Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
γερμανοτσολιαδακος κ συ?
μαλλον ολοι στον συριζα εχετε αρχισει απο τωρα την αποποινικοποιηση των ναρκωτικων,και παει αβερτα ο μπαφος στην κουμουνδουρου.
γερμανοτσολιαδακος κ συ?
δεν ειμαι κομμουνιστης, και μιλα πιο ομορφα για να μην αρχισουμε τις γαμωμανες ;)ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ
γιατι τι ειναι η μερκελ ρε μεγαλε? η κορη του παστορα θα μας κανει ντα??? το εχουν θεοποιησει το βοδι
αλλα βεβαια οταν ειχεις δοσιλογους και προδοτες αρχηγους ...φυσικο επακολουθο
εφαγε το χαστουκακι της απο τον λαο της ρηνανιας και επονται κι αλλα
την δυναμη την εχει ο λαος....αρκει να το παρει χαμπαρι....ξυπνατε επιτελους προβατα
γερμανοτσολιαδακος κ συ?
Θυμισε μου,με ποιο κομμα θα κατεβει ο Σταυριδης στις 17/6?H απίστευτη αλλαζονεία ενός μικρού ανθρώπου.Φανταστήτε τι θα συνέβαινε αν αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούσαν.Στάλιν ζείς εσύ τούς οδηγείς!
δεν ειμαι κομμουνιστης, και μιλα πιο ομορφα για να μην αρχισουμε τις γαμωμανες ;)
εισαι και συ απ τα λεβεντοπαιδα που χουν χαψει το παραμυθακι ε
κριμα και σ ειχα για παλικαρακι...τα βραδια κοιμασαι???
μαλλον ολοι στον συριζα εχετε αρχισει απο τωρα την αποποινικοποιηση των ναρκωτικων,και παει αβερτα ο μπαφος στην κουμουνδουρου.
γιατι τι ειναι η μερκελ ρε μεγαλε? η κορη του παστορα θα μας κανει ντα??? το εχουν θεοποιησει το βοδι
αλλα βεβαια οταν ειχεις δοσιλογους και προδοτες αρχηγους ...φυσικο επακολουθο
εφαγε το χαστουκακι της απο τον λαο της ρηνανιας και επονται κι αλλα
την δυναμη την εχει ο λαος....αρκει να το παρει χαμπαρι....ξυπνατε επιτελους προβατα
οι σοβαροι ανθρωποι με σοβαρους ανθρωπους συνομιλουν
γιατι εχεις ψυχολογικο προβλημα πακιστανοψωλοχυμαΣυγχωνεύστε το θέμα με του Σύριζα-Τσίπρα γενικά...άντε τέλος το σόου του στόκου.![]()
Εγω τυπε την πινω χρονια. ολοι σχεδον στο χωριο την πινουμε. Λες για αυτο ηρθε πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε ψηφους φετος ?
Ευτυχως ο ΓΑΠ τα μιλαγε φαρσι...Ηρθε επι ημερων του το μνημονιο,το δευτερο μνημονιο,μια κρισαρα να(με το συμπαθειο)αλλα δε βαριεσαι αδερφε,αμα ειναι ο πρωθυπουργος εξπερ στα εγγλεζικα ολα καλα.Τα αγγλικά του Τσίπρα σας πείραξαν; Του Κωστάκη δεν σας πείραζαν; Και υποτίθεται ότι ο μαλάκας σπούδασε στη Βοστώνη... Τι διαόλο, πάτησε ποτέ το πόδι στις ΗΠΑ ή του το στείλανε αγορασμένο το γαμημένο το πτυχίο;
γιατι εχεις ψυχολογικο προβλημα πακιστανοψωλοχυμα
Τον ήπιες...γιατι ρε τυπε χαλασες τον τιτλο εδωσε εντολες το κομμα η ο pz?????????????
Εγω τυπε την πινω χρονια. ολοι σχεδον στο χωριο την πινουμε. Λες για αυτο ηρθε πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε ψηφους φετος ?
Συγχωνεύστε το θέμα με του Σύριζα-Τσίπρα γενικά...άντε τέλος το σόου του στόκου.
[/quo
ρε χαφιεδομαλακα σε καιει ο κωλος που πηγε ο μαλακοπιτουρας και τον εστειλαν πισω να ερθει με το κηδεμονα του
τι νομισατε οτι τον πηρε κανενας σοβαρα αυτα ειναι για εδω
ρε τρυπα ασχημα περναγαμε με την δραχμουλα???ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ,ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ