KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
του κόμματος ρε τύπε
Αφού είναι λαϊκός αγωνιστής ρε φιλε.
Κάνει πολιτκή κάθε μέρα λέει, ξέρεις πόσες θερμίδες θέλει αυτό?
Κάτι πρέπει να τρώει ....
του κόμματος ρε τύπε
Ρε κητος εσυ αμα εβλεπες κανα καρβελι σε χερι θα ετρωγες και το χερι μαζι του αμοιρου που θα το κρατουσε.
Πορνοπαπαρίδη , άκουσα πως σε εσάς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σας δίνουν να μυρίσετε τα σκατά του Τσίπρα και πρέπει να πείτε ότι μυρίζουν όμορφα για να σας κάνουν δεκτούς , ισχύει?
Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές του Κορυδαλλού
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστά που κυμαίνονται από 32,3% έως 52,3% αναδείχθηκε πρώτο κόμμα στα ειδικά εκλογικά τμήματα των φυλακών Κορυδαλλού. Το μεγαλύτερο ποσοστό (52,38%) καταγράφηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Πρόκειται για το εκλογικό τμήμα με κωδικό 416493. Συγκέντρωσε συνολικά 44 ψήφους έναντι δεκατριών της Χρυσής Αυγής, δώδεκα της Νέας Δημοκρατίας και τριών της «Κοινωνίας Αξιών». Στο νοσοκομείο των φυλακών αντίστοιχα (πρόκειται για το εκλογικό τμήμα με κωδικό 416494) ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε ποσοστό 35,29% (έξι ψήφοι) έναντι 23,5% (τέσσερις ψήφοι) που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή και 17,6% (τρεις ψήφοι) που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία. Από μία ψήφο (ποσοστό 5,88%) πήραν η Ενωση Κεντρώων, το ΕΠΑΜ και οι Γέφυρες.
τυχαίο ?? δεν νομίζω.. μάλλον φυσικός τους χώρος...
Όπως ο "φυσικός" χώρος της Χ.Α. έιναι τα σώματα ασφαλείας. Για του λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων της οδού Αμπελακίων (δίπλα στη ΓΑΔΑ).
είναι εμφανές ποιοι ασχολείστε με σκ....
συνεχίστε!!!
Είναι αυτονόητο ότι ασχολούμαι με σκατά ρε φιλε , μαζί σου μιλάω.
θα μου επιτρέψεις να μην ξανασχοληθώ με το σκατο-νικ σου!
Καλά , βάλε έναν από τους κλώνους σου να μου απαντήσει , δεν έχω πρόβλημα.
Εγώ μια ωραία κουβέντα θέλω να κάνω και εσύ αρπάζεσαι .....
τα είδα...
Τι;
"τα είδα" έτσι σκέτο; Κανένα λογύδριο! Καμία αντίρρηση!
το απόγευμα...
Καλά , βάλε έναν από τους κλώνους σου να μου απαντήσει , δεν έχω πρόβλημα.
Εγώ μια ωραία κουβέντα θέλω να κάνω και εσύ αρπάζεσαι .....
Πορνοπαπαρίδη , άκουσα πως σε εσάς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σας δίνουν να μυρίσετε τα σκατά του Τσίπρα και πρέπει να πείτε ότι μυρίζουν όμορφα για να σας κάνουν δεκτούς , ισχύει?
Θα πέσει η κυβέρνηση μάστερ;
έχουμε διαφορετικές απόψεις για το "ωραίον" ευτυχώς...
σε αφήνω στο φυσικό σου περιβάλλον...
προς το παρόν, τρέχουν πανικόβλητοι οι τσυριζαδες
προς το παρόν, τρέχουν πανικόβλητοι...