Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ναι. Αυτην που λεηλατήσατε.Μια νοικοκυρεμενη χωρα που την κανατε μπουρδελο.
Γενεές Ελλήνων θα καταριούνται τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Μέσα σε μια δεκαετία έβαλε το συνδικαλισμό στα σχολεία (15μελή), έκλεισε ιδιωτικές επιχειρήσεις, γέμισε το δημόσιο με κομματόσκυλα, καταχρέωσε τους Έλληνες, θεσμοθέτησε τη διαφθορά, έπαιζε το πουλί του στην εξωτερική πολιτική με κάτι Άραβες και Βορειοαφρικανούς, μοίραζε συντάξεις εθνικής αντίστασης πίσω από το παραπέτασμα, και πόσα άλλα. Η καταστροφή της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο. ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γενεές Ελλήνων θα καταριούνται τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Μέσα σε μια δεκαετία έβαλε το συνδικαλισμό στα σχολεία (15μελή), έκλεισε ιδιωτικές επιχειρήσεις, γέμισε το δημόσιο με κομματόσκυλα, καταχρέωσε τους Έλληνες, θεσμοθέτησε τη διαφθορά, έπαιζε το πουλί του στην εξωτερική πολιτική με κάτι Άραβες και Βορειοαφρικανούς, μοίραζε συντάξεις εθνικής αντίστασης πίσω από το παραπέτασμα, και πόσα άλλα. Η καταστροφή της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο. ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ναι καμαρι μου

θα ευλογει την νδ

που το εετηδε  το 11 ηταν 1.5δις

και ο ενφια της λαικης δεξιας 3.2δις

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
οι δοσεις με την δεη ηταν σε πεντε δοσεις αλλα σε διμηνα 10 μηνες δηλαδη

ενω τωρα η λαικη δεξια του μεταρυθμιστη ειναι 6 μηνες

ευλογια κυριου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
οι δοσεις με την δεη ηταν σε πεντε δοσεις αλλα σε διμηνα 10 μηνες δηλαδη

ενω τωρα η λαικη δεξια του μεταρυθμιστη ειναι 6 μηνες

ευλογια κυριου
Το ΠΑΣΟΚ διαφωνησε σε κατι και μου διαφευγει?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

θα καταριουνται τον παπανδρεου επειδη υλοποιησε το προγραμμα για το οποιο ψηφιστηκε

ενω τον εθναρχη τον φιλελυθερο που εκανε τις πρωτες κρατικοποιησεις θα τον ευλογουνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
θα καταριουνται τον παπανδρεου επειδη υλοποιησε το προραμμα για το οποιο ψηφιστηκε

ενω τον εθναρχη τον φιλελυθερο που εκανε τις πρωτες κρατικοποιησεις θα τον ευλογουνε
Αναφερεσαι προφανως στα "Εξω από την ΕΟΚ" και "Εξω από το ΝΑΤΟ" που υλοποιηθηκαν αμεσως.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι σας τα εχουν πει ;

κατι περί ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ - ΠΑΤΡΑΙΚΗΣ σου λέει κάτι?
κάτι περί ΙΖΟΛΑ ??
κάτι περί ΑΙΓΑΙΟΝ ??
κάτι περί ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ??
κάτι περί ΠΥΡΚΑΛ ??

δεν θα γράψω άλλα .... βαριέμαι και δεν φτάνει ο σέρβερ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κοιτα δεν θα κρυβεστε παντα πισω απο το πασοκ
Κοιτα, ο ηλιος δεν βγαινει από τη δυση. Μην μου λες τρελά.
ΕΣΕΙΣ δεν μπορειτε να κρυβεστε παντα πισω από τη ΝΔ.
Σε όλα ειστε συμφωνοι. Σε όλα ψηφίζετε ΝΑΙ.
Αρα ειστε εξισου συνυπαίτιοι για ΟΛΑ.
Μην το παιζετε λοιπον αντιπολιτευση. Να τα πει κανενας συριζαιος, το καταλαβαινω.
Τα μετρα είναι μετρα ΠΑΣΟΚ οσο είναι και μετρα ΝΔ.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ναι καμαρι μου

θα ευλογει την νδ

που το εετηδε  το 11 ηταν 1.5δις

και ο ενφια της λαικης δεξιας 3.2δις
Ο ΕΝΦΙΑ είναι δικαιότερος φόρος από το χαράτσι του χοντρού και μάλιστα μικρότερος για τα αστικά ακίνητα που είναι το 80% των φορολογούμενων ακινήτων στη χώρα. Ο ντόρος έγινε για τα λάθη στον υπολογισμό των αντικειμενικών αξιών στις αγροτικές περιοχές για τα οποία είναι υπεύθυνες οι τροποποιήσεις που επέβαλε το ΠΑΣΟΚ στο αρχικό νομοσχέδιο. Και το χαρακτηρισμό "λαική" εμείς τον απεχθανόμαστε. Χορτάσαμε "λαικούς" από την ΠΑΣΟΚαρία και την αριστερά 40 χρόνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κατι περί ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ - ΠΑΤΡΑΙΚΗΣ σου λέει κάτι?
κάτι περί ΙΖΟΛΑ ??
κάτι περί ΑΙΓΑΙΟΝ ??
κάτι περί ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ??
κάτι περί ΠΥΡΚΑΛ ??

δεν θα γράψω άλλα .... βαριέμαι και δεν φτάνει ο σέρβερ...
Ο αγωνας δικαιωθηκε...Κατακεραυνωθηκαν οι κακοι δεξιοι που επιναν το αιμα του λαου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θα καταριουνται τον παπανδρεου επειδη υλοποιησε το προραμμα για το οποιο ψηφιστηκε

ποιές ακριβώς κρατικοποιήσεις έκανε ο εθνάρχης ??

εγώ γνωρίζω 2 και μόνον 2...

τον όμιλο Ανδρεάδη ο οποίος σήκωσε απαιτήσεις και απείλησε να στείλει την χώρα στα διεθνή δικαστήρια για μια υπόσχεση της χούντας που δεν υλοποιήθηκε (διυληστήρια) και την Ολυμπιακή που την παράτησε ο Ωνάσης μετά τον θάνατο του γιού του...

καμμία άλλη ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ποιές ακριβώς κρατικοποιήσεις έκανε ο εθνάρχης ??

εγώ γνωρίζω 2 και μόνον 2...

τον όμιλο Ανδρεάδη ο οποίος σήκωσε απαιτήσεις και απείλησε να στείλει την χώρα στα διεθνή δικαστήρια για μια υπόσχεση της χούντας που δεν υλοποιήθηκε (διυληστήρια) και την Ολυμπιακή που την παράτησε ο Ωνάσης μετά τον θάνατο του γιού του...

καμμία άλλη ??
Τον ΗΣΑΠ θα σου πει τωρα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εν τω μεταξυ ο ΠΠος πρεπει να εχει γαμηθει στο γελιο με το συγκυβερνητικο ξεμαλλιασμα  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και να μην ξεχνάμε το θέμα και την κάνει ο πιπίκος με ελαφρά πηδηματάκια ως το συνηθίζει

μπορείς να μας δώσεις καμμιά εξήγησ πιπίκο πως απλοί δάσκαλοι ή απλοί δημόσιοι υπάλληλοι που είναι σήμερα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρεθήκανε με ατράνταχτες περιουσίες ??

πρέπει να γίνει εις βάθος εξέταση του πόθεν έσχες τους ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αναφερεσαι προφανως στα "Εξω από την ΕΟΚ" και "Εξω από το ΝΑΤΟ" που υλοποιηθηκαν αμεσως.

για το νατο εχω ποσταρει παλιοτερα το τι δηλωσε ο εθναρχης μετα την εισοδο ξανα στο νατο το 70τοσο και τι ζημια εκανε η εξοδος

οσο το τι ελεγε σαν αντιπολιτευση σε μεταφερω στην δηλωση της βουλτεψη

για την εοκ δεν μας εβγαλε γιατι η ζημια θα ηταν μεγαλυτερη αλλωστε υπαρχει και η συνεχεια του κρατους αλλα και παλι σε μεταφερω σε δηλωση της θατσερ για το τι εκανε για την χωρα

ολα αυτα τα εχω ποσταρει γιαυτο μην με κανεις να τα ξαναψαξω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εν τω μεταξυ ο ΠΠος πρεπει να εχει γαμηθει στο γελιο με το συγκυβερνητικο ξεμαλλιασμα  :2funny: :2funny: :2funny:
Εμεις τουλάχιστον βρήκαμε καποιον να συγκυβερνήσουμε. Για το Συριζα δεν είμαι και πολύ σιγουρος ότι θα βρει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
για το νατο εχω ποσταρει παλιοτερα το τι δηλωσε ο εθναρχης μετα την εισοδο ξανα στο νατο το 70τοσο και τι ζημια εκανε η εξοδος

οσο το τι ελεγε σαν αντιπολιτευση σε μεταφερω στην δηλωση της βουλτεψη

οσο για την εοκ δεν μας εβγαλε γιατι η ζημια θα ηταν μεγαλυτερη αλλωστε υπαρχει και ησυνεχεια του κρατους αλλα και παλι σε μεταφερω σε δηλωση της θατσερ

ολα αυτα τα εχω ποσταρει γιαυτο μην με κανεις να τα ξαναψαξω
Τότε μην μιλας για προγράμματα που υλοποιηθηκαν.
Το μονο που υλοποιηθηκε ηταν η ανταμοιβή των αφισσοκολλητων με διορισμο στο δημοσιο χωρις το παραμικρο προσον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom