apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Μηπως εκανες ενα λαθακι? για ξαναδες τοότι η βλακεία που δε δέρνει είναι ο μαθηματικός ορισμός του απείρου...
Μηπως εκανες ενα λαθακι? για ξαναδες τοότι η βλακεία που δε δέρνει είναι ο μαθηματικός ορισμός του απείρου...
Οπως παντα οτι θελεις καταλαβαινεις...! Να βγαλει πορισμα το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, προκειμένου να αποδειχθεί η αξιοπιστία του.Δεν υπογραφει κανεις το εγγραφο που εβγαλαν...!Ποιος το εφτιαξε ποιος το συμπληρωσε?????????Μαλλον καποιος συμβουλος του Χαρδουβελη. Ας βγει εγγρφο απο το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, προκειμένου να αποδειχθεί η αξιοπιστία του κ μετα ας λενε οτι θελουν
Η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρη..!Αφου λοιπον ειναι αυτα τα νουμερα ας τα βγαλουν απο εκει. Απλα τα πραγματα..Κανενος υπαλληλου δεν ειναι δουλεια να ασχολειται με αυτα. Για αλλο λογο πληρωνονται.δηλαδή άμα το υπογράψει ένας υπάλληλος του ΥΠ.ΟΙΚ με βαθμό Α και πτυχίο οικονομικών δεν σου φτάνει ??
Μηπως εκανες ενα λαθακι? για ξαναδες το
Για πες τι αλλο...ετσι συνεχισε μην κολλαςη βλακεία σου είναι ο μαθηματικός ορισμός του απείρου....
με απλούστερα ελληνικά μήπως τυχόν και το χόρτο κακής ποιότητος που υπέχει θέση εγκεφαλικής ουσίας στο κρανίο σου το αντιληφθεί...
Η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρη..!Αφου λοιπον ειναι αυτα τα νουμερα ας τα βγαλουν απο εκει. Απλα τα πραγματα..Κανενος υπαλληλου δεν ειναι δουλεια να ασχολειται με αυτα. Για αλλο λογο πληρωνονται.
Για πες τι αλλο...ετσι συνεχισε μην κολλας
Αλλο σε ρωτησα για πες τι αλλο με χαρακτηριζει...! Για αυτο το θεμα σου απαντησα τελοςκαι γιατί από κεί και όχι από το ΥΠ.ΟΙΚ που είναι καθ ύλην αρμόδιο...
και ποιά αξιοπιστια αριθμών που έχει επεξεργαστεί ένας ομότιμος καθηγητής (δηλαδή ε.α και σε απλά ελληνικά εν αχρηστεία) στα γνωστικά αντικείμενα της πολιτικής οικονομίας (μακροοικονομικής), των διεθνών οικονομικών σχέσεων, του κοινωνικού κράτους στην Ευρώπη, της ευρωπαϊκής οικονομικής ενοποίησης και της οικονομικής θεωρίας της πολιτικής (Καζάκος), ενας Λέκτορας Ιστορίας Οικονομικών Θεωριών (Λαπατσιώρας) και ένας αναπληρωτής καθηγητής με ειδικευση στην οικονομική και πολιτική ιστορία (Ρηγίνος) ??
Ε πες κ αλλα...μην κολλας..πες για τον πατερα μο για την μανα μου για της γυναικες μας...τα παιδια μας. Στο εχω πει να προσεχεις πως μιλας κ τι λες...! Προβλημα σου λοιπον..!δεν χρειάζεται.. γνωρίζω ότι ήδη έχεις πατήσει το ρουφιανόκουμπο...
Ε πες κ αλλα...μην κολλας..πες για τον πατερα μο για την μανα μου για της γυναικες μας...τα παιδια μας
Θελεις??????? ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟ. Να ξερεις ομως οταν βριζεις μην περιμενεις να σε βρισουν το ιδιο...και να δουμε σε ποιο σημειο εγινα πρασινος....τοτε Σε ΠΕΡΙΜΕΝΩμην λες πολλά γιατί θα κάνω αναδρομή στα παλιά σου πόστ και δεν σε συμφέρει καθόλου..
Tωρα κατσε να δεις γλεντια..εχει αρχισει την κλαψα....αυτα που ελεγε κ τον εκραζα δεν τα βαζει...δεν πειραζει ευκαιρια ειναι τωρα που τα θυμαμαιτραβατρόμπα, πόσο πιο σίχαμα μπορείς να είσαι?
ρητορική ερώτηση.
Την επομενη φορα που θα πει το παραμικρο για μενα η οτι αφορα εμενα..η με θιγει σαν ανθρωπο κ την προσωπικοτητα μου..θα τον κρεμασω...! Δεν ειμαι υποχρεωμενος να διαβαζω τις αρρωστες αποψεις του..που αφορουν προσωπικα καποιον.Ουτε για την χωρα που ζω ουτε για την καταγογη μου ουτε καν για μενα...!tramountana - apoc κόφτε το και οι δύο με μάνες, θείες, σπίτια, εξοχικά κλπ. Ό,τι γράφτηκε, γράφτηκε. Από δω και πέρα τέλος. Ούτε ποιός άρχισε έχει νόημα ούτε τίποτα. Ως εδώ.
Πολυ σόφτ είσαι ρίξε ένα βαψιματάκι να σε πάρουν στα σοβαρά.tramountana - apoc κόφτε το και οι δύο με μάνες, θείες, σπίτια, εξοχικά κλπ. Ό,τι γράφτηκε, γράφτηκε. Από δω και πέρα τέλος. Ούτε ποιός άρχισε έχει νόημα ούτε τίποτα. Ως εδώ.
Ναι αλλά το συνεχίζεις. Είπαμε απλά stop. Αηδία έχει καταντήσει ναούμε.Την επομενη φορα που θα πει το παραμικρο για μενα η οτι αφορα εμενα..η με θιγει σαν ανθρωπο κ την προσωπικοτητα μου..θα τον κρεμασω...! Δεν ειμαι υποχρεωμενος να διαβαζω τις αρρωστες αποψεις του..που αφορουν προσωπικα καποιον.Ουτε για την χωρα που ζω ουτε για την καταγογη μου ουτε καν για μενα...!
Δεν το συνεχιζω..απλα ενημερωνω...!Κομματικα ας πει οτι θελει δεν με αγγιζει καν..!Δεν μπορει ο καθενας να ξεφτυλιζει την ανθρωπινη ζωη η την προσωπικοτητα καποιου.Ναι αλλά το συνεχίζεις. Είπαμε απλά stop. Αηδία έχει καταντήσει ναούμε.
αμα βγάλεις το και οι δύο δεν έχω καμμία απολύτως αντίρρηση... όσο κρατάς το και οι δύο στην πρόταση σου κάτι δεν μου πάει καλά...tramountana - apoc κόφτε το και οι δύο με μάνες, θείες, σπίτια, εξοχικά κλπ. Ό,τι γράφτηκε, γράφτηκε. Από δω και πέρα τέλος. Ούτε ποιός άρχισε έχει νόημα ούτε τίποτα. Ως εδώ.