apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
χαχαχαχα το ειδες εεε? Οντως καλο καλοΤο μόνο που άξιξε κάπως απ' τη συνέντευξη Τσίπρα ήταν αυτό πάντως...
χαχαχαχα το ειδες εεε? Οντως καλο καλοΤο μόνο που άξιξε κάπως απ' τη συνέντευξη Τσίπρα ήταν αυτό πάντως...
Δες το στο 28:30 περιπου τι ειπε για τον ΕΝΦΙΑΝομιζω ότι ακουστηκε ένα νουμερο πολύ σημαντικο. Ότι από τα 3,5 δις που θελει να βρει από ΕΝΦΙΑ η τωρινη κυβερνηση, αυτοι θα ζητησουν 1,5 δις.
Ειχε κ κατι αλλα ποιο εκφυλα.. ;) αλλα αυτο σε συγκρισει με τα αλλα ειναι ΤΟΡ
εμ τί;
Το πιο έκφυλο στο ποιό λεπτό είναι;Δες το στο 28:30 περιπου τι ειπε για τον ΕΝΦΙΑ
Ε τωρα ρε τυπε ζητας πολλα...ενα μελαχρινο που εκανε ερωτηση ηταν καλο γιαΤο πιο έκφυλο στο ποιό λεπτό είναι;
Οι μαλακες ολο κολογερους εστειλαν ελεος...! Μολις δω κατι στην συνεχεια θα σου πω..δειξε μας εκφυλοσυριζομουνα τυπε!
Δες το στο 28:30 περιπου τι ειπε για τον ΕΝΦΙΑ
Μπραβο αρα πως κρινουν το τι θα κανει χωρις να εχει πει νουμερα?????????? Ειπε μεγαλη ακινητη περιουσια απλα τα πραγματαμάλιστα .. αυτό που δεν μας λέει είναι ΠΟΙΟΣ και ΠΩΣ θα προσδιορίσει τις εμπορικές αξίες ....
Μπραβο αρα πως κρινουν το τι θα κανει χωρις να εχει πει νουμερα?????????? Ειπε μεγαλη ακινητη περιουσια απλα τα πραγματα
Ναι. Καλό.στο 14; το ξανθο;
καβλοχειλαΝαι. Καλό.
Εδω φορολογειται τους ανεργους....αυτον που περνει 20.000 ευρω σε πειραξε να του παρει? Δειτε τα χαλια σας κ μετα μιλας για αλλους βλακακαλα και ο αλλος μεγαλοεισοδηματιες ειπε για τους πανω απο 20000 ε
Εδω φορολογειται τους ανεργους....αυτον που περνει 20.000 ευρω σε πειραξε να του παρει? Δειτε τα χαλια σας κ μετα μιλας για αλλους βλακα
Εδω φορολογειται τους ανεργους....αυτον που περνει 20.000 ευρω σε πειραξε να του παρει? Δειτε τα χαλια σας κ μετα μιλας για αλλους βλακα
Εσεις κυβερνατε ζωο...οχι ο τσιπρας. Μακαρι να εβγαζα 20.000 κ να με φορολογουσε ηληθιε. Και για την αληθεια τουθ θεματος ειπε δανειο οσοι εχουν πανω απο 20.000 ευρω καταθεσεις κ το ειπε ο γλεζος ΒΛΑΚΑ αιντε. Εσεις τα κουρεψατε...για εσας μιλαμε βλημα
αυτο το ειπε το ραμολι προτου φορολογηθουν οι ανεργοι
Εσεις κυβερνατε ζωο...οχι ο τσιπρας. Μακαρι να εβγαζα 20.000 κ να με φορολογουσε ηληθιε
Γιατι ρε κοβεις το κειμενο? Αυτο εγραψα βλακα....δανειο οχι κουρεμα PSI βλακα. 20.000 καταθεσεις ας ειχα κ εγω τοσα κ ας μου επερνε δανειακ κανα 5.000. Δεν θα μου ελειπαν γιατι για να εχω 20.000 σε καταθεσεις παει να πει οτι βγαζω χρημμα οποτε χεστικα. ΔΑΝΕΙΟ ΟΜΩΣ οχι ΚΟΥΡΕΜΑ Κ ΑΓΥΡΙΣΤΑ...! Και εαν δεν θελω να μου παρει θα παω να σηκωσω 100 ευρω κ ετσι δεν θα μου παρει τπτ βλακαααααναγκαστικο δανειο ειπε βλημα