Αυτα είναι τυπε λαδακι
τοτε επεφτε γαμησι καργα
τωρα το πληρώνουμε χρυσο![]()
Υπομονη σε λιγο με τις δραχμες θα γαμανε ολοι οπως εμεις στα βαλκανια και την ανατολικη ευρωπη την δεκαετια 80-90
Αυτα είναι τυπε λαδακι
τοτε επεφτε γαμησι καργα
τωρα το πληρώνουμε χρυσο![]()
Υπομονη σε λιγο με τις δραχμες θα γαμανε ολοι οπως εμεις στα βαλκανια και την ανατολικη ευρωπη την δεκαετια 80-90
είπε ο τραβελοκυνηγός...![]()
![]()
Εχω κάτι δολλάρια στην άκρη, κι εκει βασίζομαι![]()
Ας ψηφισουμε συριζα για να χαρουμαι τις συριζατεςσε ολες τις
προσφορες τους![]()
ενα ταληρο δυο τεμαχια
και παμε ολοι μαζι χορωδιακα ...ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ,ΤΑ ΝΕΦΡΑ ,ΤΑ ΜΥΑΛΑ.....
Γραφεις λες και αυτοιες που θα ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ ειναι καποιοιες εκτος της ελληνικης επικρατιας. Καποια εξωτικα φρουτα ή καποιοι παραξενοιες.
Δεν σε κοβω και πολυ να γαμας. Πιο πολυ γαμαω εγω εδω πανω στα βουνα![]()
οχι τυπε εγω ειμαι εκτος επικρατειας
και δεν με απασχολει ποιος και τι
οσο για τον ανη οχι εχει το συστημα προδιαγραφες
18+ μεχρι 30 μια νυχτα ενα απογευμα και οποιος αντεξει
στα @@ ποια αυτες εχουν το καλο μεροκαμματο η ταξειδακι τους εγω αυτο που θελω
ολοι ευχαριστημενοι.
αρχηγέ μου δε ρίχνεις και μια αποκρυπτογράφηση αυτών που γράφεις να σε πιάνουμε;
ΠΑΡΕ αμεσως το νουμερο στο τηλεφωνο 1-6-6......166 ΟΛΟ ΜΑΖΙ....ΚΑΙ ΠΕΣ .-ΤΡΕΞΤΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ....ΒΙΑΣΟΥ.οχι τυπε εγω ειμαι εκτος επικρατειας
και δεν με απασχολει ποιος και τι
οσο για τον ανη οχι εχει το συστημα προδιαγραφες
18+ μεχρι 30 μια νυχτα ενα απογευμα και οποιος αντεξει
στα @@ ποια αυτες εχουν το καλο μεροκαμματο η ταξειδακι τους εγω αυτο που θελω
ολοι ευχαριστημενοι.
ΠΑΡΕ αμεσως το νουμερο στο τηλεφωνο 1-6-6......166 ΟΛΟ ΜΑΖΙ....ΚΑΙ ΠΕΣ .-ΤΡΕΞΤΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ....ΒΙΑΣΟΥ.
ΠΑΡΕ αμεσως το νουμερο στο τηλεφωνο 1-6-6......166 ΟΛΟ ΜΑΖΙ....ΚΑΙ ΠΕΣ .-ΤΡΕΞΤΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ....ΒΙΑΣΟΥ.
αρχηγέ μου δε ρίχνεις και μια αποκρυπτογράφηση αυτών που γράφεις να σε πιάνουμε;
ολα εχουν σχεση με την Αλβιωνα εκινηση τερματισμος
κλπ κλπ
έλα ρε πατρίδα.είσαι εδώ τώρα;
απο τοτε που ειδε γυμνο τον Mr μπουτια τον πηρε η κατω βολτα!συνεχώς έτσι είναι τούτος ή το'παθε τελευταία;