memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
περιμενεις απαντηση απο τον ΠΠο?Εγω ρωτησα και περιμενω απαντηση.
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
περιμενεις απαντηση απο τον ΠΠο?Εγω ρωτησα και περιμενω απαντηση.
περίμενε....![]()
θα χαλασει η παραδοση ;)λες και δεν μπορούσες να του πεις ένα ξερό ΟΧΙ, θα πάθεις τίποτα αν απαντήσεις μια φορά![]()
Αστειευεσαι? Να του πεσει η μυτη?λες και δεν μπορούσες να του πεις ένα ξερό ΟΧΙ, θα πάθεις τίποτα αν απαντήσεις μια φορά![]()
περιμενεις απαντηση απο τον ΠΠο?σε ποιο σαϊτ νομιζεις οτι εισαι ρε πιρφορε?
![]()
Αστειευεσαι? Να του πεσει η μυτη?
Εδω ακομη περιμενω να μου πει αν ειναι υπερ ή κατα του ανοιγματος των κλειστων επαγγελματων και αν ο Συριζα ειναι υπερ ή κατα του ονοματος Μακεδονια για τα Σκοπια.
ηρθα να μου πεις ποιος ειναι ο συντροφος με το καροτο να του κανω λεζαντα στο περιπτερο ;)γαμεμάκη τι θες στα πολιτικά ορέ?
δεν έχει κίνηση στα τρανς?
Αστειευεσαι? Να του πεσει η μυτη?
Εδω ακομη περιμενω να μου πει αν ειναι υπερ ή κατα του ανοιγματος των κλειστων επαγγελματων και αν ο Συριζα ειναι υπερ ή κατα του ονοματος Μακεδονια για τα Σκοπια.
ηρθα να μου πεις ποιος ειναι ο συντροφος με το καροτο να του κανω λεζαντα στο περιπτερο ;)
ποιος ειναι ο λιγδης?ε δε σου είπε ο λίγδης?![]()
Εγω ρωτησα και περιμενω απαντηση.
Ωραια, δεν μπορουσε να μου απαντησει αυτο?Ρε άλεξ είναι άτοπο αυτό που ρωτάς. Πολιτική δεν γίνεται με βιογραφικά. Το θέμα είναι αν και σε τι σκοπό στρατεύεσαι και πόση βούληση έχεις να τον πραγματοποιήσεις.
Το βιογραφικό του Λίνκολν πριν γίνει πρόεδρος ήταν η απόλυτη αποτυχία. Από την άλλη ο σπουδαίος Ισαάκ Νεύτων στο κοινοβούλιο ήταν ανύπαρκτος. Και όσο για τα αγγλικά να θυμίσω ότι ο Ερντογάν δεν μιλάει ούτε λέξη.
πολύ χαμηλή η χα στους δυ,ενδιαφέρον έχει... οι αριθμητικές αναλύσεις πάντα μου αρέσανε...
ειδικά εκεί που λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδρεψε δάφνες στου δημοσίους υπαλλήλους ενώ δεν πήγε καλά στους επιστήμονες (έχουν μυαλό βλέπεις) αλλά φυσικά πήγε πολύ καλά στο πλέον αντιδραστικό και κρατικοδίαιτο σώμα της ελληνικής κοινωνίας τους αγρότες...