memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
φυγε απο δω μωρη, μη μιλαςΔεν καταλαβες, αλλα δεν είχα και τέτοια απαίτηση προφανώς!!!
Από την άλλη μπορώ να δέχομαι ό,τι γουστάρω, έχεις κάποιο θέμα??
φυγε απο δω μωρη, μη μιλαςΔεν καταλαβες, αλλα δεν είχα και τέτοια απαίτηση προφανώς!!!
Από την άλλη μπορώ να δέχομαι ό,τι γουστάρω, έχεις κάποιο θέμα??
Εσυ της μιλησες ρε Μεμο και σου απαντησε. Αν δεν μπορεις, τι τα βαζεις μαζι της?φυγε απο δω μωρη, μη μιλας
εγω της μιλησα εγω της ξεμιλαω σιγα μη δωσουμε και αξια σε ελλεηνιδεςΕσυ της μιλησες ρε Μεμο και σου απαντησε. Αν δεν μπορεις, τι τα βαζεις μαζι της?
Ενταξει, στην βολτα με τον Παπαζολη δεν θα την παρουμε μαζιεγω της μιλησα εγω της ξεμιλαω σιγα μη δωσουμε και αξια σε ελλεηνιδες
αμα παει κανενας πακης να κλεψει το πενηνταρικο απο τον παπαζολη παλι εξωδικο θα του στειλεις?Ενταξει, στην βολτα με τον Παπαζολη δεν θα την παρουμε μαζι
Βρε ανθρωπε, σου ειπε κανενας ότι αν δεχθω επιθεση δεν θα αμυνθώ? Αλλά δεν θα παω γυρεύοντας κιολας.αμα παει κανενας πακης να κλεψει το πενηνταρικο απο τον παπαζολη παλι εξωδικο θα του στειλεις?
μονο αμα δεχθεις επιθεση? κοταΒρε ανθρωπε, σου ειπε κανενας ότι αν δεχθω επιθεση δεν θα αμυνθώ? Αλλά δεν θα παω γυρεύοντας κιολας.
Επιπλέον, σιγα μην αφήσουμε τον μικρο να κραταει λεφτα πανω του. Για μαλακες ψάχνεις?
Και χωρις υπερβαση οριων αμυνης.μονο αμα δεχθεις επιθεση? κοτα
μονο αμα δεχθεις επιθεση? κοτα
η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση ;) μαθε μπαλιτσαΚαι χωρις υπερβαση οριων αμυνης.
έτσι τύπε, μόνο με πρόσφορο μέσο και στο αναγκαίο μέτρο.Και χωρις υπερβαση οριων αμυνης.
μη βαλει και τις φωνες τυπεΞέρεις τι εννοεί να αμυνθεί, να βάλει τα χέρια στο κεφάλι
Το ηξερα ότι εσυ θα καταλαβεις.έτσι τύπε, μόνο με πρόσφορο μέσο και στο αναγκαίο μέτρο.
μη πιανεις στο στομα σου τον λακη βλασφημεΟ Λακης παντως δεν ηταν οπαδος των μπουνιδιων από οσο θυμαμαι. Για φαλτσέτες και πιστολια μιλουσε.
Μια χαρα τα ειχα βρει με τον Λακη στο τελος τύπε ;)μη πιανεις στο στομα σου τον λακη βλασφημε
Να προσεχεις να μην παραβιασεις και την συνθηκη της Γενευης τυπεΚαι χωρις υπερβαση οριων αμυνης.
Γιατι, θα πιασουμε και αιχμαλωτους?Να προσεχεις να μην παραβιασεις και την συνθηκη της Γενευης τυπε
δεν του ειχες πει ομως πως σε τσαμπουκα θα τρεχεις να κρυφτεις ;) ξερεις τι κανει ο λακης τους λιποτακτες?Μια χαρα τα ειχα βρει με τον Λακη στο τελος τύπε ;)