Θα ψηφισω Τσιπρα και μαλιστα "ΔΑΓΚΩΤΟ". Οι αποψεις του περι οικονομικης και κοινωνικης πολιτικης με εκφραζουν απολυτα. Η ιδιοσυγκρασια του και ο αερας του θυμιζουν αλλη "στοφα" πολιτικου. Ενος πολιτικου που πρωτα απο ολα ειναι ανθρωπος και οχι ενα πιστο στρατιωτακι και ζομπι του παγκοσμιου συστηματος. Ενος νεαρου ανθρωπου που εχει την τολμη (αρχιδια) να τα βαλει με ολους και με ολα. Ολοι σας και μονος μου (ρε μουνια). Ενος νεαρου που εχει οραμα και που δεν αποτελει μερος του "σχεδιου". Τρανη αποδειξη αυτου ειναι η πρωτοφανης παγοσμιας εμβελιας επιθεση που γινεται εναντιον του απο ολον τον εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο και απο μεγαλα οικονομικα συμφεροντα και απο πολιτικους αρχηγους. Οταν ασχολειται ολοκληρη G8 μαζι σου δεν ειναι λιγο πραγμα. Κατι συμβαινει, κατι γινεται. Δεν μπορει τεραστιες οικονομιες, χωρες με πληθυσμος, υπερδυναμεις να ασχολουνται με μια χωρα 10 εκ. που εχει προϋπολογισμους μια τριχα απ τα αρχιδια τους. Ειναι εμφανες οτι ο μικρος δεν αποτελει "κομματι της μηχανης τους" και για αυτο εχουν λυσαξει.
Τα γεγονοτα στη ν.δ ειναι πρωτοφανη. Μιλαμε για πολυ γελιο. Εκει οπου η κυβιστηση δεν εχει τελος. Προδοτες και κωλοτουμπες του κοσμου ενωθειτε κατω απο την σκεπη της νουδουλας...Αυτος ο αντωνακης κανει τα αδυνατα δυνατα να βγαλει τα ματια του μονος του. Η ιστορια παντα διδασκει αλλα αυτος την αγνοει λογω του παθους του για την "καρεκλα".
Για να γυρισουμε και παλι στον Τσιπρα. Η δηλωση του χθες, μεσα στην Γαλλια, οτι
ΕΑΝ ο αλαντ δεν τηρησει αυτα που ελεγε προεκλογικα "θα γινει ολανδρεου", με χαροποιησε ιδιαιτερα και με εκανε να παω ακομα πιο κοντα σ αυτον τον νεαρο ανθρωπο. Δεν το θεωρω καθολου αγενια οπως εχουν βγει τα γνωστα παπαγαλακια και διατυμπανιζουν. Αντιθετως εκλαμβανω οτι ο τσιπρας εχει μια μαγκια, μια πολιτικη μαγκια που σπανιζει στις μερες μας. Μαγκια που πρεπει να εχεις για να εισαι ηγετης αλλιως δεν πας πουθενα. Η μαγια και το
θαρος χρειαζονται παντου και πολυ περισσοτερο απ την πολιτικη (δεν νομιζω να διαφωνει κανεις σ αυτο). ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΛΑΚΕΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ. Ο Τσιπρας αποδεικνυει οτι δεν ανηκει σ αυτη την κατηγορια. Τι μας μας ελεγε ο αλαντ προεκλογικα??? και τι μας λεει τωρα??? Δειχνει κ αυτος μια εφεση στην κυβιστηση τωρα που εκατσε στη θεσουλα του. Στην αρχη σηκωσε το γαντι εναντια στην πολιτικη της μερκελ και τωρα? ξαφνικα λουφαξε!!!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΊΔΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. "Κυριε αλλα μας ελεγες πριν κ αλλα μας λες τωρα" Αυτα εκανε και ο παπανδρεου. ΕΑΝ πρατεις το ιδιο θα εισαι μια απ τα ιδια (μ αυτον). Κατα αυτον τον τροπο λειτουργω και εγω στη προσωπικη μου ζωη. Ευθης λογος. Ολοι ανθρωποι ειμαστε. Ολοι χεζουμε ολοι κατουραμε και ολοι κλανουμε
ολοι μας θα καταληξουμε στο χωμα. Κανεις δεν ειναι πανω απ τον αλλον. Ας αναλαβει λοιπον ο ολαντ και ο καθε ολαντ τις ευθυνες του και αυτα που εχει κατα καιρους δεσμευτει οτι θα κανει.
Αυτα εχω εκλαβει μεχρι στιγμης σχετικα με τον τσιπρα. Βεβαια ολοι θα κριθουν απο τις πραξεις τους και στο τελος θα κανουμε τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Αλλα συγκριτικα με αντωνακιδες, βαγγελακιδες, ντοριτες και ολο το κακο συναπατημα ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.
Οσο για το φαινομενο της χ.α (την οποια ξερω παρα πολυ καλα τι εστι και πιο ειναι το παρελθον της και ειδικοτερα των μελων της) το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχουν κ αυτη την ευκαιρια τους να δειξουν ποιοι πραγματικα ειναι και ποιοι ειναι οι σκοποι τους. Επομενως θα κριθουν κ αυτοι απ τις πραξεις τους.
Υ.Γ1 Συγνωμη για τυχον ορθογραφικα και για τα πολλα λογια ;)
Υ.Γ2 Η επισυναψη ειδικα αφιερωμενη στον "γαλαζιο φρουρο" παλερμο