Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η ομιλία Τσίπρα ήταν συγκροτημένη , οι εξαγγελίες του κοστολογημένες και τεκμηριωμένες με την έννοια της χρήσης υπαρκτών '' εργαλείων '' χρηματοδότησης ( εθνικών και ευρωπαϊκών ) για την επανεκκίνηση της Οικονομίας .
Οι θέσεις του για το πολιτικό σύστημα αποτελούν κοινό τόπο για όσους συμφωνούμε ότι χρειάζεται μια βαθειά αλλαγή τόσο στους Θεσμούς όσο και στην Ηθική της Πολιτικής .
Ο λόγος του ήταν ακριβώς αυτός που έπρεπε : ενωτικός, δημοκρατικός και πατριωτικός.
Ο πανικός των παπαγάλων στα κρατικοδίαιτα μέσα , ηλεκτρονικά και διαδικτυακά , είναι απολύτως κατανοητός, ο Τσίπρας μίλησε καθαρά για πόλεμο ενάντια στις διάφορες μαφίες που λυμαίνονται τον τόπο .
Αυτό που ακούσαμε σήμερα είναι ένα ρεαλιστικό πολιτικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κοινωνικής καταστροφής των μνημονίων.
Ας ελπίσουμε πως οι πολιτικές δυνάμεις που εξακολουθούν να περιχαρακώνονται στον μαξιμαλισμό ,αλλά και οι έντιμοι Πατριώτες της Κεντροαριστεράς που ασφυκτιούν από την ανιστόρητη συμπόρευση ορισμένων με την πιο ακραία αυταρχική , νεοφιλελεύθερη , ξενόδουλη και διαπλεκόμενη δεξιά ηγεσία που γνώρισε ο τόπος μετά τη Μεταπολίτευση , θα αντιληφθούν την ανάγκη της διαμόρφωσης ενός Μετώπου Ανατροπής και Ανασυγκρότησης .
Δεν έπαυσαν ασφαλώς απόψε να υφίστανται οι επιφυλάξεις πολλών από εμάς για κρίσιμους τομείς της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και γι΄αυτό δεν μιλώ για ενσωμάτωση .
Αλλά η συνεργασία , η συμπόρευση και η κριτική στήριξη , είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη μονόδρομος για να περισώσουμε ότι μπορούμε ακόμα από την Πατρίδα και την Κοινωνία.

ποιός το έγραψε δαύτο ??

γιατί τα "υπαρκτά" ευρωπαικά εργαλεία μπορούν να γίνουν ανύπαρκτα εν μία νυκτί (την νύχτα των εκλογών που θα βγαίνουν τα αποτελέσματα) ενώ τα "υπαρκτά" εθνικά εργαλεία όλοι ξέρουμε ποιά είναι .. ΦΟΡΟΙ...

ααα ναι όσο για την κοστολόγηση και τεκμηρίωση αναμένω ακόμη να μου πεις σε ποιό λεπτό της ομιλίας του τις έκανε...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Σχόλια132Προσθήκη σχολίου
Τέρας14/09/201400:05
Απλά τραγικός.... Ο Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα... είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβεί...

δικο σου ειναι αυτο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ποιός το έγραψε δαύτο ??

γιατί τα "υπαρκτά" ευρωπαικά εργαλεία μπορούν να γίνουν ανύπαρκτα εν μία νυκτί (την νύχτα των εκλογών που θα βγαίνουν τα αποτελέσματα) ενώ τα "υπαρκτά" εθνικά εργαλεία όλοι ξέρουμε ποιά είναι .. ΦΟΡΟΙ...

ααα ναι όσο για την κοστολόγηση και τεκμηρίωση αναμένω ακόμη να μου πεις σε ποιό λεπτό της ομιλίας του τις έκανε...
Μπορεις να την ξανα ακουσεις εαν θες..ψαξε κ θα την βρεις

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Η ομιλία Τσίπρα ήταν συγκροτημένη , οι εξαγγελίες του κοστολογημένες και τεκμηριωμένες με την έννοια της χρήσης υπαρκτών '' εργαλείων '' χρηματοδότησης ( εθνικών και ευρωπαϊκών ) για την επανεκκίνηση της Οικονομίας .
Οι θέσεις του για το πολιτικό σύστημα αποτελούν κοινό τόπο για όσους συμφωνούμε ότι χρειάζεται μια βαθειά αλλαγή τόσο στους Θεσμούς όσο και στην Ηθική της Πολιτικής .
Ο λόγος του ήταν ακριβώς αυτός που έπρεπε : ενωτικός, δημοκρατικός και πατριωτικός.
Ο πανικός των παπαγάλων στα κρατικοδίαιτα μέσα , ηλεκτρονικά και διαδικτυακά , είναι απολύτως κατανοητός, ο Τσίπρας μίλησε καθαρά για πόλεμο ενάντια στις διάφορες μαφίες που λυμαίνονται τον τόπο .
Αυτό που ακούσαμε σήμερα είναι ένα ρεαλιστικό πολιτικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κοινωνικής καταστροφής των μνημονίων.
Ας ελπίσουμε πως οι πολιτικές δυνάμεις που εξακολουθούν να περιχαρακώνονται στον μαξιμαλισμό ,αλλά και οι έντιμοι Πατριώτες της Κεντροαριστεράς που ασφυκτιούν από την ανιστόρητη συμπόρευση ορισμένων με την πιο ακραία αυταρχική , νεοφιλελεύθερη , ξενόδουλη και διαπλεκόμενη δεξιά ηγεσία που γνώρισε ο τόπος μετά τη Μεταπολίτευση , θα αντιληφθούν την ανάγκη της διαμόρφωσης ενός Μετώπου Ανατροπής και Ανασυγκρότησης .
Δεν έπαυσαν ασφαλώς απόψε να υφίστανται οι επιφυλάξεις πολλών από εμάς για κρίσιμους τομείς της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και γι΄αυτό δεν μιλώ για ενσωμάτωση .
Αλλά η συνεργασία , η συμπόρευση και η κριτική στήριξη , είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη μονόδρομος για να περισώσουμε ότι μπορούμε ακόμα από την Πατρίδα και την Κοινωνία.

Εσύ θυμάσαι κάποιον Έλληνα πολιτικο που δεν μίλησε για πόλεμο με τις μαφίες που λυμαίνονται τον τόπο?
Αν αυτό που αράδιασες φίλε εδώ είναι δικό σου τότε λυπάμαι.
Λυπάμαι που νέο παιδί έμαθες να χρησιμοποιείς μια ξύλινη, γενικόλογη, κοινότυπη γλώσσα. Ένα πολιτικο ανούσιο μπλα μλα , που στην ουσία δεν λέει τίποτα.

"συμπόρευση και κριτική στήριξη" .... φιλε σου έχουν κάνει το μυαλό πουρέ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εσύ θυμάσαι κάποιον Έλληνα πολιτικο που δεν μίλησε για πόλεμο με τις μαφίες που λυμαίνονται τον τόπο?
Αν αυτό που αράδιασες φίλε εδώ είναι δικό σου τότε λυπάμαι.
Λυπάμαι που νέο παιδί έμαθες να χρησιμοποιείς μια ξύλινη, γενικόλογη, κοινότυπη γλώσσα. Ένα πολιτικο ανούσιο μπλα μλα , που στην ουσία δεν λέει τίποτα.

"συμπόρευση και κριτική στήριξη" .... φιλε σου έχουν κάνει το μυαλό πουρέ.
Πες μου εσυ εναν λογο που αφμιβαλεις οτι θα κανει οσα λεει. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λογο με αποδειξεις. Εχει κυβερνηση? ΟΧΙ. Σου εμαθαν οτι ολο αυτο ειναι μονοδρομος..!Συγνωμη που δεν το πιστευω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
Παράθεση από: apolyto_arseniko στις 04/09/14, 21:09
λειπει και ο αλεξ να δωσει ζωη σε αυτο το θρεντ

Δεν πειραζει να περνουν σειρα κ τα υπολοιπα κομματοσκυλα απο εδω μεσα.....

Τυπε ευτυχως φυγανε τα κομματοσκυλα απο το σαιτ τελικα...... :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μπορεις να την ξανα ακουσεις εαν θες..ψαξε κ θα την βρεις

την ξανάκουσα και την απομαγνητοφώνησα... ιδού... πες μου λοιπόν σε ποιό λεπτό της ομιλίας αναφέρει αυτά που ρωτάω ...

που ακριβώς και σε ποιό σημείο της ομιλίας του ??

ΩΡΑ 21:06 Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

ΩΡΑ 20:57 Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει στα ασφαλιστικά ταμεία κομμάτια της δημόσιας περιουσίας η οποία αυτή τη στιγμή έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ

ΩΡΑ 20:56 Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα περάσει στον δημόσιο έλεγχο

ΩΡΑ 20:54 Προανήγγειλε την συγκρότηση ειδικής υπηρεσίας με την απαραίτητη εξειδίκευση την τεχνολογική υποστήριξη και το προσωπικό για να ελεγχθούν οι λίστες Λαγκάρντ, Λιστενστάιν κ.α.

ΩΡΑ 20:50 Να σχολιάσει τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ πως δεχόταν απειλές από Έλληνες πλουσιους κάλεσε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας

ΩΡΑ 20:50 Ενίσχυση των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και μίλησε για επανασύσταση της ΕΡΤ από μηδενική βάση

ΩΡΑ 20:48 Αστειευόμενος: Ίδρωσα αλλά οι αλλαγές θέλουν κόπο και ιδρώτα

ΩΡΑ 20:46 Περιστολή της βουλευτικής ασυλίας και κατάργηση του νόμου για την ποινική ευθύνη υπουργών προανήγγελε ο Αλέξης Τσίπρας

ΩΡΑ 20:44 Θα επαναπροσληφθούν όσοι απολύθηκαν από το Δημόσιο ενώ κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες

ΩΡΑ 20:42 Διευρύνονται οι δικαιούχοι του επίδοματος ανεργίας

ΩΡΑ 20:30 Προανήγγειλε τη δημιουργία 300.000 θέσεις εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

ΩΡΑ 20:37 Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751€ υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

ΩΡΑ 20:22 Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ

ΩΡΑ 20:20 Παύουν άμεσα οι ποινικές διώξεωις και κατασχέσεις λογαριασμών, πρώτης κατοικίας, μισθών

ΩΡΑ 20:27 Συστήνονται επιτροπές για διακανονισμούς χρεών. Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ρυθμίσεις έως και 84 δόσεις

ΩΡΑ 20:23 κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης και επαναφορά του πετρελαίου θέρμανσης στα €0,90 ανά λίτρο

ΩΡΑ 20:21 Αποκατάσταση τουυ δώρου Χριστουγέννων, ως 13η σύνταξη, σε σχεδόν 1,2 εκατ. συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη έως 700 ευρώ

ΩΡΑ 20:20 Προανήγγειλε επίσης: πρόγραμμα επιδότησης διατροφής με κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες οικογένειες, δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους, πρόγραμμα για εξασφάλιση στέγης που σε σε πρώτη φάση θα εξασφαλίσει 25.000 διαμερίσματα, με την επιδότηση του ενοίκιου στα €4 ανά τμ.

ΩΡΑ 20:19 Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

ΩΡΑ 20:18: Θα αντικαταστήσουμε το μνημόνιο από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας κυβέρνησης

ΩΡΑ 20:17 Το δίλλημα είναι: ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία

ΩΡΑ 20:15 Το θέμα του κατοχικού δανείου είναι για μας ανοικτό, θα γίνει επίσημη ελληνική θέση από τη πρώτη μέρα που θα βρεθούμε στο τιμόνι της χώρας

ΩΡΑ 20:12 Ζητάμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους της ονομαστικής αξίας του χρέους. Να γίνει ότι για τη Γερμανία το 1953. Ζητάμε ρήτρα ανάπτυξης και περίοδο χάριτος

ΩΡΑ: 20:09 Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα. Μόνο μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή. Ζητάμε εκλογές τώρα

ΩΡΑ 20:08 Ζητάμε τη σύγκληση ευρωπαϊκής διάσκεψης χρέους» για τη διαχείριση της υπερχρέωσης της ευρωζώνης όπως έγινε παλιότερα με τη Γερμανία

ΩΡΑ 20:05 Ο Σαμαράς κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και μαζί τον εαυτό του

ΩΡΑ 20:04 Με την πολιτική των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να βολοδέρνει ανάμεσα στην ύφεση και τη στασιμότητα

ΩΡΑ 20:01 Υποσχέθηκε, όμως, και μια παγκόσμια πρωτοτυπία: Ανάπτυξη σε συνθήκες δημοσιονομικής καταστολής

ΩΡΑ 20:00: Ο κ. Σαμαράς μονιμοποίησε το χαράτσι, με τη μορφή του ΕΝΦΙΑ, μονιμοποίησε την «έκτακτη» εισφορά αλληλεγγύης και την αύξηση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

ΩΡΑ 19:59 Δεν σκοπεύω να σας κουράσω με την με την απόδειξη της αποτυχίας των μνημονίων

ΩΡΑ 19:55 Η Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά είναι για άλλη μια φορά στη λάθος όχθη του ποταμού. Είναι ένα βήμα πίσω από την κυρία Μέρκελ. Απλώς την ακολουθεί. Συντάσσεται με τις δυνάμεις του χθες που αμύνονται.

ΩΡΑ 19:52 Η Ελλάδα του κ. Σαμαρά κινείται με ταχύτητα πίσω

ΩΡΑ 19:48 Μας αφήνει αδιάφορους η παλαιοκομματική εθιμοτυπία των υποσχέσεων που ξεχνιούνται μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο του εκάστοτε πρωθυπουργού

ΩΡΑ 19:47 Η παρουσία μου σήμερα εδώ θα είναι ουσιαστική όχι εθιμοτυπική. Βρίσκομαι απέναντι σας για να πώ αλήθειες και να δεσμευθώ απέναντι σ εσάς και τον ελληνικό λαό για την έξοδο από την κρίση

ΩΡΑ 19:45 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στο βήμα της ΔΕΘ

ΩΡΑ 19:36 Ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Eαν αναφερεσαι σε μενα κανεις μεγαλο λαθος....! Αυτοι που κυβερνησαν-κυβερνουν κρινουν χωρις να κοιτανε την καμπουρα τους...

λοιπόν αποκαμένε... για πες μου σε ποιό λεπτό της ομιλίας του αναφέρεται ο τσιπούρας σε κοστολόγηση των μέτρων που προτείνει και σε ποσοτικοποίηση πόρων για τα μέτρα αυτά ???

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
λοιπόν αποκαμένε... για πες μου σε ποιό λεπτό της ομιλίας του αναφέρεται ο τσιπούρας σε κοστολόγηση των μέτρων που προτείνει και σε ποσοτικοποίηση πόρων για τα μέτρα αυτά ???
Το οτι μου ποσταρεις τιτλους δεν λεει κατι. Ολο το ηχητικο να ακουσεις. Ενα παραδειγμα κοστολογημενο που ειπε κ το εγραψα ποιο πισω αλλα μαλλον δεν το ειδες. Θα βγαλει τον φοροκαπελο στο πετρελαιο. Πηγαινε πισω να το δεις.Ακου το ηχητικο κ οχι τιτλους. Αλλα κ να το ακουσεις εσυ θα πεις τα δικα σου..!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πες μου εσυ εναν λογο που αφμιβαλεις οτι θα κανει οσα λεει. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λογο με αποδειξεις. Εχει κυβερνηση? ΟΧΙ. Σου εμαθαν οτι ολο αυτο ειναι μονοδρομος..!Συγνωμη που δεν το πιστευω

Ο τύπος φιλε λέει ότι του κατεβει , και λέει ότι του κατεβει χρονια τώρα , όχι σήμερα.
Από την πρόσληψη όλων των ανεργων στο δημόσιο , τα μνημόνια που μια τα έσκιζε , μετά τα κατάγγειλε , μετά τα ακύρωνε , μέχρι σήμερα που τα έκανε όλα αυτά αβαβα  και είπε ότι θα κάνει .... επιθετική διαπραγμάτευση (από 5-3-2 θα πάει στο σύστημα στο 4-3-3 προφανώς).
Το ότι εσύ θέλεις να πιστέψεις και διαγραφείς από την μνήμη σου τις χιλιάδες μεταμορφώσεις αυτού του καραγκιόζη δεν αλλάζει την ουσία του πράγματος. Η ουσία είναι ότι λέει ότι θέλει να ακούσει ο καθένας και όχι αυτό που μπορεί να γίνει.
Φιλε ΦΑΝΑΤΙΣΤΗΚΕΣ , κανε μερικά βήματα πίσω από όλο αυτό και ξανάδες το.
Το ότι δεν κυβέρνησε δεν μου λέει τίποτα , και ο Βασίλης Λεβέντης δεν κυβέρνησε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
την ξανάκουσα και την απομαγνητοφώνησα... ιδού... πες μου λοιπόν σε ποιό λεπτό της ομιλίας αναφέρει αυτά που ρωτάω ...
Bαλε κ την πηγη σου ετσι?? Να ξερουμε τι διαβαζουμε κ απο που...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο τύπος φιλε λέει ότι του κατεβει , και λέει ότι του κατεβει χρονια τώρα , όχι σήμερα.
Από την πρόσληψη όλων των ανεργων στο δημόσιο , τα μνημόνια που μια τα έσκιζε , μετά τα κατάγγειλε , μετά τα ακύρωνε , μέχρι σήμερα που τα έκανε όλα αυτά αβαβα  και είπε ότι θα κάνει .... επιθετική διαπραγμάτευση (από 5-3-2 θα πάει στο σύστημα στο 4-3-3 προφανώς).
Το ότι εσύ θέλεις να πιστέψεις και διαγραφείς από την μνήμη σου τις χιλιάδες μεταμορφώσεις αυτού του καραγκιόζη δεν αλλάζει την ουσία του πράγματος. Η ουσία είναι ότι λέει ότι θέλει να ακούσει ο καθένας και όχι αυτό που μπορεί να γίνει.
Φιλε ΦΑΝΑΤΙΣΤΗΚΕΣ , κανε μερικά βήματα πίσω από όλο αυτό και ξανάδες το.
Το ότι δεν κυβέρνησε δεν μου λέει τίποτα , και ο Βασίλης Λεβέντης δεν κυβέρνησε.
Τα ιδια θα λεγαμε ολοι εαν ηταν η ΝΔ η ΠΑΣΟΚ η ΚΚΕ η οποιος αλλος θελεις...αλλα ας πουμε οτι συμφωνο μαζι σου...Ποιον πρεπει να ψηφισω κατα εσενα...η τι θα ψηφισεις εσυ και γιατι????? Καθολου φιλε δεν φανατιστηκα. Σε ποιο ευρωπαικο εστω συγχρονο κρατος σε φορολογει με 26% απο το πρωτο ευρω... σου βαζει χαρατσι 650ευρω γιατι εισαι Ελ.Επαγγ χωρις κανενα κριτηριο οικονομικο..που σου βαζει αντικ αξιες υψηλοτερες απο εμπορικες φορολογει τα κλειστα ακινητα τα χωραφια που ουτε κατσικες δεν πανε εκει....που σου βαζει 300% πανω το πετρελαιο-βενζινη...260ευρω τελη κυκλοφοριας για ενα αυτοκινητο 10ετιαςτην στιγμη που για σκαφος εχει περιπου 200 που χαριζει δρομους Κορινθου-Πατρων) κ πληρωνεις κ διοδια απο πανω...κτλπ κτλπ που εχει κοψει μισθους ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ...εχει μειωση συνταξεις...κατεστρεψε ΟΛΑ τα ΥΓΕΙΕΣ ταμεια κ σε εβαλε ισα με του ΙΚΑ κ να πληρωνεις κ 10 ευρω την εξετασει 1 ευρω την συνταγη στο φαρμακειο....Πηγε να βαλει 25 ευρω εισιτηριο στα νοσοκομεια αλλα το πηρε πισω...κτλπ κτλπ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ εχει κοψει μισθους-συνταξεις... απο το μερισμα δικαιουνται οσοι δεν φιλοξενουντε κ εχουν 6000 ευρω εισοδημα..και το χειροτερο ΣΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ 400 ευρω. Πες μου εσυ το βρισκεις λογικο να ψηφισω η εστω να σκεφτω να ψηφισω αυτους που με εφεραν εδω? Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα φιλε εγω ειμαι 30 κ ελπιδα δεν βλεπω...! Ουτε τον τσιπρα πιστευω οτι θα κανει ολα αυτα...τουλαχιστον ομως ελπιζω οτι θα σταματησει η κατρακυλα..! Δεν διαγραφω τπτ φιλε απο την μνημη μου....ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ οπως ΘΥΜΑΜΑΙ τι ελεγε ο ΣΑΜΑΡΑΣ...! Περιμενω να μου απαντησεις..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Θα ψηφίσω Άλεξ γιατί θα έχω δωρεάν φαγητό, δωρεάν μετακινήσεις με το ΚΤΕΛ για το χωριό , δωρεάν γιατρούς και φάρμακα , θα έχω και επίδομα ανεργίας και θα πηγαίνω και δωρεάν διακοπές . Μα@@κας είμαι να ξαναδουλέψω; Θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Όσοι είστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚΟΙ ζηλεύετε και κατηγοράτε άδικα τον Άλεξ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα ψηφίσω Άλεξ γιατί θα έχω δωρεάν φαγητό, δωρεάν μετακινήσεις με το ΚΤΕΛ για το χωριό , δωρεάν γιατρούς και φάρμακα , θα έχω και επίδομα ανεργίας και θα πηγαίνω και δωρεάν διακοπές . Μα@@κας είμαι να ξαναδουλέψω; Θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Όσοι είστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚΟΙ ζηλεύετε και κατηγοράτε άδικα τον Άλεξ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εαν εισαι απορος καλα θα κανει χαλαλι σου...!Ετσι κ αλλιως οσο συνεχιζεται η κατασταση στο δρομο θα καταντησουμε ολοι

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τα ιδια θα λεγαμε ολοι εαν ηταν η ΝΔ η ΠΑΣΟΚ η ΚΚΕ η οποιος αλλος θελεις...αλλα ας πουμε οτι συμφωνο μαζι σου...Ποιον πρεπει να ψηφισω κατα εσενα...η τι θα ψηφισεις εσυ και γιατι????? Καθολου φιλε δεν φανατιστηκα. Σε ποιο ευρωπαικο εστω συγχρονο κρατος σε φορολογει με 26% απο το πρωτο ευρω... σου βαζει χαρατσι 650ευρω γιατι εισαι Ελ.Επαγγ χωρις κανενα κριτηριο οικονομικο..που σου βαζει αντικ αξιες υψηλοτερες απο εμπορικες φορολογει τα κλειστα ακινητα τα χωραφια που ουτε κατσικες δεν πανε εκει....που σου βαζει 300% πανω το πετρελαιο-βενζινη...260ευρω τελη κυκλοφοριας για ενα αυτοκινητο 10ετιαςτην στιγμη που για σκαφος εχει περιπου 200 που χαριζει δρομους Κορινθου-Πατρων) κ πληρωνεις κ διοδια απο πανω...κτλπ κτλπ που εχει κοψει μισθους ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ...εχει μειωση συνταξεις...κατεστρεψε ΟΛΑ τα ΥΓΕΙΕΣ ταμεια κ σε εβαλε ισα με του ΙΚΑ κ να πληρωνεις κ 10 ευρω την εξετασει 1 ευρω την συνταγη στο φαρμακειο....Πηγε να βαλει 25 ευρω εισιτηριο στα νοσοκομεια αλλα το πηρε πισω...κτλπ κτλπ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ εχει κοψει μισθους-συνταξεις... απο το μερισμα δικαιουνται οσοι δεν φιλοξενουντε κ εχουν 6000 ευρω εισοδημα..και το χειροτερο ΣΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ 400 ευρω. Πες μου εσυ το βρισκεις λογικο να ψηφισω η εστω να σκεφτω να ψηφισω αυτους που με εφεραν εδω? Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα φιλε εγω ειμαι 30 κ ελπιδα δεν βλεπω...! Ουτε τον τσιπρα πιστευω οτι θα κανει ολα αυτα...τουλαχιστον ομως ελπιζω οτι θα σταματησει η κατρακυλα..!

Θα ψηφίσω εκείνον που την στιγμή που θα γίνουν οι εκλογές θα συμφωνώ περισσότερο με τις κατευθύνσεις της οικονομικής του πολιτικής.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι , μένω όμως έξω από την λούμπα της ένταξης σε μια ομάδα , σε ένα μαντρί.
Η ένταξη δείχνει αδυναμία φιλε.
Αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι επειδή το είπε ο Τσίπρας η Ευρώπη θα δώσει στην Ελλάδα τους ορους αποπληρωμής που έδωσε στην Γερμανία το 1953 πίστεψε το.
Θέλω να ξέρεις όμως ότι ούτε ο Τσίπρας το πιστεύει , είναι αρκετά έξυπνος για να ξέρει ότι άλλο να είσαι η Γερμανία το 1953 (η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή χωρα στην καρδια του ψυχρού πολεμου)και άλλο η Ελλάδα το 2014.
Έκανε έξυπνους ανθρώπους (γιατί βλάκας δεν είσαι) να πιστέψουν ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ γιατί κατάφερε να τους ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ.
Έκανε ότι έκανε και ο Αντρέας , έριξε τα επιχειρήματα στο επίπεδο του συναισθήματος ,  το έκανε όμως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ , συνειδητά σε δουλεύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom