Εκεί είδα και για πρώτη φορά σε ηλικία 12-13 ετών το μεγάλο μου έρωτα.
www.imagebam.com/image/8b6c7d346836465] [/URL]
www.imagebam.com/image/8b6c7d346836465] [/URL]
Αυτός που με πήγε το 3ο.
μπορει να ειναι στρατιωτικος δικηγορος τυπεστρατιωτικος εισαι τυπε? δικηγοραρα δεν ησουνα εσυ?
Εγώ ναι τύπε είμαι μια ταπεινή δικηγοράτζα. Τότε βέβαια ήμουν 12-13 ετών.στρατιωτικος εισαι τυπε? δικηγοραρα δεν ησουνα εσυ?
Εγώ ναι τύπε είμαι μια ταπεινή δικηγοράτζα. Τότε βέβαια ήμουν 12-13 ετών.
και εσυ δικηγορος τυπε?Εγώ ναι τύπε είμαι μια ταπεινή δικηγοράτζα. Τότε βέβαια ήμουν 12-13 ετών.
29-30 χρονων ειμαι τυπε. Με εχουν γαμησει οι εισφορες του ΤΑΝ - ΤΥΔΑ. Αλλά εγώ δεν είμαι από τους "δεν πληρώνω". Αφού μαλακιστήκαμε ως λαός τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε τώρα ο λογαριασμός.δν σε επληξαν τα μετρα τυπε?χωρια απο τα χαρατσια η φορολογια σε δικηγορους δν σε επηρεασε?εκτος εαν εισαι κανενα παππουδι
και εσυ δικηγορος τυπε?
δεν θα επρεπε να λεγεται μπουρδελα.κομ το σαιτ
δικηγορικος συλλογος.κομ επρεπε να λεγεται
29-30 χρονων ειμαι τυπε. Με εχουν γαμησει οι εισφορες του ΤΑΝ - ΤΥΔΑ. Αλλά εγώ δεν είμαι από τους "δεν πληρώνω". Αφού μαλακιστήκαμε ως λαός τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε τώρα ο λογαριασμός.
τυπε οταν ερθει η εποχη χαστουρα στο σαιτ ολα αυτοι οι δικηγορισκοι θα εξαφανιστουνκαι μποντιμπιλντερς.κομ απολυτε
τυπε γιατι δν συνεργαζεστε με τα κομμουνια?
η αρχη ηδη εχει γινει
Εγώ με κομμούνι δε μοιράζομαι ούτε πυρετό τύπε.τυπε γιατι δν συνεργαζεστε με τα κομμουνια?
η αρχη ηδη εχει γινει
Εγώ με κομμούνι δε μοιράζομαι ούτε πυρετό τύπε.
Εγώ με κομμούνι δε μοιράζομαι ούτε πυρετό τύπε.
Οχι. Γιατί όποιος είναι αντικομμουνιστής είναι υποχρεωτικά και ταγματασφαλίτης;
Νοσταλγεις και τα ταγματα ασφαλειας, μαν;
Νοσταλγεις και τα ταγματα ασφαλειας, μαν;