα μουτρα του ότι οι πηγες πληροφορησης του είναι μουφες.
ρε λαγε λες εμένα φανατικό;;; Τοσο σε εχει βαρέσει η μαλακια στον εγκέφαλο;;; Ας διαβάσουμε τι έχεις γράψει για την ΝΔ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 20ωρες για να μας σώσει κ αλλα τέτοια όμορφα κ ειμαι εγω φανατισμένος;;; Ποσο μα ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;
θα μου τα αφαιρέσει το κράτος απο την φορολογία;;; ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ
ας τα καταργήσουν εντελως. Οπως κ την δημόσια παιδεία τι την θελουμε; Η Ελλάδα μονο σκλάβους πρέπει να παράγει κ δούλουςγιατί ρε κακομαθημένε ?? πάθανε τίποτε τα καλόπαιδα που διαβάσανε από τις φωτοτυπίες και όχι από το πρωτότυπο ??
κουραστήκανε τα ματάκια τους??
ή μήπως οι κοπρίτες οι καθηγητές τους έπεσε ο πωπούλης τους που βγάλανε καμμιά χιλιάδα φωτοτυπίες??
βρε αει σύρε και γαμίσου που θες και να σου αφαιρεθούν από την φορολογία βλάκα...
πες μας τις προβλέψεις σου για ευρωεκλογές τοσο αξιόπιστος εισαι ;)Μολις παρακολουθήσαμε την ερμηνεια του φαινομενου "ανανεωση της θητείας Σαμαρα μετα τις εκλογες του 2016".
ας τα καταργήσουν εντελως
γιατι δεν το κάνουν άραγε;;;όχι δεν πρέπει να τα καταργήσουν.. .πρέπει να βάλουν τιμοκατάλογο και όποιο κωλόπαιδο τα επιστρέφει σκισμένα, ζωγραφισμενα,καμμένα ή δεν τα επιστρέφει να πληρώνει ο γέρος του 100 ευρώ το κομμάτι...
και την επόμενη χρονιά να τα ξαναμοιράζουν όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα μέρη του κόσμου...
γιατί όταν είπαν να το κάνουν αντέδρασεγιατι δεν το κάνουν άραγε;;;
Εντελως φανατικος εισαι, και χειροτερεύεις μερα με τη μερα.ρε λαγε λες εμένα φανατικό;;; Τοσο σε εχει βαρέσει η μαλακια στον εγκέφαλο;;; Ας διαβάσουμε τι έχεις γράψει για την ΝΔ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 20ωρες για να μας σώσει κ αλλα τέτοια όμορφα κ ειμαι εγω φανατισμένος;;; Ποσο μα ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;
Γιατι να σου τα αφαιρεσει από τη φορολογια?θα μου τα αφαιρέσει το κράτος απο την φορολογία;;; ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ
Ποιος τους διορισε? Με ποιανου νομο εγιναν αοριστου χρονου οι συμβασεις στους δημους???????????
ναι οςο με κοροϊδεύει ο σαμαρας τοσο θα χειροτερεύω...αλλα το δικο σου επίπεδο δεν θα το φτάσει κανεις οπως κ του τζωνηΕντελως φανατικος εισαι, και χειροτερεύεις μερα με τη μερα.
Τωωωωωωωωωωρα?ρε ντανη εγινες τζιμερος? παει το ΝΔ?
ωραιος!!!!
Καλα, το να φτασει καποιος το επιπεδο μου, σε γνωση, μορφωση, χαρακτήρα και ενημερωση είναι οντως λιγο δυσκολο. Αλλά δεν βλεπω να κάνεις όμως και καμια σοβαρη προσπαθεια.ναι οςο με κοροϊδεύει ο σαμαρας τοσο θα χειροτερεύω...αλλα το δικο σου επίπεδο δεν θα το φτάσει κανεις οπως κ του τζωνη