chacarita
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποια περιέργεια ρε αρχηγέ;εσύ δεν του πρηξες τ'αρχίδια να του πεις ντε και καλά;σε εχει φαει η περιεργεια ροζαλακι
ποια περιέργεια ρε αρχηγέ;εσύ δεν του πρηξες τ'αρχίδια να του πεις ντε και καλά;σε εχει φαει η περιεργεια ροζαλακι
ποια περιέργεια ρε αρχηγέ;εσύ δεν του πρηξες τ'αρχίδια να του πεις ντε και καλά;
Άντε για τις βραδινές σουσε εχει φαει η περιεργεια ροζαλακι
ακου λοιπον
εσυ και η ντανιελα σε 69
και απο πισω δυο πακια να σημαδεοουν τις ροζαλες τρυπουλες
πως σου φαινεται ;
φυσικα υπαρχουν και παραλλαγες
Άντε για τις βραδινές σουστον Μπενύ,άργησες.
![]()
ότι πεις.αν θες τη γνώμη μου πάντως περίεργες φαντασιώσεις έχεις.εσυ τι πεταγεσαι δεν εχεις θεση στην φαντασιωση
κανονισε να μην παμε για υπνο αποψε με αυτα που ποσταρεις!να μια φαντασιωση δικια μου
ότι πεις.αν θες τη γνώμη μου πάντως περίεργες φαντασιώσεις έχεις.
να σε πω και γω μια καλη....εσυ με τον παλερμο-μεσα στο ΚΑΓΙΕΝ,ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ Ermenegildo Zegna- να φασωνεστε με μανια και ο 75ες να κανει τσιμπλα και να τον τραβαει με μανιαδινω σεναριο για σιρινα
να σε πω και γω μια καλη....εσυ με τον παλερμο-μεσα στο ΚΑΓΙΕΝ,ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ Ermenegildo Zegna- να φασωνεστε με μανια και ο 75ες να κανει τσιμπλα και να τον τραβαει με μανια...πανω στο κολασμενο παθος να λυνεται το χειροφρενο και να ΒΟΥΤΑΤΕ στα νερα του θερμαικου ,την ωρα που περναει ο ΠΑΝΙΚΑΣ για το πρωινο του τζοκινγκ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ,γιατι πρεπει να προλαβει να οργανωσει ΤΟΝ προεκλογικο αγωνα της ΝΔ στη Β.ΕΛΛΑΔΑ....
FIND THE DIFFERENCES
![]()
Πες μου ότι μιλάς ειρωνικά...Δεν τολμανε οι Ευρωπαιοι να μας κοψουν τα δανεια γιατι θα παρουν τα @@ μας μετα
Εχουν τρελαθει μην βγει κανας Τσιπρας και χασουν τα λεφτα που τους σκαμε χωρις λογο
Ζουν οι Γερμανοι στην υγεια του μαλακα του Ελληνες που βγαζει Πασοκ-ΝΔ
Αντε να ξυπναμε σιγα σιγα που σε τοκους εχουδε δωσει 100φορες τα δανεικα
Δεν τολμανε οι Ευρωπαιοι να μας κοψουν τα δανεια γιατι θα παρουν τα @@ μας μετα
Τα εννοεί...Η Ελλαδα εχει σε πετρελαια και αεριο πανω απο 10τρις
για αυτο γινονται ολα και οχι για χρεος που θεωρειται αστειο για τα παγκοσμιο δεδομενα
ηδη οι Γερμανοι εχουν παρει οτε κτλπ σε τιμες ξεπουληματος αλλα τελειωσαν αυτα πλεον