Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν έβγαλα εγώ προσωπικά στοιχεία φάτσα κάρτα... αυτό το μουνάκι και το άλλο μουνόπανο ο πόντικας προσπαθούν να βγάλουν...
αν εχεις καποιο προβλημα πανω σε ενα θεμα, μιλας για το συγκεκριμενο θεμα λοιπον, ακομα και ελεημοσυνη να του ειχες δωσει δεν το αναφερεις σε μια αντρικια κουβεντα  , γιαυτο σε λενε ολοι ξεφτυλα  :birdman:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αν δεν ποστάρει ο τραβατρόμπας την απόδειξη από την καφετέρια της Μητροπόλεως δεν πιστεύω τπτ..

Επισκέπτης
δεν έβγαλα εγώ προσωπικά στοιχεία φάτσα κάρτα... αυτό το μουνάκι και το άλλο μουνόπανο ο πόντικας προσπαθούν να βγάλουν...
Ποιο προσωπικό σου στοιχείο έβγαλα στην φόρα; Εσύ έχεις πει για το Λονδίνο,εσύ τώρα είπες που ακριβώς με κέρασες... :idiot: :uglystupid:

Ο πόντικας δεν ξέρω πως σε ανακάλυψε,αλλού παπά ευαγγέλιο,αλλά τέτοιες μαλακίες θα έκανες και με αυτόν και θα βγήκες μόνος σου στην σέντρα... :idiot: :uglystupid:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έλα 2 γκομενάκια έχεις στα πόδια σου.  :birdman:

Αν δεν ποστάρει ο τραβατρόμπας την απόδειξη από την καφετέρια της Μητροπόλεως δεν πιστεύω τπτ..
Καλή καφετέρια στη Μητροπόλεως δεν γνωρίζω πάντως.  ;)

Επισκέπτης
Παπαζόλη σου φεξε, παρατα τους κ τρεχα πριν αλλαξει γνωμη η Αλι!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι πουτάνα αυτή δεν την πιστεύω,μέχρι να έρθω θα μου πει πάρε το μουνί μου,θα πέσω μετά στην ανάγκη του τρόμπα για να με στεγάσει και θα έχει να λέει πάλι. :-

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Είναι πουτάνα αυτή δεν την πιστεύω,μέχρι να έρθω θα μου πει πάρε το μουνί μου,θα πέσω μετά στην ανάγκη του τρόμπα για να με στεγάσει και θα έχει να λέει πάλι. :-
Μην το λες εδω ανοιξε τα πμ!!! Μαλλον το εννοει  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Stories