Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Προσωπικα εγω οχι..για το συνολο μιλαω....!Αυτος ειναι ο λογος που βρισκομαστε εδω οχι να μας λες για τον σαμαρα...να κρινεις ΕΣΥ τους admin. Δεν ειναι το πολιτικο γραφειο του σαμαρα εδω...μπερδευψες τα μπουρδελα
Και στα πολιτικα μιλαω και στα πουτανοθρεντ μιλαω.Εδω ειμαστε σε πολιτικο θρεντ, πολιτικα θα μιλαμε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μα καθε καλοκαιρι να μας λετε για την ΔΕΘ και οτι απο εκει θα ξεικνησει η ανατροπη η η επανασταση και καθε φορα να μην γινεται τιποτα ειναι αποριας αξιον!
Γιατι ρε τυπε το λες αυτο? Εχουμε εκλογες ΠτΔ μην βιαζεσαι..!Σημερα ακουσα τον Μαρια δεν υπαρχει περιπτωση να ψηφισουν..!Σιγα σιγα ερχονται ολα. Η αρχη εγινε. 4% μπροστα ο Συριζα απο την ΝΔ κ εαν δεν υπηρχε ο δορυφορος του πασοκ το ποταμι θα ειχει τουλαχιστον 8%. Μην βιαζεσαι

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και στα πολιτικα μιλαω και στα πουτανοθρεντ μιλαω.Εδω ειμαστε σε πολιτικο θρεντ, πολιτικα θα μιλαμε.
Και τι λες στα πουτανοθρεντ? Την αποψη σου? Τοτε ποια η διαφορα να γραψεις κριτικη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γιατι ρε τυπε το λες αυτο? Εχουμε εκλογες ΠτΔ μην βιαζεσαι..!Σημερα ακουσα τον Μαρια δεν υπαρχει περιπτωση να ψηφισουν..!Σιγα σιγα ερχονται ολα. Η αρχη εγινε. 4% μπροστα ο Συριζα απο την ΝΔ κ εαν δεν υπηρχε ο δορυφορος του πασοκ το ποταμι θα ειχει τουλαχιστον 8%. Μην βιαζεσαι
Ο Μαριάς σε λιγο θα μεινει μονος του μαζί με τον Κουίκ και τον Καμμενο.
Εκείνος καλά βολεύτηκε στην ευρωβουλή.
Τους υπολοιπους βουλευτες των ΑΝΕΛ που θα χασουν το μισθο αν γινουν εκλογες και δεν επανεκλεγουν, τους ρωτησε? Τσαμπα μαγκας...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τους υπολοιπους βουλευτες των ΑΝΕΛ που θα χασουν το μισθο αν γινουν εκλογες και δεν επανεκλεγουν, τους ρωτησε? Τσαμπα μαγκας...
Τωρα εχουν ευκαιρια να ξαναμπουν στην βουλη εαν ψηφισουν οχι. Σε αντιθετη περιπτωση θα καταλληξουν σαν τον κουβελη κ τον καρατζαφερη..!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Και τι λες στα πουτανοθρεντ? Την αποψη σου? Τοτε ποια η διαφορα να γραψεις κριτικη?
σε ολα τα αλλα θρεντ εκτος απο τα πολιτικα κανει προβλεψεις τυπε  :S τα γνωστα αλεξ πολλς που δεν πεφτουν μεσα ποτε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
σε ολα τα αλλα θρεντ εκτος απο τα πολιτικα κανει προβλεψεις τυπε  :S τα γνωστα αλεξ πολλς που δεν πεφτουν μεσα ποτε
χαχαχαχαχα σαν αυτο δλδ τυπε?

Και τελικα ηταν η δευτερη φωτο το σωστο?

Συνημμένα

• GPO-Anatropi_9-4-12.jpg
    GPO-Anatropi_9-4-12.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 53
  • gpo2.jpg
    gpo2.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 14

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ακου να γελασεις.
Καποτε ειχα συναντησει καποια Μαρινα, ερασιτεχνιδα του χωρου. Και ειδα να υπαρχει ένα θρεντ "Μαρινα60". Λεω αυτή θα είναι. Δεν ηταν όμως, ηταν συνωνυμια. Εγω όμως δεν το καταλαβα, και αρχισα να γραφω τη γνωμη μου στο θρεντ. Τι το ηθελα???
Ελαβα ποταμο μηνυματων, που ζητουσαν τηλεφωνο, γνωμες, διευκρινισεις, τιμές.
Και τα περισσοτερα από ατομα με μηδεν μηνυματα.
Σε ολους απαντουσα υπομονετικα ότι δεν ξερω την Μαρινα60, και ότι εκανα λαθος λογω συνωνυμιας. Καποιοι με εβρισαν κιολας, ότι είμαι μονοφαγάς. Σκεφτηκα να βαλω υπογραφη τοτε "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ60". Και μου λες να ξαναγραψω κριτικη?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ωραία τους βλέπεις τους βουλευτές ;) ή μήπως μόνο εκείνοι της ΝΔ διαφέρουν και δεν το κάνουν για τα χρήματα ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τωρα εχουν ευκαιρια να ξαναμπουν στην βουλη εαν ψηφισουν οχι. Σε αντιθετη περιπτωση θα καταλληξουν σαν τον κουβελη κ τον καρατζαφερη..!
Ειλικρινα πιστευεις ότι θα ξαναμπούν οι ΑΝΕΛ στη βουλη?
Επειδή θα τους...ανταμειψει ο κοσμος που εριξαν την κυβερνηση? Ελα τωρα...Την ψηφο τους δεν θα βρουν. Οσοι γουσταρουν ανατροπη θα πανε Συριζα και οσοι δεν γουσταρουν θα γυρισουν ΝΔ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ωραία τους βλέπεις τους βουλευτές ;) ή μήπως μόνο εκείνοι της ΝΔ διαφέρουν και δεν το κάνουν για τα χρήματα ;)
Ξερεις κανεναν να χαριζει 100 χιλιαρικα ετησιο μισθο, χωρις προφανη λογο? Γιατι? Για να γινει πρωθυπουργος ο Τσιπρας?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ακου να γελασεις.
Καποτε ειχα συναντησει καποια Μαρινα, ερασιτεχνιδα του χωρου. Και ειδα να υπαρχει ένα θρεντ "Μαρινα60". Λεω αυτή θα είναι. Δεν ηταν όμως, ηταν συνωνυμια. Εγω όμως δεν το καταλαβα, και αρχισα να γραφω τη γνωμη μου στο θρεντ. Τι το ηθελα???
Σε ολους απαντουσα υπομονετικα ότι δεν ξερω την Μαρινα60, και ότι εκανα λαθος λογω συνωνυμιας. Καποιοι με εβρισαν κιολας, ότι είμαι μονοφαγάς. Σκεφτηκα να βαλω υπογραφη τοτε "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ60". Και μου λες να ξαναγραψω κριτικη?
καλα σου κανανε, τα παιδια εδω στο σαϊτ εχουν αλανθαστο κριτηριο, αφου ειπαν οτι την ηξερες και εκανες την παπια τοτε την ηξερες. θα επρεπε να ντρεπεσαι που κρατας τετοιες πληροφοριες μονο για τον εαυτο σου μονοφαγα  :2on1:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ειλικρινα πιστευεις ότι θα ξαναμπούν οι ΑΝΕΛ στη βουλη?
Επειδή θα τους...ανταμειψει ο κοσμος που εριξαν την κυβερνηση? Ελα τωρα...Την ψηφο τους δεν θα βρουν. Οσοι γουσταρουν ανατροπη θα πανε Συριζα και οσοι δεν γουσταρουν θα γυρισουν ΝΔ.
Εδω το ποταμι πηρε 8%. Θα μπει ισως οριακα αλλα θα μπουν οι ΑΝ.ΕΛ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ακου να γελασεις.
Ε ποτε εγινε αυτο? 4 χρονια απο τοτε περασαν. Σου δημιουργησε ψυχολογικα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εδω το ποταμι πηρε 8%. Θα μπει ισως οριακα αλλα θα μπουν οι ΑΝ.ΕΛ
Το Ποταμι πηρε 6,5%. Οι ΑΝΕΛ δεν μπαινουν με τιποτα, ενώ το Ποταμι ισως δεν φτασει καν στις εκλογες και ενωθει με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στη Δημοκρατική Παραταξη.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ξερεις κανεναν να χαριζει 100 χιλιαρικα ετησιο μισθο, χωρις προφανη λογο? Γιατι? Για να γινει πρωθυπουργος ο Τσιπρας?
Τοσο εξαγοραζει τους Ανεξ βουλευτες ο Σαμαρας? Τσαμπα ειναι ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom