Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
γκαο, ξεχνάς ότι υπάρχουν ΕΥΡΩΚΟΜΜΑΤΑ και καθένας ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ????

ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ???

Επομένως και το Die Linke προωθεί τον Αλέξη;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ομολογώ πως έχεις ένα μικρό δίκιο! Η (εξακολουθούσα) οικονομική μου άνεση δεν με δικαιολογεί να λοιδωρώ όσους δεν την έχουν και είναι απελπισμένοι και τους οφείλω κάθε σεβασμό και κάθε δικαιολογία για ενδεχόμενες λανθασμένες επιλογές τους.

ΟΜΩΣ δεν οφείλω ΚΑΝΕΝΑΝ σεβασμό σε όποιον εκμεταλλευόμενος την κακή τους κατάσταση τους κοροϊδεύει εν επιγνώσει του και θα τους οδηγήσει σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, αλλά αυτό δεν τον ενδιαφέρει!
σήμερα στην ελλάδα υπάρχουν.
α αυτοί που έχουν να φάνε
β αυτοί που δεν εχουν.
όλα τα αλλα είναι μαλακίες πλουσίων μπάσταρδων που δεν είχαν δεν έχουν και δε θα αποκτήσουν ΠΟΤΕ καμμιά επαφή με την πραγματική κοινωνία.
και σου ξαναγράφω για τελευταία φορά.
είτε εγώ έχω βγάλει όλα μου τα φράγκα έξω και μιλάω εκ του ασφαλούς η πραγματικότητα είναι πως 3 εκατομμύρια έλληνες δε μπορούν να βγάλουν πλέον το μήνα τους.

συνέχισε τώρα τις μαλακίες περί καταστροφικής δραχμής.  :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Έχουμε και λέμε.

Πρωτογενές έλλειμμα το 2012 στα 4 δισ.:

www.epikairo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10759:-plan-b&catid=44:politikh&Itemid=27#.T76WuQ7HdtI.twitter]Ο[/video] βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης τολμά να πει την αλήθεια για το plan B

Πως θα καλυφθεί;

Με αύξηση της φορολογίας φυσικά.

Των πλουσίων εννοείται.....

(Αν και δε νομίζω. Οι Λαφαζάνηδες και οι Στρατούληδες θα κόψουν δραχμές για να το καλύψουν. )
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  agkouuu το πασοκοπιθικι τελι μπανανα ?? τσιπρεικια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε αστα αυτα τωρα.
Λεγε, να πονταρω ΣΥΡΙΖΑ πρωτο κομμα?
2.40 πληρωνει αυτη τη στιγμη.
εγώ λέω να ποντάρεις ότι το Σεπτέμβρη ανεξαρτήτως κυβέρνησης θα ανοίξει το νομισματοκοπείο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μαλλον επαιξε ρολο οτι και οι δυο ειμαστε δικηγοροι.
Είμαστε και οι δύο δικηγόροι, ψηφίζουμε ΝΔ αλλά εσύ είσαι κεντροδεξιός ενώ εγώ δεξιός προς ακροδεξιός. Και ένα παιδί το καταλαβαίνει αυτό από τα post μας. Αλλά τι μπορείς να περιμένεις από κάποιον που ρουφάει αμάσητο τον προεκλογικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ; IQ George Bush για να μη σου πω Γιώργος Παπανδρέου (τον αδερφό του Αντρέα λέω...)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
εγώ λέω να ποντάρεις ότι το Σεπτέμβρη ανεξαρτήτως κυβέρνησης θα ανοίξει το νομισματοκοπείο.
Αυτο που προσφερεται αυτη τη στιγμη, ειναι "αν θα βρισκεται η Ελλαδα στην ευρωζωνη στις 1 Ιουλιου". Το ΝΑΙ πληρωνει 1.10 και το ΟΧΙ 5.50.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
donkey.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η πιο πετυχημένη απ' όλες τις φωτό του πέρσυ...

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
β αυτοί που δεν εχουν.
όλα τα αλλα είναι μαλακίες πλουσίων μπάσταρδων που δεν είχαν δεν έχουν και δε θα αποκτήσουν ΠΟΤΕ καμμιά επαφή με την πραγματική κοινωνία.
είτε εγώ έχω βγάλει όλα μου τα φράγκα έξω και μιλάω εκ του ασφαλούς η πραγματικότητα είναι πως 3 εκατομμύρια έλληνες δε μπορούν να βγάλουν πλέον το μήνα τους.

συνέχισε τώρα τις μαλακίες περί καταστροφικής δραχμής.  :jerking:

Υπάρχει και γ): αυτoί που αυτοκτονούν. Εχθές το πρωί στο Μεταξουργείο αυτοκτόνησε ένας 60χρονος μαζί με την 90χρονη μητέρα του. Ο 60χρονος ήταν άνεργος μουσικός και είχε γράψει πρόσφατα σε ένα σάιτ ότι παρόλο που είχαν ακίνητη περιουσία, δεν μπορούσαν να την πουλήσουν και η σύνταξη της μάνας του δεν έφτανε ούτε για να φάνε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Υπάρχει και γ): αυτoί που αυτοκτονούν. Εχθές το πρωί στο Μεταξουργείο αυτοκτόνησε ένας 60χρονος μαζί με την 90χρονη μητέρα του. Ο 60χρονος ήταν άνεργος μουσικός και είχε γράψει πρόσφατα σε ένα σάιτ ότι παρόλο που είχαν ακίνητη περιουσία, δεν μπορούσαν να την πουλήσουν και η σύνταξη της μάνας του δεν έφτανε ούτε για να φάνε.
γάματα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
β αυτοί που δεν εχουν.

συνέχισε τώρα τις μαλακίες περί καταστροφικής δραχμής.  :jerking:

Μήπως ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή έχεις βγάλει έξω τα φράγκα σου επιθυμείς ενδόμυχα την δραχμή;
Μια σκέψη έκανα. Πάντως η αγοραστική δύναμή σου, με δραχμή στην Ελλάδα και σε Ευρώ (δολάρια καλύτερα!) τις καταθέσεις σου, θα ανέβει στο 250%!!  

Τουτέστιν επιστροφή στην δραχμή συμφέρει τους έχοντας ρευστότητα στο εξωτερικό.
Δεν νομίζω αυτό να το αμφισβητεί ούτε ο Στρατούλης!

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο που προσφερεται αυτη τη στιγμη, ειναι "αν θα βρισκεται η Ελλαδα στην ευρωζωνη στις 1 Ιουλιου". Το ΝΑΙ πληρωνει 1.10 και το ΟΧΙ 5.50.

Το 5.50 είναι επειδή το Φθινόπωρο έχει εκλογές στις ΗΠΑ. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι πριν τις εκλογές. Μετά, ίσως...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μήπως ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή έχεις βγάλει έξω τα φράγκα σου επιθυμείς ενδόμυχα την δραχμή;
Μια σκέψη έκανα. Πάντως η αγοραστική δύναμή σου, με δραχμή στην Ελλάδα και σε Ευρώ (δολάρια καλύτερα!) τις καταθέσιες σου, θα ανέβει στο 250%!!  
το να έχιε σήμερα οποιοσδηποτε 200 300 χιλιαρικα καβάτζα δεν τον πάει πουθενά.
τώρα.
εάν κάποιοι νομίζουν ότι όταν θα σκάσει το παραμύθι θα την παλέψουν με αυτά για πάνω απο 2-3 χρόνια στο εξωτερικό είνα ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom