apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Τοτε σκασεεγω πληρωνω αυτα που μου αναλογουν
Τοτε σκασεεγω πληρωνω αυτα που μου αναλογουν
Τοτε σκασε
Μπα προτιμανε να το χασουν απο το να το χαρισουν σε σενα...!
Δεν εχω να πληρωσω για την δημευση περιουσιας που επιβαλατεσκασε και συ και πληρωνε
Εσυ οχι. Το κρατος επιβαλει την δημευσηδικιά τους επιλογή... δεν επέβαλλα τίποτε...
Δεν εχω να πληρωσω για την δημευση περιουσιας που επιβαλατε
Ναι εεε? Σε τι τιμες? Και ποιος θα αγορασει?αν δεν έχεις την πουλάς την περιουσία... τόσο απλά..
Ναι εεε? Σε τι τιμες? Και ποιος θα αγορασει?
ποιος εφτασε στα σημερινα επιπεδα την αγορα??????στις τιμές που ορίζει η αγορά... αν πας σε αυτές θα βρεθούν αγοραστές...
ποιος εφτασε στα σημερινα επιπεδα την αγορα??????
Καλα μας επισες..! Στο πουλαω εσενα σε αντικειμενικη αξια του 2007 οπως υπολογιζεται κ ο ΕΝΦΙΑοι αγοραστές μιας άλλης εποχής...
Καλα μας επισες..! Στο πουλαω εσενα σε αντικειμενικη αξια του 2007 οπως υπολογιζεται κ ο ΕΝΦΙΑ
Επειδη ακουω αυτη τη μαλακια συνεχεια περι αντικειμενικων αξιων του 2007 Μηπως θυμασαι τις τιμες της αγορας του τοτε?Καλα μας επισες..! Στο πουλαω εσενα σε αντικειμενικη αξια του 2007 οπως υπολογιζεται κ ο ΕΝΦΙΑ
Ρε θελεις στην αντικειμενικη αξια????? ΟΠΩΣ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ Κ Ο ΕΝΦΙΑγιατί το 2007 στην αντικειμενική το αγόρασες ή διπλάσια?? μάλλον όχι λαλάκη.. αλλά φόρο στην αντικειμενική πλήρωσες...
και σήμερα το αγοράζω στο 1/3 της αντικειμενικής αλλά θα πληρώσω φόρο στην αντικειμενική...
Εγω τις θυμαμαι....κ βασει αυτον μπαινει ο ΕΝΦΙΑ εσυ το θεωρεις δικαιο να σε φορολογει για κατι που δεν εχει τοση αξια πλεον?Επειδη ακουω αυτη τη μαλακια συνεχεια περι αντικειμενικων αξιων του 2007 Μηπως θυμασαι τις τιμες της αγορας του τοτε?
Κανεις ομως δεν φωναζε τοτε γιατι τον συμφερε!
Ρε θελεις στην αντικειμενικη αξια????? ΟΠΩΣ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ Κ Ο ΕΝΦΙΑ
Εγω τις θυμαμαι....κ βασει αυτον μπαινει ο ΕΝΦΙΑ εσυ το θεωρεις δικαιο να σε φορολογει για κατι που δεν εχει τοση αξια πλεον?
Αρα πως θες να το πουλησω σε τιμη αγορας οταν το ιδιο τοκρατος το φορολογει με τιμες 2007?χαχαχααχχαχαα εισαι εντελως μαλακαςτσου... στ'αρχίδια μου οι αντικειμενικές είναι για την εφορία και μόνο γιαυτήν... και με βολεύουν γιατί δεν έχω να λαδώνω τον κάθε μαλάκα εφοριακό να μου κάνει χαμηλή εκτίμηση για να μην με γαμήσουν στους παραπάνω φόρους... γκεγκε μικρούλη...
η πιάτσα έχει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα παραπάνω από ότι χρειάζονται για να στεγαστεί ο κόσμος... μοιραία οι τιμές θα πέσουνε...
Γιατι εγω ορισα τον νομο?Οταν υπηρχε χρημμα δεν το εισεπραταν...τωρα που δεν υπαρχει σαλιο τα θελουν ολα...!γιατί εσύ θεωρείς δίκαιο που σε φορολόγησε με αντικειμενική για κάτι που πλήρωνες τριπλάσια ??
Κανενας φορος δεν ειναι δικαιος ;)Εγω τις θυμαμαι....κ βασει αυτον μπαινει ο ΕΝΦΙΑ εσυ το θεωρεις δικαιο να σε φορολογει για κατι που δεν εχει τοση αξια πλεον?