jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μέχρι τοτε κλάψε
ξέρουν ότι θα βγει στις εκλογές κ τον καλοπιάνουν
απο το
μεχρι τοτε
στο
καλοπιανουν
εισαι αεροψεκασμενος τελικα
Μέχρι τοτε κλάψε
ξέρουν ότι θα βγει στις εκλογές κ τον καλοπιάνουν
Στο ενα άρθρο λέει τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ κ το άλλο ότι το βλέπουν θετικό.
ναι ξέρεις να κόβεις κ να ράβεις κείμενα κ να αλλάζεις το νόημα μπράβο άξιζεις τα λεφτα που σου δίνει ο χοντρός αλλα θέλεις δουλεια ακόμααπο το
μεχρι τοτε
στο
καλοπιανουν
κακως οι πραγματικοί εγκέφαλοι καλύπτονται σε αντίθεση με τους λακεδες παρατρεχάμενους γλύφτες σαν εσέναδεν υπαρχει μονο η κλικα του αρχηγου θα υπαρχουν και μερικοι με εγκεφαλο στον τσυριζα (δεν υπονοω εσενα)
ναι ξέρεις να κόβεις κ να ράβεις κείμενα κ να αλλάζεις το νόημα μπράβο άξιζεις τα λεφτα που σου δίνει ο χοντρός αλλα θέλεις δουλεια ακόμα
εγω μιλάω με επιχειρήματα εσυ με αερολογίες. Αφού το γράφει ότι ΕΑΝ επιβεβαιωθεί... Μέχρι τοτε μην μιλάςτι να πω τωρα
οτι εισαι ψεκασμενος; τοσες φορες το εχω πει
ποια νοηματα αλλαζω ;
στο πρωτο το αμφισβητεις και στο δευτερο το παραδεχεσαι
εγω αλλαζω τα νοηματα η εσενα σου εκοψε το γαλα; κοινως δεν ξερεις τι σου γινεται;
ο Σταθάκης δεν ειναι ο τσιπρας ας λέει ότι θέλει κ καλα κανει.
εγω μιλάω με επιχειρήματα εσυ με αερολογίες. Αφού το γράφει ότι ΕΑΝ επιβεβαιωθεί... Μέχρι τοτε μην μιλάς
εγω μιλάω με επιχειρήματα
θα στο ξαναπώ εχω κ αλλα πράγματα εκτος απο νς σου μοιράζω ακυρα. Σε βλέπω πολυ ενεργό... Τι έγινε χτύπησε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ότι έχετε κάτω απο 3% ; Ότι κ να πεις παπάρα ειναι θεωρίες κ ερμηνείες δικές σου κ κάποιον δημοσιογράφων γραμμένους στα κομματικά ταμεία να περνούν κανενα ψιλό...! Τραβά μιλά για το ΠΑΣΟΚ κ το 15 που θα κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ έλα να μας τα πεις...! Μέχρι τοτε θα σου ρίχνω φαπες. Αργότερα θα σου απαντήσω σε αυτα που ποσταρες η θα σου φερω τον Τσίπρα να στα πει εκείνος καρπαζοεισπρακτορα του σαμαροβενιζελου... ! Ααα πιες λιγο ξύδι κανει καλοΛαφαζάνης: Να αναπτυχθεί κοινωνικό κίνημα «Δεν έχω-Δεν πληρώνω»
Για τις πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο εκλογών
«Πιστεύω ότι είναι πιθανές οι πολιτικές εξελίξεις μέσα στο φθινόπωρο ή τουλάχιστον δεν μπορούν να αποκλειστούν.
θελω να δω τι θα λεει οταν βγει κυβερνηση -διαολου θελοντος- και θα του λενε οι πολιτες δεν εχω δεν πληρωνω
να μας το εξηγησει ο αποκαμμενος που την κοπανησε αλλα δεν πειραζει
αποκαμμενε το 15 που θα κυβερναει ο τσυριζα δεν θα πληρωνει κανενας φορο
γιατι συμφωνα με τον λαφαζανη κανεις δεν θα χει
να δουμε που θα βρειτε λεφτα να πατε τους μισθους στα 1300 ε
θα βγάλουμε ολα τα πασοκια στην συγγρου να τα περνούν τα πακια που κουνάνε τις σημαίες σας ...αποκαμμενε το 15 που θα κυβερναει ο τσυριζα δεν θα πληρωνει κανενας φορο
γιατι συμφωνα με τον λαφαζανη κανεις δεν θα χει
να δουμε που θα βρειτε λεφτα να πατε τους μισθους στα 1300 ε
θα βγάλουμε ολα τα πασοκια στην συγγρου να τα περνούν τα πακια που κουνάνε τις σημαίες σας ...
λυπαμαι που στο λέω αλλα ούτε σαν προβοκάτορας αλλα ούτε σαν διαφημίσεις κανεις τυπε...αλλαξε επάγγελμα.τωρα που θα πάτε στο Παρίσι κάντε κανενα διάλειμμα απο την τόσο σκληρή διαπραγμάτευσηνα κανετε κατι καλυτερο και πιο κερδοφορο
να βγαλετε ολους τους υποψηφιους και μη να διαφημιζουν καροτα στο ιντερνετ
θα πεσει πολυ χρημα
Έσπασε 150 καρύδια με το κεφάλι του!
Ο Muhammed Rashid από το Πακιστάν είναι εδώ και λίγους μήνες κάτοχος ενός ρεκόρ Γκίνες, δεδομένου ότι κατάφερε να σπάσει 150 καρύδια με το κεφάλι του μέσα σε ένα λεπτό.
Ο Rashid έσπασε το ρεκόρ στις 26 Φεβρουαρίου, αλλά μόλις χθες ο οργανισμός έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με το ρεκόρ του.
σιγα το ρεκορ
οι τσυριζαιοι να δουνε ποσα εκατομμυρια <<καρυδια>> σπανε καθε μερα επι τη εμφανισει εν τβ
απο το
μεχρι τοτε
στο
καλοπιανουν