Επισκέπτης
Είναι απλά αδιάφορο.Eίναι λογικό "αριστερός" ηγέτης να κατοικεί στον Διόνυσο;
Αν είχε κυβερνήσει ο ''αριστερός'' ηγέτης(π.χ. Γαπ) και είχε χρεοκοπήσει την χώρα,θα ήταν υποκριτικό και χυδαίο.
Είναι απλά αδιάφορο.Eίναι λογικό "αριστερός" ηγέτης να κατοικεί στον Διόνυσο;
Που θα έπρεπε να κατοικεί ο αριστερός ηγέτης ρε μεγάλε? Ντε και καλά σε υπόγα στο Μεταξουργείο? Μήπως να τρώει και φακές 7 μέρες τη βδομάδα επειδή έτσι το έχετε φανταστεί εσείς??
Είναι απλά αδιάφορο.
Που θα έπρεπε να κατοικεί ο αριστερός ηγέτης ρε μεγάλε? Ντε και καλά σε υπόγα στο Μεταξουργείο? Μήπως να τρώει και φακές 7 μέρες τη βδομάδα επειδή έτσι το έχετε φανταστεί εσείς??
Έχετε μια τάση να μπερδεύετε την αριστερά με την εκκλησία,η εκκλησία οφείλει να δίνει στον πλησίον μέχρι τελευταία στιγμή,η αριστερά θεωρητικά μάχεται για καλύτερη κοινωνία(για να έχει και ο εργάτης το τζακούζι του όπως είπε κάποτε η τραγική Κανέλλη σε πάνελ).Από πότε αδιάφορο;
Ποιοί εμείς;
η αριστερά θεωρητικά μάχεται για καλύτερη κοινωνία
Είναι απλά αδιάφορο.
Αν είχε κυβερνήσει ο ''αριστερός'' ηγέτης(π.χ. Γαπ) και είχε χρεοκοπήσει την χώρα,θα ήταν υποκριτικό και χυδαίο.
Απλά έχω και γω κάποιες ενστάσεις για το πόσο πιστεύουν αυτά τα οποία λένε,γι'αυτό έγραψα: ''θεωρητικά''.Πρακτικά για ποιό πράγμα μάχεται η αριστερά;
Αυτοί που έχουν συγκεκριμένη εικόνα για τον αριστερό και την αριστερά..
Αυτό είναι το πρόβλημα ας πούμε με τον Τσίπρα;
Είναι μια όψη αλλά όχι η μόνη.όχι τόσο αδιάφορο, βασικά αποτελεί τεκμήριο (μαχητό πάντως) ότι είναι θεωρητικός της αριστεράς και παρτάκιας, ξέρεις εκλέγεται τα κάνει όλα πουτάνα αλλά την σπιταρώνα στον διόνυσο και γενικά την δική του ατομική περιουσία δεν την πειράζει κανένας
Απλά έχω και γω κάποιες ενστάσεις για το πόσο πιστεύουν αυτά τα οποία λένε,γι'αυτό έγραψα: ''θεωρητικά''.![]()
Είναι μια όψη αλλά όχι η μόνη.
Άλλωστε πολλοί αριστεροί στην ιστορία είχαν τα κεφάλαια αλλά το κεφαλάκι τους το έπαιξαν.
Ο Λένιν νομίζω τα'χε,ο Στάλιν όχι.
Ο Μάρξ ήταν ένας χρεοκοπημένος πλούσιος,ο Ενγκελς είχε φράγκα.
Άλλωστε πολλοί αριστεροί στην ιστορία είχαν τα κεφάλαια αλλά το κεφαλάκι τους το έπαιξαν.
Για να πάρετε πούλο και μόνο ίσως ψηφίσω Σύριζα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου εχεις ενστασεις τοτε τι ψηφιζεις συριζα ρε ερπετο;
Λέω απλά ότι μπερδεύετε τα μπουτάκια σας σε πολλές περιπτώσεις.Συνδέεις τον Mr. Alexis με Μαρξ και Λένιν;