Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
θελει ερωτημα το αυτονοητο;
συμφωνησες με τραμουναρα τυπε;

τελικα ο μυριζα ειναι σαν το μουνι, ενωνει μεχρι και αντρεϊκους βαθυπασοκους με ρηγκανικους νεοφιλελεδες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καταλαβαίνεις τι γράφεις ή μπααα ??

υπόδικος είναι… ξέρεις τι είναι αυτό ??

με απλά ελληνικά περιμένει στην ουρά για να δικαστεί (και αν κριθεί ένοχος να καταδικαστεί)…

μέχρι τότε με ποιό δικαίωμα να τον έχεις φυλακή ?? ειδικά αν δεν είναι ύποπτος φυγής και έχει χώσει και εγγύηση

βλάκας είσαι ή τον βλάκα παριστάνεις ??

εφαγε 50 μυρια και μεχρι να δικαστει να κυκλοφορει εξω ο μεγαλοεπειχηρματιας να τον εβγαζαν νωριτερα να πηγαινε και στη μυκονο να παρταρει ε πουτανες κι ολας σιγα μωρε υποπτος για πατες ειναι δεν εκανε και τιποτε κακο και οι φορολογουμενοι εβαλαν τα λεφτα στη πτωχευμενη τραπεζα αφου αυτος ειχε δανεισει αδελφες επιχειρησεις χωρις αντικρυσμα (εμεση φυγη κεφαλαιων) που τα λεφτα στο τελος τα βαλαν οι ελληνες φορολογουμενοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε απο τη χουντα παιρνει τηλ ο δικτακτορ και διαταζει μεχρι και οι δικοι του τον σιχαθηκαν πλεον
η λαικη οργη μεγαλωνει

Προσωπική εντολή Σαμαρά: Κόψτε τον Τσίπρα!

Προκλητικό δείγμα καθεστωτικής νοοτροπίας αποτελεί το ότι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για να διατάξει το κόψιμο του Αλέξη Τσίπρα.

censorhip.jpg

Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση Σαμαρά αναπτύσσει συμπεριφορές που θυμίζουν καταρρέον αυταρχικό καθεστώς. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και ο αέρας υπεροχής που του έδωσε η κοινωνική κατακραυγή για τον άθλιο ΕΝΦΙΑ, που ληστεύει τους φτωχούς αφήνοντας στο απυρόβλητο τους πλούσιους, η άρνηση των τροϊκανών να αποδεχτούν μια πραγματική χαλάρωση της δρακόντειας λιτότητας, καθώς και η εκρηκτικά πλεονάζουσα φτώχεια, οδηγούν ολοένα και περισσότερους στο συμπέρασμα ότι η πτώση της κυβέρνησης (αργά ή γρήγορα) και η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπότρεπτες.

Αυτή η περιρρέουσα αίσθηση των «τελευταίων ημερών της Πομπηίας» πυροδοτεί μια έξαρση πολιτικού αμοραλισμού, πρακτικών συνδιαλλαγής και κινήσεων πανικού. Από το αλισβερίσι και το όργιο εκβιασμό που εκτυλίσσονται μπας και μαζευτούν οι 180, μέχρι το ανυπέρβλητο καραγκιοζιλίκι με τις αντικαταστάσεις βουλευτών στην ψηφοφορία του ΕΝΦΙΑ· και από το απίστευτο «πετάξατε τα λεφτά σας στα σπίτια» της Βούλτεψη ως τον φερόμενο διορισμό υπεύθυνης Τύπου του… τάφου της Αμφίπολης, συσσωρεύονται γεγονότα που δείχνουν ότι η κατάσταση εκτρέπεται.

Αναμφίβολα, γεγονός-ορόσημο αυτής της πορείας παρακμιακής εκτροπής αποτελεί το χτεσινό τηλεοπτικό «ψαλίδι» στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Με προσωπική εντολή του Αντώνη Σαμαρά η δήθεν δημόσια, και στην πραγματικότητα κυβερνητική, τηλεόραση δεν θα μεταδώσει τη σαββατιάτικη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο. Προκλητικό δείγμα καθεστωτικής νοοτροπίας αποτελεί το ότι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για να διατάξει το κόψιμο του Αλέξη Τσίπρα.

Είναι πρωτοφανές να μην μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση η ομιλία στη ΔΕΘ του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατά συνέπεια, δεν πρέπει να εκπλήσσει η παραίτηση των διευθυνόντων της ΝΕΡΙΤ, Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφου Μορώνη, οι οποίοι μόνο για… Συριζαίοι δεν μπορούν να κατηγορηθούν. Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις προβλέψεις της Αριστεράς και των απολυμένων της ΕΡΤ, το  μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ είναι πολύ χειρότερο και πολύ πιο στενά ελεγχόμενο από την κυβέρνηση από ό,τι ήταν η ΕΡΤ. Πρόκειται για μια νέα ΥΕΝΕΔ.

Η προσωπική παρέμβαση Σαμαρά μάς γυρίζει σε εποχές που υποτίθεται ότι είχαμε αφήσει οριστικά πίσω μας. Πρόκειται για ένα ακόμα κατόρθωμα της  κυβέρνησης που επιχειρεί να αναβιώσει σε όλους τους τομείς το πνεύμα της αντικομμουνιστικής εθνικοφροσύνης της δεκαετίας του ’50. Το πισωγύρισμα δεν αφορά μόνο στα κοινωνικά δικαιώματα που η μνημονιακή πολιτική έχει αποψιλώσει. Έχει να κάνει επίσης με τις δημοκρατικές ελευθερίες που έχουν μπει σε διαδικασία συνεχώς αφυδάτωσης. Καταστολή στις διαδηλώσεις, γελοιοποίηση του κοινοβουλίου, χειραγώγηση της πληροφόρησης, επιχείρηση φίμωσης της αντιπολίτευσης, η αλυσίδα της φαλκίδευσης της δημοκρατίας θα αποκτά καινούργιους κρίκους όσο η κυβέρνηση Σαμαρά παραμένει στους θώκους της. Είναι πια καιρός να τελειώνουμε μαζί της.

μάλιστα… και γιατί είναι πρωτοφανές αυτό και δεν είναι πρωτοφανές να ζητά το δεύτερο κόμμα προνομιακή μεταχείριση και περισσότερο χρόνο από το πρώτο κόμμα ??

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
εφαγε 50 μυρια και μεχρι να δικαστει να κυκλοφορει εξω ο μεγαλοεπειχηρματιας να τον εβγαζαν νωριτερα να πηγαινε και στη μυκονο να παρταρει ε πουτανες κι ολας σιγα μωρε υποπτος για πατες ειναι δεν εκανε και τιποτε κακο και οι φορολογουμενοι εβαλαν τα λεφτα στη πτωχευμενη τραπεζα αφου αυτος ειχε δανεισει αδελφες επιχειρησεις χωρις αντικρυσμα (εμεση φυγη κεφαλαιων) που τα λεφτα στο τελος τα βαλαν οι ελληνες φορολογουμενοι
τυπε εδω στο μπου θα μιλας πιο πολιτικαλι κορεκτ

γινονται υψηλου επιπεδου πολιτικοι διαλογοι εδω

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνησες με τραμουναρα τυπε;

τελικα ο μυριζα ειναι σαν το μουνι, ενωνει μεχρι και αντρεϊκους βαθυπασοκους με ρηγκανικους νεοφιλελεδες

πασοκ και νδ νεοφιλελεδες ειναι και πλεον συνεργαζοντε μια χαρα και οταν δει το πασοκ οτι δεν τον παιρνει αλλο οταν θα φλερταρει με το 3% θα μπει ολοκληρωτικα στη νδ

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
πασοκ και νδ νεοφιλελεδες ειναι και πλεον συνεργαζοντε μια χαρα και οταν δει το πασοκ οτι δεν τον παιρνει αλλο οταν θα φλερταρει με το 3% θα μπει ολοκληρωτικα στη νδ
τυπε ο τραμουναρας ειναι τζημερος, οχι απλος σαμαροφιλελες

ο τζονης το 85 οταν η καμερα εδειχνε αντρεα κ απο πισω τον μπιρσιμ, αυτος στεκοταν πισω απο τον μπιρσιμ και εβγαζε ενα σατανικο γελιο απολαμβανοντας το μεγαλειο του να κυβερνας τον τοπο χωρις να σε εχει δει ποτε κανενας

γι αυτο σου λεω, λιγα με το τζονη

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μάλιστα… και γιατί είναι πρωτοφανές αυτό και δεν είναι πρωτοφανές να ζητά το δεύτερο κόμμα προνομιακή μεταχείριση και περισσότερο χρόνο από το πρώτο κόμμα ??

ρε τρομπα κανεις και συ κατι ερωτησεις

και περιμενεις τωρα σοβαρη απαντηση;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

οι πρωτοι διδαξαντες του 89 ομιλησαν

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή για να καταλάβω… είσαι υπέρ της προφυλάκισης όλων όσων κατηγορούνται ??? γιατί ξέρεις ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά για μόνον πχ τον Λαυρεντιάδη

και επίσης η προφυλάκιση δεν είναι τιμωρία (προφανώς γιατί ακόμη δεν υπάρχει καταδίκη) αλλά προφύλαξη του δημοσίου μην τυχόν και ο κατηγορούμενος κάνει παρόμοαι εγκλήματα ή σηκωθεί και φύγει και τον ψάχνουμε…

και τι θα γίνει αν πχ βρεθούν μερικοί δικαστές μαλάκες (καλή ώρα σαν και αυτούς με τις Κυριακές ή με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ) και τον αθωώσουν ? και στο μεταξύ αυτός έχει κάνει ένα δεκαπεντάμηνο στην φυλακή όντας ΑΘΩΟΣ … ??

ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο για την αποζημίωση που τυχόν θα ζητήσει (και πολύ καλά θα κάνει) ?? εσύ ?? το κοινό περί δικαίου αίσθημα ?? ή μήπως ο έλληνας φορολογούμενος ??

και αν τυχόν αυτός είναι άρρωστος και πάθει κάτι μέσα στην φυλακή (επιδεινωθεί η κατάσταση του) και το δικαστήριο του επιδικάσει κανένα μύριο ευρώ αποζημίωση ποιός θα το πληρώσει ?? εσύ ?? ή μήπως ο μαλάκας ο έλληνας φορολογούμενος ??

επειδή όμως είμαι ένας μαλάκας έλληνας φορολογούμενος δεν θέλω να είμαι τόσο μαλάκας ώστε να κινδυνεύσω να πληρώσω τέτοια κερατιάτικα … αν θέλεις εσύ γράψε στο δικαστήριο ότι αναλαμβάνεις όλες τις ευθύνες για ότι συμβεί με την προφυλάκιση του και ας τον χώσουν μέσα… ουδόλως με ενδιαφέρει… αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω πάνω από το κεφάλι μου μια χατζάρα η οποία να κινδυνεύει να μου το κόψει για να ικανοποιηθούν τα άρρωστα θέλω σου για αίμα και σπέρμα…

θες αίμα και σπέρμα .?? ανέλαβε και τις ευθύνες γιαυτό που σου έγραψα ποιές είναι …

δεν αναλαμβάνεις ?? βγάλε τον σκασμό γιατί δεν έχω καμμιά διάθεση να πληρώσω για τα βίτσια σου…

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δηλαδή για να καταλάβω… είσαι υπέρ της προφυλάκισης όλων όσων κατηγορούνται ??? γιατί ξέρεις ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά για μόνον πχ τον Λαυρεντιάδη

και επίσης η προφυλάκιση δεν είναι τιμωρία (προφανώς γιατί ακόμη δεν υπάρχει καταδίκη) αλλά προφύλαξη του δημοσίου μην τυχόν και ο κατηγορούμενος κάνει παρόμοαι εγκλήματα ή σηκωθεί και φύγει και τον ψάχνουμε…

και τι θα γίνει αν πχ βρεθούν μερικοί δικαστές μαλάκες (καλή ώρα σαν και αυτούς με τις Κυριακές ή με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ) και τον αθωώσουν ? και στο μεταξύ αυτός έχει κάνει ένα δεκαπεντάμηνο στην φυλακή όντας ΑΘΩΟΣ … ??

ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο για την αποζημίωση που τυχόν θα ζητήσει (και πολύ καλά θα κάνει) ?? εσύ ?? το κοινό περί δικαίου αίσθημα ?? ή μήπως ο έλληνας φορολογούμενος ??

και αν τυχόν αυτός είναι άρρωστος και πάθει κάτι μέσα στην φυλακή (επιδεινωθεί η κατάσταση του) και το δικαστήριο του επιδικάσει κανένα μύριο ευρώ αποζημίωση ποιός θα το πληρώσει ?? εσύ ?? ή μήπως ο μαλάκας ο έλληνας φορολογούμενος ??

επειδή όμως είμαι ένας μαλάκας έλληνας φορολογούμενος δεν θέλω να είμαι τόσο μαλάκας ώστε να κινδυνεύσω να πληρώσω τέτοια κερατιάτικα … αν θέλεις εσύ γράψε στο δικαστήριο ότι αναλαμβάνεις όλες τις ευθύνες για ότι συμβεί με την προφυλάκιση του και ας τον χώσουν μέσα… ουδόλως με ενδιαφέρει… αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω πάνω από το κεφάλι μου μια χατζάρα η οποία να κινδυνεύει να μου το κόψει για να ικανοποιηθούν τα άρρωστα θέλω σου για αίμα και σπέρμα…

θες αίμα και σπέρμα .?? ανέλαβε και τις ευθύνες γιαυτό που σου έγραψα ποιές είναι …

δεν αναλαμβάνεις ?? βγάλε τον σκασμό γιατί δεν έχω καμμιά διάθεση να πληρώσω για τα βίτσια σου…

ρε τρομπα καθεσαι και αναλυεις για αμοιβαδοειδη

1ον δεν τα διαβαζουν

2ον και να τα διαβαζουν δεν τα καταλαβαινουν

3ον και να τα καταλαβουν λεμε τωρα δεν προκειται να το αποδεχτουν και θα συνεχιζουν να προκαλουν

αρα τζαμπα καθεσαι και ψαχνεις στο γκουγκλη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τρομπα καθεσαι και αναλυεις για αμοιβαδοειδη

1ον δεν τα διαβαζουν

2ον και να τα διαβαζουν δεν τα καταλαβαινουν

3ον και να τα καταλαβουν λεμε τωρα δεν προκειται να το αποδεχτουν και θα συνεχιζουν να προκαλουν

αρα τζαμπα καθεσαι και ψαχνεις στο γκουγκλη

αν τυχόν σκάσει κανένα τέτοιο κανόνι όμως και επιδικάσει κανένας δικαστής σε κανένα αθωωμένο Λαυρεντιάδη δυό - τρία μύρια αποζημίωση θα το τρίψω στην μούρη του μαλάκα και θα του πω να πουλήσει την γιαγιά του και να το πληρώσει αυτός το μερτικό μου στην ζημιά… γιατί εγώ δεν έσπασα πιάτα ούτε απήλαυσα σπέρμα και αίμα…

τα βίτσια του να τα πλερώσει μόνος του… ποτάκι τον κερνάνε.. ας βρεί και κανέναν μαλάκα να του το κεράσει και αυτό…

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αν τυχόν σκάσει κανένα τέτοιο κανόνι όμως και επιδικάσει κανένας δικαστής σε κανένα αθωωμένο Λαυρεντιάδη δυό - τρία μύρια αποζημίωση θα το τρίψω στην μούρη του μαλάκα και θα του πω να πουλήσει την γιαγιά του και να το πληρώσει αυτός το μερτικό μου στην ζημιά… γιατί εγώ δεν έσπασα πιάτα ούτε απήλαυσα σπέρμα και αίμα…

τα βίτσια του να τα πλερώσει μόνος του… ποτάκι τον κερνάνε.. ας βρεί και κανέναν μαλάκα να του το κεράσει και αυτό…

προσωπικα δεν με ενδιαφερει η τυχη του λαυρεντιαδη οτι και να γινει

εμενα με ενδιαφερει που εγινε ρομπα το αποκαμμενο  με το βιντεο που εβαλε με τον βενιζελο και τον αγαπουλη τον χοτντοκ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

εχουν στοιχεία οτι καταχράστηκε χρήμα οχι υποψίες αλλα στοιχεία. Τι μαλακιες μας τσαμπουνας;;;; Σιγά μην του πούμε κ συγνωμη...μαλακας ειναι ο εισαγγελέας που τον έβαλε μέσα;;; Για σένα ξερω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
προσωπικα δεν με ενδιαφερει η τυχη του λαυρεντιαδη οτι και να γινει

εμενα με ενδιαφερει που εγινε ρομπα το αποκαμμενο  με το βιντεο που εβαλε με τον βενιζελο και τον αγαπουλη τον χοτντοκ
Χαχα ξανα δες το που δεν απαντάει στα ερωτήματα... Χαχαχα περαστικά πάω για ύπνο το βράδυ παλι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Χαχα ξανα δες το που δεν απαντάει στα ερωτήματα... Χαχαχα περαστικά πάω για ύπνο το βράδυ παλι

χαχαχαχα απαντησε αν και δεν ηταν υποχρεωμενος για αλλο λογο πηρε τηλεφωνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom