Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

  • Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

    Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

    Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

    Ψήφοι: 43 18,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.920
Κριτικές
16
Like
14.830
Πόντοι
6.515
σε όλες τώρα τελαυταία βγαίνει

1 συριζα
2 χ.α
3 νδ

την κόβω ΛΑΟΣ τη ΝΔ σε λίγο καιρό :zfuck:

οι επαρχιώτες μεσήλικες που δεν γνωριζουν το διαδικτυο θα τη σηκωσουν λιγο τυπε  :think:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αρνητική θα είναι η εισήγηση του δικαστή στον Άρειο Πάγο για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
Εκτός υπουργείου οι 393 απολυμένες καθαρίστριες, εισηγείται αεροπαγίτης
Αρνητική θα είναι η εισήγηση του δικαστή στον Άρειο Πάγο για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη εβδομάδα, ο αρεοπαγίτης Χριστόφορος Κοσμίδης, θα εισηγηθεί στο Εργατικό Τμήμα του Αρείου Πάγου να γίνει δεκτή η αίτηση του υπουργείου Οικονομικών και να μείνουν εκτός υπουργείου οι απολυμένες 393 καθαρίστριες.

Ο ίδιος δικαστής προτείνει παράλληλα να αναιρεθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που είχε δικαιώσει τις καθαρίστριες, και να γίνει δεκτή η προσφυγή του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως μεταδίδει το antenna.gr, η απόφαση του Πρωτοδικείου ήταν προσωρινά εκτελεστή και θα έπρεπε το υπουργείο Οικονομικών να τις επαναπροσλάβει αμέσως, όμως το υπουργείο Οικονομικών προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, ζητώντας την προσωρινή αναστολή εκτέλεσης της απόφασης. Στις 12 Ιουνίου ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή και ανέστειλε προσωρινά την απόφαση και τώρα, η εισήγηση του κ. Κοσμίδη θα είναι και η τελική.

Ο ίδιος λέει ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών υπερέβη τη δικαιοδοσία του, καθώς οι καθαρίστριες είχαν περιέλθει σε διαθεσιμότητα και δεν είχαν απολυθεί και προχωρά λέγοντας ότι η κατάργηση των θέσεών τους στο υπουργείο συνιστά τώρα και την απόλυσή τους.



Πηγή: Εκτός υπουργείου οι 393 απολυμένες καθαρίστριες, εισηγείται αεροπαγίτης | newmoney.gr
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Βολές από τον υφυπουργό Ανάπτυξης
Κωνσταντινόπουλος: Δεν ξέρει τι λέει ο κ. Τσίπρας για το ΕΣΠΑ, ας έλθει να τον ενημερώσω!
15/09/201416:371


Τον καλεί δηκτικά να συνεννοηθεί πρώτα με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για τις κυρώσεις που μπορεί να επιφέρει η απένταξη έργων χρηματοδοτούμενων από το ΕΣΠΑ

Αμφισβητεί κατηγορηματικά ο αρμόδιος επί του ΕΣΠΑ υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος την εξαγγελία, που έκανε στη ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για χρηματοδότηση 300.000 θέσεων εργασίας από ανακατανομή των κονδυλίων του ευρωπαϊκού προγράμματος. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι τόσο από το παλιό ΕΣΠΑ όσο και από το νέο πρέπει να απενταχθούν έργα που έχουν συμφωνηθεί και αποτελούν δεσμεύσεις της χώρας και τυχόν ανατροπή τους μπορεί να επισύρει κυρώσεις. Καλεί δε τον κ. Τσίπρα, επειδή πολλά από τα κονδύλια αυτά τα διαχειρίζονται οι περιφέρειες, να συνεννοηθεί πρώτα με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, που έχει και τη μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα. Τον προσκαλεί, δε, να επισκεφτεί μαζί με τους συμβούλους το υπουργείο Ανάπτυξης που είναι αρμόδιο για το ΕΣΠΑ, «ώστε να τους γίνει μία πλήρης και υπεύθυνη ενημέρωση από εμένα προσωπικά και στελέχη του ΥΠΑΑΝ που συντονίζουν τα προγράμματα και έργα του ΕΣΠΑ. Αν μη τι άλλο, θα ήταν ένας φόρος και κατάθεση τιμής στους …υπαλλήλους, όπως τους αποκάλεσε απαξιωτικά στην ομιλία του στην ΔΕΘ (τους οποίους θα μετατρέψει σε κοινωνικούς λειτουργούς, όπως είπε), που σηκώνουν το βάρος της επιτυχημένης μέχρι τώρα εφαρμογής του ΕΣΠΑ».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει μεταξύ άλλων ότι «θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κακούς συμβούλους με άγνοια σε θέματα κοινοτικών  χρηματοδοτήσεων, αλλά πιστεύω ότι το θέμα έχει σοβαρότερη διάσταση: είναι μία επικίνδυνη παροχολογία για την ίδια την χώρα και τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που γίνεται στην πλάτη των… ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων».

Και σημειώνει: «Ο κ. Τσίπρας λοιπόν και οι σύμβουλοί του, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι όσον αφορά το παλαιό ΕΣΠΑ 2007- 2013, όλα μα όλα τα έργα έχουν συμβασιοποιηθεί και υλοποιούνται από τις  13 Περιφέρειες και τα αρμόδια Υπουργεία, με κονδύλια που έχουν πια νομικές δεσμεύσεις και συνιστούν υποχρεώσεις της χώρας, με τελική καταληκτική ημερομηνία τις 31/12/2015. Εμείς στο ΥΠΑΑΝ είμαστε περήφανοι για αυτό το αποτέλεσμα και εκείνο που προσπαθούμε είναι να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από αυτά τα χρήματα, λόγω χρόνο-καθυστερήσεων και εμποδίων. Αναρωτιέμαι λοιπόν, από πού θα προκύψει αυτό το 1,5 δισ. ευρώ; μήπως από ενδεχόμενη απένταξη έργων, από π.χ. τα ΠΕΠ των Περιφερειών όπως του ΠΕΠ Αττικής που διαχειρίζεται πια η κυρία Δούρου; Νομίζω ότι ακόμα και ο… θυρωρός στο κτίριο της Περιφέρειας  Αττικής γνωρίζει ότι αυτό είναι αδύνατον να γίνει αφού προϋποθέτει, πισωγυρίσματα, επαναδιαπραγμάτευσημε την Ε.Ε και επανασυμβασιοποίηση… για έργα που λήγουν σε 15 μήνες! Ποιος θα πληρώσει λοιπόν τις συμβάσεις που θα απενταχθούν; Μήπως ο Ελληνικός λαός;

Όσον αφορά το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 και το άλλο 1,5 δις του κ.Τσίπρα που θα …προκύψει από ανακατανομή των πόρων του, θα ήθελα να πληροφορήσω τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι ήδη εδώ και 3 μήνες έχουν εγκριθεί μετά από δική μας πρωτοβουλία-πρόταση και σκληρή διαπραγμάτευση για εμπροσθοβαρή χρηματοδότηση από  την Ε.Ε και ήδη  υλοποιούνται, κονδύλια συνολικού ύψους 750 εκατ. ευρώ για δράσεις κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της χώρας :180 εκατ. για νέους ανέργους, 125 εκατ. για Βρεφονηπιακούς σταθμούς, 112 εκατ. για ανέργους ηλικιών 30-66 και 200 εκατ. για κοινωφελή εργασία. Τέλος, από τα υπόλοιπα 750 εκατ. ευρώ έχουν δεσμευθεί βάσει του σχεδιασμού μας,  365 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 7 χρόνια,  που αφορούν αποκλειστικά την πλήρη κάλυψη θέσεων παιδιών στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς».


 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οριστε μεχρι και κοστολογηση εκανε ο συριζα

 

Συνημμένα

  • protasi kostologisi.jpg
    protasi kostologisi.jpg
    262,2 KB · Εμφανίσεις: 17

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κακακια συνεχεια νο2


Απέσυραν δημοσκόπηση που έδειχνε μεγάλη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

“ Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος ”
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 15:41

Είχε ή δεν είχε μεγάλη εφημερίδα του χώρου της δεξιάς στα χέρια της δημοσκόπηση της RASS που με αναγωγή έδινε προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ 6% κι όταν κλήθηκε να μειώσει το εν λόγω ποσοστό, επέλεξε τελικά να μην τη δημοσιοποιήσει; Έτσι ρωτάω γιατί ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος.

Δ.Χ.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr
 

Επισκέπτης
Μπραβο στον τσιπρα, τα ειπε ολα στην συνεντευξη στη δεθ
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μωρη κουτσουλια χρυσαυγουλο εισαι η τσυριζοπουλο;
αντιπασοκ ειμαι και αντιολυμπιακος
αν υποσχεθουν οτι θα σας κρεμασουν οι συριζαιοι μακαρι
επειδη τους εχω για μετανοιωμενους πασοκους και δεν τους πιστευω ελπιζω μονο οτι Ο ΥΓΕΙΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ μπορει να αποδωσει δικαιοσυνη στο θεμα ΠΑΣΟΚ, αρα κανενας τρελαρας ναζι μπορει να σας γαζωσει μεσα στην βουλη.
οι πρωην πασοκσιδες βουλευτες του συριζα ειναι κοτες
 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΣΥΡΙΖΑ : ΔΕν φορολογείται η πρώτη κατοικία !


Μετάφραση : Δεν φορολογείται, εφ΄όσον , ....κλπ (γνωστά ε ;)

ΣΥΡΙΖΑ : Επιβαρύνονται τα υψηλά στρώματα

Μετάφραση : Επιβαρύνονται δεν φορολογούνται !!!!!! Η μεσαίοι όμως πληρώνουν αβέρτα και 3πλοκούβερτα ! (γνωστά κι αυτά ε ;)

ΣΥΡΙΖΑ : ΦΜΑΠ, σε πραγματικές αξίες

Αν δε πραγματι , εννοούν αυτά που θέλει να πιστεύει το πόπολο, (περί μη φορολόγησης κλπ) ...τότε ούτε μιά προπαγανδιστική ανακοίνωση, δεν είναι ικανοί, να γράψουν!!!! Γκάου κατάσταση  !

Μετάφραση : πραγματικές ποιάς χρονιάς ; Γιατί οι τωρινές πραγματικές είναι αφ΄ ενός μηδενικές, αφ΄ ετέρου ποιός και με ποιό τρόπο θα υπολογίσει τις πραγματικές αξίες;;;) (αλλά κι εδώ είναι  γνωστά απο παλιά τα κόλπα και οι κολοτούμπες, όταν έρθει η ώρα )

Σύνολο : άρες μάρες κουκουνάρες !
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
θα σουελεγα τωρα τι εισαι αλλα το ξερεις ηδη
ο απο πανω σου ειμαι που μυριζεις την αρχιδιλα μου επιτελους μετα απο 40 χρονια κοροϊδιας και εξαγορας ψηφοφορων
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο απο πανω σου ειμαι που μυριζεις την αρχιδιλα μου επιτελους μετα απο 40 χρονια κοροϊδιας και εξαγορας ψηφοφορων

εσυ βλακα μου εχεις μπερδεψει την π@@τσα με την οδοντοβουρτσα

και τα δυο στο στομα τα βαζεις
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εσυ βλακα μου εχεις μπερδεψει την π@@τσα με την οδοντοβουρτσα

και τα δυο στο στομα τα βαζεις
ειπαμε για την ωρα εσυ γευεσαι τα χρυσαγιτικα αρχιδια μιας και στεκεσαι απο κατω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom