jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
θα σου έλεγε αύριο αλλα τον κοψατε
ποιος κοπηκε; μια φορα θα μιλησει οπως ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι
γιατι ο τσιπουρας πρεπει να μιλησει 2 δεν καταλαβα
θα σου έλεγε αύριο αλλα τον κοψατε
αρα μπορει να αποφασιστει να παιζει ομιλιες του σαμαρα ολη μερα,καθε μερα....εφόσον η τηλεόραση αυτή εξαρτάται από πόρους και χρήμα που παίρνει από το κράτος (δηλαδή από τον φορολογούμενο πολίτη) τότε ΔΕΝ είναι ανεξάρτητη αλλά κάνει αυτά που της λέει η διοίκηση που εκπροσωπεί τους φορολογούμενους…
αν θέλει να είναι ανεξάρτητη και να κάνει ότι γουστάρει να βγεί στην πιάτσα, να μαζεψει διαφημιστικά έσοδα ώστε να πληρώνει τα έξοδα της και να μην βάζει το χέρι στην τσέπη των φορολογούμενων και μετά μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να λέει ότι παλαβωμάρα λέει… όπως το μέγκα, ο αντένα, το σκάι και όλοι οι άλλοι…
μέχρι τότε ακολουθεί αυτά που της λένε αυτοί που πληρώνουν… δηλαδή ο έλληνας φορολογούμενος .. και βγάζει τον σκασμό…
και ο έλληνας φορολογούμενος εκφράζεται μέσα από την κυβέρνηση που εξέλεξε με ελεύθερες εκλογές για τέσσερα χρόνια…
δεν πειράζει οταν βγει σε έκδοση για καθυστερημένα θα σου την αγοράσωποιος κοπηκε; μια φορα θα μιλησει οπως ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι
γιατι ο τσιπουρας πρεπει να μιλησει 2 δεν καταλαβα
αρα μπορει να αποφασιστει να παιζει ομιλιες του σαμαρα ολη μερα,καθε μερα....
σωστα?δεν θα υπαρξει καποιο θεμα με αυτο?.....
καποιος μου έλεγε για την Δούρου οτι θα τιμωρήσει τον Μπόμπολα λόγο μιντιακού πολέμου που δέχτηκε...καλα θα του κανειαρα μπορει να αποφασιστει να παιζει ομιλιες του σαμαρα ολη μερα,καθε μερα....
δεν πειράζει οταν βγει σε έκδοση για καθυστερημένα θα σου την αγοράσω
για τον ιδιο λόγο που μίλησε πέρσι. Αλλα γιατι τέτοια καουρα να μην μιλήσει φέτος τι παθατε;;εχετε;;δεν απαντας ομως
δεν λεω αυτο....εγω μιλησα γενικα και απαντησα στα λεγομενα του τραβομαλακα : αφου πλερω το κρατος, κανει ο,τι θελει και η νεριτ να βγαλει το σκασμο,αλλιως να ψαξει διαφημισεις...γιατι ρε παλληκαρι
καθε μερα δεν βλεπουμε τις μουτσουνες των συριζαιων στην νεριτ και σε ολα τα καναλια;
και όμως πέρνει λεφτα απο διαφημίσεις κ απο τον λαό.δεν λεω αυτο....εγω μιλησα γενικα και απαντησα στα λεγομενα του τραβομαλακα : αφου πλερω το κρατος, κανει ο,τι θελει και η νεριτ να βγαλει το σκασμο,αλλιως να ψαξει διαφημισεις...
βεβαια τωρα θα μου πεις τι απαντω στις μαλακιες του τραβατρομπα.....
αρα μπορει να αποφασιστει να παιζει ομιλιες του σαμαρα ολη μερα,καθε μερα....
δεν λεω αυτο....εγω μιλησα γενικα και απαντησα στα λεγομενα του τραβομαλακα : αφου πλερω το κρατος, κανει ο,τι θελει και η νεριτ να βγαλει το σκασμο,αλλιως να ψαξει διαφημισεις...
για 1 μιλαμε ρε παπάρα αυτή που ειναι το Σάββατο 19:30 διέταξε την νεριτ να μην την δείξει...τι δεν καταλαβαινεις;;; Άντε τα χάπια σου λεμεέχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο ?? αποφασίστηκε να μεταδοθεί μία μόνον ομιλία για κάθε πολιτικό αρχηγό και όχι δύο … ο τσιπούρας όμως θέλει δύο γιατί λέει ότι είναι μεγαλύτερος μάγκας… ας το φάει και ας καθήσει και να βγάλει τον σκασμό…
η κυβέρνηση εκλέγεται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ εκλογές… αν τα κάνει σκατά, δεν τηρήσει το πρόγραμμα της, πεί ψέμματα στις επόμενες εκλογές όποιος κρίνει ότι δεν τα έκανε καλά την καταψηφίζει…
μέχρι τότε είναι νόμιμη κυβέρνηση της χώρας και διοικεί την χώρα στα πλαίσια των νόμων και του συντάγματος… και οι τυχόν αντισυνταγματικές της πράξεις και νόμοι ελέγχονται από την δικαιοσύνη στην οποία μπορεί να προσφύγει ο καθένας είτε ατομικά είτε συλλογικά…
αυτό είναι το αστικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα … και όπως είπε ο Τσώρτσιλ “είναι το χειρότερο πολίτευμα αν εξαιρέσεις όλα τα άλλα…."
ρε τυφλε στο μεθύσι λέμε πέρνει διαφημίσεις κ χορηγίες συνέχισε τις μαλακιες εσυακριβώς .. όποιος θέλει ανεξαρτησία προτίστως φροντίζει για την οικονομική του ανεξαρτησία…
αν λοιπόν οι παραιτηθέντες της ΝΕΡΙΤ θέλανε να μην έχουν καμμίας μορφής κυβερνητική παρέμβαση ας φροντίζανε να έχουν έσοδα από την ελεύθερη αγορά τα οποία να καλύπτουν τα έξοδα τους και μετά θα είχαν κάθε δικαίωμα να πούνε στον όποιον σαμαρά, αλέξη, βαγγέλη “αει ρε σύρε και γαμίσου.. είμαστε ανεξάρτητοι και στεκόμαστε στα ποδάρια μας"
για 1 μιλαμε ρε παπάρα αυτή που ειναι το Σάββατο 19:30 διέταξε την νεριτ να μην την δείξει...τι δεν καταλαβαινεις;;; Άντε τα χάπια σου λεμε
και το Σάββατο γιατι τον ΚΟΒΕΤΕ;;;; Τι θα πει κ φοβάστε;;;δικαίωμα του εινα να μιλήσει όσες φορές θελει το ιδιο κ ο κάθε πολιτικός. Γιατι το Μαξίμου τον κοβει;;;;μια θα μιλησει την κυριακη
θα τον φαμε στην μαπα 2 ωρες τι δεν καταλαβαινεις
και το Σάββατο γιατι τον ΚΟΒΕΤΕ;;;; Τι θα πει κ φοβάστε;;;
ειπα οποίος θελει μπορεί. Αφού είχε κανονίσει να μιλήσει κ να τον δείξει η νεριτ! Γιατι τέτοια καουρα δεν μας ειπεςμια φορα θα μιλησει την κυριακη
τι δεν καταλαβαινεις
ποιος αρχηγος μιλησε δυο φορες;
για πες;
το πως μπορεις να αναιρεις τα λεγομενα σου σε δυο ποστ διαφορας λιγω λεπτων ειναι αποριας αξιο....ακριβώς .. όποιος θέλει ανεξαρτησία προτίστως φροντίζει για την οικονομική του ανεξαρτησία…
αν λοιπόν οι παραιτηθέντες της ΝΕΡΙΤ θέλανε να μην έχουν καμμίας μορφής κυβερνητική παρέμβαση ας φροντίζανε να έχουν έσοδα από την ελεύθερη αγορά τα οποία να καλύπτουν τα έξοδα τους και μετά θα είχαν κάθε δικαίωμα να πούνε στον όποιον σαμαρά, αλέξη, βαγγέλη “αει ρε σύρε και γαμίσου.. είμαστε ανεξάρτητοι και στεκόμαστε στα ποδάρια μας"
δεν λεω αυτο....εγω μιλησα γενικα και απαντησα στα λεγομενα του τραβομαλακα : αφου πλερω το κρατος, κανει ο,τι θελει και η νεριτ να βγαλει το σκασμο,αλλιως να ψαξει διαφημισεις...
ειπα οποίος θελει μπορεί. Αφού είχε κανονίσει να μιλήσει κ να τον δείξει η νεριτ! Γιατι τέτοια καουρα δεν μας ειπες